- Konu Sahibi peaceful16
-
Yine başladın peace..Evet yine abarttın adam sana müsait olmadigini söylemiş senin mesaj atmanda değil problm paylasabilirsin. Problem o sana güzel güzel yogunum eve erken gelmek istiyorum isimi bitireyim konuşalım demesine rağmen niye yazmiyorsun sen benim kocamsin yazacaksin bakacaksin..bana bile fenalık basıyor düşününce eşini tahmin edemiyorum..oldukça sabırlı biri bence hala sana güzellikle yazıyor
Peace gerçekten yine Çıldırmaya başladın. Mahvediyorsun evliligini kendine gel artık.
sence hic yazip aramamalimiyim yoksa usteledigim icin mi diyorsun..
Üsteliyorsun fazla üsteliyorsun üstelik. Sana müsait olmadığını cok yoğun oldugunu söylemesine ragmen hala cevap bekliyorsun. Ve cevap vermediginde de satırlarca mesaj yazıyorsun. Ne kadar itici durdugunu tahmin edebiliyor musun?
Buldugun yerleri aksam eve geldiginde birlikte tv izlerken de ya da yemek yerken de söyleyebilirdin. Bikac saat sonra konussanız ne olacaktı ki? Üstelik adam isini bitirip birqn once eve gelmek istedigini söylüyor hala oyaliyorsun onu.
Yataktan çıkıp gitsin nolucak. Sen de uyandığında gidip onun yanina kıvrılıp uyumaya devam et, ya da sersem sersem uzan yanina ya da dizlerine onunla ol. Niye bunu dert ediniyosun ki hic anlam veremedim.
Yaptığın her sey cok fazla.
Eşini artık hepimiz çözdük. Adam isteyken yoğun biri ve bu sürede seninle mesajlasmak onu strese sokuyor, daha cok evde yüzyüze seninle ilgilenmek istiyor ki normal bisey bu. Sen üstüne gittikce adam geriliyor, gerilmekte de haklı Üzgünüm
Sen yoğun olduğuna emin misin?Evet haklisin ama karslikli konusup paylasalim istemistim abarttim .
Esim yazip arasin ya ben niye yaziyorum hep bende yogunum ama vakit ayiriyorum bence o konusmaya gerek duymuyo eve gelene kadar
merhaba,
onceki konumdan bilenler bilir esimle buyuk bir kavga edip bosanmanin esiginden donmustuk sanirim 2 ay oldu.
1 seneden fazladir evliyim yurtdisinda yasiyoruz, esim dun aksam seyahatten geldi, beni cok ozledigini soyledi bir kac hediye getirmis onlari verdi gayet iyiydik. bugun sabah dil kursu var gidip geldi, evdeydik tum gun.
benim arada bir suratim dustu, moralim pek yerinde degildi, tamamen sebepsiz bilmiyorum neden.. esim bozuldu farkettim ara ara cunku o cok mutlu ve neseliydi evde oldugu icin haftasonu , birlikteyiz falan diye onunda havasini kacirdim...... en son yemekten kalktik gun icinde aksam film izleriz diye konusmustuk baktim kendi yabanci dizisini acmis, ben 1 bolum izlicem sonra kahve yaparim iceriz dedi, bende surat astim, hani birlikte bisey izlicektik diye o da sen begenmiyorsun genelde biseyi ne desem yok diyosun, bu dizi yarim saat zaten bakariz izleriz dedi. suratim dusuktu yine, dediki neden zehir kusuyosun yine ne oldu, kac gundur seyahatten yoruldum evime geldim 1 dizi izleyemeyecekmiyim. bende hayir yemekten sonra film izleriz diye konusmustuk sadece dedim. o da sabretsen zaten yarim saat, izlemek istiyorum hic bisey yapamadim ne zamandir, sevmek zorunda degilsin bu diziyi bu da benim zevkim, eger suanda tv de bisey izliceksen tamam izle ben bilgisayardan izlerim dedi. bende hayir benim derdim ortak bisey izlemekti dedim herseyi yapisik olarak ve senin istegine gore mi yapacagiz dedi mecbur degiliz ayni seyleri sevmeye ben bunu izleyecegim sonrada ortak bisey yapariz, zaten aileleri bi kamerayla arayalim cok uzun oldu dedi.
neyse boyle suratim dusuktu ve farketti yine sinirlendi bu sefer yeter ya 2 gundur noldu bu kadar batiyomuyum sana , derdin ne benimle niye burnumdan getiriyosun herseyi dedi boyle tartismaya basladik. odaya gitti benden uzak dur bi sure kendine bak neden boyle yapiyosun herseyden zehir akiyo yuzunden hep memnuniyetsizsin bana saygin yok hic bi alan tanimiyosun yeter artik dedi. hatta aralarda Allahim ne gunah isledim ben kime ne yaptimki bana yasatiyorsun bunu dedi falan. yani buyuk bir kavgaydi yine. cok sabretmis gun icinde hep boyle bi batiyomus gibi davranmisim. neyse biraktim onu odada salona gectim.....
biliyorum bazen cok surat yapiyorum, kaprisliyim..... o da sinirlenince agzindan cikani kulagi duymuyo kirici ve cok kabalasiyo. dediki insanlarin kocalari cok kotu davraniyomus eslerine ona ragmen kadinlar guler yuzluymus vs bense tam tersi o benim icin elinden geleni yapmaya calisirken bu kadar enayiyken ben kaprisli zehir dolu bi kadinmisim.
napacagim...
biliyorum, sanki hala cikiyoruz oyle davraniyorum oysaki evlenmisiz bir omur birlikteyiz insallah dimi, boyle bi rahatligim yok yani.
sabah uyaninca yanimda olmasi guzel oluyo, bende uyaniyorum bazen ama yatakta takiliyorum telefonda falan, ama boyle pesinden gidip cagirmam bogucu biraz.
isteyken cok nadir konusuyor, evdeyken ilgilenir orda sorun yok . bu ara aramiz iyi ama bugun biraz sapittim tutamadim kendimi. haftasonu icinde planlarim var bakalim nasil gececek.....
eve geliyor simdi saat 8e geliyo konustuk, mudurune rapor hazirlamis yeni bitmis eve gelip yemek yicez sonra ders calisacak. o mesajlarimla falan ilgili hic bisey soylemedi ciddiye almamis galiba
CANIM ÜSTELEDİĞİN İCİNsence hic yazip aramamalimiyim yoksa usteledigim icin mi diyorsun..
senin hic aklina gelmedi sorun etmek demekki, esim seyahatten geldiginden beri boyle iste bi kac gundur ben buna bile gicik oldum .
sen kendini onun yerine koy diyince hissettim cidden baskici davraniyorum.. yani o gidince yanina gidip gelsene niye gittin yatakta izle telefondan falan demem bile zorlama dimi?
yok esim hic sulu bir insan degil ya ama azcik kiskaniyorum ama bi sebebi yok yani esim oyle ne gozu disardadir nede yapar boyle bisey. hatta kendisi bunu hakaret olarak algiliyor sinirleniyo uzuluyo. ama elimde degil iste bazen oluyo...
tabiki baglayamam yapacak insan yapar haklisin.
bugun olani anlatmak istiyorum:
oglen mesaj atti cani bi tane corba istemis ondan yaparmisin haftasonu cok ozledim demis. bende yaparim tabi dedim, ona 2 tane cafe yollamistim mailine yarin gitmek icin dedim mail attim sana bakarmisin. neyse cevap gelmedi.
sonra dedim askim napiyosun, iyiyim fena degil askim cok yogunum sen nasilsin falan dedi oyle konustuk sonra dedim maile bakmadin galiba. o da yok askim evde bakalim konusalim cok yogunum yarin da kursta sinavim var mesaiye kalmadan cikip gelmek istiyorum sinava calisayim evde dedi. bende tamam askim o zaman evde konusuruz yarin yemek icinde ciktigimizda bakariz begendigimiz bi yerde yeriz guzel olur, haftasonu geliyo oley falan dedim oda tamam hayatim yazdi. sonra dedim kolay gelsin ask evde gorusuruz nerdeyse haftasonu artik , cevap gelmedi. 1 saat sonra falan dedim niye cevap vermedin, dediki ne diyeyim yogunum askim niye boyle oldun sen ya dedi, bende dedim tabiki cevap bekliyorum karsilikli konusuyoruz neyi garipsiyorsun , haftasonu icin heveslendim paylasmak istiyorum tabiki yazdim o da alis artik musaitsem yazabilirim degilsem yazamam anladim ama surekli yazisamam ki demis. bende dedim yani neyi garipsiyosun sen benim kocamsin musait olsanda olmasanda heves ettim yazdim sana ne var sanki sende sert cikmasan falan bisuru yazdim ama cevap vermedi. belki sert cikmadi ama iste ayni sekilde konusmuyor ya. bende calisiyorum isteyim bos oturmuyorumki.
yine abarttim dimi yazarak ederek bu kadar......
Sizinki işsizlikten bence. Bir ise girin calisin. Sabah 8 aksam 5. Sonra adamla ugrasmaya ne sabriniz kalir ne de gucunuz. Gucunuz. Sonra gul gibi gecinip gidersiniz. Bir de bebek oldu mu en buyuk liksunuz birlikte film izlemek olur. Kavgaya zaman bile kalmaz. Akloniza geldikce de bana dua edersiniz. Simdiden is aramaya baslayin bence
Sen yoğun olduğuna emin misin?
Ayol gerçekten bırak yoğunluğu normal iş düzeninde napıyorsun,iyi misin tamam da trip bile atabilmeyi başarıyorsun.
Adama da yoğunum deme güler inan ki sana.
sizin keyifsizliginiz hormonal olabilir mi ? Bana adet donemi oncesi bir huzursuzluk keyifsizlik gelebiliyor. Yada yurt disinda kimsesiz olmani verdigi bunaltiyla herseyi kocaniza kanalize ediyorda olabilirsiniz. Tum dunyaniz o olduysa isiniz biraz zor. Onunda nefes almaya tek basina birsey yapmaya kendi kisisel zamanina ihtiyaci var yani. Ben anlattiginiz tartismada bir sey goremedim bu kadar buyutulecek cidden. Bence sinirleriniz bozukmus birazcik , olan olaylara degildi hayatinizin geneline bakmalisiniz bence asil sorunun kaynagi bir dizi degildir cunku.
Ciddiye almadığı icin bence sevinmelisin. Gercekten ben olsam sinir patlamasi yasardim "yogunum diyorum nesini anlaniyosun bunun !!" Diye baslayıp iyi bi patlama yaşardm. Ki ben de ilgiye bayılan biriyimdir hem ilgi göstermeyi de severim. Ama seninki artk boğucu oluyor.
Bırak mesaj atma arama.. pesinde kossun izin ver. O plan yapsın. Hatta eve gelince o planlarndan da bahsetme bırak o düşünsün artk.
Canım sana şu kadarını söyleyeyim bu son yazdığın salona geçmesi, kızdan not alması ve h.sonu planları, 3ünde de haksızsın... Eve gelince anlat cnm sen adamın işi gücü var belli ki... Acil birşey değil ki h.sonu planı. Cevap atmadıkça bir de üsteliyorsun. Valla çok büyük olay çıkacak yine, ben sana söyleyeyim...
henuz o noktaya gelmedi getirmicem tutuyorum kendimi... okula gitti simdi sinavi var, gelince cikacagiz gezmeye. dunde konustuk yemege nereye gidelim falan laf arasinda dediki benim icin ne iyi ne kotu ben evde yemegi her zaman tercih ediyorum disarda o kaliteyi bulamiyoruz fena degil iste biliyosun dedi ben sana yeni bi kiyafet ayakkabi vs almayi tercih ederim yemektense dedi bende ben seviyorum sosyal bi olay olarak goruyorum ayda 2-3 kere gidelim diger gunler zaten evde yiyoruz dedim tamam dedi, ama ben sevmek zorunda degilim benim tercihlerime saygi duy tabiki sen istiyorsun diye gideriz nolcak zaten gidioruz dedi.
mangal almis internetten o geldi, haftaya piknik gibi yapalim dedi.
oyle yani..
pesimde kossun benimde istedigim sey bu zaten o zaman dengeye oturacak iliskimiz ne ben bu kadar israrci baskici gozukucem aricam edicem ne de o kendini geri cekecek ve bunalicak. bende daha mutlu olcam o da. ama ne zaman, 1-2 gun bekliyorum , bisey yoksa yine ben yazip aramaya basliyorum..
Ya adam aslında gayet de ilgili. Dışarda yemegi sevmedigi icin mangal almış iste sırf sizle dışarda da biseyler yapabilmek için.
Dışardaki yemeklerden hoslanmiyorsa cafe önerilerinize de cok ilgili olmaması normal. Çünkü zaten keyif almıyor o adam o yemeklerden, sizi mutlu etmek icin çıkıyor sadece. O yüzden ondan bu konuda büyük bir ilgi beklemeyin. Sanırım ben olsam ben de hele ki yemek konusunda hosuma gitmeyen sevmedigim yemekleri yemek icin heyecanlanmazdm hiç. En sevmedigim seylerden biridir çünkü sevmedigim tarzda yemeklerden yemek.
Ama sama söyledik biz, bu hop hemen olacak bir sey degil dedik. 1-2 gün nedir ki. Bekliyceksin peace, 1 ay 2 ay bekliyceksin. Ancak o zaman adamın araması sormasi rutine biner. Zaten günde 1 kere arasa da yeter yani, aksam evde birlikte olacaksınız sonucta.
Ya adam aslında gayet de ilgili. Dışarda yemegi sevmedigi icin mangal almış iste sırf sizle dışarda da biseyler yapabilmek için.
Dışardaki yemeklerden hoslanmiyorsa cafe önerilerinize de cok ilgili olmaması normal. Çünkü zaten keyif almıyor o adam o yemeklerden, sizi mutlu etmek icin çıkıyor sadece. O yüzden ondan bu konuda büyük bir ilgi beklemeyin. Sanırım ben olsam ben de hele ki yemek konusunda hosuma gitmeyen sevmedigim yemekleri yemek icin heyecanlanmazdm hiç. En sevmedigim seylerden biridir çünkü sevmedigim tarzda yemeklerden yemek.
Ama sama söyledik biz, bu hop hemen olacak bir sey degil dedik. 1-2 gün nedir ki. Bekliyceksin peace, 1 ay 2 ay bekliyceksin. Ancak o zaman adamın araması sormasi rutine biner. Zaten günde 1 kere arasa da yeter yani, aksam evde birlikte olacaksınız sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?