dışarda yemek yesek, para gitti diye içi içlerini yer...ailesini çok özlediyse dışarıda yemek yiyin. bi yerlerde çayınızı için. sonra herkes kendi evine. haklısınız tabi ki...
Bizde aynı sokaktayız hep kalmamız için ısrar eder. Ne gereksiz halbuki.Bana da çok saçma gelir aynı şehirde otururken kalmak, benimde kayınvalidem onlara gittiğimde kalın illa der.
Yaw zaten geceye kadar oturuluyor, konuşuluyor sanki aynı evde uyuyunca nolcak, gece kimse birbirini görmüyor uyunca
Bence geri adım atmayın, bozulsun.
Ama bir gün öyle bi yardım ettirin ki kendinize anlasın ne yorucu olduğunu o zaman hak verir size.
kızlar tekrar merhabalar,
eski konumda eşimden bahsetmiştim. anne ve babasını 15 dk lık mesafede kalmaları için ısrar ediyor demiştim. ben gelmelerine bir şey demiyorum tabi ki gelecekler. ama kalmaları bana gereksiz geliyor. eşim ısrar ediyor. çalışıyorum ancak hafta sonu misafir ağırlayabilirim ve böyle konuşmuştuk eşimle. bu arada bu hafta çok hastaydım hala da öyleyim toplayamadım kendimi gripten. evim çok kirlendi hiç bir şey yapamadım. eşim az önce aradı bu akşamdan çağıralım diyor. hayır dedim bu akşam ben hazır değilim, yemek yapılması gerekiyor evin temizlenmesi lazım ve ben çalışıyorum. hangi arada bunları yaparım. ama eşim anlayış göstermek yerine biraz bozuldu. kızlar haksız mıyım sizce? bu arada yarın çalışıcam öğlene kadar.
annesi babası üşengeçlikten gelmek istemiyorlar. ben gitsem kv yemek yapmaz öylece geçiştirir.. derdim kv kp geliyor olması değil eşim neden bu kadar ısrar ediyor buAnlamadığım şey israr etmesinin ne sebebi var ki bukadar .birde gelseler bile neden kasılıyosun zaten çalıştığını görmüyormu mutlaka yemeğini yapıp ortalıkta bişey varsa toplucak yemekte allah ne verdiyse yersiniz yani onu sıkıntı haline getirme hasta olduğunuda geldiklerinde belli et anlayış ile karşılamaları gerekiyor bence eşin zor durumda kalmış olabilir belkide ailesi gelmek istiyo eşin ben çağırıyorum diyor alabilir sonra ortada kalmış ta olabilir e gelen anne babası böyle bir durum varsa nasıl yok desin bide o var
eşim sağolsun o ısrar ediyor gelip kalacaksınız diyor.Haklısın...15 dklık mesafeye ne kalması ayrıca ???
Anlamadığım şey israr etmesinin ne sebebi var ki bukadar .birde gelseler bile neden kasılıyosun zaten çalıştığını görmüyormu mutlaka yemeğini yapıp ortalıkta bişey varsa toplucak yemekte allah ne verdiyse yersiniz yani onu sıkıntı haline getirme hasta olduğunuda geldiklerinde belli et anlayış ile karşılamaları gerekiyor bence eşin zor durumda kalmış olabilir belkide ailesi gelmek istiyo eşin ben çağırıyorum diyor alabilir sonra ortada kalmış ta olabilir e gelen anne babası böyle bir durum varsa nasıl yok desin bide o var
kim yemek yapar ortalığı toplar anlamadım dediğiniziAnlamadığım şey israr etmesinin ne sebebi var ki bukadar .birde gelseler bile neden kasılıyosun zaten çalıştığını görmüyormu mutlaka yemeğini yapıp ortalıkta bişey varsa toplucak yemekte allah ne verdiyse yersiniz yani onu sıkıntı haline getirme hasta olduğunuda geldiklerinde belli et anlayış ile karşılamaları gerekiyor bence eşin zor durumda kalmış olabilir belkide ailesi gelmek istiyo eşin ben çağırıyorum diyor alabilir sonra ortada kalmış ta olabilir e gelen anne babası böyle bir durum varsa nasıl yok desin bide o var
bu arada
kim yemek yapar ortalığı toplar anlamadım dediğinizi
kendi evinde yemek yapmayan insan bende mi yapacak.. anlıyorum demek istediğinizi benim annem ne zaman gelse ben zorlanmıyım diye çeşit çeşit yemekler yapar koyar dolaba ama kv haytta yapmaz. biraz değişik huyu var. daha çok evde oturup yatmayı seven bir kişilik.kv tabiki de
kendi evinde yemek yapmayan insan bende mi yapacak.. anlıyorum demek istediğinizi benim annem ne zaman gelse ben zorlanmıyım diye çeşit çeşit yemekler yapar koyar dolaba ama kv haytta yapmaz. biraz değişik huyu var. daha çok evde oturup yatmayı seven bir kişilik.
eşim taviz veriyor ben buna bozuluyorum en çok. kv ye gideriz eşim haber verdiği halde yemek hazırlamaz ne zaman gitsem yemeğim 2 günlük yedirmek istemem der. her defasında kızında yemek yenilir. kızı da evli aynı apartmanda oturuyorlar. ama insaf yani her seferinde kızı hazırlamak zorunda değil aslında beraber hazırlıyoruz ama yine de kendi evinde yenilmesi uygun. kv eşime çocuk gibi davranıyor sırtını sıvazlıyor 30 yasındaki adamın, eşimde bu yüzden çok taviz veriyor.berbat ötesi bir durum canım annelerimiz onlar tabikide incinmemizi istemez kıyaslamam asla kimse ile anneciğimi ama tabi tüm kv yapmaz diye bir kuralda yok ama malesef bazen öyle rahatçı kv de oluyo ozamn madem bukadar kalmaya meraklı kişiler eşiniz ele alacak konuyu yani kaldıkları zaman hayatım ben zaten gün boyunca yoruluyorum yemekte yapamıyorum gibisinden diceksiniz oda bişekilde annesine bu zihniyeti latifeden de olsa benimsetecek allah yardımcınız olsun.
eşim taviz veriyor ben buna bozuluyorum en çok. kv ye gideriz eşim haber verdiği halde yemek hazırlamaz ne zaman gitsem yemeğim 2 günlük yedirmek istemem der. her defasında kızında yemek yenilir. kızı da evli aynı apartmanda oturuyorlar. ama insaf yani her seferinde kızı hazırlamak zorunda değil aslında beraber hazırlıyoruz ama yine de kendi evinde yenilmesi uygun. kv eşime çocuk gibi davranıyor sırtını sıvazlıyor 30 yasındaki adamın, eşimde bu yüzden çok taviz veriyor.
annesi yalıymış 55 yasında ve benim annemden daha sağlıklı annem 55 yaşında hala çalışıyor hep hareketlidir. annem yaşlı diyor hiç sağlık sorunu da yok. yemek yapmaya üşeniyor, birgün oturuyoruz görümcemde gidip ocağı silcem ama çok üşeniyorum dedi. böyle bir kişilik nasıl yemek yapsınkio nasıl birşey ya gerçekten anlamadım neden görümcede yeniliyorki acaba alınacağınızı üzülebileceğinizi düşünmüyormu bu arada eşinize demiyomusunuz neden görümcede yeniliyo birgünde annede yiyelim diye tavrı ve tepkisi nasıl oluyo merak ettim doğrusu
çok güldüm, bir de bunu denemek lazımEşin nasıl rahat ediyor anneleri sizde kalınca ben de bunu anlamıyorum.
Bu noktadan yaklaşırsan etkili olur bence.
"Tüm gün seni özlüyorum,sana yanaşmak için sabırsızlanıyorum,elbet gelmek isteyen gelsin de akşam olunca herkes evine gitsin rahat sevişemiyorum,banyo edemiyorum" derdim ben olsam...
annesi yalıymış 55 yasında ve benim annemden daha sağlıklı annem 55 yaşında hala çalışıyor hep hareketlidir. annem yaşlı diyor hiç sağlık sorunu da yok. yemek yapmaya üşeniyor, birgün oturuyoruz görümcemde gidip ocağı silcem ama çok üşeniyorum dedi. böyle bir kişilik nasıl yemek yapsınki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?