Yine kalbim paramparça

Eşini anlamak için kurdugum empati yerine konu sahibine daha da yogunlassaydım her cümlemi boşan diye bitirirdim.

Açıkçası ne yaptıgı bu kadar belirsiz ve yıpratıcı bir insanın kararlarını anlamlandırmaya çalışmak boşa kürek çekmek geliyor.

Ailesinin tepkisini ölçemediginden karısına birşey diyemiyorsa hala annesinden korkuyor demektir zaten. Hatta noter vs onların hikaye oldugunun da kanıtı olur. Ayrılsınlar yaşasınlar ana ogul.

Planın var mı deyince ilk aklıma sende benimle gel diyecek sandım .Saçma ama

Normalde öyledir ya hani.Kızın planı ne olabilir ki en fazla ailesine gidebilir.Ne soruyorsa iş olsun.
Ben de oyle diyecek sandim
Ama simdi sen deyince acaba hani senin bi planin varsa gitmeyim mi demek istedi acaba.ikimiz icin bi planin var gibi.

Noterde çok çocukça gelmişti.

Bir an önce şu sınav bitse Pinkte ne yapacaksa yapsa adamda herhangi bir değişiklik yok.Adama hakiki bir rest çekeceksin ki oda ailesine rest çekiyor mu çekmiyormu göreceksin.

Yüz yüze anlattığınız kişiler genelde sizi aydınlatıp, içinde bulunduğunuz durumun mantıksızlığını size gösterip ayrılmanıza/boşanmanıza sebep olarak vebal almak istemiyorlar.

O yüzden (sözde) Polyannacılık oynayarak kendilerinin de aslında kötü şeyler yaşadığını, aslında mutlu evlilik diye bir şey zaten olmadığını, mutlu olmak için herkesin aslında fedakarlık yaptığı gibi saçmalıklar zırvalıyorlar. Siz sizden daha kötüleri örnek gösterip "yuva(!)"nızı yıktırmamaya çalışıyorlar.

Ama ne demiş atalarımız: Su-i misal emsal olmaz. Yani, kötü örnek, örnek olarak gösterilemez. Önemli olan tek başınıza sizin ne hissettiğiniz, ki siz de mutsuz olduğunuzun farkındasınız nihayet.

Neden etrafınızda hep sizin deyiminle güçsüz kişiler var? Çünkü gerçeklerle yüzleşebilmek için güçlü olmak gerekir. Maddi olarak değil, manevi olarak güçlü olmak gerekir. Yüzleşince de icraata geçmek gerekir. Korkmamak gerekir. Kolay olansa kendinden kötü durumdakileri kendine anlatıp aslında kendisinin -nispeten- iyi durumda olduğuna inanmaktır. Bunu yaparken de "kol kırılır, yen içinde kalır" prensibiyle sizin gibileri mutlu mesut yaşadıklarına ikna ederler. Sonuçta akşam olunca kapılar kapanır, herkes sadece kendi kapısının arkasındakini bilir...

kızlar eşim dediğiniz gibi benim bırakma ihtimali mi düşünmüyor
ama bir yandan da korkuyor bundan
çünkü ne arayan ne soran ne suratına bakan nede konuşan eski karısı yok karşısında
bir yanı ihtimal vermezken diğer yanı korkuyor
ama çok yanılıyor gerçekten
evet önceden çok çok kötü şeyler yaşadık belki bir çoğunun kaldıramayacağı bir çoğununda güleceği cinsten
ama vaktiyle ben o konuyu unuttum yani özrü dilendi ve asla böyle bir şeye bir daha kalkışmadı ki kalkışmayacağı anlamınada gelmiyor bu
ama ben bugünün konularına bakıyorum ki tek problem eşim yalnızca o onun saçmalık ötesi tavırları
hem ben gitmeyi planlıyorum hem gideceğim hem sen ne dersin bu ne saçma bir sorudur farkında bile değil
ama ben nedense pek iyi şeyler düşünmüyorum
haksızlığının çaresini aramaya basladı gibi me geliyor
gerçi ben hiç eşim kötü şeyler düşünür gibi gelmiyordu ama bunca şeyin üstüne düşünüyor gibi
ben orada hayır ne işin var desem ve gitmese
ooo sen beni aileme yollamadın yok garip anam yok zavallı bacım diye ağlayacak
ve içinden ne diyecek biliyor musunuz kar kış gelmeden gitmek istedim ama işte suçlu o istemiyor görüşmemi diyecek
bir nevi vicdan rahatlatma
o yüzden gitsin diyorum ben

Ben de boyle yazdim.
Suan seni haksiz duruma dusurmeye calisiyor kendini hakli cikarmaya en kotu senaryoyla dusunursek.
Diger yandan senin ona karsi tavirlarindan korkmaya basladi ama geri adim da atamiyor cunku kendine guvenmiyor o yuzden sana soruyor senin bi planin varmi diye senin nabzini olcuyor.

Ama her iki ihtimalde de yarin birgun bi tartismada 50 kez basina kakar ben anneme gitmek istedim onun bile lafini yaptin diye.
Belki senin de gitmeni bekliyor.
Onun icin adamin agzina laf verme kendi huzurun icin gidiyosada kaliyosa da kendi bilir.
Hatta bu laf uzar gider sana gel diyen yok zorlayan yok.ben annemi gormeye gitmek istedim o benim annem yaaaa sen boyle bisey istesen ben karsi ciksam vsvs.

karısısın sen, sevdiği kadınsın.
senin aleyhine şeyler için uğraşan koca mı olur ya?
her ailede büyük küçük kavgalar olur. çiftler karşılıklı konuşur anlaşır, sarılır. açık aramaz yani.
bu adam ya seni sevmiyor, ya da sevgi nedir bilmiyor.

karışma gerçekten ne yapıyorsa yapsın zaten önceden planmış birşey

sevmeyi bilmiyor
afedersiniz ama eşim artık sıvama kısmında
ne yapacağını ne edeceğini bilmiyor
benim odadan balkon görünüyor
takmış kulaklığı yakmış sigarayı ki kullanan biri değil oradan beni izliyor
yada bir yere kalksam sürekli peşimde konuşmuyor ama izliyor
yok asla karışmam gitsin
kimi görüyorsa görsün
ne hali varsa onuda görsün
bıktım ben artık anasından da bacısından da kendinden de
bu gidişi benim işleri mi daha kolaylaştıracak
çünkü halen içimde acabalar var
geldiğinde yeterince gazı alıp gelecegi için benim kararım doğrulanmış olacak

Ben de oyle diyecek sandim
Ama simdi sen deyince acaba hani senin bi planin varsa gitmeyim mi demek istedi acaba.ikimiz icin bi planin var gibi.
bunu demek istedi galiba
bizim için planın var mı diye
ama halen öyle bir yanılgı içinde ki
kendi yapması gereken planı bile benim yapmamı bekliyor

pink sınavın geçmesini ve ailesine anlatmak için cesaretini toplamaya çalışıyor.
eşi onun evde kalmasına ve ailelerin hala habersiz olmasına istinaden restlerini blöf olarak görüyor sanırım.
galiba
çünkü sınavıma çok az kaldı
ailem sanki ölmüşüm gibi feryat figan edeceği için bunu inanın şuan kafam kaldırmaz

evet bu gidiş-gelişi tam bir sınav olacak eşin için.
dediklerinin ne kadarını başarıp başaramayacağı ortaya çıkacak.
ya pink acaba eşin gitmeden seni bira yumuşatma derdinde mi ki?
hani gelirken anacığını bir on günlüğüne getirebilmek adına?
böyle bir düşüncesi olabilir mi sence?

yok onu getirmeyi cesaret edemez ki
zaten bana da yumuşak davranmıyor ki

bugün onun tc numarasına ihtiyacım oldu
istedim tc yi yazdıktan sonra mesaj mesaj ardına
napacaksın hayırdır gibi vs..
bende boşanma davası açacağım o yüzden gerekli dedim (biliyorum yersiz ve saçma bir blöf gibi birşeydi)
aslında istediğim ama daha cesaretimi toplamadığım birşey...
aslında cesaretimi topladığımda ilk yapacağım şey.
işte bana vay efendim senin için böyle mi önemsiz ki bu kararı mesajla söylüyorsun dedi
bende biz bundan bir hafta öncede yüz yüze konuştuk
ama sen tam olarak anlayamadın galiba
zaten daha bir hafta öncesinde gelmene rağmen bu hafta tekrardan gidiyorsun kurduğun yuvayı kurtarmak yerine
önemsiz evliliğin mesajla boşanması olur zaten ne bekliyordun ki dedim
işte beklediğim cevabı verdi işte sen ordan gelenleri kabul etmiyorsun buradan gidenlere karışma bari diye
bende gitmene birşey demiyorum git en azından sen olmayınca kafam rahat oluyor evimde huzur buluyorum dedim
size dediğim gibi fırsat kolluyor
işte konu konuyu açtı uzadıkça uzadı
bunun annesine eşinden boşanmış bir bayan ahh senin gelinin olmak vardı demişti bir düğünde (onların o tarafta çok normal böyle konuşmalar hatta kızlar arkadaşlarına bile gel anneme kuma ol diye şakalaşan insanlar) (mideleri geniş)
bende bunu duydum üzüldüm ama onların mideleri geniş olduğu için pek üstünde durmadım ama bir nişanda olmuştu bu olay kalkıp oynamadım bozuldum aslında kv sessiz kalmasına
eşimde eve geldiğimizde neden tadın yoktu deyince böyle böyle alışkın olmadığım için bozuldum dedim
bu konu açıldı bugün işte yok efendim o öyle birşey dememiş benim anneme felan diye uzatıp duruyor
bende sinirlendim tabi ben gözümle gördüğüm kulağımla duyduğuma inanır başkada birşeye inanmam dedim
ben asla yalan söyleyen iftira atan biri değilim 6 yıldır ben hep dogruyum dedim
iftira da atan ailendi yalanda söyleyen ama sen oturmamis karakterinden dolayı onların ki Allahin kelamıymıs gibi inanırsın dedim
annen seni karşısına alacağını bile bile ay evet biz öyle mi konuştuk diyecekti dedim
sen gerizekalı olabilirsin ama ben değilim dedim
bu konuda da beni yalancı çıkaran ailende sende bittiniz benim gözümde artık dedim

aa daha yeni mi geldi memleketten_?
ne amaçla gidiyor tekrar?
eşinin beklenen cümle hep dilinin ucunda olacak ki pink.

Adam tam bir hıyar.

Cehenneme kadar yolun var diyip suratına kapatmadınmı telefonu.

Pink allah aşkına şu adamı ve ailesini pacandan at kurtul.
sınavına bile odaklanamıyosun ya.

Eski mevzu acılmış. Hemde sen orda iken yapılan söz. Ve seni yalancı cıkartıolar.
Eşin olucak hıyarda dahil olmak üzere hepsi tam bir pislikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…