- 13 Nisan 2007
- 33.841
- 103.255
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi peaceful16
-
Tehlike çanları çalmaya başlamış peace.Simdi geldik eve bugun dolastik magazalari gezdik bi yerde yemek yedik donduk.
Kavga ettik ya sebebini anlatmak istiyorum , turk doneri var bi yerde esimde ozlemis dediki bi durum alalim mi bende ben yemem dedim sen ye senden bi isirik alirim neyse oturduk geldi durumu basladi yemeye bende hic ses etmedim ama gicik oldum yarisini bitirmis hala demiyoki al askim falan neyse. Dedim afiyet olsun guzelmi oda dediki al askim bende dedim senden sormani bekledim, suratimda dustu biraz bu arada gicik oldum diye. Bu sinirlendi hay iki lokma yicem burda bile kapris yapiyosun ben kim icin ikiye boldurdum durumu alip yesene yarisini ne bekliyosun , lokmada bile huzur yok dedi kalkti gitti kaldirima oturdu bi yere dertlendi. Yani dun konustugumuz patlama noktasi geldi. Herkesin icinde bide tabi insanlar anlamiyone konustugumuzu ama cok sinir bozucu sokakta tartismak.
Diyoki kendime aciyorum ya halime bak 1 haftadir guzel geciniyoruz haftasonu olmus disari gezmeye gelmisiz yemek yerken zehir kusan bir karim var ya lanet olsun falan boyle konustu.
Ne geldi basina nolurdu sussan sen alipyesen bisyi bana zikkim etmesen falan.
Boyle kaba ve kirici konustu yani.
Bende dedim ben bu kadar abarti dusunmedim yani tepkilerin cok fazla yine. Bence dunku mesajlarima falan susmustu ya onu biriktirmis icinde. Neyse 1 saat dolandik bos bos sonra azcik duzeldik.
Simdide dizisini izliyo soyledi ben izlicem tvden istemiyosan bilgisayardan izlerim dedi yok izle ac tvden dedim, oyle yani....
Yemektede yine bi iki laf giydirdi bana, olur olmadik seyden olay cikariyosun bize mutsuzluk veriyosun dedi.
Kendide cok kabaydi yine bugun kavgada kirici konustu kufur etti kendi kendine falan. Yine basa donduk yani...
Ay ikiniz de ayrı bi tatlısınız ya :) adama kiyamadim ama size de kızamiyorum.
Burcunuz nedir peace aslan mi :) özellikle dağınıklıkta kendime yakın hissettim. Bi de çok Ince dusuncelisiniz ama erkekler bundan boğuluyor. Biraz daha kafayı rahat bırakmak lazım. Örneğin bi kafeye gitsek ben menengic kahvesi içerim benimki ise beyaz çikolata içer. Ben ona sormadan getir tadına bakcam der bi yudum hüpletiveririm :))
Tehlike çanları çalmaya başlamış peace.
Dikkat et...
Biraz once konustuk konuyu, evlendiginden beri kadinla degil cocukla evli oldugunu dusunuyomus. Olgun agirbasli anlayisli davranmiyormusum cocuk gibi ilgi bekliyomusum hep yemek yerken bile bolup bana vermezse surat yapiyomusum.
Bi jnce dusunce bekledim ya. Yine mi haksizim . Nerem cocukmus :/
o anda aklima geldi yazdim paylasmak istedim tabi ayni seyi esimden goremedim evde konusalim dedi, israr etmem yanlis biliyorum..
hic aramayayim yazmayayim diyosun dimi ? yani esim baskin olsun o beni arasin, o kendi ilgilensin benimle , yoksa bu sekilde ikimizde mutlu olmuyoruz. ama benim beklentimde biraz fazla sanirim evlilikte, kimse surekli birbiriyle ilgilenmiyo yani...
fakat ben bu kadar ilgi diye pesinde olmasam ve aramasam esim daha cok ilgilenir dimi ?
Haklı. Kesinlikle haklı.
Yanlış anlama peace ama adama "asalak" portresi çiziyorsun.
Sen anlatıyorsun ya beni afakanlar basıyor. Sen yemem demissin zaten hala ne diye bekliyosun sormasını. Yani bunda surat asacak ne var allah aşkına. Doğumgünün konusunda da abartmışsn. Adam haklı yani ne olacak seyahatten 1 gün önce tatile mi çıksın? Gelince gideriz diye plan kurmus ne güzel niye icine limon sıkıyorsun? Cidden cocuk musun ergen mi de ille de gününde olsun diye tutturuyosun. O gün bi pasta alirsin iyi ki dogdun dersin sonra seyahatten gelicne de güzelce bi kutlarsınız.
Cidden imdat diye bağırsa yeridir adam.
Kendine dikkat et baya baya prenses sendromu yaşıyorsun peace. Koca kadın oldun takıldığın noktalara bak.
Böyle yapmaya devam et de esini uyice soğut.
Yani cidden adami zorluyorsunuz bence. Burda çoğu kişide demiş yaptıklarınız kaprisleriniz cok sacma ve itici. Ve en kötüsü de yaptığınızın ne kadar kötü şeyler olduğunun farkında bile değilsiniz.
En son şu döner mevzusunu okudum yani gerçekten ben dayanamazdim heralde adam unutmuş yemis ne var allahim bundan kavga mi cikarsiniz trip mi yaptiniz yani? Biraz daha sevimli hepsini de yedin obur falan diyip gülümsesiniz hem anlardi hemde hic böyle şeyler yasanmazdi..
Bide hakaret etmesi evet iğrenç bişey ama insanı o kadar delirtiyorsunuz hissine katpildım vala. İnsanları delirtip delirtip böyle değildin demek tam bir bencillik. Allah askina biraz relax olun. Ben dayanamazdim böyle evliliğe.
Konunuzu ara ara takip ediyorum. Uzak memlekette eşinizden başka çevreniz olmadığı için ona sarmışsınız, her hareketini irdeliyosunuz. Hiçbir erkek tahammül edemez bu kadar didiklenmeye.
O döneri yerken takındığnız ifade o kadar önemli ki. Eşiniz sizin asik yüz ifadenizden çok bıkmış bence. Biraz daha pozitif olmaya gayret edin.
Aynen ben de şimdi okudum da gerçekten geliyor büyük kavga... Canım uzanıp alsaydın yani bir ısırık ne olacak ki? Doğumgününde de öyle ya da böyle bir plan yapmış işte, sen böyle yaptıktan sonra adamın içinden plan yapmak gelmez valla. Nasılsa karım tatmin olmayacak, beğenmeyecek der.
benim eşimde bu lafları çok sık eder hep başkaları ile kıyaslar ama kabul etki sende hatalısın surat asmak da neden eğer sebebini sende bilmiyorsan eşine senle alakası yok içimde bir sıkıntı var moralim bozuk sebepsiz falan diye peşin söleki sorun çıkmasın bazen hepimiz oluruz böle..eşinin kırıcı laflarını duymak zorunda kalma dye sölüyorum onla kaldırır ama biz kaldıramayız biz kadınız hele bide özel günlermiz var ki değmeyin ama sen tatlı dille konuş anlayacaktır..merhaba,
onceki konumdan bilenler bilir esimle buyuk bir kavga edip bosanmanin esiginden donmustuk sanirim 2 ay oldu.
1 seneden fazladir evliyim yurtdisinda yasiyoruz, esim dun aksam seyahatten geldi, beni cok ozledigini soyledi bir kac hediye getirmis onlari verdi gayet iyiydik. bugun sabah dil kursu var gidip geldi, evdeydik tum gun.
benim arada bir suratim dustu, moralim pek yerinde degildi, tamamen sebepsiz bilmiyorum neden.. esim bozuldu farkettim ara ara cunku o cok mutlu ve neseliydi evde oldugu icin haftasonu , birlikteyiz falan diye onunda havasini kacirdim...... en son yemekten kalktik gun icinde aksam film izleriz diye konusmustuk baktim kendi yabanci dizisini acmis, ben 1 bolum izlicem sonra kahve yaparim iceriz dedi, bende surat astim, hani birlikte bisey izlicektik diye o da sen begenmiyorsun genelde biseyi ne desem yok diyosun, bu dizi yarim saat zaten bakariz izleriz dedi. suratim dusuktu yine, dediki neden zehir kusuyosun yine ne oldu, kac gundur seyahatten yoruldum evime geldim 1 dizi izleyemeyecekmiyim. bende hayir yemekten sonra film izleriz diye konusmustuk sadece dedim. o da sabretsen zaten yarim saat, izlemek istiyorum hic bisey yapamadim ne zamandir, sevmek zorunda degilsin bu diziyi bu da benim zevkim, eger suanda tv de bisey izliceksen tamam izle ben bilgisayardan izlerim dedi. bende hayir benim derdim ortak bisey izlemekti dedim herseyi yapisik olarak ve senin istegine gore mi yapacagiz dedi mecbur degiliz ayni seyleri sevmeye ben bunu izleyecegim sonrada ortak bisey yapariz, zaten aileleri bi kamerayla arayalim cok uzun oldu dedi.
neyse boyle suratim dusuktu ve farketti yine sinirlendi bu sefer yeter ya 2 gundur noldu bu kadar batiyomuyum sana , derdin ne benimle niye burnumdan getiriyosun herseyi dedi boyle tartismaya basladik. odaya gitti benden uzak dur bi sure kendine bak neden boyle yapiyosun herseyden zehir akiyo yuzunden hep memnuniyetsizsin bana saygin yok hic bi alan tanimiyosun yeter artik dedi. hatta aralarda Allahim ne gunah isledim ben kime ne yaptimki bana yasatiyorsun bunu dedi falan. yani buyuk bir kavgaydi yine. cok sabretmis gun icinde hep boyle bi batiyomus gibi davranmisim. neyse biraktim onu odada salona gectim.....
biliyorum bazen cok surat yapiyorum, kaprisliyim..... o da sinirlenince agzindan cikani kulagi duymuyo kirici ve cok kabalasiyo. dediki insanlarin kocalari cok kotu davraniyomus eslerine ona ragmen kadinlar guler yuzluymus vs bense tam tersi o benim icin elinden geleni yapmaya calisirken bu kadar enayiyken ben kaprisli zehir dolu bi kadinmisim.
napacagim...
Biraz once konustuk konuyu, evlendiginden beri kadinla degil cocukla evli oldugunu dusunuyomus. Olgun agirbasli anlayisli davranmiyormusum cocuk gibi ilgi bekliyomusum hep yemek yerken bile bolup bana vermezse surat yapiyomusum.
kaç yıllık evlisin canım malesef geçek şu ki evlilik ayrı çıkmak çoook ayrı...aynı ilgi olmaz çünkü çıkarken ki özlem yok ayrılıp kavuşmanın verdiği tat haz yok ..evlilik bi yerde monotonluk malesef biraz çocukça davranıyorsun bencededavranislarimin kotu oldugunun farkindayim yani surat asmamin trip atmamin, olaylari uzatmamin falan.
ama beklentilerim neden yanlis anlayamiyorum gercekten anlatin bana, erkekler evlendikten sonra flort donemindeki gibi ince, kibar, azcik dusunceli olamiyorlarmi. yani en azindan evde yemek hazirliyorum tabaklari getiryorum masaya icecekleri getirene kadar esim baslamis oluyo buna bozuluyorum mesela, ben mi abartiyorum ?
cok ufak minnacik seyler evet kavga edecek konu degil cidden ama bunlar evliligi guzel tutmuyor mu ?
relax degilim dogru. hakaret etmesinden nefret ediyorum tabiki katlanamiyorum buyuk kavga cikiyo.esimde diyoki o noktaya sen getiriyosun beni cileden cikariyosun kendimi kontrol edemiyorum..
Bende eşinizle aynı fikirdeyim gerçekten katlanamazdim sizin gibi bi eşim olsaBiraz once konustuk konuyu, evlendiginden beri kadinla degil cocukla evli oldugunu dusunuyomus. Olgun agirbasli anlayisli davranmiyormusum cocuk gibi ilgi bekliyomusum hep yemek yerken bile bolup bana vermezse surat yapiyomusum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?