yine eşimin ısrarı

Ayyy canım al benden de o kadar benm kaynvalidem de öledir ewine gideriz oturrz geceye kadar kalın oğlum der eşime. sinir oluyorum gece birbirimizi görmüyrz zaten ne gerek warki kalmaya....

hatta gittiğimzde de eşim 10 olduğu zamn kalkmak istiyor kv.dem bu saatte ewe gdip napcaksınız oturun brz daha der... içten içe kıskanıyor mu ne anlamadım.... iyi bi kadındır ama ben böle kalmalardan hergn gitmelerden hiç hoşlanmıyorum. hergn de gideriz çağrır. Gitmesek küser ewdeyken oğlunu arar ne yediniz ne yapıyorsunuz falan filan....

Benim esimde annesi 1 ay kalsa ses etmez
Kenfidi sabah cikiyoir ajsam geliyor nasil olsa
Kendilerine olan bisi olfugu yok zaten

Bizde aynı sokaktayız hep kalmamız için ısrar eder. Ne gereksiz halbuki.
Yani aynen bi de gittik mi gece 1 de falan kalkıyoruz herkes yarı uyumuş haldeyken
Hayır odaya geçip yatınca telepati yoluyla sohbete devam mı ediliyor anlamıyorum ki.:

o saatten sonra ne yapacağınızı siz bilirsiniz..
benimki de sizinki gibi oğlunu arar beni aramaz

o saatten sonra ne yapacağınızı siz bilirsiniz..
benimki de sizinki gibi oğlunu arar beni aramaz

Çok rahatsız olduğum bi durum benimde....

;Hergn de çağrıyor dün de gitmedik ewimizde duralım die. Eşim bugünde gidecek annesine bende anneme gidicem.. akşamda ewde buluşuruz artık.. insan kv ve kpyannda rahat edemiyor eşimle yanyana bile oturamıyorz o kadar sıkılıyorumki... bi de çalışan bi kadınım. 6 aylık da ewliyim. Tuhaf insanlar anlayışsızlar... Napcaz bilemiyorum.. aramzda da 15 dk yürüme mesafesi war düşün artık...

Arabrtmıyorum eşimle h.sonu gezelim dedik. Sürekli bizi arıyor yemek yaptım gelin yiyin. Ne zamn gelceksiniz die die sürekli eşimi aradı. Eşimde sinirlendi artık anne bugün gelmeyceğimizi biliosun neden sürekli arıosun hem biz dışarda yedik dedi... Yani dışarda bile rahatlık yok...

Allah gelinlerin yardmcısı olsun canım....

Yerinde olsam iyi düşünmüşsün canım annende gelir bana bakar derdim.
Habire değişik değişik çorbalar ister, salonada yatağı döşeği serer yatar, anne yastığımı düzeltsene, anne ütüm de var, anne yerlerde silinecek derdim.

Bak bidaha çağırıyo mu.

Güzel bir dille söyle.Ben de isterim annenler kalsın.Başımın üstünde yeri var ama bugün uygun değilim.Şu gün çağıralım..
Tamam 15 dk.mesafede olabilir ama anne babası evinde kalmalaırını istemiş eşin.Birbirinizle konuşarak anlaşabilirsiniz.O da zamanla anlayacaktır seni.İş inada binmesin.

çalışsın çalışmasın eşe sormadan missafir davet eden erkekleri anlamıyorum.evi temizleyip düzenini sağlayan kadın ağırlayacak olada önce eşininde fikrini almalı erkek.

Valla yapmazlar canim bunlar zavalli eltimin dogumu annanesinin olum dosegine denk geldi annesi dogumu bekleyemeden dondu annesi olmek uzere diye kaynanam gitti doguma oyy ortalik karisti gelini kiskandi cok nazliymista ogluna is yaptiriyomusta gelin bi is yapmiyomus onu kullaniyomusta anne lohusa o dedim biseyi yok onun dedi 1 haftalık lohusayı bıraktı bana gezmeye geldi

ayıp ya gerçekten. ben anlamıyorum bu insanları baştan evlenmelerine bırakmasınlar çok kıskanıyolarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…