Yine eşim

SansizZZZ

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
114
65
18
33
arada sürekli der gülerek ben rahatsız olurum o umursamaz kahkaha atar sürekli bu iğrenç sözde şakası dan sabah çay içerken yok ben Suriyeli kadın alayım kendime yok yada Almancı alayım gideyim diye söyleyip güldü ama öyle bir gülme yok bende bozuldum sinirle git bende burda birini kendime bulurum diyince bozulup git diyip tavır aldı sinir olduğumu bile bile her seferinde böyle yapıyor sonra üste çıkıyor ne yaptım da Sabah sabah bunun tavırlarını hak edeceğim

Bunlar nikah düşmesine sebep oluyormu bi araştırmak lazım. Malum, kocanız ş.refsiz çünkü

valla ben böyle adama, ben de gidip bi alman bi İtalyan bulayım, benim vizyonum da yüksek derdim. Bozulursa bozulsun. Kendisi söyleyince sorun yok ama siz söyleyince büyük olay.

Millet alıştı Suriyeli gelin alıp köle yapmaya, hatta ben bazen öğrencilerden bile duyuyorum. Suriyeli gelin alacaaaam, anama baksın, iş yapsın bilmem ne… sizin kocanın zeka seviyesi ortaokulda kalmış yani.

Ülkedeki mülteci ve kaçak göçmen sorunu bir tarafa, ne olursa olsun, bir şekilde savaşın mağduru olmuş kadınlar üzerinden böyle şakalar yapılması çok iğrenç.
İnternette de görüyorum suriyeli ya da ukraynalı kadınlarla ilgili bu tarz esprileri(!). Bazı erkeklerin varlığı gerçekten oksijen israfı.

sabah çay içerken yok ben Suriyeli kadın alayım kendime yok yada Almancı alayım gideyim diye söyleyip güldü ama öyle bir gülme yok
Su an ictigin cayi ben demledim farkindaysan
icine birsey koydum mu diye hic dusunmuyorsun boyle agzini yara yara gulerken hik diye felc inecek yine bana kalacaksin ama ben sana kalir miyim muaamma de bi dahakine

Bir erkek atom bombasıyla oynasın ama eşine bu şakayı yapmasın yaa çok tehlikeli, insanı hasta eder böyle erkekler

Benim eniştem böyle yılık yılık şakalar yapar, çok komik olduğunu sanıyor. Kendime sarışın genç hemşire bulacağım falan, teyzem de bir gün, gençliğinde aldım yaşadım bitti posan çıkınca genç hemşire iyi olur serumunu falan takar yaşar gidersiniz dedi.
O günden beri asla bu şakaları yapmıyor

Kendini komik mi sanıyor? Söyleyin ona suriyeli gelinde kollarını açmış onu bekliyor, valla deste deste bilezik istiyorlar. Esra Erol'da görüşürüz deyin
Bazıları çok kötü durumda, sırf o sefaletten kurtulmak için dedesi yaşında adamlarla evlenen gencecik kızlar vardı. Muhtaç olmasalar bakarlar mı bu tiplere onlar da? Bununla da gururlanır böyle dangalaklar.

Ya zaten mağdur kadınların üstünden yapılan şaka edebiyatından fenalık geldi, şimdi aynısını ukraynalı kadınlara da yapıyorlar..

Kız bunda sinir olacak ne var
Al al bklu donlarını o yıkasın ekmeğini aşını o hazırlasın
Bende rahat rahat çocuk büyüteyim de
Ben dedim bidahada diyemedi

Siz de aynısını yapın başka erkekleri övün onları alsaydım diyin üzülüp kenara niye geçiyorsunuz bu erkek müsveddelerini ne kadar büyütüyorsunuz yaa hakettikği cevabı verin korkmayın ki se kocasızlıktan ölmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…