Yine kavga ettik :(

Aslında eşinin yaptığı doğru, senin hatan ne pahasına olursa olsun ona yazmak, aramak vs. Sana diyorum, boş oturuyor bile olsan açma aradığında. 2 saat sonra dön. İşim çok yoğun de. Ya da aç naber falan konuşurken aşkım sonra konuşalım çok yoğunum de. 1 kere dene bunu. Hiçbirşey olmazzz... Aksine kazanan sen olacaksın.

aynen bende zaten haftada 1 cikalim istiyorum, yemege olmasa da gezmeye alisverise, sinemaya biseye. orta yolu bulmaliyiz bunda da.. esim miskin oyle cok gezme meraklisi degil, yemege duskun ama , disarda guzel yemek olsa gitmek ister yani. :)
biseyler ayarlicaz bakalim 2-3 ay seyahati yok

cok cok cok dogru soyledin. ben naparsam yapayim minnacik biseyde "fazla boguyosun" bile olabilirim ama asla ilgisiz olamam

yeterki azcik nefes alsin geri cekildigimi hissetsin ve kendi ilgilensin pesimde dolassin, hersey olmasi gerektigi gibi olur o zaman bende mutlu olurum, sevgisini hissederim o da mutlu olur baskin oldugunu hisseder

her seferinde ulasamasin bana hep cepte olmayim evet, deneyecegim bunu da bi aradiginda ofisteyken askim sonra konusalim mi cok yogunum der kaparim. yapmadigim seyler..
aslinda cok dogal yani yapabilirim gayet cok yogun oldugumda oldu yani aradiginda ama dedigim gibi hep ne olursa olsun oncelikte tuttum , sonuc benide mutsuz ediyo onuda. bu sekilde yeterli ilgi ve sevgiyi alamiyorum gibi cunku hep ben adim atiyorum ve usteliyorum o ise azcik. tmm artik suandan itibaren cektim kendimi sustum, bakalim bide boyle rahat, cool deneyelim. sanirim farki goruruz yakinda

Orta yolu bulursunuz inşallah... Tatlı dille belirt valla çok bunaldım evde falan diye...

Hahah evet ilgi kotası dolmuş çoktan adamda, adam full ilgi yüklü zaten

Rahat ol cnm rahat bırak, herşey düzelir zamanla...

Dene gerçekten fark edecek. Normali o zaten. İş hayatımız var, sosyal yaşam var, kişisel hayatımız var... Tüm hayatımız evlilikten ibaret değil... Sen de adım atacaksın yeri gelecek, ama onun da çabalaması lazım. Tek tarafın ilgisi sadece bunaltır.

İyiyim canım teşekkürler, bak simdi aslında aranızdaki ilişki hep canlı kalır sizin,seyahatlar oluyo ne güzel özlüyorum dahada kuvvetlenir ilişkiniz

Arada değil sık sık evini temiz tut,ve sürekli eşyaların yerini değiştir evdeki enerjide d3gisiyor ozaman

Ben dengeyi eşimi anlayarak kurdum canım,feminist büyüdüm erkeklere boyun eğmedim hic,bazen bencilce oldum çoğu zaman esim benden vazgeçmedi hic,birgün bunu gene bıraktım tabii canına yetti bu son ayrılmayalım dedi daha barışmam dönmem gitme dedi,ben gene gittim ve cidden 2 ay ayrı kaldık ( ilk 1.ayda hergun gene aradı 2.ayda sesi kesildi)
Ozaman onu anlamaya başladım iste...dedimki bu adam ne istiyo,ne bekliyo,sonra bikac ay sonra evlendik

Güne başlarız o beni arar zaten,aramazsa bilirim ki yoğundur ben msj atarım görünce döner bana ,oysa çok sabırsız biriyimdir,ama sonuçta biliyorumki çalışıyo üstele mem , evde olduğunu bilir,
Dışarıdaysam çok anlayışlıdır zırt pirt aramaz,
Akşam onun izliycegi bisey varsa kulakligini takip izler bende tv den izlerim mesela,kitap okurum oda okur,
karşılıklıdır saygı

Bencede o düşmeli üstüne ,

Insallah cnm sagol, benimki abarti biliyorum. Esim arada diyo bana cip tak oyle dolasiyim istiyosan tam takip etmis olursun diyo. Bide mesela bisey yaziyorum diyelim whatsapptan online ama cevap yazmiyo bi sure baskasiyla konusuyo falan gicik oluyorum yazsana neden bakmiyorsun diyorum daha cok sinirleniyo iste bi takip etme surdan isim var ailem yaziyo, ofistekiler yaziyo , musteriyle konusuyorum falan. Ama o bana yazsa ben hemen herseyi birakip onla konsuyorum ozellikle seyahatteyken.
Bu olay bu seyahte gittiginde yasandi mesela, ilgisizlige gelemiyorum beni takmiyomus gibi geliyo sabirsiz davraniyorum o zamanda tartisiyoruz ve kontrol etmis bunaltmis oluyorum..

evet seyahatler normalde iyi oluyo ozluyoruz, aramizdaki gerginlik geciyo ama bu seferki 10 gun cok uzun geldi biraz daralttim esimi .. ondan yana bi sorun yok yogun calistigindan belki ama bana zor geldi. surekli arayip mesaj atmamak icin tutuyorum kendimi .
evi duzenli tutmaya calisiyorumda useniyorum bazen, evimiz kucuk baya ve cok esyam var, kendimde duzen oturtmaya ugrasiyorum bu ara, kisim kisim evi duzenliyorum bastan.

belliki sen baskinsin sizin iliskinizde, bizde ise esim. daha dogrusu kimse baskin degil ama ben usteleyip birazcik kapris yapinca esim baya bi baskin oluyo. esimde oyle disarda anlayislidir oyle surekli rahatsiz etmez yani. benden de ayni saygiyi ve anlayisi bekliyor bende yapmaya ugrasacagim.. bencede o dusmeli ustume. ne olmus arayip yaziyosam peki? niye kendini geri cekiyo ki? bana diyoki sinir oluyomus boyle polis gibi onu takip ediyomusum niye aramadin niye yazmadin falan , cocukcaymis isi basindan askinmis musait olunca ariyomus daha napayim biraz anlayisli ol dedi.

Valla cnm kim olsa bunalır bu yazdıklarına... Bak kendin söylüyorsun. Bu saydıklarının hep tersini yap bir süre.

Bir de şöyle düşün, eşin seni neden takmasın, neden cevap vermesin ki müsait olsa? Sonuçta bu insan hayat arkadaşın, normal bir arkadaş, komşu vs. değil ki...

deneyecegim , ozellikle uzaktayken sacmaliyorum.. tesekkurler destegin icin.
tabi kendide konusmak istiyodur ozluyodur ama benden firsat kalmiyo galiba. napiyoruz? kendimi geri cekiyorum agirdan aliyorum dimi konusmuyorum fazla.. hatirlatmak istedim kendime :)

Rica ederim...

Aynen aynen baya bir süre çek kendini, şöyle bir afallasın, noluyor desin hele bi...

Bence esin hakli.
Ne gerek var boyle inatlasmaya.
Simdi dahami guzel oldu?
Yarim saatlik diziydi halbuki. Simdi kac gun etki yaraticak su olanlar sen hesapla.

Bence esin hakli.
Ne gerek var boyle inatlasmaya.
Simdi dahami guzel oldu?
Yarim saatlik diziydi halbuki. Simdi kac gun etki yaraticak su olanlar sen hesapla.

okudunmu yoksa sadece ilk yazdigimi mi okudun ?
esim seyahatte gittiginde de kamerada tartistik sonra biraz gerginlik oldu yine mesajda falan. simdi iyiyiz biraz once kamerayla gorustuk yine. ama merak ettim hepsini okuyup mu yazdin cnm yoksa sadece konuyu acarkenki yazimi mi?

Rica ederim...

Aynen aynen baya bir süre çek kendini, şöyle bir afallasın, noluyor desin hele bi...

biraz farketti bile. en azindan esim kendiliginden ben ona hic yazmadan aramadan uyaninca beni kamerayla aradi, biraz once konustuk nasilsin ne var ne yok falan kendide anlatti guzeldi. yani gerilmeden konustuk
benimde hosuma gitti ben bisi demeden kendiliginden aramasi . cumartesi aksam geliyo.
gelene kadar evi toparlicam biraz temizlik vs yemekte yaparim. insallah tartismasiz gerginlik olmadan geciririz gunleri.
bu arada bahsetmemistim ama bana soyle bisey yazmisti gerildigimiz zaman "senin yuzunden tum gorusmelere cok kotu giriyorum, bana en cok zarari sen veriyosun, allah askina biraz anlayisli bir insan ol artik sabrim kalmadi cok kotu hissediyorum katlanamiyorum ve basimiza is acacaksin, agzima zorla hakim oluyorum "
bende uzatmamistim ustune zaten sizinde desteginizle geri cektim kendimi sorunsuz 2 gun gecirdik, bugunde aradi.
ama bu mesaj, basimiza ic acacaksin falan derken?

Tabi ki farkeder, hele sen böyle devam et. Çok daha iyi olacak göreceksin. Sen aramadığın zaman o arayacak, bunun aksi mümkün değil :)

Evet en azından ilk geldiği gün sevdiği yemekleri yap, hiç gerginlik olmadan konuş. Normal davran yani. Düşün bak, bir seyahatten gelmişsin yorulmuşsun. Evinde rahat etmek istersin, kendine biraz zaman ayırmak istersin di mi? Bırak rahatlasın biraz, kendine gelsin...

Bence o mesajda, senin onu bunaltmandan dolayı işlere yoğunlaşamadığını söylüyor. Sen onu gerdikçe o da sinirini işe yansıtıyor. Başıma iş açılacak derken işte biriyle gerilip kavga ederim veya iş ilişkim bozulur senin bana yansıttıklarından dolayı demek istemiş...

Evet o mesajda bisey yok bence de. Ya da maksimum "qramız açılacak belki de evliligimiz bitecek yapma bunu" olarak anlayabiliriz ama bu kadar bisey demek istedigini zannetmiyorum. :)

Sen sey yap hatta geldiginde biraz hasret giderdikten sonra ona kendine vakit ayırmak icin bi yarım saat falan bi zaman ver. Hatta sey bile diyebilirsin; hayatım sen simdi dinlen biraz kendine gel benim de bikac isim vardı onları halledeyim. Ya da iste o uzansn kucagına senin, sen de kitap oku vs vs.. ama üstesinde olma adamın.

Evet özledigini falan belli et ama cok da boğazına yapışma. Tatlı cici bici ol. Eve geldigi icin mutlu olsun adam. Gergin zamanlarınızı da unuttur böylelikle.

Ve sen böyle adamın boğazına yapısmadıkca o daha coook arıycak seni sen aramadan.

Sonuc direk farkediyo :) yemek yapicam, gerginlik yok kesinlikle haklisin ve yol 20 saate yakin suruyor baya uzun yoldan gelecek ve cok yorgun huzur bulmak dinlenmek ister..

Bana o mesajda basimiza is acacaksin derken hani bak boyle yapiyosun kotu laflar edicem kavga edicez belkide yine ayrilmaya kadar varacak sonu demek istedi gibi geldi .. Ama ayni zamanda askim falan yaziyodu ama cok sinirlenince direk yakip yikiyo ya ondan uyariyodu belki neyse ciddiye aldim kendimi cektim bugun gunduz telefonla aradi aksamda kamerayla aradi. Direk farkediyo yani :)

Bence o mesajla bak boyle beni daraltmaya ustelemeye devam edersen agzimdan cikacaklarada hakim olamicam fena kavga etcez belkide ayrilmaya kadar gidecek sonu yine demek istedi :) ama mesajlarda askim bile yaziyodu.
Tamam evi guzel temizlicem yemekler yapicam kendimde biraz suslenirim , insallah gerginlik olmadan huzurlu mutlu gecirebiliriz.
Insallah esim gergin zamanlari unutur dedigin gibi aklindan cikar, cunku genelde en ufak bi surat ifadem davranisim esimde boyle bi sinir yaratiyo hemen diyoki heh basladin surat asmaya falan. Yok daraltma usteleme yok artik, evde huzurlu mutlu olalim istiyorum..
Artik bogazina yapismakta yok :) boyle guzelmis bugun kendiliginden aradi valla ne guzel dune kadar zorluyodum aramiyodu uyudum diyodu bugun ben ustelemeyince kendi aradi

Sakin uzerine dusme nasil istiyosa oyle davran ona bi sure sonra rahatsiz olur zaten uzatilcak seyler degil

Aynen aynen böyle devam et :)

Ya tabi ki sen daha iyi anlarsın eşinin konuşmasından. O da olabilir. Ama öyle bile olsa o anda demiştir sinirle... Yoksa aramazdı ciddi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…