Yine kavga ettik :(

Ya bende sıkı bir yabancı dizi severim ancak her şeyin zamanı var. Yani daha yeni görmüş karısı neden dizi izliyor ki hemen. Sıkılmış olacak bence. Muhabbet bitince böyle oluyor hep :/
Şimdi nasılsınız?

Hayır tabi ki birlikte de yapılır etkinlik vs. Ama sana şu kadarını söyleyeyim haftada 1, 15te 1 zaten yeterli bence. Hani 3 ayda 1 falan desen haklısın diyeceğim ama zaten çıkıyormuşsunuz.

Yani haftada 1 eşinle, 1 gün de kendin bir etkinlik yapsan hem eşin bunalmaz hem de sen sıkılmazsın.

Belki o da isterse bu huyundan vazgeçebilir ama çok da asosyal takıldığını sanmıyorum. Senin yapabileceğin şey belki ona da teklif etmek olabilir. Diyelim sen çıkacaksın, aşkım ben şuraya gidiyorum gelmek istersen sen de gelebilirsin diye sorabilirsin. İsterse gelir, istemezse sen tek çıkarsın.

Teşekkürler... İnşallah faydalı olur. Başta konu sahibi olmak üzere belki başka okuyan biri de faydalanır :)

Cok asosyal degil ama eskiye gore baya asosyal . burda aile cevre arkadas yok, disarda yemek yemegi vs bize hitab etmiyor diye ona haftada 1 yetiyor. o da benim zorumla oluyor gerci ben usteliyorum cikalim diye sali'dan plan yapmaya basliyorum.
belki cok zorladigim icin icinden de gelmiyodur hani mecbur gibi hissedip.

bu arada bahsetmistim ya belki 3 gunluk tatile gidecegiz dogum gunumde, vize cikarsa 3 hafta icinde belli olcak.
dun dedim ki ya cikmazsa yedek planin var mi dogum gunum icin, o da bi gerildi yani onu da ben dusuneyim artik sen bosver keyfine bak, nerdeyse birlikte gidip hediyeni alacagiz yeride sen soyleyeceksin nerdeyse, supriz ne demek? sorma sunlari artik ya. dedi
ben sadece hevesten ve meraktan sormustum napicak diye soylemeyecegini biliyorum zaten . insallah vize alabilirsek gitmeyi cok istiyorum.. oteli ayir ucaga bak vs hatirlatiyorum surekli ondan dolayi da kavga cikar bi kac sefer sonra. ama esim biraz yavas geliyo ben sabirsizim hemen olsun yapalim edelim istiyorum..

Özlemez mi hic peace. Ben bile diyorum acaba arada okulumun oldugu sehirdeki evime mi kacsam biraz kafa dinlesem.. :)

Sen de kendinlevakit gecir kendini tani :)

selamm,
bugun Cuma, yarin haftasonu insallah bu haftasonunu kavgasiz, tartismasiz gurultusuz gecirebiliriz. gercekten deneyecegim bi gerginlik olmasin diye. plan belli cumartesi bi arkadasimizla bulusup kahve icicez sonra supermarket alisverisi. pazarda bi fuar varmis oraya gidicez bakalim umarim gurultusuz sakin bir haftasonu olur bu sefer..

dun aksam gerildik . dogum gunum diye seyahate gidecegiz vize alabilirsek , basvurduk 3 haftaya belli oluyo. dogum gunu haftamda yani. bu ara oteli yap ucagi ayiralim vs diye hatirlatiyorum surekli. ondan dolayi da kavga cikabilir ama ben sabirsizim azicik , esim daha rahat, 2 hafta sonra yapar o. vize cikarsa da ucagi alir.
neyse dun dedimki ya vize cikmaz gidemezsek yedek planin var mi dogum gunum icin. hani merak ettim cidden soyleyeceginden degil biliyorum ama heves etmistim, dediki sen niye soruyosun sen keyfine bak, supriz ne demek, nerdeyse birlikte hediyeni alicaz plani da sen yapcaksin dedi.
sadece dogum gunum icin degil de bu tatil icin cok hevesliyim..
sonra da iste ben bugun yalniz takilayim biraz mac bakayim falan yapmisti, pek konusmadik yani.

Günaydın peace.
Sana dün uzun uzun yazdık,spor yap, yor kendini dedik.
Neden dinlemiyorsun sen bizi hiç?
Bak güzelim,farkındaysan adam yeniden uzaklaşmaya başladı senden.
Maşallah hem cumartesiniz hem pazarınız dolu.
Biraz tadını çıkar,doğum günü yaklaşınca yine düşünürsünüz.

Yaaaaauuuvvv peace, Allah muhammed aşkına bi bırak su adama biseyleri diretmeye gözünü seveyim.

Cidden senin doğum günü suprizinden sana ne be kadin bırak ya, merak et heyrcanlan, ne hatirlatip duruyosun. Unutursa eger o zaman başına eksirsin.

Sana anlata anlata bi hal olduk ama sen hala aynısın. Bi de hala kendini haklı görüyorsun. Bu adam senden gitti gidecek, arkasından el salla.

merak ettim, heyecanlandim, bi de bu seyahat olmazsa vize olmazsa dedim sordum heveslenmistim. ama yine yanlis oldu tamam artik sormam, unutmaz biliyorum biseyler yapiyo.

gitmesin yahu nereye gidiyomus

bu arada haftasonu gezmek istiyormus kendisi oyle dedi, yarin keyif catalim azcik gezelim dolasalim dedi.

gunaydinnn Lale
biliyorum biliyorum... dinliyorumki ya dinlemesem daha farkli olurdu daha cok usteliyodum eskiden..
haftasonu icin kendide hevesliymis gezelim dolasalim dedi soklardayim
dogum gunu icin sustum artik bisey sormicam supriz olsun cidden .

Heh sen adamı bırak bi nefes alsın, hayatindan keyif alsin. O zaten program yapar. Ama sen boyle bogdukca seninle olmak istemiycek.

Elini ayagini cek su adamdan artik. Birak arama gun icinde de mesaj da atma. Ölmedikce arama adamı.

Heh sen adamı bırak bi nefes alsın, hayatindan keyif alsin. O zaten program yapar. Ama sen boyle bogdukca seninle olmak istemiycek.

Elini ayagini cek su adamdan artik. Birak arama gun icinde de mesaj da atma. Ölmedikce arama adamı.

Oyle bi dedinki sanki kocam degilmi ya neden taktik gerekiyo evlilikte

Çok mu detaycısınız? Her şey planlı programlı sürekli kontrol etme çabanız var. Yapmayın yorarsınız yorulursunuz. Zira birkaç yorumunuzu okumak bile beni yordu

Degismeyeceksin.
Üzül diye söylemiyorum yorulma hayal kırıklığına uğrama neden yapamıyorum diye kendini yıpratma diye söylüyorum .
Taktikler vs ise yaramayacak .
Belki çocuk filan olursa dikkatin kocandan çocuğa kayar .
Ama kendini kabul et daha fazla kendini de yorma .
Sizin olayınız böyle .
Değişmez en fazla hafifler

Valla cnm bu forumda eminim ki 15 günde 1, ayda 1 çıkmaya bile can atan hatta onu bırak yılda 1 gün özel günümüzde dışarı çıkartsa kocam ne olur sanki diye yakınan bir sürü kadın vardır.

Sen zaten haftada 1 diye neden zorluyorsun ki? İlla rutine bindirmek gerekmiyor. Senin hatan daha burada başlıyor zaten. Yeri gelir 20 günde 1 çıkılır, yeri gelir haftada 2 çıkılır. Ben şahsen gün saymam. Kafamıza göre, eşimin iş yoğunluğuna göre o gün eser çıkarız. Plan dahi yapmayız, ben planı sadece gezmek istediğim yerler şunlar şunlar diyerek yaparım, ne zaman bunu yaparız diye plan yapmam. Haftasonu planını taa salıdan planlamak biraz sıkıcı değil mi? Eşin gerçekten çok sabırlı davranıyor yine de...

Yani doğumgünü olayında da yine haksızsın arkadaşım. Adam sana d.gününde tatil planlıyor, zaman belli, yer belli. Sen onu sıkıştırmakla işe başlıyorsun. Bir de üstüne ya bu plan olmazsa yedek planın var mı diye iyice geriyorsun. Tekrar ediyorum, eşin çok sabırlı...

Benim eşim de dahil normal standart eşler bu kadar çekmezler bence...

Oyle bi dedinki sanki kocam degilmi ya neden taktik gerekiyo evlilikte

Yani ne diyeyim bu lafına cnm? Sen içten içe kendini hep haklı görüyorsun. Sana anlattıklarımız taktik değil ki... Tarafsız bir gözle sana nacizane değerlendirme yapmak, ortadaki yanlışları izah etmek...

konu sahibinin açılması lazım. yeni arkadaşlar, mekanlar, gezme, eğlence hayatına dalması lazım. evliliğimin ilk yılı ben de böyleydim. herşey beraber olsun, benimle ilgilensin, benimle gezsin, birşey izleyecekse benimle izlesin. ama zamanla ben çevre yaptım, o benimle gezmeye alışmaya başladı derken büyük ölçüde hafifledik.

halbuki bambaşka bir ülkede. keşfetmeye çok müsait. ben olsam hiç durmadan gezerim, program yaparım -onu da dahil ederim.

Peace, canım sen normal davranmıyosun ki. Görmüyor musun adam artik sevgi unrumda degil huzur istiyorum diye bas bas bağırıyor.

Taktikdegil bunlar, seni normal kıvama getirmeye uğraşıyoruz.

tamam birazdan disari cikicaz insallah bu haftasonu kavgasiz gurultusuz gecer elimden geleni yapicam surat asmicam trip yapmicam rahat birakicam bende keyfime bakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…