Evet öyleyim işte güven veren herkese sonsuz kredi sunuyorum şu aptal huyumdan bir vazgeçsem .
Beni teselli etsin diye hayatıma soktuklarım içine edip daha da beter edip gidiyor .
Hayatinda illa biri mi olmalı. Meraktan soruyorum.
Doğru. Bunları yapabilmek için bile moral lazım hayat enerjisi lazımŞimdi çıkar, ülke gez, tatil yap hobi bul diyenler... Ne alakaysa,, yahu sokaktaki kedi bile bacağıma sürünüyor sev beni diyor, sevgide bir ihtiyaçtır lüks değil...
Canım ben ilk evliliğimi 22 yaşında yapmistim ne acelem varsa boşandık şimdi 2.evlilik de boşanma noktasindayiz peki sana göre ben ne yapsam acaba hayatım bitti mahvoldu gibi mi davranmaliyim gel beraber mi ağlayalım ne yapalım22 yaşındayım Velvette çok umutsuzum . Üst üste geldi hep böyle olmayan şeyler yoruldum şimdiden
Canım ben ilk evliliğimi 22 yaşında yapmistim ne acelem varsa boşandık şimdi 2.evlilik de boşanma noktasindayiz peki sana göre ben ne yapsam acaba hayatım bitti mahvoldu gibi mi davranmaliyim gel beraber mi ağlayalım ne yapalım
Bak ne güzel 22 yaşında mis gibi hayatının baharındasın
1- ünivesite okudun mu eğitimine devam edebilirsin
2- çalışıyor musun evde mi oturuyorsun iş bulup çalışabilirsin
3- ilgi duyduğun bir alan illaki vardır ücretsiz kurslara gidebilirsin, müzik, yabancı dil, aşçılık, resim, spor...bir sürü seçeneğin var önünde
4- son olarak ailenle aran nasıl bana abi anne ?
Yine ağlayarak yaxıyorum size anlatabileceğim başka kimsem yok . Birilerinin karşımda yazdıklarımı okuması üzülme geçer demesi bile biraz iyi geliyor .
Yine ağlıyorum yine .
Bu sefer de olmadı . Yine olmadı . Yine kocaman kocaman hayal kırıklıkları kaldı yanıma . Hayatım asla yoluna girmiyor . Beni teselli etsin diye hayatıma soktuklarım içine edip daha da beter edip gidiyor .
3 4 ay önce biriyle konuşuyordum . Başta ilgiliydi beni kendine bağladı ve gitti . Zaten berbat olan ruh halim yeniden çöktü .
Ve bugün , hayatıma aldığım başka biri tarafından yine umut verilip terk edildim . Artık dünyaya yaşanacak yer olarak bakamıyorum . Hiç umudum kalmadı .
Gözlerimin yaşından ekranı bile net göremiyorum duraksayarak tek tek baıyorum harflere .
Nefret ediyorum artık her şeyden ve herkesten . Taş kalpli de olamıyorum kimseyi asla sevemem de diyemiyorum . Biliyorum aptal kafam yine sevecek . Biliyorum yine ağlayacağım . Ben artık bıktım bu hayatımdan . Ne manası var yaşamamın . Hep hüsran hep bitiklik . Dışarıdaki mutlu insanlar her şeyi hakediyor ben ne yaptım bu dünyaya da bana biraz mutluluk vermiyor
Ne yaptım hırsızlık mı etttim iftira mı ettim hak mı yedim naptım da diğerleri mutlu olurken ben sürekli ağlıyorum .
Ben bıktım artık . Geçmiyor.
Ümidim de yok hayalim de yok . Kurmayacağım da artık . Lanet olsun ki .
Size Mfö’den “Gözyaşlarımızı bitti mi sandın?” şarkısıyla beraber
“Senle beraber olsam da sevgilim
Hiç görmesek birbirimizi, özlesek
Ömür boyu bağlansak da
Sevinsek de üzülsek de
Yalnızlık ömür boyu”
Yalnızlık ömür boyu şarkısını hediye ediyorum...
:) Üzüleceksin ama üzüle üzüle üzülmemeyi öğreneceksin. Kendinden başka değerli yok bu dünyada... Bırak gitsinler... Seninle gelmek isteyen senin yanından ayrılmaz...Sen yanından ayrılanlar için mi ağlıyorsun? Yoksa yola tek devam edeceğin için mi..? İyi de zaten sen yola tek çıkmıştın :) Kimse için üzülme...
Kıyamam üzme kendini . Hayat çok berbat galiba .
Aldırma deli gönlüm giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşverSize Mfö’den “Gözyaşlarımızı bitti mi sandın?” şarkısıyla beraber
“Senle beraber olsam da sevgilim
Hiç görmesek birbirimizi, özlesek
Ömür boyu bağlansak da
Sevinsek de üzülsek de
Yalnızlık ömür boyu”
Yalnızlık ömür boyu şarkısını hediye ediyorum...
:) Üzüleceksin ama üzüle üzüle üzülmemeyi öğreneceksin. Kendinden başka değerli yok bu dünyada... Bırak gitsinler... Seninle gelmek isteyen senin yanından ayrılmaz...Sen yanından ayrılanlar için mi ağlıyorsun? Yoksa yola tek devam edeceğin için mi..? İyi de zaten sen yola tek çıkmıştın :) Kimse için üzülme...
of iki damla da son cümlenizi okuyunca mutluluktan ağladım teşekkür ederim ne kadar güçlüsünüztatlım ya kiyamam sana işte bizde sana aynısını diyoruz canım üzme kalbini ❤
Bu arada ben üzülmüyorum çünkü dünyanın sonu değil, çünkü imtihan dunyasindayiz, ister misin rolleri değişelim sen benim gibi 22 yaşında mutsuz bir evlilik yapmak miydin, her zaman hayırlısını istemek ve acele etmemek lazım, keşke şimdiki aklım o zaman olsaydı.
sen kendini sev önce çünkü biz seni sevdik
of iki damla da son cümlenizi okuyunca mutluluktan ağladım teşekkür ederim ne kadar güçlüsünüz
Mutlu olmak ivin birinr ihtiyavcan yokki gozlemdigim kadariyla hatayi hayatina birileriniz saglam olmayan adimlarla erken alman amannnn uzulllme insanin karsina oyle biri cikiyor bakmissin evlenmis cocuklarin olmussYine ağlayarak yaxıyorum size anlatabileceğim başka kimsem yok . Birilerinin karşımda yazdıklarımı okuması üzülme geçer demesi bile biraz iyi geliyor .
Yine ağlıyorum yine .
Bu sefer de olmadı . Yine olmadı . Yine kocaman kocaman hayal kırıklıkları kaldı yanıma . Hayatım asla yoluna girmiyor . Beni teselli etsin diye hayatıma soktuklarım içine edip daha da beter edip gidiyor .
3 4 ay önce biriyle konuşuyordum . Başta ilgiliydi beni kendine bağladı ve gitti . Zaten berbat olan ruh halim yeniden çöktü .
Ve bugün , hayatıma aldığım başka biri tarafından yine umut verilip terk edildim . Artık dünyaya yaşanacak yer olarak bakamıyorum . Hiç umudum kalmadı .
Gözlerimin yaşından ekranı bile net göremiyorum duraksayarak tek tek baıyorum harflere .
Nefret ediyorum artık her şeyden ve herkesten . Taş kalpli de olamıyorum kimseyi asla sevemem de diyemiyorum . Biliyorum aptal kafam yine sevecek . Biliyorum yine ağlayacağım . Ben artık bıktım bu hayatımdan . Ne manası var yaşamamın . Hep hüsran hep bitiklik . Dışarıdaki mutlu insanlar her şeyi hakediyor ben ne yaptım bu dünyaya da bana biraz mutluluk vermiyor
Ne yaptım hırsızlık mı etttim iftira mı ettim hak mı yedim naptım da diğerleri mutlu olurken ben sürekli ağlıyorum .
ah canım kardeşim burdaki ablaların da senin geçtiğin yollardan geçtikleri için güçlüler ❤ bizde az ağlamadık zamanında ama inan bana hepsi geçiyor sonra sende böyle bizim gibi güçlü olacaksın
Sen sanıyor musun o dışarda mutlu gördüğün gençler çok mutlu değil aslında çoğu 3 gün sonra ayrılıyor
Aynı durumdayızYine ağlayarak yaxıyorum size anlatabileceğim başka kimsem yok . Birilerinin karşımda yazdıklarımı okuması üzülme geçer demesi bile biraz iyi geliyor .
Yine ağlıyorum yine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?