bence umursamakızlar tekrar merhabalar,
eski konumda eşimden bahsetmiştim. anne ve babasını 15 dk lık mesafede kalmaları için ısrar ediyor demiştim. ben gelmelerine bir şey demiyorum tabi ki gelecekler. ama kalmaları bana gereksiz geliyor. eşim ısrar ediyor. çalışıyorum ancak hafta sonu misafir ağırlayabilirim ve böyle konuşmuştuk eşimle. bu arada bu hafta çok hastaydım hala da öyleyim toplayamadım kendimi gripten. evim çok kirlendi hiç bir şey yapamadım. eşim az önce aradı bu akşamdan çağıralım diyor. hayır dedim bu akşam ben hazır değilim, yemek yapılması gerekiyor evin temizlenmesi lazım ve ben çalışıyorum. hangi arada bunları yaparım. ama eşim anlayış göstermek yerine biraz bozuldu. kızlar haksız mıyım sizce? bu arada yarın çalışıcam öğlene kadar.
Bu kadar yakınsanız yatılı kalmaya ne gerek var?Yemeğinizi yiyin çayınızı için herkes evine gitsin.kızlar tekrar merhabalar,
eski konumda eşimden bahsetmiştim. anne ve babasını 15 dk lık mesafede kalmaları için ısrar ediyor demiştim. ben gelmelerine bir şey demiyorum tabi ki gelecekler. ama kalmaları bana gereksiz geliyor. eşim ısrar ediyor. çalışıyorum ancak hafta sonu misafir ağırlayabilirim ve böyle konuşmuştuk eşimle. bu arada bu hafta çok hastaydım hala da öyleyim toplayamadım kendimi gripten. evim çok kirlendi hiç bir şey yapamadım. eşim az önce aradı bu akşamdan çağıralım diyor. hayır dedim bu akşam ben hazır değilim, yemek yapılması gerekiyor evin temizlenmesi lazım ve ben çalışıyorum. hangi arada bunları yaparım. ama eşim anlayış göstermek yerine biraz bozuldu. kızlar haksız mıyım sizce? bu arada yarın çalışıcam öğlene kadar.
55 - 57 yaşlarında yaşlı değiller, eşim ısrar ediyor. onlarda kalılar biraz daha ısrar etse.Bu kadar yakınsanız yatılı kalmaya ne gerek var?Yemeğinizi yiyin çayınızı için herkes evine gitsin.
Saçma bi ısrar bu bence.
Eşinle sen gidin kalın onlarda diyeceğim ama bu sefer de yatılı kalmalara iyice alışılacak.
Çok mu yaşlılar da dönemiyorlar mı evlerine?
valla kayınvalidem biz onlara gittiğimizde yemek hazırlamıyor. kaldı ki benim evimde hazırlayacak... kocam da bir yardım eder 1 ay konuşur.Bu kadar sık gelip kalıyolarsa mısafırden sayma..kaynanan gelince bi ortalığı toplamaya yardım etsin..veya masayı kursun..olmadı yemek hazırlasın..calısan ınsandan beklentı fazla olmamalı..gerekıyorsa bunları kocanda yapmalı..
Ben olsam gelsınler derdim..harala gurele aradan cıksınlar..
kızlar tekrar merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?