Yine kavga ettik :(

Anladım cnm. Evet sen birşey deme artık, çıkarsanız güzel olur ama çıkmazsanız da evde oturmak da güzel...

Ben de kurcalayamıyorum, daha fazla sinirleniyor. Mutlaka kavgaya bağlarız kurcalanan konuyu.

tesekkur ederim
Evet burada kimsem yok, is disinda cevrem yok, ailem yok bi kahve icip sohbet edecegim kimse yok. tamam burda ofiste arkadaslarim var ama ayni olmuyor. hayatim, eglencem esime endeksli onu da bunaltiyorum. normalde de yapim boyle cok ilgi beklerim vs bide yurtdisi olunca iyice dozu artti.
sakin kalmaya , olaylari uzatmamaya , surat asmamaya calisiyorum, surekli esimi aramamaya daraltmamaya calisiyorum insallah basaririm.
ortada sebep yokken kavga etmek tartismak istemiyorum bende ikimizde mutsuz oluyoruz bos yere.
Insallah yapabilirim

iyi pazarlar, ve iyi haftalar
cok dusunmeden sordum dogum gunum icin, dogrusu sormamak ve ustelememek biliyorum. evlilik yildonumunde cok sordum, planlar yaptik kendimizce suprizler vs vs sonra ben surat astim biseylere usteledim gerginlik derken baya bi kavga ettik bosanmaya varacak kadar ve kutlamadik. kustuk 1.yildonumunde. insallah 2.yi kutlariz
hatalarimdan cok kolay ders alamiyorum ben, hatta zor ders aliyorum, normalde dedigin gibi mesela sen 3. defa yapmam diyosun benim biraz daha gozum kara, neyin cesareti bilmiyorum seviyorum esimi aslinda.

benimde kavga etmek hosuma gitmiyo ozellikle ben cok uzuluyorum sonunda.
bu haftsonunu iyi gecirdik cok sukur kac haftasonudur kavga ediyoduk sorun olmadi, cok azcik gerginlik oldu dun o da kahvaltida peynirler kesmistim, bi cesitten 3-4 dilim kestim hepsini lomburdenek goturdu bende dedim insan bi sorar bi bekler tamam kacmiyo bende yicem belki cok dusuncesizsin dedim. o da bozuldu ne var burasi evimiz hem sen diyettesin yemezsin bunu diye dusundum yagli diye, burasi evimiz istiyosan keselim nolcak falan diye atistik gerildik.
bu kadar

Anladım cnm. Evet sen birşey deme artık, çıkarsanız güzel olur ama çıkmazsanız da evde oturmak da güzel...

bu haftasonu iyiydik cok sukur kac haftadir ilk defa
insallah hep boyle oluruz. bugun hic konusmadik o aramadi bende , biraz once mudurumle toplantidan sonra yazdim moralim bozulmustu bunaldim, ama cevap gelmedi.
onumuzdeki haftasonlari evde olacagiz diye dusunuyorum, bu ara aklimiza tasinma fikri dustu, masraf olcak bide seyahate gidersekte yine ayni sekilde..

Kavga etmedik derken nazar degdirdim. daha esim eve gelmeden kavga ettik.
gun icinde attigim mesaja cevap vermedi aradi sonra aksam evde konusalim cok yogunum diye. 1 saatlik bi yola gitmesi gerekti sonrada, neyse aradi 8.30 gibi evde olcam diye. bende eve gelince mesaj attim haber verdim geldim diye sonra aradim napti merak ettim pasaportla bir yere giris cikis yapmasi gerekiyordu, acmayinca bi kac kere aradim mesaj attim , sinir oldum sanki merak ettigimi bilmiyormu hic mi duymuyor diye. sonra aradi beni iste trendeyim eve donuyorum musait degilim suanda evde konusuruz diye bende o an sinirle dedim ne kadar umursamadin bugun mesajima da yazmadin moralim bozuktu falan, umrumda degil suanda trende ayakta gidiyorum elimde dolu seninle konusamam, cocuk gibisin sana bakici mi tutayim, sanki cahil kadin gibi davraniyosun vs vs neler dedi bana bi guzel giydirdi. naptim bu kadar?
bugun moralim bozuktu senle bisey paylastim dedim oda dalga gecti vah vah cok buyuk olay diye ben iyice sinirlendim.
bide boyle konusunca evde konuscak bisey kalmiyoki bi dur artik bi sus falan dedi.
ben mi hataliyim yoksa o bana satascak yer mi aradi veya isten dolayi sinirimi bozuk anlamadim. birazdan evde olur yemek hazirladim insallah buyuk bir kavga kopmaz.. napmaliyim ?

Malesef yine sen hatalisin guzelim..adam belli ki sikisik bi durumda sen kendini de hayal etsene trende ayaktasin ellerin dolu ve ona gore dir dir eden biri var karsinda sinirlenmez misin.ayyy ben bile sinirlenirim yani.adam sana musait degilim eve gelince konusurz demis sen hala hic umursamadin diyorsun.adami bunaltma dedikce bunaltmaya devam ediyorsun lutfen yapma boyle sekerim..su adami bi kere arausait oldugnda zaten doner adam kasten sana cevap vermemezlik yapmiyor ki.yalnizsin anliyorum ama bana da olaylari buyutuyosun gibi geldi.

Moraliniz neden bozuktu ki çok önemli bir şey miydi?
Bir dekahvaltıdaki peynir olayına takıldım ben. Yani sizi o peynire bu kadar taktıran ne? Anladığım kadarı ile son peynir değildi yani kalkıp kesseniz yine yiyebilirsiniz. Ben de bir kere kesme şekerden kavga etmiştim ama başka başka bir sürü konu vardı, orda bir geliverdiler. Sonra da esas konuları konuştuk. Sizin de altta bir şeyler mi var yoksa adama huzurlu bir kahvaltıyı çok mu görüyorsunuz?

Canim bnce kocan hakli yani okuduklarimda birazda olsa güleryüzlüol ne derse desin o erkekhep altan al hatasini anlar sonra sendende ozur diler

tüm sayfaları okumadım şuanki olayda sen hatalasın tabikide işi varmış aramamış adam ne yapsın telde uzatmanın manası ne.musait olunca elbette döner sizeki dönmüş.böyle basit şeyler için kırmayın birbirinizi.

Hımmmm ne yapmalısın?
Dua etmelisin.
Adam yeniden sana bağırmasın,kalbini kırmasın diye.
Üzgünüm peace,adamı zorluyorsun resmen,kavga çıksın diye.

Ben artık bisey demiyorum peace. Nasıl kurtarırsın bilemem.

Bari adet dönemin yakınsa ona at suçu..

Ya ama adam ne dese sus bence.

Hakediyorsun. Yakında bosanma davasi acacak, onu da hakediyorsun

Canım kusura bakma da sizde kavgalar bitmez, sen değişmeyeceksin bence

Bu konundakileri bırak, hala ilk konundaki hataları yapıyorsun...

Nerdeyse 2 aydır konun hep ilk sayfada. Bu da 2 aydır sürekli tartışma halinde olduğunuzu gösteriyor. Evliliğin yürüsün istiyorsan lütfen biraz dur ve düşün...

Son düzenleme:

Ay yine sen hatalısın.
Eve kadar sıkamıyor musun dişini?
Bebek gibi ilgi bekliyorsun. Adam trende ayakta kalmız muhtemelen yorulmuş canı sıkkın telefonda bir kadın mızır mızır. Sen ne düşünür ne hissedersin.
Ay yok Allah adama sabır versin sen düzelmezsin ömrün böyle geçer mıyır mıyır.
Haklı da üstelik evde konuşacak konu kalmıyor muhtemelen. Telefonla mesajla iletişime girmesen ölecek gibi davranıyorsun.

Bak ben adamla empati yapıp sana bu kadar sinirleniyorum bir de adamı düşün.
Ne yapsa haklı bak. Bunu benim gibi feministliğiyle buradakileri sinir eden ben diyorum sana.
Sürekli beş yaşında çocuk gibi "ama canım sıkkın ilgi istiyorum" diyorsun. Bu adam da dünyaya seni avutmaya gelmişti çünkü.
Sürekli bir mızırdanma hali.. Canı sıkkınmış belki onun da canı sıkkın bir de üstüne telefonda mızmızmız seni dinliyor adam ne yapsın şimdi?
Sen bu huyla adamı öldürmezsin de yaşatmazsın da süründürürsün. Cidden çocuk gibisin ve buradan da yaşadıklarından da ders almıyorsun. Kaç ay oldu aynı şeyleri dedik hala aynı hala aynı. Adam nasıl inansın sana? Nasıl tahammül etsin? Üstelik haklı çocukla evlenmiş kusura bakma.
Bak buradan sinirlenip ağır yazıyorum demek ki adama kızmamak lazım ağır konuşuyor diye sen zorluyorsun buna

ben onun morali bozuldugunda veya birsey oldugunda hep orda oluyorum yani gecistirmiyorum ondanda aynisini bekledim ama yogundur veya trende musait degildir yolda biliyorum hata yaptim usteleyerek..
bugun bekledigimiz evrak cikti benim vizem icin tatile gidecegiz ya, 2 saat once mesaj attim haber verdim esimin yapmasi gereken bisey var ona gore yarin gidip vizeye basvuracagim, ama hala cevap yok donmedi . bazen kasti olarak yazmadigini donmedigini dusunuyorum nedense .. belkide ben konusabildigim icin hep bana oda yapabilir gibi geliyo bilmiyorum.
biraz buyuttum dunku olayi isle ilgiliydi mudurum bi kac yorum yapti canimi sikan onlari anlatiyodum..

eh yani mudurumle biraz gerildik moralim bozuldu onu anlatmistim ama esim musait degil diye aradi evde konusuruz dedi, sonra tabi o yoldayken bi kac defa aradim diye sinirlendi tartistik evde de bahsetmedik ne oldu ne bitti sormadida zaten sinirliydi.

peynir de cok ufacik bisey belki de ben olsam dusunurum ya kibarlik degilmi sizce bu ? yani ben 4 dilim bisey koyuyosam hepsini yemesi? cocuk olsa anlarim ama biraz ince dusunce bekliyorum iste :/
ama evet evde vardi cokca kalkip kesip yiyebilirim, esime gore de diyetteyim yemem diye dusunmus hatta cokta dusunmemis yemis iste, 3-4 dilim vardi zaten dedi.
altinda fazla bisey yok, olan seyler hep buraya yazdiklarim. ben ilgi bekliyorum, arasin mesaj atsin ince dusunsun azcik, olmayinca usteliyorum vs kavga cikiyor. biraz baski yapip bunaltiyorum bunu degistirmeye calisiyorum iste.

ben onun cani sıkkın olunca dinliyorum hep, ustelemem hata bi kac kere aradim yazdim hataydi. bugun tatil icin onemli bir evragi bekliyoduk cikti, onu haber verdim esimin yapmasi gereken biseyler var vizeyi alabilmem icin 2 saat once yazdim hala cevap yok bekliyorum. mutlaka yogundur ama ben o yogunlukta da 10 saniye bakip bisey yaziyorum eger onemliyse boyle.
degismeye calisiyorum , sizin acil birseyiniz olsa canin sıkkın olsa ulasmak istesen 3-4 saat ulasamasan ne hissedersin peki?
zaten ihtiyacin olan o anda paylasmak degil mi?

Ama değiştiremiyorsun bunu kızarak değil üzülerek söylüyorum
Konun açılalı ne kadar Zaman oldu sana yorum da yaptım ama sonra sadece takip ettim
Bahsettiğin sebepler o kadar sudan sebepler ki
Eve gelmesini bekle sonra nazını niyazını yap işte, işten eve gelene kadar kim olursa olsun konuşmak istemiyorum çünkü zaten işin yeterince gerginliği oluyor bi de başka bişe dinlemeye sabrım olmuyor
Peynir desen sen diyorsun 4 dilim diye yahu 4 dilim hanginize yetsin kalk iki dilim daha koy bu seni düşünmek ya da düşünmemek değil ki
Ben çok ince düşünürüm geride kalmadıysa kızım ya da eşim yesin diye yemediğim olur ama gerisi varsa oturur yerim nasılsa var isterlerse alıp yiyebilirler diye
Çok abartıyorsun
Bilmiyorum ailenle ilişkin nasıldı
Sanıyorum ki babandan fazla ilgi görmüşsün şimdi de eşinden aynı şeyi bekliyorsun ama sen bunu yanlış gösteriyorsun
Çok şey söyledim sana şöyle yap böyle yap diye o yüzden tekrar yazmak inan istemedim çünkü benim yazdıklarımı zaten onlarca arkadaş defalarca yazdı
Gerçekten düzelmek istiyorsan şu konunu baştan sona içine iyice sindirerek oku lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…