- 18 Ekim 2018
- 8.185
- 33.933
- 548
Yok artık ya 3 günde ne değişti ya bu erkekler nasıl insanın gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar hayret bir şey yaCanlı örneği benim.
Perşembe günü yanağımdan tuttu böyle romantik, alnımdan öptü "Seni asla üzmeyeceğim." dedi
Dışarıdan gören ne romantik balkabağı demiştir
Pazar günü adam arazi
Yok artık ya 3 günde ne değişti ya bu erkekler nasıl insanın gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar hayret bir şey ya
Size nasıl bir gerekçe sundu peki
Hayır hem yalanları hem mazeretleri herşeyleri hazır, nasıl çalışıyor kafaları anlamak mümkün değil
Aynen aynen sayelerindeAman boşver valla dediğin gibi artık üzülüp ağlayasım da gelmiyor
Nasılsa diyorum 2 aya geçiyor bunun acısı şimdi kim oturup ağlıcak dram hissedecek falan taş kalpli mi olduk ne
Bak ya ne güzel aklı başında bir kizmimarlık okuyorum kursa gitmeyi hiç düşünmedim ama giderim herhalde bu yaz ailemle aram da iyi tek derdim kendim ve beynimle
Bak ya ne güzel aklı başında bir kiz
Okulun bitsin mesleğini eline al hatta yurt dışına gidebilirsin erasmusla filan avrupaya
Canım belli mi olur belki yabanci damat getirirsin bizeçünkü turkiyede adam kalmadı benim erkek kardeşim de avusturalya da kıta olan
şuan evliyim geçmişe dönüp baktığımda kelimemi bile hak etmeyen insanlara niye o kadar cümleler kurmuşum diyorum oysaki onlar haksizken kelime sarfetmeden gitti ben niye kendime bunu yapmışım diyorum şükür doğru insan çıktı zamanı var dua edin ve kalbinizi hak etmeyen insanlara açmayın eğer onlar çıktıysa hayatinizdan şükredin. ki zaten ilerde çok şükretceksiniz hak etmediği yerden çıkmış diye
8993 taktiğe falan karşıyım ama başta yapamıyorsan da mış gibi yap.
Karşındakini kurtarıcın olarak görme, onun tarafından sevilince her şey düzelecek diye bekleme. Hem öyle bir dünya yok hem bu elektriği verdiğin kişi senden kaçar. O yüzden biriyle tanıştığında başındayken bari onsuz da mutlu olabilirmişsin gibi davran, onu hissettir. O hayatını sürdürmen için gerekli olan bir yemek değil sadece tatlıymış gibiBöyle böyle düşünürsen belki gerçekten bunun doğru olduğunu fark edip tutumunu değiştirebilirsin.
çok hoşsunuz teşekkür ederim ama bu kronik yalnızlık koymaya başladı artık bana . bakıyorum arkadaşlar sevgilileriyle güzel bir gençlik yaşıyor . ben mutsuz mutsuz evde oturuyorum tek başıma
Nasıl olduğu sayfalardır yazılıyor. Önce kendini sevmekle başla. Klişe duruyor bu söz ama çok doğru. Kendini sev, kendine yatırım yap.Gerçekten de öyle karşımda biri gelsin ve beni kurtarsın bu mutsuzluktan gözüyle bakıyorum . Kaçıyorlar engel olamıyorum . Kendimi bir şekilde mutlu etmeyi öğrenmem lazım ama nasıl ...
Yaaa nerden nereye dimiEn büyük hayallerimden biri avustralya'da yaşamak biliyor musunuz . ama bu umutsuzluğum hayallerime de imkansız gözüyle bakmama sebep oluyor .
AMA HEPİNİZİN YAZDIKLARI AKLIMI YİNE BAŞIMA GETİRDİ . O KADAR GÜZELSİNİZ Kİ HANIMLAR . GÖZYAŞLARIMI YİNE SİZ SİLDİNİZ . HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM .
kardeşiniz nasıl gitti oraya ? rica etsem sorabilir misiniz mimarları göçmen statüsüyle kabul etme durumu nedir ? zor mu kolay mı acaba çünkü gerçekten çok isterdim orada yaşamayı .
Yaaa nerden nereye dimi
Önlisans mezunuydu lisanstan Enerji Mühendisliğine tamamladı sonra dil kurusuyla 3 aylık için gitti, ilk gittiğinde part time işte çalıştı, sonra burdaki diplomasıyla orda kendi alanında bir işte çalışıyor 2 yıldan fazladır orda en son yeniden vizesini uzattı orda kalıcak galiba
Sonra burdan kız arkadaşı da onun yanına gittiayrıntıları ona sorarım :)
Yaaa nerden nereye dimi
Önlisans mezunuydu lisanstan Enerji Mühendisliğine tamamladı sonra dil kurusuyla 3 aylık için gitti, ilk gittiğinde part time işte çalıştı, sonra burdaki diplomasıyla orda kendi alanında bir işte çalışıyor 2 yıldan fazladır orda en son yeniden vizesini uzattı orda kalıcak galiba
Sonra burdan kız arkadaşı da onun yanına gittiayrıntıları ona sorarım :)
Biz de erkek arkadaşımla beraber böyle planlar içindeyiz. Mühendislikte 31 yaşına kadar zaman var avustralyada... Olur mu olmaz mı belli olmaz tabii :) İkimizin sektörleri farklı. :)) Bir tanıdığım da gitti. Mühendislere rahat baya...
Ya sizde gidersiniz inşallahBiz de erkek arkadaşımla beraber böyle planlar içindeyiz. Mühendislikte 31 yaşına kadar zaman var avustralyada... Olur mu olmaz mı belli olmaz tabii :) İkimizin sektörleri farklı. :)) Bir tanıdığım da gitti. Mühendislere rahat baya...
Nasıl olduğu sayfalardır yazılıyor. Önce kendini sevmekle başla. Klişe duruyor bu söz ama çok doğru. Kendini sev, kendine yatırım yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?