- Konu Sahibi peaceful16
-
anladim ne demek istedigini, ilk adim ondan gelsin hep.
bide cidden yogunum da aslinda biliyomusun. sorun su, ben ne kadar yogun olursam olayim her zaman 1. onceligim esim, o da bunun cok farkinda, ama o beni 2-3 e atabiliyor, hele ki isteyken kesinlikle onceligi is ben degilim.
Dışarıda plan yapmayı istemekte birşey yok tabi ki :) Bu senin en doğal hakkın. O evi seviyor diye bir ömür evde mi geçireceksin? Tabi ki planlarını, isteklerini söyleyeceksin.
Evet belki dışarıda farklı bir kültür olduğu için yemek istemeyebilir ama siz de evde yemeğinizi yiyip, dışarda birşeyler içmeye gidebilirsiniz. Bar olabilir, cafe tarzı olabilir, zevkinize göre... Veya dediğin gibi mangal, değişik yerler falan olabilir. Hiçbirşey olmuyorsa yürüyüş bile olabilir...Bazen evde vakit geçirirsiniz, bazen çıkarsınız. Ne hep senin dediğin olmalı ne de onun. Yoksa bir taraf hep bunalır.
Sen zaten bu zamana kadar fazlaca ilgi göstermişsin, bundan sonra bir ömür ilgi göstermesen yine de ilgisiz olmakla suçlanamazsın bence :)
Erkekler anlamıyor canım, aksine ilgi göstermeyince peşinden koşmaya başlıyor. Ayy benim karım neden ilgisiz, neden beni aramıyor diye dertlenen erkek hiç görmedim :) Aksine amanın bu kadın bana ilgi göstermiyor, elimden gitmesin diyerek ilgi ve sevgi gösterisi yapmaya başlıyorlar. Onların doğası kaçanı kovalamak
her seferinde ulasamasin bana hep cepte olmayim evet, deneyecegim bunu da bi aradiginda ofisteyken askim sonra konusalim mi cok yogunum der kaparim. yapmadigim seyler..Aslında eşinin yaptığı doğru, senin hatan ne pahasına olursa olsun ona yazmak, aramak vs. Sana diyorum, boş oturuyor bile olsan açma aradığında. 2 saat sonra dön. İşim çok yoğun de. Ya da aç naber falan konuşurken aşkım sonra konuşalım çok yoğunum de. 1 kere dene bunu. Hiçbirşey olmazzz... Aksine kazanan sen olacaksın.
aynen bende zaten haftada 1 cikalim istiyorum, yemege olmasa da gezmeye alisverise, sinemaya biseye. orta yolu bulmaliyiz bunda da.. esim miskin oyle cok gezme meraklisi degil, yemege duskun ama , disarda guzel yemek olsa gitmek ister yani. :)
biseyler ayarlicaz bakalim 2-3 ay seyahati yok
cok cok cok dogru soyledin. ben naparsam yapayim minnacik biseyde "fazla boguyosun" bile olabilirim ama asla ilgisiz olamam
yeterki azcik nefes alsin geri cekildigimi hissetsin ve kendi ilgilensin pesimde dolassin, hersey olmasi gerektigi gibi olur o zaman bende mutlu olurum, sevgisini hissederim o da mutlu olur baskin oldugunu hisseder
her seferinde ulasamasin bana hep cepte olmayim evet, deneyecegim bunu da bi aradiginda ofisteyken askim sonra konusalim mi cok yogunum der kaparim. yapmadigim seyler..
aslinda cok dogal yani yapabilirim gayet cok yogun oldugumda oldu yani aradiginda ama dedigim gibi hep ne olursa olsun oncelikte tuttum , sonuc benide mutsuz ediyo onuda. bu sekilde yeterli ilgi ve sevgiyi alamiyorum gibi cunku hep ben adim atiyorum ve usteliyorum o ise azcik. tmm artik suandan itibaren cektim kendimi sustum, bakalim bide boyle rahat, cool deneyelim. sanirim farki goruruz yakinda
merhabaa nasilsin ? evet hatirliyorum cok yardimci olmustun
evet evimi duzenliyorum suanda, esim seyahatte cumartesiye kadar yok. cok uzakta ve aramizda 13 saat zaman farki var, o uyaniyo bende aksam oluyo falan bi turlu konusamiyoruz. bide ben sordukca fazla arayip mesaj attikca bi geri cekiyo kendini yani bekledigim ilgiyi goremiyorum. belki ettigimiz kavgalardan dolayi boyle bi gerildi. surat astim falan gecen seyahatten geldiginde tartistik ve simdi gittiginde kamerada da tartistik belki suanda mesafe istiyo.
sen napiyosun peki nasi denge kurdun.. sende katiliyomusun erkek pesinde kosmali kadin kendini geri cekmeli aramamali kismina.. ?
Dene gerçekten fark edecek. Normali o zaten. İş hayatımız var, sosyal yaşam var, kişisel hayatımız var... Tüm hayatımız evlilikten ibaret değil... Sen de adım atacaksın yeri gelecek, ama onun da çabalaması lazım. Tek tarafın ilgisi sadece bunaltır.
İyiyim canım teşekkürler, bak simdi aslında aranızdaki ilişki hep canlı kalır sizin,seyahatlar oluyo ne güzel özlüyorum dahada kuvvetlenir ilişkiniz
Arada değil sık sık evini temiz tut,ve sürekli eşyaların yerini değiştir evdeki enerjide d3gisiyor ozaman
Ben dengeyi eşimi anlayarak kurdum canım,feminist büyüdüm erkeklere boyun eğmedim hic,bazen bencilce oldum çoğu zaman esim benden vazgeçmedi hic,birgün bunu gene bıraktım tabii canına yetti bu son ayrılmayalım dedi daha barışmam dönmem gitme dedi,ben gene gittim ve cidden 2 ay ayrı kaldık ( ilk 1.ayda hergun gene aradı 2.ayda sesi kesildi)
Ozaman onu anlamaya başladım iste...dedimki bu adam ne istiyo,ne bekliyo,sonra bikac ay sonra evlendik
Güne başlarız o beni arar zaten,aramazsa bilirim ki yoğundur ben msj atarım görünce döner bana ,oysa çok sabırsız biriyimdir,ama sonuçta biliyorumki çalışıyo üstele mem , evde olduğunu bilir,
Dışarıdaysam çok anlayışlıdır zırt pirt aramaz,
Akşam onun izliycegi bisey varsa kulakligini takip izler bende tv den izlerim mesela,kitap okurum oda okur,
karşılıklıdır saygı
Bencede o düşmeli üstüne ,
Insallah cnm sagol, benimki abarti biliyorum. Esim arada diyo bana cip tak oyle dolasiyim istiyosan tam takip etmis olursun diyo. Bide mesela bisey yaziyorum diyelim whatsapptan online ama cevap yazmiyo bi sure baskasiyla konusuyo falan gicik oluyorum yazsana neden bakmiyorsun diyorum daha cok sinirleniyo iste bi takip etme surdan isim var ailem yaziyo, ofistekiler yaziyo , musteriyle konusuyorum falan. Ama o bana yazsa ben hemen herseyi birakip onla konsuyorum ozellikle seyahatteyken.
Bu olay bu seyahte gittiginde yasandi mesela, ilgisizlige gelemiyorum beni takmiyomus gibi geliyo sabirsiz davraniyorum o zamanda tartisiyoruz ve kontrol etmis bunaltmis oluyorum..
Valla cnm kim olsa bunalır bu yazdıklarına... Bak kendin söylüyorsun. Bu saydıklarının hep tersini yap bir süre.
Bir de şöyle düşün, eşin seni neden takmasın, neden cevap vermesin ki müsait olsa? Sonuçta bu insan hayat arkadaşın, normal bir arkadaş, komşu vs. değil ki...
deneyecegim , ozellikle uzaktayken sacmaliyorum.. tesekkurler destegin icin.
tabi kendide konusmak istiyodur ozluyodur ama benden firsat kalmiyo galiba. napiyoruz? kendimi geri cekiyorum agirdan aliyorum dimi konusmuyorum fazla.. hatirlatmak istedim kendime :)
Bence esin hakli.
Ne gerek var boyle inatlasmaya.
Simdi dahami guzel oldu?
Yarim saatlik diziydi halbuki. Simdi kac gun etki yaraticak su olanlar sen hesapla.
Rica ederim...
Aynen aynen baya bir süre çek kendini, şöyle bir afallasın, noluyor desin hele bi...
biraz farketti bile. en azindan esim kendiliginden ben ona hic yazmadan aramadan uyaninca beni kamerayla aradi, biraz once konustuk nasilsin ne var ne yok falan kendide anlatti guzeldi. yani gerilmeden konustuk
benimde hosuma gitti ben bisi demeden kendiliginden aramasi . cumartesi aksam geliyo.
gelene kadar evi toparlicam biraz temizlik vs yemekte yaparim. insallah tartismasiz gerginlik olmadan geciririz gunleri.
bu arada bahsetmemistim ama bana soyle bisey yazmisti gerildigimiz zaman "senin yuzunden tum gorusmelere cok kotu giriyorum, bana en cok zarari sen veriyosun, allah askina biraz anlayisli bir insan ol artik sabrim kalmadi cok kotu hissediyorum katlanamiyorum ve basimiza is acacaksin, agzima zorla hakim oluyorum "
bende uzatmamistim ustune zaten sizinde desteginizle geri cektim kendimi sorunsuz 2 gun gecirdik, bugunde aradi.
ama bu mesaj, basimiza ic acacaksin falan derken?
Sonuc direk farkediyo :) yemek yapicam, gerginlik yok kesinlikle haklisin ve yol 20 saate yakin suruyor baya uzun yoldan gelecek ve cok yorgun huzur bulmak dinlenmek ister..Tabi ki farkeder, hele sen böyle devam et. Çok daha iyi olacak göreceksin. Sen aramadığın zaman o arayacak, bunun aksi mümkün değil :)
Evet en azından ilk geldiği gün sevdiği yemekleri yap, hiç gerginlik olmadan konuş. Normal davran yani. Düşün bak, bir seyahatten gelmişsin yorulmuşsun. Evinde rahat etmek istersin, kendine biraz zaman ayırmak istersin di mi? Bırak rahatlasın biraz, kendine gelsin...
Bence o mesajda, senin onu bunaltmandan dolayı işlere yoğunlaşamadığını söylüyor. Sen onu gerdikçe o da sinirini işe yansıtıyor. Başıma iş açılacak derken işte biriyle gerilip kavga ederim veya iş ilişkim bozulur senin bana yansıttıklarından dolayı demek istemiş...
Bence o mesajla bak boyle beni daraltmaya ustelemeye devam edersen agzimdan cikacaklarada hakim olamicam fena kavga etcez belkide ayrilmaya kadar gidecek sonu yine demek istedi :) ama mesajlarda askim bile yaziyodu.Evet o mesajda bisey yok bence de. Ya da maksimum "qramız açılacak belki de evliligimiz bitecek yapma bunu" olarak anlayabiliriz ama bu kadar bisey demek istedigini zannetmiyorum. :)
Sen sey yap hatta geldiginde biraz hasret giderdikten sonra ona kendine vakit ayırmak icin bi yarım saat falan bi zaman ver. Hatta sey bile diyebilirsin; hayatım sen simdi dinlen biraz kendine gel benim de bikac isim vardı onları halledeyim. Ya da iste o uzansn kucagına senin, sen de kitap oku vs vs.. ama üstesinde olma adamın.
Evet özledigini falan belli et ama cok da boğazına yapışma. Tatlı cici bici ol. Eve geldigi icin mutlu olsun adam. Gergin zamanlarınızı da unuttur böylelikle.
Ve sen böyle adamın boğazına yapısmadıkca o daha coook arıycak seni sen aramadan.
Sakin uzerine dusme nasil istiyosa oyle davran ona bi sure sonra rahatsiz olur zaten uzatilcak seyler degilmerhaba,
onceki konumdan bilenler bilir esimle buyuk bir kavga edip bosanmanin esiginden donmustuk sanirim 2 ay oldu.
1 seneden fazladir evliyim yurtdisinda yasiyoruz, esim dun aksam seyahatten geldi, beni cok ozledigini soyledi bir kac hediye getirmis onlari verdi gayet iyiydik. bugun sabah dil kursu var gidip geldi, evdeydik tum gun.
benim arada bir suratim dustu, moralim pek yerinde degildi, tamamen sebepsiz bilmiyorum neden.. esim bozuldu farkettim ara ara cunku o cok mutlu ve neseliydi evde oldugu icin haftasonu , birlikteyiz falan diye onunda havasini kacirdim...... en son yemekten kalktik gun icinde aksam film izleriz diye konusmustuk baktim kendi yabanci dizisini acmis, ben 1 bolum izlicem sonra kahve yaparim iceriz dedi, bende surat astim, hani birlikte bisey izlicektik diye o da sen begenmiyorsun genelde biseyi ne desem yok diyosun, bu dizi yarim saat zaten bakariz izleriz dedi. suratim dusuktu yine, dediki neden zehir kusuyosun yine ne oldu, kac gundur seyahatten yoruldum evime geldim 1 dizi izleyemeyecekmiyim. bende hayir yemekten sonra film izleriz diye konusmustuk sadece dedim. o da sabretsen zaten yarim saat, izlemek istiyorum hic bisey yapamadim ne zamandir, sevmek zorunda degilsin bu diziyi bu da benim zevkim, eger suanda tv de bisey izliceksen tamam izle ben bilgisayardan izlerim dedi. bende hayir benim derdim ortak bisey izlemekti dedim herseyi yapisik olarak ve senin istegine gore mi yapacagiz dedi mecbur degiliz ayni seyleri sevmeye ben bunu izleyecegim sonrada ortak bisey yapariz, zaten aileleri bi kamerayla arayalim cok uzun oldu dedi.
neyse boyle suratim dusuktu ve farketti yine sinirlendi bu sefer yeter ya 2 gundur noldu bu kadar batiyomuyum sana , derdin ne benimle niye burnumdan getiriyosun herseyi dedi boyle tartismaya basladik. odaya gitti benden uzak dur bi sure kendine bak neden boyle yapiyosun herseyden zehir akiyo yuzunden hep memnuniyetsizsin bana saygin yok hic bi alan tanimiyosun yeter artik dedi. hatta aralarda Allahim ne gunah isledim ben kime ne yaptimki bana yasatiyorsun bunu dedi falan. yani buyuk bir kavgaydi yine. cok sabretmis gun icinde hep boyle bi batiyomus gibi davranmisim. neyse biraktim onu odada salona gectim.....
biliyorum bazen cok surat yapiyorum, kaprisliyim..... o da sinirlenince agzindan cikani kulagi duymuyo kirici ve cok kabalasiyo. dediki insanlarin kocalari cok kotu davraniyomus eslerine ona ragmen kadinlar guler yuzluymus vs bense tam tersi o benim icin elinden geleni yapmaya calisirken bu kadar enayiyken ben kaprisli zehir dolu bi kadinmisim.
napacagim...
Sonuc direk farkediyo :) yemek yapicam, gerginlik yok kesinlikle haklisin ve yol 20 saate yakin suruyor baya uzun yoldan gelecek ve cok yorgun huzur bulmak dinlenmek ister..
Bana o mesajda basimiza is acacaksin derken hani bak boyle yapiyosun kotu laflar edicem kavga edicez belkide yine ayrilmaya kadar varacak sonu demek istedi gibi geldi .. Ama ayni zamanda askim falan yaziyodu ama cok sinirlenince direk yakip yikiyo ya ondan uyariyodu belki neyse ciddiye aldim kendimi cektim bugun gunduz telefonla aradi aksamda kamerayla aradi. Direk farkediyo yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?