Yine kavga ettik :(

Tehlike çanları çalmaya başlamış peace.
Dikkat et...

Ay ikiniz de ayrı bi tatlısınız ya :) adama kiyamadim ama size de kızamiyorum.
Burcunuz nedir peace aslan mi :) özellikle dağınıklıkta kendime yakın hissettim. Bi de çok Ince dusuncelisiniz ama erkekler bundan boğuluyor. Biraz daha kafayı rahat bırakmak lazım. Örneğin bi kafeye gitsek ben menengic kahvesi içerim benimki ise beyaz çikolata içer. Ben ona sormadan getir tadına bakcam der bi yudum hüpletiveririm :))

Sorma ya.. Ben basak o akrep.
Iste oda sizin yaptiginiz gibi diyor yani canin mi cekti ye al ic ama surat yapma kapris yapma cok sinir oluyorum diyo, en sinir oldugu sey buymus bebek gibiymisim. Kadinla mi evli cocukla mi bilememis.
Bi romantiklik bi ince dusunce beklemistim sadece ya konu nerelere geldi bide kavga ettik bundan

Tehlike çanları çalmaya başlamış peace.
Dikkat et...

Biraz once konustuk konuyu, evlendiginden beri kadinla degil cocukla evli oldugunu dusunuyomus. Olgun agirbasli anlayisli davranmiyormusum cocuk gibi ilgi bekliyomusum hep yemek yerken bile bolup bana vermezse surat yapiyomusum.
Bi jnce dusunce bekledim ya. Yine mi haksizim . Nerem cocukmus :/

İkinizde de abartı var.

Siz surat yapmayı abartıyorsunuz, eşiniz de alevlenmeyi.

İkisi de kötü.

Son düzenleme:

Haklı. Kesinlikle haklı.
Yanlış anlama peace ama adama "asalak" portresi çiziyorsun.

Sen anlatıyorsun ya beni afakanlar basıyor. Sen yemem demissin zaten hala ne diye bekliyosun sormasını. Yani bunda surat asacak ne var allah aşkına. Doğumgünün konusunda da abartmışsn. Adam haklı yani ne olacak seyahatten 1 gün önce tatile mi çıksın? Gelince gideriz diye plan kurmus ne güzel niye icine limon sıkıyorsun? Cidden cocuk musun ergen mi de ille de gününde olsun diye tutturuyosun. O gün bi pasta alirsin iyi ki dogdun dersin sonra seyahatten gelicne de güzelce bi kutlarsınız.

Cidden imdat diye bağırsa yeridir adam.

Kendine dikkat et baya baya prenses sendromu yaşıyorsun peace. Koca kadın oldun takıldığın noktalara bak.

Böyle yapmaya devam et de esini uyice soğut.

Yani canım en baştan beri yazdığımız bu zaten. Tamam sen yine plan yap, ama akşam gelsin rahat rahat konuşun. Ne acelen var? Ya senin beklediğin artık ilgiden öte birşey. Adam hayatını, işini gücünü bıraksın bir tek sen ol istiyorsun :) İlgilenmek çok ayrı birşey birbiriyle. Herşeyin bir zamanı var

Yani cidden adami zorluyorsunuz bence. Burda çoğu kişide demiş yaptıklarınız kaprisleriniz cok sacma ve itici. Ve en kötüsü de yaptığınızın ne kadar kötü şeyler olduğunun farkında bile değilsiniz.

En son şu döner mevzusunu okudum yani gerçekten ben dayanamazdim heralde adam unutmuş yemis ne var allahim bundan kavga mi cikarsiniz trip mi yaptiniz yani? Biraz daha sevimli hepsini de yedin obur falan diyip gülümsesiniz hem anlardi hemde hic böyle şeyler yasanmazdi..

Bide hakaret etmesi evet iğrenç bişey ama insanı o kadar delirtiyorsunuz hissine katpildım vala. İnsanları delirtip delirtip böyle değildin demek tam bir bencillik. Allah askina biraz relax olun. Ben dayanamazdim böyle evliliğe.

Konunuzu ara ara takip ediyorum. Uzak memlekette eşinizden başka çevreniz olmadığı için ona sarmışsınız, her hareketini irdeliyosunuz. Hiçbir erkek tahammül edemez bu kadar didiklenmeye.
O döneri yerken takındığnız ifade o kadar önemli ki. Eşiniz sizin asik yüz ifadenizden çok bıkmış bence. Biraz daha pozitif olmaya gayret edin.

Aynen ben de şimdi okudum da gerçekten geliyor büyük kavga... Canım uzanıp alsaydın yani bir ısırık ne olacak ki? Doğumgününde de öyle ya da böyle bir plan yapmış işte, sen böyle yaptıktan sonra adamın içinden plan yapmak gelmez valla. Nasılsa karım tatmin olmayacak, beğenmeyecek der.

yemem dedim ama senden bi isirik alirim sadece demistim ya tamam belki onemsiz bisey , ben cok romantizm mi bekliyorum? azcik kibar olsun centilmen olsun ince dusunsun diye bekliyorum sadece ama surat ve kapris yaptigimda buyuk kavgalar ediyoruz , yani nasi basarabilirim ? erkeklerin dogasina mi aykiri?
demiyorum hep ask bocegi gibi dolasalim, ama ben cok daha ince dusunuyorum ondan cok daha kibarim ne bileyim cikiyorken nasilsak oyle olsa esimde , yani azcik ince dusunse, kibar olsa derdim bu..
dogum gunumu de onemsemistim nie pazarlik yapiyo ki benle nolur yani o gun bi yemege cikarsa beni sonrada tatile gideriz ne bileyim cok hassasim galiba ya. prenses sendromu diyosun.
oda diyoki cocukla evliyim ben kadinla degil. 5 yasinda gibi davraniyomusum.
yaptiklarim dogru degil evet surat asmak kapris yapmak falan haklisin biliyorum. ama beklentilerimde mi yanlis? ince dusunce kibarlik sakinlik ? esimi bu hale getiren benmiyim cok beklentim oldugu icin? ...

davranislarimin kotu oldugunun farkindayim yani surat asmamin trip atmamin, olaylari uzatmamin falan.
ama beklentilerim neden yanlis anlayamiyorum gercekten anlatin bana, erkekler evlendikten sonra flort donemindeki gibi ince, kibar, azcik dusunceli olamiyorlarmi. yani en azindan evde yemek hazirliyorum tabaklari getiryorum masaya icecekleri getirene kadar esim baslamis oluyo buna bozuluyorum mesela, ben mi abartiyorum ?
cok ufak minnacik seyler evet kavga edecek konu degil cidden ama bunlar evliligi guzel tutmuyor mu ?

relax degilim dogru. hakaret etmesinden nefret ediyorum tabiki katlanamiyorum buyuk kavga cikiyo.esimde diyoki o noktaya sen getiriyosun beni cileden cikariyosun kendimi kontrol edemiyorum..

aynen isim var, 9-6 ama onun disinda bi sosyal hayatim yok , herseyi esimle birlikte yapiyoruz ve kendi kendimi de cok eglendiremiyorum galiba.
bazen cok didikliyorum, ufak seylere takiliyorum.
o doneri yerken bi lokma ikram etmesini bekledim ya yoksa doner umrumda degildi, cok fazla bekliyorum galiba esim direk bunu hakaret olarak algiladi ve sonrasinda konustugumuzda da dediki o benim icin ikiye boldurmus ve alabilirmisim, yemek yerken bile igrenclesip surat asip olay cikariyomusum cocukmusun sana bolup vereyim alsana iste yanindayim yiyorum sanki alsan geri mi alicam falan dedi.
kapris bu dimi benim yaptigim.

o da oyle dedi dun konustugumuzda iste senin icin boldurdum zaten uzanip alsana cocukmusun sana vereyim, boyle sacma biseyden bile surat yapip kavga cikariyosun dedi.
ama kendisi de cok agir konustu hakaret etti bana aptalmisin sen salakmisin diye. bu kadar bezdirdim heralde, yaptigimi cok aptalca bir davranis olarak goruyor. ben ince bi hareket kibarlik beklemistim doner umrumda degildi ...
evet o kismi dogru haklisin. nasilsa memnuniyetsizim diye fazla kasmayacak sonunda.

yani erkeklerden kibarlik , ince dusunce , centilmenlik beklemek hata mi ?

benim eşimde bu lafları çok sık eder hep başkaları ile kıyaslar ama kabul etki sende hatalısın surat asmak da neden eğer sebebini sende bilmiyorsan eşine senle alakası yok içimde bir sıkıntı var moralim bozuk sebepsiz falan diye peşin söleki sorun çıkmasın bazen hepimiz oluruz böle..eşinin kırıcı laflarını duymak zorunda kalma dye sölüyorum onla kaldırır ama biz kaldıramayız biz kadınız hele bide özel günlermiz var ki değmeyin ama sen tatlı dille konuş anlayacaktır..

Diğer konudan aklıbaşında çıktın diye bu konuda pek yorum yazmayayım dedim ama tutamıyorum kendimi.
Evet haklı.
Çocuklar gibi küsüyorsunuz sürekli ve her talebinizi triple ve küslükle söylüyorsunuz. Bu çok yorucu ve sinir bozucu bir şey. Ben böyle biriyle bir ömür yaşamak istemezdim.
Ayrıca evlenmişsiniz artık ver bir diş diyebilecek samimiyetiniz var neyin kaprisini yapıyorsunuz ki?
Yada dürümden bir diş al demenin nesi romantik olabilir yani?
Adam demiş istememişsiniz ben alırım istersem demişsiniz. Sonra kırk kat yabancı gibi teklif bekliyorsunuz.
Ben eşimin yediği yada içtiğinden bana ikram etmesini beklemem yabancı mıyım ben? Direk bir yudum ver yada bir diş ver derim.
Aynı şeyi ben yaşasam eşinizden daha büyük bir tepki verirdim. Çünkü sürekli sorun yapacak trip atacak bir şey arıyor gibi davranıyorsunuz. Sokağa çıkıyorsunuz eğlenmek için dürümün bir lokması için surat asıyorsunuz. O günü zehir etmeye değmeyecek bir şey bu.
Sürekli ilgi bekleyen mızmız çocuklar gibisiniz kusura bakmayın. Hadi o çocuklar beş sene sonra büyüyecek diye annesi babası sabrediyor da büyümeyecek ve hep surat asıp kapris yapacak bir çocukla evli olmayı kim ister?
Çok yorucusunuz cidden.
Adam haklı yani.
Bunları niye diyorum biliyor musunuz? Nerem çocuk diyorsunuz ya bir yüzleşin kendinizle. Sürekli kapris yapan ve bunun için yer arayan birisiniz. Bu kadar mızmızlıkla ilgi beklemeniz itici yapar sizi. Kendi iyiliğiniz için biraz bu kötü huylarınızı törpüleyin bence zira eşiniz de evliya değil eninde sonunda yeter diyecek. Kendi iyiliğiniz için diyorum bunu uzaktan yazdıklarınıza ben tahammül edemiyorum yanınızdaki adam nereye kadar çeker?

kızlar zor biliyorum ama şu kocalarınızı az rahat bırakın üstlerine düştükçe kendilerini geri çekiyorlar aynı evde yaşamak herşeyi beraber yapmak anlamına gelmez böle bir zorunluluk yok,bazen birbirimizin yaşam haklarına saygı duymalıyız boşverin az yalnız kalsınlar,film izlesin tek başına,tembellik etsin,yatsın kalksın,uzun uun telde konuşsun arkadşalarıyla,arkadaşlarıyla takılmaya gitsin enerjiini boşaltsın,dejarj olsun,sizle bi süre ilgilenmesin nolcak yani hem birbirinizi özlemiş olursunuz aynı evdede olsa daha bi kıymete biner ilişkiniz erkekler bizim gibi bakmıyor olaylara sonra dırdırcı ,kaprisli olup çıkıyoruz başlarına ...bu damgayı yememek için bazı şeyleri görmezden gelin,fazla yılışmayın,soru sormayın o zaten ilginizin eksiklğini hissedince yanınıza sokulacaktır emin olun kısacası az ağırdan satın ..

kaç yıllık evlisin canım malesef geçek şu ki evlilik ayrı çıkmak çoook ayrı...aynı ilgi olmaz çünkü çıkarken ki özlem yok ayrılıp kavuşmanın verdiği tat haz yok ..evlilik bi yerde monotonluk malesef biraz çocukça davranıyorsun bencede

Bende eşinizle aynı fikirdeyim gerçekten katlanamazdim sizin gibi bi eşim olsa

Pek parlak değil sizin durumunuz
Fırtına öncesi sessizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…