çok güldüm, bir de bunu denemek lazım
Bana da çok saçma gelir aynı şehirde otururken kalmak, benimde kayınvalidem onlara gittiğimde kalın illa der.
Yaw zaten geceye kadar oturuluyor, konuşuluyor sanki aynı evde uyuyunca nolcak, gece kimse birbirini görmüyor uyunca
Bence geri adım atmayın, bozulsun.
Ama bir gün öyle bi yardım ettirin ki kendinize anlasın ne yorucu olduğunu o zaman hak verir size.
Yani aynen bi de gittik mi gece 1 de falan kalkıyoruz herkes yarı uyumuş haldeykenBizde aynı sokaktayız hep kalmamız için ısrar eder. Ne gereksiz halbuki.
o saatten sonra ne yapacağınızı siz bilirsiniz..Ayyy canım al benden de o kadar benm kaynvalidem de öledir ewine gideriz oturrz geceye kadar kalın oğlum der eşime. sinir oluyorum gece birbirimizi görmüyrz zaten ne gerek warki kalmaya....
hatta gittiğimzde de eşim 10 olduğu zamn kalkmak istiyor kv.dem bu saatte ewe gdip napcaksınız oturun brz daha der... içten içe kıskanıyor mu ne anlamadım.... iyi bi kadındır ama ben böle kalmalardan hergn gitmelerden hiç hoşlanmıyorum. hergn de gideriz çağrır. Gitmesek küser ewdeyken oğlunu arar ne yediniz ne yapıyorsunuz falan filan....
o saatten sonra ne yapacağınızı siz bilirsiniz..
benimki de sizinki gibi oğlunu arar beni aramaz
Sen eve para verince bir ay konusuyormusun da o konusuyorvalla kayınvalidem biz onlara gittiğimizde yemek hazırlamıyor. kaldı ki benim evimde hazırlayacak... kocam da bir yardım eder 1 ay konuşur.
doğru ama ona diyene kadar zaten kendim yapmış oluyorumSen eve para verince bir ay konusuyormusun da o konusuyor
Güzel bir dille söyle.Ben de isterim annenler kalsın.Başımın üstünde yeri var ama bugün uygun değilim.Şu gün çağıralım..kızlar tekrar merhabalar,
eski konumda eşimden bahsetmiştim. anne ve babasını 15 dk lık mesafede kalmaları için ısrar ediyor demiştim. ben gelmelerine bir şey demiyorum tabi ki gelecekler. ama kalmaları bana gereksiz geliyor. eşim ısrar ediyor. çalışıyorum ancak hafta sonu misafir ağırlayabilirim ve böyle konuşmuştuk eşimle. bu arada bu hafta çok hastaydım hala da öyleyim toplayamadım kendimi gripten. evim çok kirlendi hiç bir şey yapamadım. eşim az önce aradı bu akşamdan çağıralım diyor. hayır dedim bu akşam ben hazır değilim, yemek yapılması gerekiyor evin temizlenmesi lazım ve ben çalışıyorum. hangi arada bunları yaparım. ama eşim anlayış göstermek yerine biraz bozuldu. kızlar haksız mıyım sizce? bu arada yarın çalışıcam öğlene kadar.
Okudum da; bu konuda sadece teklif var. Israr yok
kalmaları için ailesine ısrar ediyor eşim.
ben bugün uygun olmayacağını söylediğim için bozuldu. eşim anlayış göstermedi hasta olduğumu biliyor düşünmesi gerekirdi.
Valla yapmazlar canim bunlar zavalli eltimin dogumu annanesinin olum dosegine denk geldi annesi dogumu bekleyemeden dondu annesi olmek uzere diye kaynanam gitti doguma oyy ortalik karisti gelini kiskandi cok nazliymista ogluna is yaptiriyomusta gelin bi is yapmiyomus onu kullaniyomusta anne lohusa o dedim biseyi yok onun dedi 1 haftalık lohusayı bıraktı bana gezmeye geldiYerinde olsam iyi düşünmüşsün canım annende gelir bana bakar derdim.
Habire değişik değişik çorbalar ister, salonada yatağı döşeği serer yatar, anne yastığımı düzeltsene, anne ütüm de var, anne yerlerde silinecek derdim.
Bak bidaha çağırıyo mu.
ayıp ya gerçekten. ben anlamıyorum bu insanları baştan evlenmelerine bırakmasınlar çok kıskanıyolarsa.Valla yapmazlar canim bunlar zavalli eltimin dogumu annanesinin olum dosegine denk geldi annesi dogumu bekleyemeden dondu annesi olmek uzere diye kaynanam gitti doguma oyy ortalik karisti gelini kiskandi cok nazliymista ogluna is yaptiriyomusta gelin bi is yapmiyomus onu kullaniyomusta anne lohusa o dedim biseyi yok onun dedi 1 haftalık lohusayı bıraktı bana gezmeye geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?