Yine kalbim paramparça

Şunuda yazayım. İnsanlar hayatını cidden mutlu mesut yaşıyamıyor.
İllaki kaynana kayınababa görümce kişileri oluyor.
Önemli olan ciftler kendi aralarında bunu sorun etmemeli.

Büyük görümce şahsıyla ben küsüm. Konuşmuyoruz.
Eşim konuşuyor.
İlk konuştugunu duyunca asabım bozuldu. tuhaf oldum.
Kendimi zor atepde ettim.
Hatta sordu bi kaç kez üst üste neyin var diye.
Hiçbirşey dedim.
Konuşmak istemedim o şahsı.
Bunu asla sorun etmedim.

Evliliğimizin ilk yıllarında ailem bana küs idi.
Evlendikten 3-4ay sonra kardeşlerimle konuşmaya başladık.
Eşim asla sorgulamadı konuşma vs. diye.

eşim çok karaktersiz bir insan
aileside yalancı ve iftiracının önde gideni pislikler
Rabbim şu mübarek günün hatırına beni kurtarsın bu insanların elinden
bana o gücü o kuvveti versin Rabbim

güya benim eşim sorun etmiyor
arama diyor
seni arayanı ara diyordu
bir kaç ay sonra vay efendim neden aramadın diyor
ben artık kafayı yedim kızlar bu karaktersizlerin yüzünden

eşim çok karaktersiz bir insan
aileside yalancı ve iftiracının önde gideni pislikler
Rabbim şu mübarek günün hatırına beni kurtarsın bu insanların elinden
bana o gücü o kuvveti versin Rabbim
Selada veriliyor bir an önce kurtul inşallah.

güya benim eşim sorun etmiyor
arama diyor
seni arayanı ara diyordu
bir kaç ay sonra vay efendim neden aramadın diyor
ben artık kafayı yedim kızlar bu karaktersizlerin yüzünden
herşey ailesinin etrafında dönsün istiyo. zevzek.
ailesi kendine cok kıymet veriyor sanki.

valla kendimi okudum sanıp istemsizce gülümsedim. hepsi mi aynı yahu bunların? aynı laf sokma çabasında olan kv surat asan kp. annen şunu dedi dediğimde kötü niyetli değildir sen yanlış anlamşsındır sevmiyosuın ya diyen koca :))))

Ben şeye çok şaşırıyorum yani gorumce kayinvalide her lafı karısına söylerken bizim adamların gözünde hiç bir şekilde şeytan gibi gozukmezler kötü niyetli değildir onlar diye söylerler ama biz şikayet değilde dert yanma gibi kocamiza anlattigimizda nedense şeytan kötü niyetli biri ya da yalnis anlamissindir diyerek Afedersiniz ama aptal yerine koyulmus gibi safmışız bizim hiç bir şeyden haberimiz yokmuş gibi bir moda düşürüyolar. Ben bu durumdan çok rahatsızim genelde Susan biri olmama rağmen laf soyleyenlere karşı kötü niyetli olan ben oluyorum. Kendi kocam dahil böyle olan adamlara vallahi hayret ediyorum :)

en son telefonda kv ile sert konuştum açık açık söyledim eşimle arama girip bozuyosunuz diye bana küstü. sonra gittim evine asla laf sokamadı. sadece kp surat astı karısına bağırdım diye :)) erkek milleti hepsi aynı

Aslında sizin yaptığınız gibi yapmak lazım susunca daha çok üste çıkıyolar gerekirse assınlar suratlarını huzurumuzun kaçmasındansa somurtsunlar

Aslında sizin yaptığınız gibi yapmak lazım susunca daha çok üste çıkıyolar gerekirse assınlar suratlarını huzurumuzun kaçmasındansa somurtsunlar

işte bak o adam karısına bağırdım diye surat asabiliyo ama bizim kocalarda iş olmadığı için surat asamıyolar hatta bizi suçluyolar

işte bak o adam karısına bağırdım diye surat asabiliyo ama bizim kocalarda iş olmadığı için surat asamıyolar hatta bizi suçluyolar

Analarına kıyamiyolar ama karılarına kıymalarina izin veriyolar. Nefret ediyorum bu adaletsizlikten

Problemin eşlerinizden kaynaklandıgının farkındasınız. En başta adaletli degiller, annelerinin sözünden çıkabilecek kadar da birey olamamışlar.
Evet onları yetiştiren yine o aile oldugu icin suçu paylasmıs olurlar ancak size direkt haksızlık yapan kişi aslında eşiniz.

Bu durumda kayınvalidenizle kavga etmeniz sorununuzu nasıl çözecek ki?
Yine "anneme neden böyle dedin, onu üzdün" demeyecek mi?

Eşlerinizle açıkça konusup kendilerinden kaynaklanan bu sorunu çözmelerini isteyin.
Onlar çözmemekte kararlılar ise siz de farklı konularda kararlı olabilirsiniz...

Evet haklısınız sonuçta kayınvalidemin huyunu falan değiştiremem en son destek aldığım doktorum da bu şekilde söylemişti yani konuyu çözebilcek tek kişi eşlerimiz ama benim eşim bu konuda beni hiç bir şekilde anlamıyo ya da anlamak istemiyo bilmiyorum ama zordan kaçıyo o yüzden bu problemleri yaşamaya devam ediyoruz eşim kenara çekildiği için.

Anliyodur bal gibi hem de.
Neyin ne oldugunun farkindadir da isine bu daha kolay geliyor.
Annesine soylenmektense karisina soylenmek daha kolay.
Valla hic biseye karismasa su anneler ne iyi de.
Elleri dursa ayaklari durmuyo.
Ayaklari dursa ceneleri iste oyle.
Hani hep deniyor ya oglu nasil gormuyo annesinin yaptigini dedigini.
Annesi sonucta o sekilde dusunmuyor hep iyi niyetlidir.aslin da adil olamiyorlar.adaletli olamiyolar.

Aynen öyle adaletli olamıyolar çünkü işlerine böylesi çok daha güzel geliyo. Biz eşlerimize sonuçta git annenle kavga et onu yap bunu yap demiyoruz sadece annelerine gösterdikleri inancı haklılığı saygıyı bize de göstersinler istiyoruz destek görmek istiyoruz ama ben bir türlü anlamıyorum ben her zaman haklinin yanındayım diyen kocam bazı konularda kayınvalidemin haksız olmasına rağmen hep destekcisiydi annesinin yanindayken hiç belli etmez ama ben ne zaman annen şunu yaptı annen bunu söyledi diye konustuysam hep destek tam destek misaliydi yani

Aman salla gec bosver.hic mevzu bile etme.
Eger cins bisey degilse ogluna da laf etmiyosa senden icin.hic kafani yorma.
Minumum gorus.maksimum mesafe en iyisi

Aman salla gec bosver.hic mevzu bile etme.
Eger cins bisey degilse ogluna da laf etmiyosa senden icin.hic kafani yorma.
Minumum gorus.maksimum mesafe en iyisi
Oğluna laf edemiyo çünkü oğlunun huyunu biliyo yani onun gözünde suan melekken şeytana dönüsmeyi kimse istemez. Boşvermeye çalışıyorum allah büyük diyip susmayi tercih ediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…