Yine kavga ettik :(

Duruma göre cnm, bazen haftada 2-3 olur bazen 15te 1. Tamamen o anlık gelişiyor çıkma durumu bence :) Ben gezme, görme hastasıyım. Yeni yerler görmek, keşfetmek en büyük hobim, eşime bırakmıyorum o yüzden

Oo süper işte, kahvaltı tercihi olmaması çok iyi. Akşamdan tost da hazırlarsın, hatta kahvaltılıkları da akşamdan hazırlayıp streçleyebilirsin tabaklara. Buzdolabından çıkartmak kalır bir tek. Ben o şekilde hiç yapmadım poğaça falan, hiç bilmiyorum cnm. Ama yapan çok kişi var, araştırabilirsin internetten milföy hamurundan börek de çabuk pişiyor bak, geceden hazırlayıp sabah fırına atabilirsin 20 dkda pişiyor...

Bu haftasonu cikiyoruz bakalim bugun biraz bakip plan yapicam bende :)

Bugun kahvalti yine esimdendi sagolsun
Pogacayi ogrendim deneyecegim pratik olabilir o sekilde hem cesit olur.

Konuya donersek; dun azcik gerildik mesajlasiyoduk sonra bi ara esimden cevap gelmedi 1 saat bende yazdim neden yazmiyosun askim okumussun cevap vermiyosun umursamadin dedim oda askim ne diyim en mutlu gunlerimizde bile bisey bulup sorun cikarma cok yogunum yoksa yazardim tabiki demis neyse onu atlattik eve gelince iyiydik.
Esim seyahatten geldi ya saat farkindan dolayi hala sabahin korunde kalkiyo salona gidiyo bende gicik oluyorum sabah kalkinca yanimda gormeyince diyorum burda izle bisey veya napiyosan. Bugun baktim yine gitmis salona gittim dedim niye geldinki buraya mac ozetlerini izliyodu sarji bitmis orda izliyomus biraz gicik oldum neyse sonra kahvaltida dediki iki gundur yine bi gicikligin geri geldi bende bisey demiyorum mutlulugumuz bozulmasin diye ama tamam artik bi birak zehirlerini bi kenara biraz genis ol bunaliyrum yatakta napim ben uyaninca koltuga geciyorum bisi izliyorum dedi ne guzel gidio bozma yoksa bende tutamicam kendimi yine gerilicez dedi.
Boyle yani cok sey mi istemisimki

Ya sebeplerim oluyo genelde benimle ilgilenmediyse veya boyle bi kaba soz soylediyse falan cok ince kibar degilse bi suratim dusuyo.
Simdi asmaya calisiyorum bunlari gulumsuyorum daha iyi mutlu hissediyorum esimde diyo cok mutluyuz degistin banada yansidi bu davranislarin falan

bi tane daha guncelleme var, is yerinde mesaj attim konustuk biraz 1-2 saat sonra aradim napiosun diye, esim dil kursuna gidiyo cumarteside sinavi var ama 2-3 haftadir gidememisti seyahatten dolayi, cikista siniftan birinden notlari alip gelcem dedi. bende nerde dedim soyledi bi kizdan alip gelcem dedi bende bi hmmm peki falan yaptim boyle oda nelere takiliyosun simdi cok ayip dedi , bende o kadar bisey yok yani de gicik oldum dedim ne var kotu bisey mi seni kiskanmam dedim falan boyle dalgaya vurdum o da evet moralim bozuluyo dedi, sen olsan beni kiskanmazmisin dedim, o da evet erkekler farkli cunku ama beni kiskanmanin ne manasi var dedi ben neyin pesindeyim sen ne dusunuyosun cok ayip falan dedi de neyse o kadar da abartilacak bisey yapmamistim. sonra kapadik ustune mesaj yazdim ne var askim sevinsene kiskaniyo seni esin dedim o da aradi lutfen dur islerimi bitireyim cikayim eve yetiseyim evde konusuruz dedi kapadik.
yani aramiz iyi cok sukur ama niye gun icinde hic arayip mesaj atmiyo yine anlamadim. yine ben arayip yazmaya basladim cok degil ama ondan gelmesini tercih ederim...

bi de bu not alma olayi, cok mu abes benim kiskanclik yapmam ?

Ondan gelmesini tercih edeceksen sen yapmayacaksın.
Sen aradıkça,yazdıkça o ben niye yapayım ki zaten şimdi konuştuk diyordur.
Onun seni merak etmesine izin vermiyorsun ki?

Ondan gelmesini tercih edeceksen sen yapmayacaksın.
Sen aradıkça,yazdıkça o ben niye yapayım ki zaten şimdi konuştuk diyordur.
Onun seni merak etmesine izin vermiyorsun ki?

bugun ilk mesajimi saat 4te attim o zamana kadar birsey yoktu
aramiz iyi biraz toparladik yani, ama beni aramasi mesaj atmasi falan azaldi gun icinde.

bugun ilk mesajimi saat 4te attim o zamana kadar birsey yoktu
aramiz iyi biraz toparladik yani, ama beni aramasi mesaj atmasi falan azaldi gun icinde.
Atma güzelim onu da atma.
Baktın o da yazmıyor,en azından tamam,yazışılmayacak dersin.
Böylece beklentin de olmaz.
Bak bu adamı artık hepimiz de tanıdık. Adam samimi ilişki istemiyor. Sen bunu değiştiremezsin,yok yere üzüleceksin,kabul etmekten başka çaren yok...

samimi iliski olmadan evlilik olurmu ya
evde sarilip oturalim film izleyelim istiyo konusalim sohbet edelim falan. ama dirdira gelemiyo azcik bisey istesem memnuniyetsiz oluyorum, gunduz mesaj arama istemiyo fazla.

evde sarilip oturalim film izleyelim istiyo konusalim sohbet edelim falan. ama dirdira gelemiyo azcik bisey istesem memnuniyetsiz oluyorum, gunduz mesaj arama istemiyo fazla.
Evet istemiyor gündüz mesaj di mi?
Sen atarlanınca ne yapıyor?
Daha çok kızıyor di mi?
Değişmiyor yani.
Senin istediğin gibi olmuyor yani.
Eeeee o zaman niye bu stress,sıkıntı?

Evet istemiyor gündüz mesaj di mi?
Sen atarlanınca ne yapıyor?
Daha çok kızıyor di mi?
Değişmiyor yani.
Senin istediğin gibi olmuyor yani.
Eeeee o zaman niye bu stress,sıkıntı?

yinede istiyorum iste napayim. ariyodu onceden mesajda atiyodu simdi azaldi oyle degisiyo galiba donem donem

işlerin yoğunluğundandan işim yoğunsa eşim arıyor dahi olsa açamam telefonu normal bişey
yapman gereken biraz durup sakinleşmek adam neler bekledığını söylüyo zaten sana

sen güler yüzlü oldukça eşinde olumlu yaklaşıyo yani eşinin anahtarı güler yüz tatlı dil ufak şeylere takılma

Valla canım belki inanmayacaksın ama eşim de aynı senin eşin gibi, hem de evlendiğimizden beri. Her sabah 6-7 gibi uyanır, işe geç gidiyor ama uyuyamıyor sabahları... Ve direk salona geçer, canım sıkılıyor diye. O da maç haberlerine bakar. Bunu sorun etmek hiç aklıma gelmemişti. Ne var ki salona geçse? Aksine o geçince yatağa direk yayılırım ben ohh rahat ederim :) Bence çok fazla abartmışsın. Zaten bütün gece beraber yatıyorsunuz, adam senin esirin mi canım benim? Kendini onun yerine koy. Uykun kaçmış mesala, ama yataktan çıkıp gidemiyorsun içeri ve yatakta sıkıntıdan patlayarak duruyorsun. Neden? Kocan istemiyor.

İkinci olay da inan yine abartı. Eşin bu kadar sulu bir insan mı ki, not aldığı kıza bile başka gözle bakacak? Hem de evliyken... Ayrıca o niyette olsa not almasına gerek var mı yakınlaşması için? Gider direk kurs ara verdiğinde kantine çağırır birşeyler içelim diye. Not almasına hiç gerek yok yapmak istedikten sonra... Kadın veya erkek birsürü insan var etrafımızda. Buna engel olamayız ki... İş hayatında, eğitim hayatında, mahallede, apartmanda... Her yer kadın dolu. Kocalarımızı eve kapatmamız lazım o zaman...

Bence eşin haklı, yine aramaların sıklaşmış. Biraz frene bas bence...

işlerin yoğunluğundandan işim yoğunsa eşim arıyor dahi olsa açamam telefonu normal bişey
yapman gereken biraz durup sakinleşmek adam neler bekledığını söylüyo zaten sana

islerinden dolayi yogun evet gunde 1-2 mesaj atsa arasa ne olur sanki, onceden arardi. onun disinda iyiyiz eskiye gore baya bi toparladik.

mesela bugun kisa mesajlastik sonra ben yarin gitmek icin 2 cafe bulmustum onu yolladim dediki cok yogunum evde konusalim zamaninda cikmak istiyorum isten dedi, bende dedim askim cok mutluyum haftasonu geldi falan yazdim cevap yazmadi bende dedim yazmiyosun noldu, askim bi dur ya musait degilsem yazamam yogunum sen neden boyle oldun alis artik musaitsem yazarim yoksa yazamam dedi.
cok gicik degil mi

moralin sebebsiz bozulsa bile gülümse zor da olsa ama içinin sebebsiz yere sıkkın olduğunu söyle ki başka şeyler anlamasın.

senin hic aklina gelmedi sorun etmek demekki, esim seyahatten geldiginden beri boyle iste bi kac gundur ben buna bile gicik oldum .
sen kendini onun yerine koy diyince hissettim cidden baskici davraniyorum.. yani o gidince yanina gidip gelsene niye gittin yatakta izle telefondan falan demem bile zorlama dimi?

yok esim hic sulu bir insan degil ya ama azcik kiskaniyorum ama bi sebebi yok yani esim oyle ne gozu disardadir nede yapar boyle bisey. hatta kendisi bunu hakaret olarak algiliyor sinirleniyo uzuluyo. ama elimde degil iste bazen oluyo...
tabiki baglayamam yapacak insan yapar haklisin.

bugun olani anlatmak istiyorum:
oglen mesaj atti cani bi tane corba istemis ondan yaparmisin haftasonu cok ozledim demis. bende yaparim tabi dedim, ona 2 tane cafe yollamistim mailine yarin gitmek icin dedim mail attim sana bakarmisin. neyse cevap gelmedi.
sonra dedim askim napiyosun, iyiyim fena degil askim cok yogunum sen nasilsin falan dedi oyle konustuk sonra dedim maile bakmadin galiba. o da yok askim evde bakalim konusalim cok yogunum yarin da kursta sinavim var mesaiye kalmadan cikip gelmek istiyorum sinava calisayim evde dedi. bende tamam askim o zaman evde konusuruz yarin yemek icinde ciktigimizda bakariz begendigimiz bi yerde yeriz guzel olur, haftasonu geliyo oley falan dedim oda tamam hayatim yazdi. sonra dedim kolay gelsin ask evde gorusuruz nerdeyse haftasonu artik , cevap gelmedi. 1 saat sonra falan dedim niye cevap vermedin, dediki ne diyeyim yogunum askim niye boyle oldun sen ya dedi, bende dedim tabiki cevap bekliyorum karsilikli konusuyoruz neyi garipsiyorsun , haftasonu icin heveslendim paylasmak istiyorum tabiki yazdim o da alis artik musaitsem yazabilirim degilsem yazamam anladim ama surekli yazisamam ki demis. bende dedim yani neyi garipsiyosun sen benim kocamsin musait olsanda olmasanda heves ettim yazdim sana ne var sanki sende sert cikmasan falan bisuru yazdim ama cevap vermedi. belki sert cikmadi ama iste ayni sekilde konusmuyor ya. bende calisiyorum isteyim bos oturmuyorumki.
yine abarttim dimi yazarak ederek bu kadar......

canım bunun nesi gıcık allah aşkına adam işini bitirip evine vakitlice gelmek istiyo akşama biriktir tatlı tatlı konusur plan yaparsınız çoğu işyeri işyerinde özel konusmalara çok dikkat ediyo

hem durumu açıklamış bence sabrını zorlama adamın daha fazla kendini frenlemesi bil azıcık kazanan sen olursun inan bana

canım surekli niye cevap vermiyosun diye msj atma adama eşime msj attığımda tek cevap iyiyim sağol sen yoğunum başka yok gerekte yok zaten

canım surekli niye cevap vermiyosun diye msj atma adama eşime msj attığımda tek cevap iyiyim sağol sen yoğunum başka yok gerekte yok zaten

Evet haklisin ama karslikli konusup paylasalim istemistim abarttim .
Esim yazip arasin ya ben niye yaziyorum hep bende yogunum ama vakit ayiriyorum bence o konusmaya gerek duymuyo eve gelene kadar

Sabrini zorluyorum evet uzun uzun yazdim baya 15 satir falan cevap vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…