yine eşimin ısrarı

Bizde aynı sokaktayız hep kalmamız için ısrar eder. Ne gereksiz halbuki.

Anlamadığım şey israr etmesinin ne sebebi var ki bukadar .birde gelseler bile neden kasılıyosun zaten çalıştığını görmüyormu mutlaka yemeğini yapıp ortalıkta bişey varsa toplucak yemekte allah ne verdiyse yersiniz yani onu sıkıntı haline getirme hasta olduğunuda geldiklerinde belli et anlayış ile karşılamaları gerekiyor bence eşin zor durumda kalmış olabilir belkide ailesi gelmek istiyo eşin ben çağırıyorum diyor alabilir sonra ortada kalmış ta olabilir e gelen anne babası böyle bir durum varsa nasıl yok desin bide o var

Haklısın...15 dklık mesafeye ne kalması ayrıca ???

annesi babası üşengeçlikten gelmek istemiyorlar. ben gitsem kv yemek yapmaz öylece geçiştirir.. derdim kv kp geliyor olması değil eşim neden bu kadar ısrar ediyor bu

bu arada kim yemek yapar ortalığı toplar anlamadım dediğinizi

kendi evinde yemek yapmayan insan bende mi yapacak.. anlıyorum demek istediğinizi benim annem ne zaman gelse ben zorlanmıyım diye çeşit çeşit yemekler yapar koyar dolaba ama kv haytta yapmaz. biraz değişik huyu var. daha çok evde oturup yatmayı seven bir kişilik.

berbat ötesi bir durum canım annelerimiz onlar tabikide incinmemizi istemez kıyaslamam asla kimse ile anneciğimi ama tabi tüm kv yapmaz diye bir kuralda yok ama malesef bazen öyle rahatçı kv de oluyo ozamn madem bukadar kalmaya meraklı kişiler eşiniz ele alacak konuyu yani kaldıkları zaman hayatım ben zaten gün boyunca yoruluyorum yemekte yapamıyorum gibisinden diceksiniz oda bişekilde annesine bu zihniyeti latifeden de olsa benimsetecek allah yardımcınız olsun.

eşim taviz veriyor ben buna bozuluyorum en çok. kv ye gideriz eşim haber verdiği halde yemek hazırlamaz ne zaman gitsem yemeğim 2 günlük yedirmek istemem der. her defasında kızında yemek yenilir. kızı da evli aynı apartmanda oturuyorlar. ama insaf yani her seferinde kızı hazırlamak zorunda değil aslında beraber hazırlıyoruz ama yine de kendi evinde yenilmesi uygun. kv eşime çocuk gibi davranıyor sırtını sıvazlıyor 30 yasındaki adamın, eşimde bu yüzden çok taviz veriyor.

Vallahi sukredin halinize en azından haber veriyorlar .. bizimkiler altliustlu oturuyoruz ama belli donemlerde başka şehirde yaşıyorlar 3-4 ay, gelirken haber bile vermiyorlar çat kapı gelmisler. . He burda oldukları zamanda her şeye yetismekten anam ağlıyor. .

Ama Çok abartmadan yorulmadan yap işlerini kafanada takma nasılsa gidecekler

o nasıl birşey ya gerçekten anlamadım neden görümcede yeniliyorki acaba alınacağınızı üzülebileceğinizi düşünmüyormu bu arada eşinize demiyomusunuz neden görümcede yeniliyo birgünde annede yiyelim diye tavrı ve tepkisi nasıl oluyo merak ettim doğrusu

Eşin nasıl rahat ediyor anneleri sizde kalınca ben de bunu anlamıyorum.
Bu noktadan yaklaşırsan etkili olur bence.
"Tüm gün seni özlüyorum,sana yanaşmak için sabırsızlanıyorum,elbet gelmek isteyen gelsin de akşam olunca herkes evine gitsin rahat sevişemiyorum,banyo edemiyorum" derdim ben olsam...

annesi yalıymış 55 yasında ve benim annemden daha sağlıklı annem 55 yaşında hala çalışıyor hep hareketlidir. annem yaşlı diyor hiç sağlık sorunu da yok. yemek yapmaya üşeniyor, birgün oturuyoruz görümcemde gidip ocağı silcem ama çok üşeniyorum dedi. böyle bir kişilik nasıl yemek yapsınki

çok güldüm, bir de bunu denemek lazım

çok çok çok üzücü gerçekten umarım yaşlandıkça düzelir kadın bu arada laale arkadaşımızın söylediği mantıklı hiç birşey yıkmıyosa tabularını bu şekilde biryol izle bakalım :) belki sonuç olumlu olur... :)

eşin temizliğe yemeğe herşeye yardım etmeli. bence önceliğin bu olmalı. herşeyi sen yap üstüne birde evin çalışan hanımına sormadan misafir çağır yok böyle bi rahatlık... fazla yüz bulmuş...

Tabikki haklisin bosver yahu alisir alisir bozulursa bozulsun ama bastan tavrini tatli dille belirt hafta ici calis hafta sonu hizmet et yok oylebi dunya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…