Yine Gözyaşlarım Yine Ben

8993 taktiğe falan karşıyım ama başta yapamıyorsan da mış gibi yap.

Karşındakini kurtarıcın olarak görme, onun tarafından sevilince her şey düzelecek diye bekleme. Hem öyle bir dünya yok hem bu elektriği verdiğin kişi senden kaçar. O yüzden biriyle tanıştığında başındayken bari onsuz da mutlu olabilirmişsin gibi davran, onu hissettir. O hayatını sürdürmen için gerekli olan bir yemek değil sadece tatlıymış gibi Böyle böyle düşünürsen belki gerçekten bunun doğru olduğunu fark edip tutumunu değiştirebilirsin.

Canlı örneği benim.
Perşembe günü yanağımdan tuttu böyle romantik, alnımdan öptü "Seni asla üzmeyeceğim." dedi
Dışarıdan gören ne romantik balkabağı demiştir
Pazar günü adam arazi
Yok artık ya 3 günde ne değişti ya bu erkekler nasıl insanın gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar hayret bir şey ya
Size nasıl bir gerekçe sundu peki
Hayır hem yalanları hem mazeretleri herşeyleri hazır, nasıl çalışıyor kafaları anlamak mümkün değil

Kendini sev mesela.
Öyle körü körüne açma kimseye kendini.
Şimdi ışık yok gibi geliyor ama bu hep böyle gitmez ki.
İnişler,çıkışlar hepimiz için..

Hani bakıyorum şuan ki halime,
3 sene öncesine kadar öyle ağlardım ki,
Hıçkıra hıçkıra ağlamaktan kusardım.
Nasıl geçti,nasıl bitti zamanla nasıl oldu,
Bilemiyorum.

İnşallah kalbindeki güzellikler bulur seni ve bekleyen herkesi..

Aman boşver valla dediğin gibi artık üzülüp ağlayasım da gelmiyor
Nasılsa diyorum 2 aya geçiyor bunun acısı şimdi kim oturup ağlıcak dram hissedecek falan taş kalpli mi olduk ne

Aman boşver valla dediğin gibi artık üzülüp ağlayasım da gelmiyor
Nasılsa diyorum 2 aya geçiyor bunun acısı şimdi kim oturup ağlıcak dram hissedecek falan taş kalpli mi olduk ne
Aynen aynen sayelerinde
İnsan sadece zamanına emeğine kandirilmis olmaya üzülüyor
Hayır bizde her defasında yine yeniden nasıl inanıyorsak bunlara bitti bu son artik kimse olmayacak derken yine yeni hüsran

mimarlık okuyorum kursa gitmeyi hiç düşünmedim ama giderim herhalde bu yaz ailemle aram da iyi tek derdim kendim ve beynimle
Bak ya ne güzel aklı başında bir kiz
Okulun bitsin mesleğini eline al hatta yurt dışına gidebilirsin erasmusla filan avrupaya
Canım belli mi olur belki yabanci damat getirirsin bize çünkü turkiyede adam kalmadı benim erkek kardeşim de avusturalya da kıta olan

şuan evliyim geçmişe dönüp baktığımda kelimemi bile hak etmeyen insanlara niye o kadar cümleler kurmuşum diyorum oysaki onlar haksizken kelime sarfetmeden gitti ben niye kendime bunu yapmışım diyorum şükür doğru insan çıktı zamanı var dua edin ve kalbinizi hak etmeyen insanlara açmayın eğer onlar çıktıysa hayatinizdan şükredin. ki zaten ilerde çok şükretceksiniz hak etmediği yerden çıkmış diye

En büyük hayallerimden biri avustralya'da yaşamak biliyor musunuz . ama bu umutsuzluğum hayallerime de imkansız gözüyle bakmama sebep oluyor .

AMA HEPİNİZİN YAZDIKLARI AKLIMI YİNE BAŞIMA GETİRDİ . O KADAR GÜZELSİNİZ Kİ HANIMLAR . GÖZYAŞLARIMI YİNE SİZ SİLDİNİZ . HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM .

kardeşiniz nasıl gitti oraya ? rica etsem sorabilir misiniz mimarları göçmen statüsüyle kabul etme durumu nedir ? zor mu kolay mı acaba çünkü gerçekten çok isterdim orada yaşamayı .

nickiniz ne güzelmiş umarım benim umudum da baki olur teşekkür ederim yorumunuz için

nickiniz ne güzelmiş umarım benim umudum da baki olur teşekkür ederim yorumunuz için
[/QUOTE]
rica ederim.olacak inşAllah güzel düşünün güzel yaşayın en güzel zamanlarinizı..[/QUOTE]

Gerçekten de öyle karşımda biri gelsin ve beni kurtarsın bu mutsuzluktan gözüyle bakıyorum . Kaçıyorlar engel olamıyorum . Kendimi bir şekilde mutlu etmeyi öğrenmem lazım ama nasıl ...

çok hoşsunuz teşekkür ederim ama bu kronik yalnızlık koymaya başladı artık bana . bakıyorum arkadaşlar sevgilileriyle güzel bir gençlik yaşıyor . ben mutsuz mutsuz evde oturuyorum tek başıma

Canım, ben 29 a giriyorum. Senelerdir işsizim ve sevgilim de olmadı... Çok üzüldüm zamanında, çoook ağladım... Hayatımın en umutsuz, hiçbir şey yapmadığım, her şeyden vazgeçtiğim döneminde sevgilim çıktı karşıma, çok yeni...

yani demem o ki, ağlama değmeeez hayaaat bu gözyaşlarınaaaa :))
Her şeyin bi zamanı olduğuna inanıyorum... Biz ne kadar ağlasak da sızlansak da bence zamanı var daha...
Yalnızlığa odaklanma... Ben hayatımın sonuna kadar yalnız olacağımı düşünüyordum...

Hayat, çok değişik ya. Kader... Neylerden nerelere varıyorsun inanamıyor insan bazen... Ama şunu öğrenmek gerekiyor ki, sevgilin olsun, kocan olsun, aşık olduğun insan olsun; insan her zaman yalnızdır. Hayata olumlu bak... Böyle üzülerek zamanla daha dik durmayı ve gülümsemeyi öğreneceksin

Gerçekten de öyle karşımda biri gelsin ve beni kurtarsın bu mutsuzluktan gözüyle bakıyorum . Kaçıyorlar engel olamıyorum . Kendimi bir şekilde mutlu etmeyi öğrenmem lazım ama nasıl ...
Nasıl olduğu sayfalardır yazılıyor. Önce kendini sevmekle başla. Klişe duruyor bu söz ama çok doğru. Kendini sev, kendine yatırım yap.

Yaaa nerden nereye dimi
Önlisans mezunuydu lisanstan Enerji Mühendisliğine tamamladı sonra dil kurusuyla 3 aylık için gitti, ilk gittiğinde part time işte çalıştı, sonra burdaki diplomasıyla orda kendi alanında bir işte çalışıyor 2 yıldan fazladır orda en son yeniden vizesini uzattı orda kalıcak galiba
Sonra burdan kız arkadaşı da onun yanına gitti ayrıntıları ona sorarım :)

Biliyor musunuz o kadar umutsuzdum ki oraya gitmek için bile hani dedim allah aşkına bir ilişkiyi bile beceremiyorum ta kalkıp elin ülkesine mi gidicem tam olarak dün geçirdim aklımdan bunu . Ve karşıma sizin çıkmanız bu mesajınız ...

Detayları zahmet olmazsa öğrenebilir miyim olur mu

Biz de erkek arkadaşımla beraber böyle planlar içindeyiz. Mühendislikte 31 yaşına kadar zaman var avustralyada... Olur mu olmaz mı belli olmaz tabii :) İkimizin sektörleri farklı. :)) Bir tanıdığım da gitti. Mühendislere rahat baya...

Umarım orada karşılaşırız olur mu acaba ne dersiniz ...

Hayat .

Ya sizde gidersiniz inşallah yaş sınırını filan bilmiyordum kardesim 90 li
Ya gidin ama geri dönün sonra herkes giderse burda kim kalacak :) hem özlemek filan zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…