Bunlar nikah düşmesine sebep oluyormu bi araştırmak lazım. Malum, kocanız ş.refsiz çünküarada sürekli der gülerek ben rahatsız olurum o umursamaz kahkaha atar sürekli bu iğrenç sözde şakası dan sabah çay içerken yok ben Suriyeli kadın alayım kendime yok yada Almancı alayım gideyim diye söyleyip güldü ama öyle bir gülme yok bende bozuldum sinirle git bende burda birini kendime bulurum diyince bozulup git diyip tavır aldı sinir olduğumu bile bile her seferinde böyle yapıyor sonra üste çıkıyor ne yaptım da Sabah sabah bunun tavırlarını hak edeceğim
Bencede s.refsiz öyle olmasa böyle şeyler deyipte üste çıkmazBunlar nikah düşmesine sebep oluyormu bi araştırmak lazım. Malum, kocanız ş.refsiz çünkü
Daha önce uyarmama rağmen sürekli tekrar ediyorİnsanın fikri neyse zikri odur.Muhabet öyle bir yere gelirki" şakasına" söylenir.
Durup durup ortada bir şey yokken sürekli temcit pilavı gibi tekrar ediyorsa kafası kirilasica aranıyor demekki.Kızmakla haklısınız.......
Su an ictigin cayi ben demledim farkindaysansabah çay içerken yok ben Suriyeli kadın alayım kendime yok yada Almancı alayım gideyim diye söyleyip güldü ama öyle bir gülme yok
Bir erkek atom bombasıyla oynasın ama eşine bu şakayı yapmasın yaaarada sürekli der gülerek ben rahatsız olurum o umursamaz kahkaha atar sürekli bu iğrenç sözde şakası dan sabah çay içerken yok ben Suriyeli kadın alayım kendime yok yada Almancı alayım gideyim diye söyleyip güldü ama öyle bir gülme yok bende bozuldum sinirle git bende burda birini kendime bulurum diyince bozulup git diyip tavır aldı sinir olduğumu bile bile her seferinde böyle yapıyor sonra üste çıkıyor ne yaptım da Sabah sabah bunun tavırlarını hak edeceğim
Gerçekten de öyleÜff gotune giyecek don bulamayan adamların ikinci kadın şakaları çok baydı gerçekten
Bazıları çok kötü durumda, sırf o sefaletten kurtulmak için dedesi yaşında adamlarla evlenen gencecik kızlar vardı. Muhtaç olmasalar bakarlar mı bu tiplere onlar da? Bununla da gururlanır böyle dangalaklar.Kendini komik mi sanıyor? Söyleyin ona suriyeli gelinde kollarını açmış onu bekliyor, valla deste deste bilezik istiyorlar. Esra Erol'da görüşürüz deyin
Ya zaten mağdur kadınların üstünden yapılan şaka edebiyatından fenalık geldi, şimdi aynısını ukraynalı kadınlara da yapıyorlar..Bazıları çok kötü durumda, sırf o sefaletten kurtulmak için dedesi yaşında adamlarla evlenen gencecik kızlar vardı. Muhtaç olmasalar bakarlar mı bu tiplere onlar da? Bununla da gururlanır böyle dangalaklar.
Ya süpersinnnnSu an ictigin cayi ben demledim farkindaysan
icine birsey koydum mu diye hic dusunmuyorsun boyle agzini yara yara gulerken hik diye felc inecek yine bana kalacaksin ama ben sana kalir miyim muaammade bi dahakine
Kız bunda sinir olacak ne vararada sürekli der gülerek ben rahatsız olurum o umursamaz kahkaha atar sürekli bu iğrenç sözde şakası dan sabah çay içerken yok ben Suriyeli kadın alayım kendime yok yada Almancı alayım gideyim diye söyleyip güldü ama öyle bir gülme yok bende bozuldum sinirle git bende burda birini kendime bulurum diyince bozulup git diyip tavır aldı sinir olduğumu bile bile her seferinde böyle yapıyor sonra üste çıkıyor ne yaptım da Sabah sabah bunun tavırlarını hak edeceğim
Siz de aynısını yapın başka erkekleri övün onları alsaydım diyin üzülüp kenara niye geçiyorsunuz bu erkek müsveddelerini ne kadar büyütüyorsunuz yaa hakettikği cevabı verin korkmayın ki se kocasızlıktan ölmezarada sürekli der gülerek ben rahatsız olurum o umursamaz kahkaha atar sürekli bu iğrenç sözde şakası dan sabah çay içerken yok ben Suriyeli kadın alayım kendime yok yada Almancı alayım gideyim diye söyleyip güldü ama öyle bir gülme yok bende bozuldum sinirle git bende burda birini kendime bulurum diyince bozulup git diyip tavır aldı sinir olduğumu bile bile her seferinde böyle yapıyor sonra üste çıkıyor ne yaptım da Sabah sabah bunun tavırlarını hak edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?