Yine eşimin kızlarla olan samimiyeti

julidebyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2018
95
67
3
41
Guncelleme: 16. Sayfada.

Merhaba arkadaşlar. Ben yine eşimden yana dert yanacağım. Evet hala bosanmadim. Ama kendi kendimi de yiyip bitiriyorum.
Beraber çalıştığı bir kız var. Eşim 37, kız 34 yaşında. Bekar kız. Ama kızın konuşmalarından anladığım kadarıyla çok mesafeli bir kız. Kıza birşey diyemem yani. Ama bizimki sürekli kıza yuruyor.
Benim her yokluğumu fırsat bilip iş çıkışında kızla gidip bir yerlerde oturup çay kahve iciyor.
Belki bazılarınız için normaldir bu durum ama bana göre değil. Çünkü ben işten eve evden işe giden bir kadinim. Benim hayatımı robot haline çevirdi. İş arkadaşlığı işyerinde kalır, arkadaş çevreni genişletirken aileni daraltırsin diye uyarıyordu hep beni. Kendine hak gördüğü şeyi bana görmüyor. Ben kızla yüzyüze hiç tanismadim, bir kere telefonda konuştuk sadece.
Ayrıca yine benim evde olmadığım bir akşam bu kızla iş çıkışında kahve içmeye gitmişler. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi. O akşam kıza msj yazdı bizimki. Bana katlandığin ve günümün güzel geçmesine vesile olduğun için teşekkür ederim, iyi ki varsın yazmış. Kız hicbirsey yazmamış.
Bir çocuğumuz var. Bu adamdan boşansam çok huzurlu olacağım. Ama bir yandan düşünüyorum, ben kendimi düşünürken kızımı uzermiyim? Bencilce bir istek mi boşanma.
Sinir hastası oldum artık. Şu an bu evlilik benim için sadece zoraki tahammül ettiğim bir kurum. Başka hiçbir anlamı yok.

Son düzenleme:
Kiz eger cok mesafeli biriyse evli bir adamla oturup cay kahve icmezdi. Oldu da ictiler arkadas olarak görüyor diyelim yinede günümü guzellestirdin iyiki varsin diyen evli bir adamla bir kez daha gorusmek bilemiyorum mide bulandırıcı. Eşiniz ne kadar haksizsa buna müsade eden is arkadasi da o kadar haksiz. Sizde esinizle acikca konusun ya kendine ceki duzen versin yada sizde ayni sekilde arkadaslarinizla aksam yemeklerine kahve icmelere gideceginizi soyleyin
Bakalim ne diyecek

Benim her yokluğumu fırsat bilip iş çıkışında kızla gidip bir yerlerde oturup çay kahve iciyor.
Belki bazılarınız için normaldir bu durum ama bana göre değil.

Evli barkli adamla, kalkip bas basa kahve icen bayan mesajda mesafeli olsa kaç yazar ?
Bayanda da hata gordum ben , eşinizi hiccc solemiyorum bile.

Bence mutsuz evliliginizden bosanmaniz kiziniz icin yaptiginiz en buyuk iyilik olur hanfendi.....

Evli barkli adamla, kalkip bas basa kahve icen bayan mesajda mesafeli olsa kaç yazar ?
Bayanda da hata gordum ben, eşinizi hiccc solemiyorum bile.

Bence mutsuz evliliginizden bosanmaniz kiziniz icin yaptiginiz en buyuk iyilik olur hanfendi.....

Kız mesafeli olsa ne olmasa ne, bu kız olmasa adam başka kız buşur ona yürür. Adam gevşek yahu. Kız burda etkisiz eleman bu olmasa başkası olur. Afam niyeti bozmuş belli ki.

Kız mesafeli olsa ne olmasa ne, bu kız olmasa adam başka kız buşur ona yürür. Adam gevşek yahu. Kız burda etkisiz eleman bu olmasa başkası olur. Afam niyeti bozmuş belli ki.

Kesinlikleee katilyorum, eşinin cirkinligini hic solemiyorum bile .
Kizinin uzulmesinden korkuormus, mutsuz bir yuvada buyuyup hergun uzulmesinden,
Piskolojisinin bozulmasindansa 1 ay uzulur, alisir cocuk ooo.

Kesinlikleee katilyorum, eşinin cirkinligini hic solemiyorum bile .
Kizimin uzulmesinden korkuorum demis, mutsuz bir yuvada buyuyup hergun uzulmesinden,
Piskolojisinin bozulmasindansa 1 ay uzulur, alisir cocuk ooo.

Çocuk insanın elini kolunu bağlıyor işte. Çocuk olmasa konu sahibesi bu adamı gırtlaklardı eminim. Kadın çocuk adına sabrede sabrede çatlamış yahu baksanıza.

Bilemedim açıkçası çocuk var demişsiniz ama boşanacaksanız da boşanmayacaksanız da ağzına bir s..çın öncelikle. Madem iş çıkışı kızla buluşuyor bekleyin iş çıkışı çaktırmadan sürtmeye giderse takip edip basın kahveyi de kafasına indirin. Evli barklı bir adam için ne kadar kolay yahu başka kadınlarla buluşmak:ruh: Sizin yerine kendimi koydum bu adama pabucun pahalı olmadığını gösterirdim. Önce basardım sonra videosunu çekerdim ailesine arkadaşlarına atardım.

Çocuk insanın elini kolunu bağlıyor işte. Çocuk olmasa konu sahibesi bu adamı gırtlaklardı eminim. Kadın çocuk adına sabrede sabrede çatlamış yahu baksanıza.

Bende bir zamanlar bu tur cumleler kuruyordum.
Cocuklarim icin vs. Anladim ki cocuklar icin sabrettikce, olumsuzluklar ustune katlayarak devam ediyor.
Bu sekilde buyumeleri onlari daha huzursuz, mutsuz ediyorxu.
Kangiren olan uzuvu kesip atmak gerek..

Back
X