- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi peaceful16
-
biliyorum onun canini sikmaya hakkim yok benim istedigim olmuyo diye ama boyle sadece evde gorusen bi ciftte olmayalim azcik sosyal cevremiz olsun vs istiyorum esimse evi cok seviyo haftada 1 ona yetip artiyo .
kitap okuyorum , neredeyse her aksam birlikte film veya dizi izliyoruz evde oyle vakit geciriyoruz. bu dedigin haftasonu planini hep esimle yapmaya calisiyorum mesela alisveris yapcaksam bile diyorumki birlikte gidelim mi sonrada yemege gideriz vs haftasonlarini birlikte gecirmek icin, oda tamam diyor tek basima gitmek istesem de hayir demez tabi belkide hosuna gider yalniz bir gun gecirmek.
bende en iyi 250 film var ya imdb de onlardan tum begendiklerimi izlemek istiyorum, film izlemeyi cok seviyorum bende esim cok romantik -duygusal filmleri sevmiyo komedi veya aksiyon , tarihi falan olacak. bende romantik leri seviyorum kendim izlerim o da dizisini izler. evde de vakit gecirmeyi ogrenmem lazim biliyorum.. suanda diyetteyim haftada 1-2 gun firsat buldukca spor salonuna gitmek istiyorum ( binamizda spor salonu var ama hic gitmiyorum) boyle boyle olacak..
yazdiklarinizi okuyunca goruyorumki cokta acayip bisey olmuyo bizde asagi yukari boyle evlilik yani esimin cok gezmeyi sevmemesi evcimen olmasi buyuk bi sorun degil , ben abartiyorum.
esimi cok sosyal birine donusturemem tabi ama azcik bu huyunu kiramazmiyim ? cozum sadece benim kendimi eglendirmemde mi yani ?
İnşallah konu sahibine faydalı olur uzun uzun yazdığınız yorumlar. Ben pek faydalı olduğunu zannetmiyorum. Sayfalarca yazılmış ama arkadaşta pek değişiklik yok gibi. Eminim kendiside sizlere hak veriyordur ama uygulamada sıkıntı yaşıyordur. Birebir, yüzyüze uzman yardımı şart. O kadar çok alternatif sunmuşsunuzki fikirlerinize hayran kaldım. Harikasınız
hangi ülkedesin?
Hayır tabi ki birlikte de yapılır etkinlik vs. Ama sana şu kadarını söyleyeyim haftada 1, 15te 1 zaten yeterli bence. Hani 3 ayda 1 falan desen haklısın diyeceğim ama zaten çıkıyormuşsunuz.
Yani haftada 1 eşinle, 1 gün de kendin bir etkinlik yapsan hem eşin bunalmaz hem de sen sıkılmazsın.
Belki o da isterse bu huyundan vazgeçebilir ama çok da asosyal takıldığını sanmıyorum. Senin yapabileceğin şey belki ona da teklif etmek olabilir. Diyelim sen çıkacaksın, aşkım ben şuraya gidiyorum gelmek istersen sen de gelebilirsin diye sorabilirsin. İsterse gelir, istemezse sen tek çıkarsın.
Özlemez mi hic peace. Ben bile diyorum acaba arada okulumun oldugu sehirdeki evime mi kacsam biraz kafa dinlesem.. :)
Sen de kendinlevakit gecir kendini tani :)
Günaydın peace.selamm,
bugun Cuma, yarin haftasonu insallah bu haftasonunu kavgasiz, tartismasiz gurultusuz gecirebiliriz. gercekten deneyecegim bi gerginlik olmasin diye. plan belli cumartesi bi arkadasimizla bulusup kahve icicez sonra supermarket alisverisi. pazarda bi fuar varmis oraya gidicez bakalim umarim gurultusuz sakin bir haftasonu olur bu sefer..
dun aksam gerildik . dogum gunum diye seyahate gidecegiz vize alabilirsek , basvurduk 3 haftaya belli oluyo. dogum gunu haftamda yani. bu ara oteli yap ucagi ayiralim vs diye hatirlatiyorum surekli. ondan dolayi da kavga cikabilir ama ben sabirsizim azicik , esim daha rahat, 2 hafta sonra yapar o. vize cikarsa da ucagi alir.
neyse dun dedimki ya vize cikmaz gidemezsek yedek planin var mi dogum gunum icin. hani merak ettim cidden soyleyeceginden degil biliyorum ama heves etmistim, dediki sen niye soruyosun sen keyfine bak, supriz ne demek, nerdeyse birlikte hediyeni alicaz plani da sen yapcaksin dedi.
sadece dogum gunum icin degil de bu tatil icin cok hevesliyim..
sonra da iste ben bugun yalniz takilayim biraz mac bakayim falan yapmisti, pek konusmadik yani.
selamm,
bugun Cuma, yarin haftasonu insallah bu haftasonunu kavgasiz, tartismasiz gurultusuz gecirebiliriz. gercekten deneyecegim bi gerginlik olmasin diye. plan belli cumartesi bi arkadasimizla bulusup kahve icicez sonra supermarket alisverisi. pazarda bi fuar varmis oraya gidicez bakalim umarim gurultusuz sakin bir haftasonu olur bu sefer..
dun aksam gerildik . dogum gunum diye seyahate gidecegiz vize alabilirsek , basvurduk 3 haftaya belli oluyo. dogum gunu haftamda yani. bu ara oteli yap ucagi ayiralim vs diye hatirlatiyorum surekli. ondan dolayi da kavga cikabilir ama ben sabirsizim azicik , esim daha rahat, 2 hafta sonra yapar o. vize cikarsa da ucagi alir.
neyse dun dedimki ya vize cikmaz gidemezsek yedek planin var mi dogum gunum icin. hani merak ettim cidden soyleyeceginden degil biliyorum ama heves etmistim, dediki sen niye soruyosun sen keyfine bak, supriz ne demek, nerdeyse birlikte hediyeni alicaz plani da sen yapcaksin dedi.
sadece dogum gunum icin degil de bu tatil icin cok hevesliyim..
sonra da iste ben bugun yalniz takilayim biraz mac bakayim falan yapmisti, pek konusmadik yani.
Yaaaaauuuvvv peace, Allah muhammed aşkına bi bırak su adama biseyleri diretmeye gözünü seveyim.
Cidden senin doğum günü suprizinden sana ne be kadinbırak ya, merak et heyrcanlan, ne hatirlatip duruyosun. Unutursa eger o zaman başına eksirsin.
Sana anlata anlata bi hal olduk ama sen hala aynısın. Bi de hala kendini haklı görüyorsun. Bu adam senden gitti gidecek, arkasından el salla.
Günaydın peace.
Sana dün uzun uzun yazdık,spor yap, yor kendini dedik.
Neden dinlemiyorsun sen bizi hiç?
Bak güzelim,farkındaysan adam yeniden uzaklaşmaya başladı senden.
Maşallah hem cumartesiniz hem pazarınız dolu.
Biraz tadını çıkar,doğum günü yaklaşınca yine düşünürsünüz.
merak ettim, heyecanlandim, bi de bu seyahat olmazsa vize olmazsa dedim sordum heveslenmistim. ama yine yanlis oldutamam artik sormam, unutmaz biliyorum biseyler yapiyo.
gitmesin yahu nereye gidiyomus
bu arada haftasonu gezmek istiyormus kendisi oyle dedi, yarin keyif catalim azcik gezelim dolasalim dedi.
Heh sen adamı bırak bi nefes alsın, hayatindan keyif alsin. O zaten program yapar. Ama sen boyle bogdukca seninle olmak istemiycek.
Elini ayagini cek su adamdan artik. Birak arama gun icinde de mesaj da atma. Ölmedikce arama adamı.
Oyle bi dedinki sanki kocam degilmi ya neden taktik gerekiyo evlilikte
Ne taktiği şekerim?Oyle bi dedinki sanki kocam degilmi ya neden taktik gerekiyo evlilikte
Cok asosyal degil ama eskiye gore baya asosyal . burda aile cevre arkadas yok, disarda yemek yemegi vs bize hitab etmiyor diye ona haftada 1 yetiyor. o da benim zorumla oluyor gerci ben usteliyorum cikalim diye sali'dan plan yapmaya basliyorum.
belki cok zorladigim icin icinden de gelmiyodur hani mecbur gibi hissedip.
bu arada bahsetmistim ya belki 3 gunluk tatile gidecegiz dogum gunumde, vize cikarsa 3 hafta icinde belli olcak.
dun dedim ki ya cikmazsa yedek planin var mi dogum gunum icin, o da bi gerildi yani onu da ben dusuneyim artik sen bosver keyfine bak, nerdeyse birlikte gidip hediyeni alacagiz yeride sen soyleyeceksin nerdeyse, supriz ne demek? sorma sunlari artik ya. dedi
ben sadece hevesten ve meraktan sormustum napicak diye soylemeyecegini biliyorum zaten . insallah vize alabilirsek gitmeyi cok istiyorum.. oteli ayir ucaga bak vs hatirlatiyorum surekli ondan dolayi da kavga cikar bi kac sefer sonra. ama esim biraz yavas geliyo ben sabirsizim hemen olsun yapalim edelim istiyorum..
Oyle bi dedinki sanki kocam degilmi ya neden taktik gerekiyo evlilikte
Peace, canım sen normal davranmıyosun ki. Görmüyor musun adam artik sevgi unrumda degil huzur istiyorum diye bas bas bağırıyor.
Taktikdegil bunlar, seni normal kıvama getirmeye uğraşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?