Yine eşimin kızlarla olan samimiyeti

Eşiniz sizi psikolojik olarak çok güzel sömürüyor. İkinci çocuğun ilk çocuk gibi bir kader paylaşmaması sizin elinizde, eşinizin hiç bir çabası olmasın. Evde siz dışarda iş arkadaşı ne yardan ne serden devam etmek istiyor. Yalancılığının faturasını da size kesmesi de çok kötü.Bir çocuk için de anne mutluluğu önemli.
+100000
Sanki kadın yuvayı bozuyormuş gibi bir de trip atıyor
Elalemin kızlarına yürüyen mesajlar atan buluşan kendi değilmiş gibi
İkinci kızımında ablasının kaderini yaşamasını istemezdim diyor adama bak ya
Değil ağzına kafasına kürekle vurmalık

Tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın. Hepinize teşekkür ediyorum. Msji ben bir programla uzaktayken gördüm zaten. Eve gelip telini karıştırdığımda silinmişti msjlari. Hiç tutar mı telinde. Kendini çakal sanıyor. Söylemedim msji gördüğümü. Ve hala bana diyor ki sen niye taktın bu kıza bu kadar.
Kız evli olduğunu biliyor. Hatta ben eşimin ikinci evliliğiyim. Benden önce evlendiği eşinden de bir kızı var eşimin. Hep diyor ki ben çok uğraştım bu kızım da ablasıyla aynı kaderi yaşamasın diye ama senden hiç ışık göremiyorum. Sen bana guvenmedigin sürece ben sana yalan söylemeye devam edicem diyor. Tabi ben yıkıyorum zaten bu yuvayı ben boşanmak için evlendim zaten dedim. Hem suçlu hem güçlü. Ben de gideyim iş arkadaşlarımla kahve içmeye diyorum, üstüme yürüyüp cehennemin dibine git Jülide diye bağırıyor.
Yanlış anlama ama bu yorumundan sonra sadece şunu diyeceğim:
Senin kocanın ruhu or....pu, ha bu kız ha başkası farketmez.

Hanımlar, konu sahibesi yaşadıklarının farkında zaten, bu adamin düzelme şansı yok gibi geliyor banada. Konu sahibesinin affina siginarak, konu icinde konu acmis gibi olacagim ama aklima gelen fikri paylasmak istiyorum. Rechard Gere'in Aşka Davet filmi varya konusu; Bir emlak avukatı olan John Clark, işinde ve ailesinde oldukça huzurlu bir yaşam sürmektedir. Ancak hayatında birşeylerin eksik olduğunu düşünür. Her gün eve giderken, bir dans merkezinin penceresinin önünde aynı kızı görmeye başlar. Bu kızla tanışmak umuduyla dans derslerine başlayan John, ilk başlarda işlerin kötü gitmesiyle bir hata yaptığını düşünür. Paulina, John'a dans konusunu ciddiye almasını ve onunla çıkmayı düşünmediğini söyler. Dersler devam ettikçe John, danstan keyif almaya başlar. Chicago'daki en büyük dans yarışması için çalışmalara başlayan John, bunu tüm ailesinden ve çalışma arkadaşlarından gizler. Paulina'yla ilişkisi ilerleyen John, vaktini sürekli evden uzakta geçirmeye başlayınca karısı da bu durumdan şüphelenmeye başlar. Sonunda karısına olan aşkını anlıyor, eşiyle mutlu son. Cok mu fazla polyonnacilik olur düzeltmeye çabalasa? Bunu sindirebilmesine bağlı tabi herkes yutamaz kolay kolay. Ama açık açık konuşsa, evliliğini hareketlendirmeyi denese? Gerekirse aile terapisi? Sonuç alamazsa boşanmak istiyor zaten. Sizce denemeye değer mi?

Hanımlar, konu sahibesi yaşadıklarının farkında zaten, bu adamin düzelme şansı yok gibi geliyor banada. Konu sahibesinin affina siginarak, konu icinde konu acmis gibi olacagim ama aklima gelen fikri paylasmak istiyorum. Rechard Gere'in Aşka Davet filmi varya konusu; Bir emlak avukatı olan John Clark, işinde ve ailesinde oldukça huzurlu bir yaşam sürmektedir. Ancak hayatında birşeylerin eksik olduğunu düşünür. Her gün eve giderken, bir dans merkezinin penceresinin önünde aynı kızı görmeye başlar. Bu kızla tanışmak umuduyla dans derslerine başlayan John, ilk başlarda işlerin kötü gitmesiyle bir hata yaptığını düşünür. Paulina, John'a dans konusunu ciddiye almasını ve onunla çıkmayı düşünmediğini söyler. Dersler devam ettikçe John, danstan keyif almaya başlar. Chicago'daki en büyük dans yarışması için çalışmalara başlayan John, bunu tüm ailesinden ve çalışma arkadaşlarından gizler. Paulina'yla ilişkisi ilerleyen John, vaktini sürekli evden uzakta geçirmeye başlayınca karısı da bu durumdan şüphelenmeye başlar. Sonunda karısına olan aşkını anlıyor, eşiyle mutlu son. Cok mu fazla polyonnacilik olur düzeltmeye çabalasa? Bunu sindirebilmesine bağlı tabi herkes yutamaz kolay kolay. Ama açık açık konuşsa, evliliğini hareketlendirmeyi denese? Gerekirse aile terapisi? Sonuç alamazsa boşanmak istiyor zaten. Sizce denemeye değer mi?

John karisina olan askini nasil anlamis

Dediginiz cok.guzel aslinda evliligini kurtarmak icin cabalayabilir şık elbiseler giyip kafelere gidebilir cocugu varsa onu da alir bi yemek organizasyonu duzenleyebilir dogru aslinda kurtarmak icin disarda ne ariyosa aynisini olana helalinden sunabilir

Ben evli bir bayanım dışarda görüştüğüm hiç erkek arkadaşım yok. Ama eşimin bir sürü bayan arkadaşı var evli bekar dul. Onlarla yemege de gider kahve de icer.Hiç aklıma boyle şeyler gelmez. Yani bir kadinla bir erkek sadece cilvelesmek icin mi biraraya gelirler. Yorumları okuyunca ne kadar iyi niyetliymişim dedim.

Ben evli bir bayanım dışarda görüştüğüm hiç erkek arkadaşım yok. Ama eşimin bir sürü bayan arkadaşı var evli bekar dul. Onlarla yemege de gider kahve de icer.Hiç aklıma boyle şeyler gelmez. Yani bir kadinla bir erkek sadece cilvelesmek icin mi biraraya gelirler. Yorumları okuyunca ne kadar iyi niyetliymişim dedim.

Siz baya iyi niyetli ve kiskanç olmayan bir bayanmissiniz keske bende sizin gibi olsam sakın yanlis anlasilmasin kiskanclik.cok kotu bisey kendimde sevmedigim.tek sey bu nefret ediyrm hatta insAllah bnde sizin gibi olabilirim. Allahdan esim gorusmez de icim rahat yani

John karisina olan askini nasil anlamis

Dediginiz cok.guzel aslinda evliligini kurtarmak icin cabalayabilir şık elbiseler giyip kafelere gidebilir cocugu varsa onu da alir bi yemek organizasyonu duzenleyebilir dogru aslinda kurtarmak icin disarda ne ariyosa aynisini olana helalinden sunabilir
John derslerde biraz sakar ve beceriksiz davranır başlangıçta. Paulina ile tanıştığında ise genç kadın, kendisine buz gibi bir tavırla, derslere flört edecek birinin arayışı ile değil gerçekten dansı öğrenmek için geliyor olmasını umut ettiğini söyler. Dersler devam ettikçe John, dansa aşık olur. Bu yeni ilgi alanını ailesinden ve iş arkadaşlarından gizli tutan John, derslere kendisini tamamen vererek bir yarışmaya hazırlanmaya başlar." John boşlukta ve orta yaş bunalımda olduğundan, Polına ona çekici geliyor. Dansa olan ilgisi, adamı boşluktan cıkarıyor, dansa aşık oluyor. Konu sahibesinin eşi her ne kadar kabul edilemese de de hayatında bir heyecan arıyor galiba bilemedim.

Siz baya iyi niyetli ve kiskanç olmayan bir bayanmissiniz keske bende sizin gibi olsam sakın yanlis anlasilmasin kiskanclik.cok kotu bisey kendimde sevmedigim.tek sey bu nefret ediyrm hatta insAllah bnde sizin gibi olabilirim. Allahdan esim gorusmez de icim rahat yani
Bilmiyorum belki eşine çok güveniyorum belki bana olan sevgisine çok güveniyorum. Ama ben cevremde hep çok kıskanan kadınların aldatıldığını gördüm. Bana birazda eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi geliyor

Bilmiyorum belki eşine çok güveniyorum belki bana olan sevgisine çok güveniyorum. Ama ben cevremde hep çok kıskanan kadınların aldatıldığını gördüm. Bana birazda eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi geliyor

Dogru söylüyosunuz bUnu bende dusundum sonra hic onu kiskanacak hareketde bulunmadim ama bi kadinin ismini agzimda duymadigimdan bu duygulari bana isledi yillarca bunun tek suclusu ben degilim kiskancligimi arttiran onun bana empoze ettigi seyler neyse bayanin sorusuna ek seyler yazdim kusura bakmasin

Gunu guzellestirdigini kiz soylememis ki
Adamin kendi fikri o.
Kiz kahve ictikleri masada direk dansi yapmadiysa gayet de mesafeli olabilir.

Kendinizi baz alarak yorum yaptığınızı anladım zaten. Ama konu sahibi, eşim kıza yürüyor şeklinde bir açıklama yapmış. Kız da çay kahve içmelere devam.

Siz kendiniz size yüründüğünü algılayacak durumda olup ona göre sınırınızı çizebilecek bir kadın olabilirsiniz. Tekrar söylüyorum bu kız mesafeli değil , masum bi kahve arkadaşı olduğunu da hissedemedim

Son düzenleme:
Az önce telinden fotolara baktım. İşyerinde bir çocuğun doğum gününü kutlamislar. 5-6 kişi yan yana foto çekilmiş kızlı erkekli, herkesin kolları yanında. Ama bizimki kızla yanyana ve beline sarılmış. Kız sarılmamis. Daha önceden tel konuşmalarını dinlediğim için kızın mesafeli olduğunu düşünüyorum ama dışarda kahve içmeye gitmesi tabiki büyük mesafesizlik.

Merhaba arkadaşlar. Ben yine eşimden yana dert yanacağım. Evet hala bosanmadim. Ama kendi kendimi de yiyip bitiriyorum.
Beraber çalıştığı bir kız var. Eşim 37, kız 34 yaşında. Bekar kız. Ama kızın konuşmalarından anladığım kadarıyla çok mesafeli bir kız. Kıza birşey diyemem yani. Ama bizimki sürekli kıza yuruyor.
Benim her yokluğumu fırsat bilip iş çıkışında kızla gidip bir yerlerde oturup çay kahve iciyor.
Belki bazılarınız için normaldir bu durum ama bana göre değil. Çünkü ben işten eve evden işe giden bir kadinim. Benim hayatımı robot haline çevirdi. İş arkadaşlığı işyerinde kalır, arkadaş çevreni genişletirken aileni daraltırsin diye uyarıyordu hep beni. Kendine hak gördüğü şeyi bana görmüyor. Ben kızla yüzyüze hiç tanismadim, bir kere telefonda konuştuk sadece.
Ayrıca yine benim evde olmadığım bir akşam bu kızla iş çıkışında kahve içmeye gitmişler. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi. O akşam kıza msj yazdı bizimki. Bana katlandığin ve günümün güzel geçmesine vesile olduğun için teşekkür ederim, iyi ki varsın yazmış. Kız hicbirsey yazmamış.
Bir çocuğumuz var. Bu adamdan boşansam çok huzurlu olacağım. Ama bir yandan düşünüyorum, ben kendimi düşünürken kızımı uzermiyim? Bencilce bir istek mi boşanma.
Sinir hastası oldum artık. Şu an bu evlilik benim için sadece zoraki tahammül ettiğim bir kurum. Başka hiçbir anlamı yok.
Zoraki neden tahammül ediosun canım.Sen çok değerlisin .Sen stresliyken başında baba var boşanmıyayım derken o çocuk nasıl büyüyecek o stres altında.Hem ne munasebet ya.Eşin niye öle seyler yazıo.O kadın mesafelıyse elin kocasıyla niye kahve içio.Burada bir tezatlık car canım.Sen nerden ögrendın kahve ıctıklerını.Kavga cıkarmadınmı???Eşin ne açıklama yaptı.Kızınıda allah sana bağışlasın.Hiç ama hiç stres yapma.Eee stres yapıp ne yapıcan eline sağlıkmı dicek eşin.Sonunda hastalık sahıbı olucan.Boşan hiç kimseye demedim.Ama boşanmak rabbimin evlenmek gibi verdiği bir hak.Kendine dever ver lutfen.

Back
X