Yine eşimin kızlarla olan samimiyeti

Çok mesafeli olan kız evli adamla kahve içmez bu normal bişey ama esininde bilgisi varsa icilir taniyorsa içilir ben.olsam düşünürüm eşi kiskanirmi acaba yanlış anlarmi diye uzak dururmki her kadın anlar erkeğin kendine ne gözle baktığını oda anlamistir. Benim asıl anladigim bunları bilmiyorsunuz ve eşiniz hala devammi ediyor ve ediyorsa siz hala bosanmiyor sunuz o adamdan nasıl baba olacak ki eve gelip çocuğuna harcayagi zamanı başka kadinlara harciyor

Az önce telinden fotolara baktım. İşyerinde bir çocuğun doğum gününü kutlamislar. 5-6 kişi yan yana foto çekilmiş kızlı erkekli, herkesin kolları yanında. Ama bizimki kızla yanyana ve beline sarılmış. Kız sarılmamis. Daha önceden tel konuşmalarını dinlediğim için kızın mesafeli olduğunu düşünüyorum ama dışarda kahve içmeye gitmesi tabiki büyük mesafesizlik.
Kocanızın karaktersiz olduğunu eminim ki çok iyi biliyorsunuz. Bence bu evlilik yolundan çıkmış lütfen kendinizi düşünün ve hayatınızı ona göre şekillendirin.

Bana bunu neden yasatiyosun neyini eksik ettim neden benim hayatimi kullaniyosun zehir ediyosun demediniz mi benim de duygularim var hislerim var benimde hayatim var sevmek sevilmek benimde hakkim ne olacaksa olsun demediniz mi bunu vozum bulun sakin konusun ama konusup derdinizi anlatin sizi boyle kahretmesine goz yummayin seviyosaniz da ailenize sahip cikin

Kızına haksızlık etmezsin boşanmakla. Bu şekilde bir arada kalman çocuğuna yarardan çok zarar verebilir. Mesela ilerde senin hislerinin bıraktığı tesirle kimseye guvenmeyebilir. Ya da babasından gördüğü kadarıyla ilişkilerinde sadakat sorunu yaşayabilir. Mutlu çocuklar mutlu evliliklerde yetişiyor maalesef durum bu.

Kızı arayacağım senide kızıda rezil edecegim iş yerine de.Siz böyle sessiz kaldığınız için iyice pervasızlaşmış adam.Bence arayında bir güzel rezil edin.Kıza utanmıyormusun evli bir adamla disarida bulusmaya de beline sarulmasina niye izin veriyorsun de fotografi mahkemede delil kullanacagim de bir güzel ikisinide korkut rezi et sonrada boşa pisligi

Kocanız o kızla resmen sevgili olmuş flört ediyorlar, siz hala kız mesafeli diyorsunuz. Kızı tanımıyorsunuz bile .
Kocanızın her yaptığını sineye çektiğini biliyorsa kız , nasılsa karısı umursuz beni de biliyor diye rahat takılıyordur.

Çocuğu bahane etmeyin demeye geldim.
Adam babalık yapma niyetindeyse hayatında olmaya devam edecektir. Diğer türlü evi otel gibi kullanan bir baba ile huzursuz bir evde büyürken pek bir artısı olmayacaktır.

Çoçuğum için katlanıyorum sözü yüzünden olan size oluyor farkında mısınız ? Siz hamle yapmadıkça tek üzülen yine siz olmaya devam edersiniz. Hayır nasıl bi sabrınız var o kadar görüşmüşler falan yani şu ana kadar müdahale etmemiş olmanız ilginç.

Kendi kendini avutmaya calisiyorsun o beline sarilmis kiz ona sarilmamis.. him demek daha sevgili degiller diye mi kendini rahatlatiyorsun. Bacım bunlar yolu yariliyor. Müdahale et bence boyle olmaz

Kızın mesafeli olduğunda ciddi değilsiniz umarım.Gayet karşılıklı yürüyorlar bence.Boşanmayıp kendinize eziyet etmekte bir seçenek .Zor bir durum.Bir adam bunu niye yapar.Erkekler saçma insanlar benimde anlayamadığım bir tür oldukları için size sağlıklı bir fikir beyanında bulunamıyorum.
İyi düşünün..Umarım sizi mutlu edecek kararı alabilirsiniz.

Gunumun guzel gecmesine vesile oldugun icin tesekkur ederim iyi ki varsin...

Yazmis kocan ve sen birsey yapmadin mi?

Kiza gelince.;
muhtemelen kocan ona..mutlu degilim.bosanicam vs diye dert yaniyor.
Baksana ..bana katlandigin icin tesekkur ederim.demis
Buyuk olasilikla kiza dert anlatiyor kocan senden yana mutsuzum diye
Kiz da dinliyor simdilik derdini adamin
Kocan kiza yuruyor resmen.

Ben simdilik kizin masum oldugunu ama yakin zamanda kocan tarafindan kandirilacagini dusunuyorum.(mutsuzum bosanicam diyerek)

Kocan kıza resmen asılmış , kız da boş değil ki dışarılarda buluşup kahveler içiyor . al birini vur birine ikisinin de karakteri bozuk. Bence bu adamdan boşanarak hem kendine hem de çocuğuna iyilik yapmış olursun. Ömür geçmez böylesiyle , gençliğini heba etmene değmez. Bugün söz verir yarın başkasıyla yapar sen hep yıpranırsın.

İtici buldum üzücü buldum kalp kırıcı buldum bu evlilik zaten bitmiş ne demek elin kızıyla dışarda kahve İçmeler Mesajlar iyiki varsınlar sen çok sabırlısın

Kesinlikle boyle dusunme. Cocugun mutsuz bir ailede büyüyecegine senin yaninda huzurlu büyür. Benimde anne babam ayrı ama boyle adamla ömür gecmez cocuk icin katlanma boşa. Vur tekmeyi. Belliki adamin gozu disarlarda seni ve kizini mi görür.

kız mesafeli değil ve bu da normal değil. kendinizi kandırıyorsunuz. sorun adamda. bu kız gitse başkası gelir.

boşanın bence. bariz aldatılıyorsunuz. tanışmamış olmanızdan belli yoksa o kızla tanışıp baya samimi olmanız gerekiyordu.

Merhaba arkadaşlar. Ben yine eşimden yana dert yanacağım. Evet hala bosanmadim. Ama kendi kendimi de yiyip bitiriyorum.
Beraber çalıştığı bir kız var. Eşim 37, kız 34 yaşında. Bekar kız. Ama kızın konuşmalarından anladığım kadarıyla çok mesafeli bir kız. Kıza birşey diyemem yani. Ama bizimki sürekli kıza yuruyor.
Benim her yokluğumu fırsat bilip iş çıkışında kızla gidip bir yerlerde oturup çay kahve iciyor.
Belki bazılarınız için normaldir bu durum ama bana göre değil. Çünkü ben işten eve evden işe giden bir kadinim. Benim hayatımı robot haline çevirdi. İş arkadaşlığı işyerinde kalır, arkadaş çevreni genişletirken aileni daraltırsin diye uyarıyordu hep beni. Kendine hak gördüğü şeyi bana görmüyor. Ben kızla yüzyüze hiç tanismadim, bir kere telefonda konuştuk sadece.
Ayrıca yine benim evde olmadığım bir akşam bu kızla iş çıkışında kahve içmeye gitmişler. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi. O akşam kıza msj yazdı bizimki. Bana katlandığin ve günümün güzel geçmesine vesile olduğun için teşekkür ederim, iyi ki varsın yazmış. Kız hicbirsey yazmamış.
Bir çocuğumuz var. Bu adamdan boşansam çok huzurlu olacağım. Ama bir yandan düşünüyorum, ben kendimi düşünürken kızımı uzermiyim? Bencilce bir istek mi boşanma.
Sinir hastası oldum artık. Şu an bu evlilik benim için sadece zoraki tahammül ettiğim bir kurum. Başka hiçbir anlamı yok.
bence kocanızı o işten attırın iş mi yok erkeğe. kadınların olmadığı bi yerde çalıştırın.
boşancağınıza işten attırın daha iyi. kadınların olmadığı bir işi de ayarlayın attırmadan önce. tamamdır ne deert ne tasa.
ayrıca evlı bı adamla kahve ıcen kızdan hayır gelmez yonetım bence boyle seylere kufretmemıze ızın vermeli.

Evli bir erkek, yanında eşi olmadan hiçbir şekilde yabancı bir kadınla kahve içemez. Normal değil canım, yorumları okuyorum da kimse normal karşılamamış.

O akşam kıza msj yazdı bizimki. Bana katlandığin ve günümün güzel geçmesine vesile olduğun için teşekkür ederim, iyi ki varsın yazmış. Kız hicbirsey yazmamış.
Eşiniz size hadi sevdiği kadın değilsiniz belli ama çocugunun annesi olarak bu kadar ince davranıyor mu acaba. Iyi varsin diyor mu size . Benim kocam ne münasebet başka bir kadına iyiki varsın diyecek kiyamet kopar o evde. Bence siz bunu cok da dert etmiyorsunuz yabi daha bunun aldatma bile oldugunu kabul etmezsiniz. Sabredin bence biraz daha sizin icin aldatma sayilacak doneleri de elde etmeniz yakindir. Bu kadar yavsak bir adama cocuklarimin baba dememesini yeglerim.

Sinir hastası oldum diyorsunuz aslında çocugunuzun sinir hastası bir anneye sahip olmasına izin verdiginiz için kızınıza haksızlık ediyorsunuz Bir çocuk için annenin ruh sağlığı babasız büyümekten çok daha önemli. Son olarak da o kız hiç masum değil evli adamla iş çıkışı kahve içmeler nedir ya maşallah hiç birini geri çevirmemiş ne yolun yolcusu olduğu gayet net ne eşiniz yaptığı ne o kızın yaptığı sineye çekilebilecek gibi değil

Back
X