Yine kavga ettik :(

Son durumu bilmiyorum ben tatlim sadece ilk mesaja yorum yaptim. Eger iyiyseniz sevindim su an. Aman iyi olun. Akladigin pakladigin evinde agiz tadiyla oturursunuz insallah, bosa cikmasin o emekler aman

Tabiki bak gördün mü sen üsteleyince ona fırsat bırakmıyodun araması için, sonra da seninle ilgilenmiyo zannediyodun :)

Evet suratının asıldıgını farkettiğin an aklına komik bir sey getirm bi fıkra bi karikatur bi anı.. ya daniste ne güzel bir evliligin oldugunu hatırla :)

Esin sana ters bisey söylese dahi duymazlıktan gel. Gül geç hatta "hahah ilahi aşkım ya " yap. Böyle böyle toparlycaksin esinin gözündeki imajımı insallah :)

bugunde konustuk kendisi beni aradi
yarin aksam gelecek insallah guzel gecer gunlerimizz. yemek hazirlicam evi temizlicem, hazirliklarim var
esim bazen ters konusabilir tabi icinde hala gerginlik varsa, oyle dalgaya vurabilirmiyim bilmiyorum ki yaaa

Son durumu bilmiyorum ben tatlim sadece ilk mesaja yorum yaptim. Eger iyiyseniz sevindim su an. Aman iyi olun. Akladigin pakladigin evinde agiz tadiyla oturursunuz insallah, bosa cikmasin o emekler aman

tahmin ettim okumadigini
iyiyiz suanda ama ozlem var tabi, muhim olan esim dondugunde gunlerimizi huzurlu kavgasiz gecirebilmemiz.. bi onerin var mi?
evde temizlik var bugun, yemekte yapcam yarin gelcek esim.

Aynen aynen böyle devam et :)

Ya tabi ki sen daha iyi anlarsın eşinin konuşmasından. O da olabilir. Ama öyle bile olsa o anda demiştir sinirle... Yoksa aramazdı ciddi olsa

Evet cok ciddi degildi sinirle soyledi bencede. bugun yine aradi beni konustuk.
yarin aksam geliyor, evi temizlicem.
insallah guzel olurrrr

tahmin ettim okumadigini
iyiyiz suanda ama ozlem var tabi, muhim olan esim dondugunde gunlerimizi huzurlu kavgasiz gecirebilmemiz.. bi onerin var mi?
evde temizlik var bugun, yemekte yapcam yarin gelcek esim.

Evli degilim canim,o konularda pek tecrubem yok. 30 sayfa olmus konu hem, hakim degilim gidisata tavsiyem saglikli olmaz. Sen bana temizlik ve duzen konusunu ver, orda yardimci olurum bak

Yoktur bence birşey, sen yeter ki böyle devam et...

İnşallah cnm...

selamm
esimle iyi gidiyor cok sukur, cts- pazar fena gecirmedik, pazar gunu yine bi hafiften gerildik ben tatil plani falan yapiyodum ne zaman gidebiliriz diye o da sanki durumlari bilmiyormusun borcumuz var durumumuz musait degil bir kerede memnun olsan pozitif seylerden bahsetsen soylenmek yerine dedi. halbuki soylenmiyodum sadece hayal ediyodum ne zaman gidebiliriz tatili ozledik cok oldu vs diye.. neyse ufak tefek gerginlikler disinda pek bi sorun yasamadik.

sana birsey sorucam, ben biraz bunaliyorum burada , aile yok yurtdisindayiz , esimde evde vakit gecirmeyi cok seviyo, disardaki yemekleri cok begenmiyo cin'deyiz benim zorumla 2 haftada 1 falan cikiyoruz. bide seyahatleri var ya ondan dolayi evi ozluyo galiba. evcimen fazlasiyla. bende haftada 1 cikmak biseyler yapmak istiyorum degisik, birlikte dogru duzgun bisey yapmadigimizi farkettim. yani eve geliyoruz yemek tv boyle geciyo. haftasonu da bi market alisverisi, bazen disarda kahve veya yemek oyle eve gelip film falan izliyoruz yine.
yani evlilik mi boyle , yoksa esimmi cok miskin bilemedim... siz neler yapiyosunuz nasi geciriyosunuz vaktinizi, sen calismiyorsun bide eminim daha cok enerjin oluyodur benden.
esimide darlamak istemiyorum surekli, ama 2 ay kadar seyahati olmayacak yani o yuzden iyi bi donem biseyler yapmak icin. mesela haftaici ve haftasonu nasi vakit geciriyosunuz? banada fikir olur belki

Evet cok ciddi degildi sinirle soyledi bencede. bugun yine aradi beni konustuk.
yarin aksam geliyor, evi temizlicem.
insallah guzel olurrrr
Orada çok yalnız olduğun için mi bu kadar fevrisin?
Arkadaş özlemi filan mi çekiyorsun ?

Canım benim,sen plan yapmasan nasıl olur?
Eşine bırak bakalım bu defa.
Ona fırsat vermiyorsun seninle ilgilenmesi için bence.
Bak iki ay seyahati yokmuş. Bekle bakalım,neler yapmak isteyecek.
Sen de mesela benim gibi işten eve,evden işe gitsen senin için bir problem olur mu?

selammm
aramiz iyi , dun azcik takistik ben tatile gitmek istiyorum onun hayalini kuruyodum ne zaman gitcez ya vs vs borcumuz ne zaman bitecek bu tip konusmalar, o da iste biseyden de memnun olsan, cok doyumsuzsun hep daha fazlasini istiyosun falan dedi bunaldi boyle bi depresif oldu ama uzamadi gecti

surat yapmadim pek , az yaptim yani esimde biraz gicik davrandi arada napim, deniyorum elimden geldigi kadariyla...

2 ay seyahati olmayacak, evdeyiz, biseyler yapmak istiyorum esim evde durmayi seviyo, cok evcimen, evde yemek yiyelim film izleyelim oyle kahve cay keyif yapalim istiyo. disarda yemek sevmiyo Cin'deyiz , zorlamamla 2 haftada 1 falan gidiyoruz yemege. simdi program bisey yapmak istiyorum ama onuda cok daraltmak istemiyorum, nasi yapabilirim? haftasonu burada disneyland gibi biyer var ama daha yetiskinler icin olani, icinde hayvanat bahcesi trenler falan bisuru sey var ona gidicez taa ne zamandir konustugumuz bisey sonunda yapcaz
haftaici de mesela ben 6 gibi evdeyim o 7.30 gibi, yemek yiyoruz ben mutfagi falan topluyorum geliyorum yanina ya telefonuyla mesgul ya birlikte tv izleyelim diyo oyle yani cok miskin
napayim bu durumda nasi disari cikarabilirim, veya evde yapilacak baska bisi var mi . ben bunaldikca esime sariyorum..

guzel olurrrr ama cok bunaliyorum.. Burada aile yok , kimse yok esime sariyorum ..
evet, 2 ay evde olcak. bu haftasonuna disneyland gibi bi yer var yetiskinler icin olani, onu ne zamandir istiyodum kendisi dun soyledi cumartesi gidelim bilet alayim diye.
bunun gibi biseyler yapmak istiyorum cok bunaliyorum biliyomusun.. napayim ondan bekleyim diyosun sen iliskimizin iyi olmasi acisindan..
sence yine ben soylesem vs daraltmismi olcam

evet galiba onun etkisi buyuk, aile ,arkadas sosyal ortam disarda yemek yemek vs vs...
burada evden ise isten eve, is arkadaslarim var neyseki ama onun disinda kimsem yok
Türkler mi ?
Asla ırkçılık yapmak için demiyorum ama üniversiteyi yurtdışında okudum
Ne olursa olsun insan kendi kültüründen biriyle paylaşım yapmak istiyor.
Anlattığın şeyleri anlasın istiyor, aynı ahlak , değer yargilarina sahip olmak istiyor .
Anlayabiliyorum seni o kriz anlarını.
Olaya saplanip kalmaları.

Önceden eşinden önce yani kötü tecrübeler yaşadın mi ? Duygusal anlamda güven zedelenmesi gibi

Ya ben olsam bunalırım.
Ben de çok evcimenim çünkü.
Bekle madem cumartesiyi,elbet alır bilet.
Neden o kadar bunalıyorsun onu anlamadım.
Tamam bizim büyükler burada da inan 7/24 onlarla beraber değiliz ki.
Hele şimdi bizim büyükler de yazlıkta,İzmir'de yalnızız,işten eve,evden işe.
Kışın da müsait olduğumuz bir akşam yemeğe gideriz onlarla o kadar.
Arkadaş bile ayda yılda bir görüşülüyor. Malum herkes bebeli.
Yani senin evde vakit geçiremiyor olman gerçekten hiç iyi bir durum değil bence.

Görece daha iyi geçti yani, cok sevindim :) dırdırı azaltmaya devam böylelikle her sey daha da güzel olacak :)

Bence biraz bi bırakın eve doysun, o kadar dışarıda oldugu icin evine hasret kalıyodur doğal olarak.

Eve kutu oyunlarndan alsanız? Sevmez misiniz? Ya da bu televizyona adapte edilen oyun konsollarından. Eglenebilirsiniz bence.

Sanki bizi duymus gibi geldi yemek pissin diye bekliyoduk dediki tatil icin arastiriyorum, bu haftasonu gezmeye gidelim cumartesi gunu degisik bi yere pazar gunu de havuza gidelimmi ? Dedi bende tabiki eveeet dedim
O dedigim yere haftaya gidecegiz oyle ayarladik yani iyi o da ozledi sanirim benle gezmeyi yada beni mutlu etmek icin yapti bilmiorum.
Ya evi seviyorum bende ama ev 55 m2 yani bide esim yokken hep yalnizdim evde ne bileyim baya bi bunaldim .
Evde 1 gun gecirebiliyorum ama haftasonu 1 gunu de gezmek istiyorum..

Evet suanda cok iyiyiz cok sukur. Geldi eve direk planlar yapmis cumartesi gezelim pazar bunu yapalim sonra tatil icin baktim buraya gidelim mi napalim falan baya bi aktifti :)
Dirdir surat yapmam artik bu kadar seyin ustune.. Deniyorum valla duzelecek insallah

Ben yurtdisindayim burda turk arkadasim yok esim turk tabi.
Aynen ya yabancilarla ayni hissi alamiyosun bende yurtdisinda okudum universiteyi ona ragmen farkli geliyo banada.
Esimden once kotu tecrubeler yasadim evet guvensizlik olarak bunlarin etkisimi diyorsun?

yuvan ıcın kendıne cekı düzen ver. eşinle konus gerekırse pskıloga berbaer gıdın. ınsanın bazen ıhtycı oluyor bı baska gozden dınlenmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…