- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
Canım, ben 29 a giriyorum. Senelerdir işsizim ve sevgilim de olmadı... Çok üzüldüm zamanında, çoook ağladım... Hayatımın en umutsuz, hiçbir şey yapmadığım, her şeyden vazgeçtiğim döneminde sevgilim çıktı karşıma, çok yeni...
yani demem o ki, ağlama değmeeez hayaaat bu gözyaşlarınaaaa :))
Her şeyin bi zamanı olduğuna inanıyorum... Biz ne kadar ağlasak da sızlansak da bence zamanı var daha...
Yalnızlığa odaklanma... Ben hayatımın sonuna kadar yalnız olacağımı düşünüyordum...
Hayat, çok değişik ya. Kader... Neylerden nerelere varıyorsun inanamıyor insan bazen... Ama şunu öğrenmek gerekiyor ki, sevgilin olsun, kocan olsun, aşık olduğun insan olsun; insan her zaman yalnızdır. Hayata olumlu bak... Böyle üzülerek zamanla daha dik durmayı ve gülümsemeyi öğreneceksin
evet ikisi de anlayışlı nnazik sevecendi hemencecik sahiplendim bende . bu kadar duygu açlığı çekince böyle oluyor demek ki .
en güzel cevap bence bravoHayatınızın merkezine bir erkeği koymayin. Hobileriniz,dostlarınız olsun bol bol eğlenin
yani epi topu iki kişi için mi bu isyan?
Bunu herkes yaşıyor, yaşamaya da devam edeceksiniz.
Ben de defalarca yaşadım, yaşınız genç, sevgi elbette bir ihtiyaç ama insan darbe yiye yiye içinde sevgi de kalmıyor keza benim kalmadı. Erkeğin yaşı, parası var mı çıkarıma göre kullanır mıyım ona bakıyorum. Hep onlar mı kullanacak.
Sevdim sevdim ağzıma edildi.
Sizi anliyorum. Benim de karsima olmayacak insanlar cikti. Bazen sizin gibi dusundugum de oluyor. Ama bu kadar dipte degil. Sevmek sevilmek her insanin ihtiyaci. Ama olmuyorsa vardir rabbimin bir sebebi diyorum. Evlenip mutsu olanlar napsin coluk cocugu olup aldatilanlar gidecek yeri olmadigindan bosanamayip pek cok seye katlanmak zorunda olanlar var. Olmuyorsa da var bir hayir. Ne bileyim ben boyle hissettigim de bunlari soyluyorum hep kendime. Hem saglikliyiz cok sukur. Hastanelerde nice dermansiz dert cekenler var. Bir kac kisi yanlis yapti diyeb de herkes yapcak diye bir sey yok. Olmuyor biktim deyince duzelcek mi? Yooo. Nasip deyip yola devam etmeli. Cok uzun yazdim ayni seyleri hissettigimizden galiba. Hem siz gencecik misiniz daha. Benim durum daha vahim ama bu kadar kotu de bakmiyorum napayimm.Dostlarim var onlarla geziyorum. Calisip kendi parami kazandigim icin mutluyum. Yani bunlari soyleme nedenim de siz de hayatinizda kilere bakip mitlu olmayaca calisin. Aileniz basinizdaysa saglikliysaniz cok buyuk mutluluk. Babami kaubedince bunu cok iyi anladim.
yapmayın ama kendinize bunu.siz değerlisiniz.kadınsınız.kullanmak ne bileyim ağır yaa iki cins içindeBunu herkes yaşıyor, yaşamaya da devam edeceksiniz.
Ben de defalarca yaşadım, yaşınız genç, sevgi elbette bir ihtiyaç ama insan darbe yiye yiye içinde sevgi de kalmıyor keza benim kalmadı. Erkeğin yaşı, parası var mı çıkarıma göre kullanır mıyım ona bakıyorum. Hep onlar mı kullanacak.
Sevdim sevdim ağzıma edildi.
Örnek verecek olursam, önceden aman bir çay kahveyı veya yemegı de ben ısmarlayayım derdım artık demıyorum.yapmayın ama kendinize bunu.siz değerlisiniz.kadınsınız.kullanmak ne bileyim ağır yaa iki cins içinde
Bunu ben de yaşadım. Suçlu ve sevgiye layık olmadığımı düşünürdüm. Ama kontrol edemeyeceğin şeyler için üzülme. Kendini nadasa bırak. Biraz dinlen. Toparlan. Sorun yok.Yine ağlayarak yaxıyorum size anlatabileceğim başka kimsem yok . Birilerinin karşımda yazdıklarımı okuması üzülme geçer demesi bile biraz iyi geliyor .
Yine ağlıyorum yine .
Bu sefer de olmadı . Yine olmadı . Yine kocaman kocaman hayal kırıklıkları kaldı yanıma . Hayatım asla yoluna girmiyor . Beni teselli etsin diye hayatıma soktuklarım içine edip daha da beter edip gidiyor .
3 4 ay önce biriyle konuşuyordum . Başta ilgiliydi beni kendine bağladı ve gitti . Zaten berbat olan ruh halim yeniden çöktü .
Ve bugün , hayatıma aldığım başka biri tarafından yine umut verilip terk edildim . Artık dünyaya yaşanacak yer olarak bakamıyorum . Hiç umudum kalmadı .
Gözlerimin yaşından ekranı bile net göremiyorum duraksayarak tek tek baıyorum harflere .
Nefret ediyorum artık her şeyden ve herkesten . Taş kalpli de olamıyorum kimseyi asla sevemem de diyemiyorum . Biliyorum aptal kafam yine sevecek . Biliyorum yine ağlayacağım . Ben artık bıktım bu hayatımdan . Ne manası var yaşamamın . Hep hüsran hep bitiklik . Dışarıdaki mutlu insanlar her şeyi hakediyor ben ne yaptım bu dünyaya da bana biraz mutluluk vermiyor
Ne yaptım hırsızlık mı etttim iftira mı ettim hak mı yedim naptım da diğerleri mutlu olurken ben sürekli ağlıyorum .
Ben bıktım artık . Geçmiyor.
Ümidim de yok hayalim de yok . Kurmayacağım da artık . Lanet olsun ki .
Bunu ben de yaşadım. Suçlu ve sevgiye layık olmadığımı düşünürdüm. Ama kontrol edemeyeceğin şeyler için üzülme. Kendini nadasa bırak. Biraz dinlen. Toparlan. Sorun yok.
Evet. Ben beni seveni buldum. Sen de bulabilirsinDüzelecek miyim ?
Evet. Ben beni seveni buldum. Sen de bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?