- Konu Sahibi peaceful16
-
iyi pazarlar
evet eve gelince azcik baskiladim yine yapalim diye
zorlamicam artik, kendimi tutmaya calisicam, haftaya mesela bi plan yapmam ona birakirim haftasonu gelince cikmak istersek cikariz, onceden hic bisey soylemicem ilk adim olarak, bu bile buyuk bisey benim icin.
bugun evdeyiz, daha dogrusu esimin disarda bi isi var 2-3 saat kadar sonra gelcek, bende evdeyim yardimci gelcek eve onla temizlik yapicaz.
Ben de kurcalayamıyorum, daha fazla sinirleniyor. Mutlaka kavgaya bağlarız kurcalanan konuyu.Mutlu pazarlar!
Şu çok dikkatimi çekti.
Daha önce evlilik yıldönümü sürprizinde kavga edip iptal etmişsiniz ya şimdi niye aynı ısrarları gösteriyorsun?
İnsan biraz geri adım atar.
Bence sende kaybetme korkusu yok. Bu kadar rahat davranmanın sebebi bu olabilir. Daha önce kırıcı kavgalar olduğu halde rahatlıkla üsteleyebiliyorsun mesela.
Ben kocamın kızdığı bir konuyu 3. ya da 4. defa kurcalamam. Kavga etmek, hiç hoşuma gitmez çünkü.
:))) yaa kac zamandir konunu takip ediyorum hic yorum yazmadim ama beni o kadar gulduruyosun ki Allah da seni guldursun mutlulugunu daim etsin:) cocuk gbisin resmen ama cok tatlisin kiz:) anliyorum ben seni.gurbettesin cevren yok pek takilcak arkadasin yok.butun hayatin eşin gibi biraz.e haliyle de herseyinonla yasamak istyorsun.gercekten cok iyi anliyorum ama bu saglikli bi durum degil canim esini bunaltirsin uzaklastirirsin.zaten sen de farkindasin artik bunlarin aynen devam..birbirinize yasam alani taniyin serbest birakin.o kendiliginden istyecektir zorlayinca benm de yapacagm varsa hevesim kacar sahsen..bu halininbozma cabalamaya alismaya devam:) guzel bi ciftsiniz esinin kafasininl utuleme kendini de uzme
Mutlu pazarlar!
Şu çok dikkatimi çekti.
Daha önce evlilik yıldönümü sürprizinde kavga edip iptal etmişsiniz ya şimdi niye aynı ısrarları gösteriyorsun?
İnsan biraz geri adım atar.
Bence sende kaybetme korkusu yok. Bu kadar rahat davranmanın sebebi bu olabilir. Daha önce kırıcı kavgalar olduğu halde rahatlıkla üsteleyebiliyorsun mesela.
Ben kocamın kızdığı bir konuyu 3. ya da 4. defa kurcalamam. Kavga etmek, hiç hoşuma gitmez çünkü.
Anladım cnm. Evet sen birşey deme artık, çıkarsanız güzel olur ama çıkmazsanız da evde oturmak da güzel...
Kavga etmedik derken nazar degdirdim. daha esim eve gelmeden kavga ettik.
gun icinde attigim mesaja cevap vermedi aradi sonra aksam evde konusalim cok yogunum diye. 1 saatlik bi yola gitmesi gerekti sonrada, neyse aradi 8.30 gibi evde olcam diye. bende eve gelince mesaj attim haber verdim geldim diye sonra aradim napti merak ettim pasaportla bir yere giris cikis yapmasi gerekiyordu, acmayinca bi kac kere aradim mesaj attim , sinir oldum sanki merak ettigimi bilmiyormu hic mi duymuyor diye. sonra aradi beni iste trendeyim eve donuyorum musait degilim suanda evde konusuruz diye bende o an sinirle dedim ne kadar umursamadin bugun mesajima da yazmadin moralim bozuktu falan, umrumda degil suanda trende ayakta gidiyorum elimde dolu seninle konusamam, cocuk gibisin sana bakici mi tutayim, sanki cahil kadin gibi davraniyosun vs vs neler dedi bana bi guzel giydirdi. naptim bu kadar?
bugun moralim bozuktu senle bisey paylastim dedim oda dalga gecti vah vah cok buyuk olay diye ben iyice sinirlendim.
bide boyle konusunca evde konuscak bisey kalmiyoki bi dur artik bi sus falan dedi.
ben mi hataliyim yoksa o bana satascak yer mi aradi veya isten dolayi sinirimi bozuk anlamadim. birazdan evde olur yemek hazirladim insallah buyuk bir kavga kopmaz.. napmaliyim ?
tüm sayfaları okumadım şuanki olayda sen hatalasın tabikide işi varmış aramamış adam ne yapsın telde uzatmanın manası ne.musait olunca elbette döner sizeki dönmüş.böyle basit şeyler için kırmayın birbirinizi.Kavga etmedik derken nazar degdirdim. daha esim eve gelmeden kavga ettik.
gun icinde attigim mesaja cevap vermedi aradi sonra aksam evde konusalim cok yogunum diye. 1 saatlik bi yola gitmesi gerekti sonrada, neyse aradi 8.30 gibi evde olcam diye. bende eve gelince mesaj attim haber verdim geldim diye sonra aradim napti merak ettim pasaportla bir yere giris cikis yapmasi gerekiyordu, acmayinca bi kac kere aradim mesaj attim , sinir oldum sanki merak ettigimi bilmiyormu hic mi duymuyor diye. sonra aradi beni iste trendeyim eve donuyorum musait degilim suanda evde konusuruz diye bende o an sinirle dedim ne kadar umursamadin bugun mesajima da yazmadin moralim bozuktu falan, umrumda degil suanda trende ayakta gidiyorum elimde dolu seninle konusamam, cocuk gibisin sana bakici mi tutayim, sanki cahil kadin gibi davraniyosun vs vs neler dedi bana bi guzel giydirdi. naptim bu kadar?
bugun moralim bozuktu senle bisey paylastim dedim oda dalga gecti vah vah cok buyuk olay diye ben iyice sinirlendim.
bide boyle konusunca evde konuscak bisey kalmiyoki bi dur artik bi sus falan dedi.
ben mi hataliyim yoksa o bana satascak yer mi aradi veya isten dolayi sinirimi bozuk anlamadim. birazdan evde olur yemek hazirladim insallah buyuk bir kavga kopmaz.. napmaliyim ?
Hımmmm ne yapmalısın?Kavga etmedik derken nazar degdirdim. daha esim eve gelmeden kavga ettik.
bu haftasonu iyiydik cok sukur kac haftadir ilk defa
insallah hep boyle oluruz. bugun hic konusmadik o aramadi bende , biraz once mudurumle toplantidan sonra yazdim moralim bozulmustu bunaldim, ama cevap gelmedi.
onumuzdeki haftasonlari evde olacagiz diye dusunuyorum, bu ara aklimiza tasinma fikri dustu, masraf olcak bide seyahate gidersekte yine ayni sekilde..
Malesef yine sen hatalisin guzelim..adam belli ki sikisik bi durumda sen kendini de hayal etsene trende ayaktasin ellerin dolu ve ona gore dir dir eden biri var karsinda sinirlenmez misin.ayyy ben bile sinirlenirim yani.adam sana musait degilim eve gelince konusurz demis sen hala hic umursamadin diyorsun.adami bunaltma dedikce bunaltmaya devam ediyorsun lutfen yapma boyle sekerim..su adami bi kere arausait oldugnda zaten doner adam kasten sana cevap vermemezlik yapmiyor ki.yalnizsin anliyorum ama bana da olaylari buyutuyosun gibi geldi.
Moraliniz neden bozuktu ki çok önemli bir şey miydi?
Bir dekahvaltıdaki peynir olayına takıldım ben. Yani sizi o peynire bu kadar taktıran ne? Anladığım kadarı ile son peynir değildi yani kalkıp kesseniz yine yiyebilirsiniz. Ben de bir kere kesme şekerden kavga etmiştim ama başka başka bir sürü konu vardı, orda bir geliverdiler. Sonra da esas konuları konuştuk. Sizin de altta bir şeyler mi var yoksa adama huzurlu bir kahvaltıyı çok mu görüyorsunuz?
Canim bnce kocan hakli yani okuduklarimda birazda olsa güleryüzlüol ne derse desin o erkekhep altan al hatasini anlar sonra sendende ozur diler
Bak ben adamla empati yapıp sana bu kadar sinirleniyorum bir de adamı düşün.
Ne yapsa haklı bak. Bunu benim gibi feministliğiyle buradakileri sinir eden ben diyorum sana.
Sürekli beş yaşında çocuk gibi "ama canım sıkkın ilgi istiyorum" diyorsun. Bu adam da dünyaya seni avutmaya gelmişti çünkü.
Sürekli bir mızırdanma hali.. Canı sıkkınmış belki onun da canı sıkkın bir de üstüne telefonda mızmızmız seni dinliyor adam ne yapsın şimdi?
Sen bu huyla adamı öldürmezsin de yaşatmazsın da süründürürsün. Cidden çocuk gibisin ve buradan da yaşadıklarından da ders almıyorsun. Kaç ay oldu aynı şeyleri dedik hala aynı hala aynı. Adam nasıl inansın sana? Nasıl tahammül etsin? Üstelik haklı çocukla evlenmiş kusura bakma.
Bak buradan sinirlenip ağır yazıyorum demek ki adama kızmamak lazım ağır konuşuyor diye sen zorluyorsun buna
Ama değiştiremiyorsuneh yani mudurumle biraz gerildik moralim bozuldu onu anlatmistim ama esim musait degil diye aradi evde konusuruz dedi, sonra tabi o yoldayken bi kac defa aradim diye sinirlendi tartistik evde de bahsetmedik ne oldu ne bitti sormadida zaten sinirliydi.
peynir de cok ufacik bisey belki de ben olsam dusunurum ya kibarlik degilmi sizce bu ? yani ben 4 dilim bisey koyuyosam hepsini yemesi? cocuk olsa anlarim ama biraz ince dusunce bekliyorum iste :/
ama evet evde vardi cokca kalkip kesip yiyebilirim, esime gore de diyetteyim yemem diye dusunmus hatta cokta dusunmemis yemis iste, 3-4 dilim vardi zaten dedi.
altinda fazla bisey yok, olan seyler hep buraya yazdiklarim. ben ilgi bekliyorum, arasin mesaj atsin ince dusunsun azcik, olmayinca usteliyorum vs kavga cikiyor. biraz baski yapip bunaltiyorum bunu degistirmeye calisiyorum iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?