Yine Gözyaşlarım Yine Ben

Peki ailenizin davranisi nasildi issiz ve yalnizmissiniz?
Cevre baskisi vb olmadi mi?

Neden sürekli erkek istiyorsun, git gez toz yaşa çok ararsın sonra bekar hallerini, sürekli ağlıyorsun neden kendine bukadar acıma artık

Bunu herkes yaşıyor, yaşamaya da devam edeceksiniz.
Ben de defalarca yaşadım, yaşınız genç, sevgi elbette bir ihtiyaç ama insan darbe yiye yiye içinde sevgi de kalmıyor keza benim kalmadı. Erkeğin yaşı, parası var mı çıkarıma göre kullanır mıyım ona bakıyorum. Hep onlar mı kullanacak.
Sevdim sevdim ağzıma edildi.

Sizi anliyorum. Benim de karsima olmayacak insanlar cikti. Bazen sizin gibi dusundugum de oluyor. Ama bu kadar dipte degil. Sevmek sevilmek her insanin ihtiyaci. Ama olmuyorsa vardir rabbimin bir sebebi diyorum. Evlenip mutsu olanlar napsin coluk cocugu olup aldatilanlar gidecek yeri olmadigindan bosanamayip pek cok seye katlanmak zorunda olanlar var. Olmuyorsa da var bir hayir. Ne bileyim ben boyle hissettigim de bunlari soyluyorum hep kendime. Hem saglikliyiz cok sukur. Hastanelerde nice dermansiz dert cekenler var. Bir kac kisi yanlis yapti diyeb de herkes yapcak diye bir sey yok. Olmuyor biktim deyince duzelcek mi? Yooo. Nasip deyip yola devam etmeli. Cok uzun yazdim ayni seyleri hissettigimizden galiba. Hem siz gencecik misiniz daha. Benim durum daha vahim ama bu kadar kotu de bakmiyorum napayimm.Dostlarim var onlarla geziyorum. Calisip kendi parami kazandigim icin mutluyum. Yani bunlari soyleme nedenim de siz de hayatinizda kilere bakip mitlu olmayaca calisin. Aileniz basinizdaysa saglikliysaniz cok buyuk mutluluk. Babami kaubedince bunu cok iyi anladim.

o moda girmeye başladım maalesef ben de artık . gördüğüm kadarıyla kullanan kadınlar yaranıyor çoğunlukla

teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için .

aslında beklentiyi sıfıra indirince çözlecek gibi.
bide bişey dicem nasıl bukadar hızlı güvenip bağlanabiliyorsunuz.yani sevgi ve aşk bence bu değil.sana böyleleri denk geliyorsa demek biraz daha itinali davranacaksın ilişklerinde

yapmayın ama kendinize bunu.siz değerlisiniz.kadınsınız.kullanmak ne bileyim ağır yaa iki cins içinde

yapmayın ama kendinize bunu.siz değerlisiniz.kadınsınız.kullanmak ne bileyim ağır yaa iki cins içinde
Örnek verecek olursam, önceden aman bir çay kahveyı veya yemegı de ben ısmarlayayım derdım artık demıyorum.
Bu gibi şeyler.
Tabıkı kendı degerımızden ödün vermeyecegız.

Bunu ben de yaşadım. Suçlu ve sevgiye layık olmadığımı düşünürdüm. Ama kontrol edemeyeceğin şeyler için üzülme. Kendini nadasa bırak. Biraz dinlen. Toparlan. Sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…