Yine Gözyaşlarım Yine Ben

8993

Architect
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
1.185
2.834
133
İstanbul
Yine ağlayarak yaxıyorum size anlatabileceğim başka kimsem yok . Birilerinin karşımda yazdıklarımı okuması üzülme geçer demesi bile biraz iyi geliyor .

Yine ağlıyorum yine .

Bu sefer de olmadı . Yine olmadı . Yine kocaman kocaman hayal kırıklıkları kaldı yanıma . Hayatım asla yoluna girmiyor . Beni teselli etsin diye hayatıma soktuklarım içine edip daha da beter edip gidiyor .
3 4 ay önce biriyle konuşuyordum . Başta ilgiliydi beni kendine bağladı ve gitti . Zaten berbat olan ruh halim yeniden çöktü .

Ve bugün , hayatıma aldığım başka biri tarafından yine umut verilip terk edildim . Artık dünyaya yaşanacak yer olarak bakamıyorum . Hiç umudum kalmadı .

Gözlerimin yaşından ekranı bile net göremiyorum duraksayarak tek tek baıyorum harflere .

Nefret ediyorum artık her şeyden ve herkesten . Taş kalpli de olamıyorum kimseyi asla sevemem de diyemiyorum . Biliyorum aptal kafam yine sevecek . Biliyorum yine ağlayacağım . Ben artık bıktım bu hayatımdan . Ne manası var yaşamamın . Hep hüsran hep bitiklik . Dışarıdaki mutlu insanlar her şeyi hakediyor ben ne yaptım bu dünyaya da bana biraz mutluluk vermiyor

Ne yaptım hırsızlık mı etttim iftira mı ettim hak mı yedim naptım da diğerleri mutlu olurken ben sürekli ağlıyorum .

Ben bıktım artık . Geçmiyor.

Ümidim de yok hayalim de yok . Kurmayacağım da artık . Lanet olsun ki .

Bize de bir gün bir yerde denk gelecek herhalde ya iyi bir adam

Gelmezse de mum yakar 7 kere kendi üzerimize döneriz

Kısmet açma ritüelleri, fln hiç ilgimi çekmiyor o zmn da çevremden çaba göstermiyorsun a dönüşüyor... Gerçekten modernlik bu değil..

Kaç kez reddedildim bilmiyorum. Şıpsevdinin tekiydim.evlilik teklifi alıp terkedildim.daha kimseyi sevemem derken onsuz nefes dahi alamam dediğim adam çıktı karşıma. Bana pislik gibi davrandı. Dostlarımı kaybettim. Baktım bu ben değilim tek başına mutlu olmaya karar verdim. Hiç beklemediğim anda nişanlım çıktı karşıma 1 ay içinde yüzük taktık. Rabbim çektiklerimin ödülü olarak gönderdi. Meğerse ben sevilmeye layık kadınmışım.
Hagatınızın merkezine beş para etmezler koymayın. Tecrübe edilmiştir defalarca

Kısmet açma ritüelleri, fln hiç ilgimi çekmiyor o zmn da çevremden çaba göstermiyorsun a dönüşüyor... Gerçekten modernlik bu değil..

Yok ya ritüel değil kastettiğim, maksat birini bulmaksa bulunur da iyi olanı bulmak mesele

Olmuyor çok mutsuzum

Daha 20lerin başındaydın sen diye hatırlıyorum, yanlışsam düzelt
Burada çok okudum böyle bizim gibi üzülüp üzülüp sonunda iyi bir insana denk gelen

Şimdi çıkar, ülke gez, tatil yap hobi bul diyenler... Ne alakaysa,, yahu sokaktaki kedi bile bacağıma sürünüyor sev beni diyor, sevgide bir ihtiyaçtır lüks değil...

Öyle diyorlar çünkü hayatı olan, sosyal insanların birini bulması daha kolaydır
Bir de kendini geliştiren insana daha çok ilgi ve saygı oluyor

22 yaşındayım Velvette çok umutsuzum . Üst üste geldi hep böyle olmayan şeyler yoruldum şimdiden

Sizi anliyorum sadece bunu soylemeye geldim.
Neden olmadigini bilmiyorum
Acikcasi artik istemiyorumda..

22 yaşındayım Velvette çok umutsuzum . Üst üste geldi hep böyle olmayan şeyler yoruldum şimdiden

Kıyamam, inan ki yalnız değilsin, aynı durumdayız.
Üst üste normal olmayan, psikolojisi bozuk adamları elimle koymuş gibi buldum ama öğrendim ki aşka bakış açım/kriterlerimde sıkıntı varmış, kendime bunu çıkardım.
Senin de seçimlerinde olabilir mi böyle soruna yol açan bir durum?

ben senin yaşındayken çok mutluydum seviyor seviliyor sanıyordum yani biraz da şans bu işler. çok kafa yorma şansını arttırmaya çalış bir zarı 10 kez atarsan 6 denk gelme ihtimali 1 kezden fazladır değil mi? ne kadar çok kişi tanırsan o kişiye denk gelme ihtimalin o kadar artar.

yalnız merkezine erkekleri koyma 50 yaşına da gelsen. onlar yanımızda yol arkadaşılar sadece varacağımız istikamet onlar değiller. bilirsin yolda arkadaşlar değişebilir ama yolun değişmez.

Bilmiyorum ki bana şefkat gösteren herkese dair gelecek hayalleri kurmaya başlıyorum . Kendi içimde . Sonra en tepeden aşağı düşüyorum işte

Yolumu da bulamıyorum artık sanki elimi neye atsam kuruyor gibi dollface

Şimdi çıkar, ülke gez, tatil yap hobi bul diyenler... Ne alakaysa,, yahu sokaktaki kedi bile bacağıma sürünüyor sev beni diyor, sevgide bir ihtiyaçtır lüks değil...
Bunu genelde bende söylerim . Ve sevilmek ihtiyaç elbette ama saygı duymak ve duyulmak çok daha büyük bir ihtiyaç.
Ne demeli mesela sizce ? Koş adamların peşinde , sakın ha sakın ayrılma ve hemen aşık olup, bağlan mı diyelim ?

Kendimi artık sevilmeye layık da göremiyorum . Hiç gelmeyecek biri içinse tüm bunlar ne için cezalandırılıyorum bilmiyorum .

Boyle bir konuda hobi kelimesi gecmese sasardim zaten.

konu sahibesi 22 yaşındaymış yahu:))
hayatı bitmiş gibi hali var.
hobi iyidir..

konu sahibesi kızma da 3 ay önce ve şimdi.. çok mu çabuk aşık oluyorsun sanki?
yani yaşın gereği sevgili edin de hemen sevdim aşık oldum güvendim e girmesen iyi.
hem zaten hayatının aşkı olsalar yine aşık olmazdın 3 ayda..
daha gençsin neler çıkacak karşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…