konu sahibesi 22 yaşındaymış yahu:))
hayatı bitmiş gibi hali var.
hobi iyidir..
konu sahibesi kızma da 3 ay önce ve şimdi.. çok mu çabuk aşık oluyorsun sanki?
yani yaşın gereği sevgili edin de hemen sevdim aşık oldum güvendim e girmesen iyi.
hem zaten hayatının aşkı olsalar yine aşık olmazdın 3 ayda..
daha gençsin neler çıkacak karşına.
konu sahibesi 22 yaşındaymış yahu:))
hobi iyidir..
yani yaşın gereği sevgili edin de hemen sevdim aşık oldum güvendim e girmesen iyi.
Ya sen tavsiye veriyorsun helal olsunÜzülme diyeceğim ama üzüleceksin. Gececek zamanla. Ben de 1 ay önce terkedildim. 6 aydır hayatımda olan bir insan vardı.Bir anda hayatıma girip beni çok mutlu etmişti. Bir anda ne oldu anlayamadım. onu görmeye olduğu şehre gitmiştim. Hep o mu gelecek ben de gideyim demistim.Gelecegim günü sayiyordu. Bir anda konuşurken evlilik istemediğini söyledi ki böyle bir konuşma geçmemişti aramızda bile. Ben de bu bana bir mesaj vermek istiyor diye düşündüm ve duygularını sordum. Arkadaş olduğumuzu söyledi. Diyemedim bizim 6 aydır yasadigimiz neydi diye. Gururum kırıldı .Günlerce ağladım. Erkekler çok acayip. Bir anda duyguları değişebiliyor. duygularını açan sanki benmişim gibi davrandı. Bu arada annesi teyzesi, babası ile bile tanıştırdı. Yasimiz küçük degil ama erkeklerin kalbi küçük bence üzülme. Gececek zamanla. Ben hala durup durup ağlıyorum ama geceçek zamanla
Bilmiyorum ki bana şefkat gösteren herkese dair gelecek hayalleri kurmaya başlıyorum . Kendi içimde . Sonra en tepeden aşağı düşüyorum işte
Uzulme bir gun ansizin cikacak hemde hic beklemedigin bir anda merak etme en ozel sensin inan evlenip yuva kurunca keske bu kadar uzulmeseydim kendime vakit ayirsaydim diyeceksin bir baskasini hep mutlu etmeye calismak kendini ikinci plana atmaknzorunda kalacaksin bunlar iyi gunlerin kendine ozen goster senden degerli hicbirsey yokYine ağlayarak yaxıyorum size anlatabileceğim başka kimsem yok . Birilerinin karşımda yazdıklarımı okuması üzülme geçer demesi bile biraz iyi geliyor .
Yine ağlıyorum yine .
Bu sefer de olmadı . Yine olmadı . Yine kocaman kocaman hayal kırıklıkları kaldı yanıma . Hayatım asla yoluna girmiyor . Beni teselli etsin diye hayatıma soktuklarım içine edip daha da beter edip gidiyor .
3 4 ay önce biriyle konuşuyordum . Başta ilgiliydi beni kendine bağladı ve gitti . Zaten berbat olan ruh halim yeniden çöktü .
Ve bugün , hayatıma aldığım başka biri tarafından yine umut verilip terk edildim . Artık dünyaya yaşanacak yer olarak bakamıyorum . Hiç umudum kalmadı .
Gözlerimin yaşından ekranı bile net göremiyorum duraksayarak tek tek baıyorum harflere .
Nefret ediyorum artık her şeyden ve herkesten . Taş kalpli de olamıyorum kimseyi asla sevemem de diyemiyorum . Biliyorum aptal kafam yine sevecek . Biliyorum yine ağlayacağım . Ben artık bıktım bu hayatımdan . Ne manası var yaşamamın . Hep hüsran hep bitiklik . Dışarıdaki mutlu insanlar her şeyi hakediyor ben ne yaptım bu dünyaya da bana biraz mutluluk vermiyor
Ne yaptım hırsızlık mı etttim iftira mı ettim hak mı yedim naptım da diğerleri mutlu olurken ben sürekli ağlıyorum .
Ben bıktım artık . Geçmiyor.
Ümidim de yok hayalim de yok . Kurmayacağım da artık . Lanet olsun ki .
yok size kızamam iyiliğim için konuluyorsunuz . aslında çok haklısınız ama ne biliyim çok çabuk seviyorum çok çabuk hayal kurmaya başlıyorum . elimde değil sevgiye açım . herkes mutlu ben olamıyorum şu lanet depresyonu böyle bunlarla yenmeye çalışıyorum . bıktım kendimden
kıyamam ya ağlamayın lütfen değer mi hiç sizi üzenler içinYine ağlayarak yaxıyorum size anlatabileceğim başka kimsem yok . Birilerinin karşımda yazdıklarımı okuması üzülme geçer demesi bile biraz iyi geliyor .
Yine ağlıyorum yine .
Bu sefer de olmadı . Yine olmadı . Yine kocaman kocaman hayal kırıklıkları kaldı yanıma . Hayatım asla yoluna girmiyor . Beni teselli etsin diye hayatıma soktuklarım içine edip daha da beter edip gidiyor .
3 4 ay önce biriyle konuşuyordum . Başta ilgiliydi beni kendine bağladı ve gitti . Zaten berbat olan ruh halim yeniden çöktü .
Ve bugün , hayatıma aldığım başka biri tarafından yine umut verilip terk edildim . Artık dünyaya yaşanacak yer olarak bakamıyorum . Hiç umudum kalmadı .
Gözlerimin yaşından ekranı bile net göremiyorum duraksayarak tek tek baıyorum harflere .
Nefret ediyorum artık her şeyden ve herkesten . Taş kalpli de olamıyorum kimseyi asla sevemem de diyemiyorum . Biliyorum aptal kafam yine sevecek . Biliyorum yine ağlayacağım . Ben artık bıktım bu hayatımdan . Ne manası var yaşamamın . Hep hüsran hep bitiklik . Dışarıdaki mutlu insanlar her şeyi hakediyor ben ne yaptım bu dünyaya da bana biraz mutluluk vermiyor
Ne yaptım hırsızlık mı etttim iftira mı ettim hak mı yedim naptım da diğerleri mutlu olurken ben sürekli ağlıyorum .
Ben bıktım artık . Geçmiyor.
Ümidim de yok hayalim de yok . Kurmayacağım da artık . Lanet olsun ki .
Tamam bak bulduk işte, çabuk güveniyorsun belki de karşındakiler de bunu kullanmaya çalışıyor olabilir, ben de birini beğenince otomatik iyi olacaklarmış yanılgısına düşüyorum:)
ama işte sevmek o değil sevdiği sanıyorsun.. yerine birini koyduktan sonra eskiye olan sevgin aklına geliyor mu?
şimdi de öyle olacak. ama sen öyle olma gez toz kafanı dağıt ama hemen sevme.. bu sevgililerin bir birine karakter olarak benziyor mu? bir kriterin olsun seçen sen ol. sana iki ilgi duydu diye sevilmez.
Mutluluk motivasyonu içten gelmiyorsa karşıdaki Romeo bile olsa mutlu olamazsınız.
+++konu sahibesi 22 yaşındaymış yahu:))
hobi iyidir..
Konu sahibesi cok genc olabilir ama ust uste yasadigi olumsuzluklardan sikayet etmisken cikip hobi de hobi demenin luzumu ne? Valla cok sinir bozucu. ☺
Kalmadı sanki öyle adam gibi adamlar şimdikilerin hepsi madamBize de bir gün bir yerde denk gelecek herhalde ya iyi bir adam
Gelmezse de mum yakar 7 kere kendi üzerimize döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?