- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
gitmedi halengüzel bir ilerleme senin açından pink.
fazla sessiz olmak iyi birşey değil.
gerektiğinde hakkını arayacak kendini savunacaksın.
gerektiğinde de bağıracaksın biraz:))
eşin memleketine mi gitti son durumunuz nedir?
eğer senin yaşadığın şeyler yoksa arkadaş çevrende (yani şiddet küfür kovulma vs) kocaları onlara sahip çıkıyorsa, sülaleler aylarca kalmıyorsa onlar senden daha iyi şartlarda yaşıyor demektir.ben artık takılmıyorum o cümleye
ben artık mutlu olayımda
o başkasıyla mi evlenir annesiyle kucak kucağa mi yatar beni ilgilendirecegini düşünmüyorum
bazen her ne kadar ondan ayrıldığımı düşündüğümde başkası ile olma ihtimali beni çok üzsede ben evliliği mi devam ettirmek için cabalamiyorum
evet gerçekten öyleeğer senin yaşadığın şeyler yoksa arkadaş çevrende (yani şiddet küfür kovulma vs) kocaları onlara sahip çıkıyorsa, sülaleler aylarca kalmıyorsa onlar senden daha iyi şartlarda yaşıyor demektir.
benim kv de evlendiğimiz hafta eşime kız bakmış, beni dövdürmek için çok uğraştı, eşimin kendi evini onlara bırakıp 5 parasız kiraya çıktık vs
yani eşin iyi olduktan sonra gerisi tırı vırı.
senin derdin önce eşin, sonra ailesi.
grill gerçekten helal olsun
hayal ettim ve çok güldüm...
hanımlar yanlış anlaşılma olmasın ben kimseye acımıyorum içimde merhamet duygusu çokça baskın bunu yenmeye çalışıyorum sadece
peki size birşey sormak istiyorum?
ben akademisyenim
nasıl oldun derseniz kpss çalıştım atanamadım özel sektör dersen asgari ücret bile vermiyordu vaktinde kendi yaşadığımız şehirde fabrikada ilan çıkmıştı oraya da hakkımla girmek istedim torpilı olan biri girdi
akademisyenlik zor
babamla ne zaman konuşsak benim en ufak birşey söylememde sen seçtin onu deyip kestirip atıyor
örnek vereyim mesela diyorum kiderq çalışıyorum baba sınavım var eee sen seçtin onu diyor
okulda işler çok yoğun diyorum sen istedin sen seçtin diyor
yani ben ne dersem diyeyim sen istedin sen seçtin deyip konuyu kapatıyor
yani çok iş vardı da ben mi girip çalışmadım
atanamadım işte isim gücüm yoktu bende buna da çalıştım bu oldu
böyle olduğu için ben aileme hiç mi birşey söyleyemeyeceğim
yok kızlar yeminle yok
benim kafam almıyor
en ufak şeyde bile sen seçtin deyip içinden çıkılıyor ben nasıl boşanma isteğimi söyleyeceğim ki bu insanlara
bende boşanmak istediğimi aileme söylediğimde sen istedin diyorlar aklından çıkar diyorlar
eve kabul ederler ama hayatıda zindan ederler kolay olmuyor.o dediklerinizi desem ailem beni siler peşimi bırakmaz devamlı rahatsız eder kimsem kalmaz etrafımda mesela.yalnız kalırım
ama ben öyle dert anlatan biri değilim kiAslında dedikleri dogru, sebebi ne olursa olsun, bunlar sizin seçiminiz ve sefası da, cefası da her şeyiyle tüm sorumlulugu size aittir.
Bazı insanlar dert dinlemeyi veya sürekli birşeylerden şikayet eden insanları dinlemeyi istemeyebilirler, bu da onların seçimi.
Ancak o da bu tercihinin sorumlulugunu almalı. Mesela işin ucunda kızının kırılması, soguk davranması varsa seçimlerinin bedeli olur.
Hangi nedenle babanızın böyle davrandıgınızı bilmiyoruz, belki kendisi üzülmek istemiyor, belki size içten içe kızıyor ve öc alıyor, belki de kendi yetiştirmesinde özeleştiri yapıp sizin sorumluluk alan biri olmanız için zorluyor.
Siz bu durumdan rahatsızsanız -başka konulardaki sıkıntılarınızı onun dinlememe hakkını tanısam da- sizinle kurdugu ilişkiye dair şikayetlerinizi dinlemek zorunda.
Ona problemlerinizi çözmesi için değil, aile oldugunuz için anlattıgınız; hayatınızla ilgili olumlu olumsuz şeyleri paylaşmak, güvendiginiz insanların düşüncelerini ögrenmek istediginizi söyleyebilirsiniz.
Eğer yine dinlemiyorsa zaten ortada bir ilişki kalmıyor. Çünkü görüşmek istemediginiz birine ya da ilişkide sorunları gidermek yerine inceldigi yerden kopsun diyerek sizin için gözden çıkarmanın kolay oldugu birine bu şekilde davranırsınız...
Siz kendinize yetebilecek bir kadınsınız. Sadece silkelenip kendinize gelmeniz ve hakkınızı ezdirmeyen daha dişli biri olmanız gerekiyordu ki bu konuda degismeye basladıgınızı da yine kendiniz söylüyorsunuz zaten...
ama ben öyle dert anlatan biri değilim ki
bunu belkide gerçek hayatta sizin kadar bilen yoktur
anlatabilsem zaten başta eşimle olan sıkıntı mı anlatırım
ama normal konuşmada diyelim 5 kez konuştuk 4 de ne yapıyorsun diyor ee insanım ne anlatayım ders çalışıyorum diyorum bu bir serzeniş değil ki ne yaptığı mi söylüyorum ama o direk hazır cevabı söylüyor sen istedin sen seçtin
babam bana o fabrika da hakkımla gireyim dediğim için kızgın sanki yanlarında olmayı istemediği mi düşündü galiba ama öyle değildi ben torpille felan girmek istemedim
o yüzden her defasında bunu söylerek belkide kızgınlığını belirtiyor
çünkü benim eşimin memleketinde zorunlu görevim var
terör bölgesi bu yüzden korkuyor
galiba oda kırgınlığını böyle çıkarıyor benden
eşinin sevecen ve gönül alıcı tavrı gözlerimi yaşarttı.kızlar biraz önce eşim aradı
dedi ben müdürle konuşacağım haftaya memlekete gideceğim dedi
bende eee bana ne diyorsun anlamadım dedim
işte haftaya senin bir planın var mı dedi
bende planım olsa ne olmasa ne sen zaten gideceğim diye arıyorsun
bana söylemende ki amacı pek anlamadım ama sen bilirsin
ben git yada gitme demem
gitme desem nolacak bu seferde sen ailemle beni görüştürmüyorsun lafını ortaya atarsın dedim
o yüzden beni ilgilendiren bir durum yok
ayrıyeten ben zaten yalnız yaşayan bir insanım bir planım varsada bu yalnızca beni ilgilendirir dedim
kapattı...
ben git yada gitme demem
gitme desem nolacak bu seferde sen ailemle beni görüştürmüyorsun lafını ortaya atarsın dedim
ayrıyeten ben zaten yalnız yaşayan bir insanım bir planım varsada bu yalnızca beni ilgilendirir dedim
kapattı...
Zaten gitcekti.kızlar biraz önce eşim aradı
ben git yada gitme demem
kapattı...
Zaten gitcekti.
Biliyodun gitcegini.
Sana niye tekrar soyluyo ki.
Konu sahibinin dur gitme diyecegini, türk filmine cevireceklerini zannediyor herhalde.
Bu kadar tartışmadan sonra yine ailem dediginde kızmasın diye onay almak ise mesele, bunu da acıkca söylesin.
Karar alıp ayarlamaları yaptıktan sonra haber vermenin ne anlamı var.
Benim tek cıkardıgım anlam "umrumda degilsin, ya sen düzelirsin ya da ben ailemi secerim" oluyor. Davranıslarının baska bir karşılıgı yok bence.
Bencede kocası Pinki boşanacağım diye hep blöf yapan sitem eden biri gibi görüyor. O yüzdende ailesine tamamen rest çekmiyor.
Nasılsa Pink gitmeyecek ,hep kocasının yanında kalacak, konuşup konuşup duracak gibi.
En fazla soğuk durması ile ailesine laf etmesine sinir oluyordur.Ona da bir şey yapamıyor.
pink sınavın geçmesini ve ailesine anlatmak için cesaretini toplamaya çalışıyor.
eşi onun evde kalmasına ve ailelerin hala habersiz olmasına istinaden restlerini blöf olarak görüyor sanırım.
luyor
Aslında bu sefer blöf olmadıgını belli etmek icin cok ugrastı ama adam anlamıyor/anlamamazlıga vuruyor demek ki.
Reste rest diyor herhalde. Kendi kaybeder. Konu sahibi istedikten sonra kendisine bambaşka bir hayat kurar aslında.
Ama istiyor ki "eşimle olsun", "ikimiz de gerçekten ugrasırsak basarabiliriz" diye düşünüyor.
Burada umursamazlıgından bahsetse de o evde hala beraber kalmasının tek sebebi bu, zaman vermek.
Bunu karşı taraf dogru degerlendiremiyorsa yapacak bir şey yok. Bence konu sahibinin karar vermesini kolaylastırıyor eşi.
Bana da gitme demesin diye soyluyor gibi geldi.Konu sahibinin dur gitme diyecegini, türk filmine cevireceklerini zannediyor herhalde.
Bu kadar tartışmadan sonra yine ailem dediginde kızmasın diye onay almak ise mesele, bunu da acıkca söylesin.
Karar alıp ayarlamaları yaptıktan sonra haber vermenin ne anlamı var.
Benim tek cıkardıgım anlam "umrumda degilsin, ya sen düzelirsin ya da ben ailemi secerim" oluyor. Davranıslarının baska bir karşılıgı yok bence.
ben de sizin gibi düşünüyorum.Açıkçası ben de eşi gibi görürdüm.
Sınav da, aile de gerçek anlamda bir neden degil. Davayı açıp yine sınava calısabilir mesela.
Eğer eşinin konusmasına izin veriyorsa bir beklentisi oldugu, umudunu henüz kaybetmedigi içindir. Kızdıgım nokta da eşinin bunu farketmiyor oluşu, keza konu sahibinin "neden hemen inanıyorum" şeklinde kendisine kızarak tekrarlayan gönül kırgınlıgı da bundan kaynaklı bence.
Tabii ki yanılmak ve sizin yazdıgınız gibi olmasını isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?