Yine kayınvalide

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.333
498
Konum uzun olabilir biraz. kısa özetle başlayayım kv kızım olana kadar çok iyi bir ilişkimiz var sanıyordum. Kendini modern, elit, çok anlayışlı(!) görür. Ne zaman kızım doğdu, aynı gün resmen içindeki canavarı çıkarttı. Son 3 senedir mesafeli bir ilişkimiz var. Gelelim son zamanlardaki beni zorlamalarına.

Ailem uzakta senede 3-4 kere anca görüyorum netten görüntülü konuşuyoruz genelde. Kv haftada en az 1 kere görüşüyoruz. Canı her istediğinde görüntülü arama yapıyor açıp konuşuyor kızımla. Ama hala beni arayıp "Çok özledim, görmek istiyorum, hafta sonu şunu yapalım, şuraya gelin görmek istiyorum." Görsün ne olur diyeceksiniz. Geçen sene ben part time çalışırken kv bakıyordu kızıma haftanın 5 günü yan yanaydı hala aynı lafları ediyordu yani isteğinin sonu yok. Bugün aradı kv aradı ben şunun yanına geldim "kızını da al gel hava çok güzel." dedi. "Ben de gelemem çok işim var bugün." dedim. İmalı şekilde "ne işin var?" dedi. Ben de " işim var diyorsam vardır." dedim ama yani sinir oldum. Çok meraklı mesela eşim kv etrafımızdayken eğilip bana bir şey söylesin, telefondan komik bir şey göstersin hemen ne dedi nolmuş bana da söyleyin. Hiç unutmuyorum biz yeni evlendiğimiz sıralar şehir dışına gitmiştik biz gittiğimiz gibi kv ile kp sizin evde temizlik yapacağız diyip hayır dememize rağmen evimize girmişler. Giyinme odasına girmeyin bari dememize rağmen o odaya girip stor perdemi kırmışlar. Tabi ki temizlik falan yapılmamıştı.

Çok kıskanç ve bencil. Kızıma habire annem diye seslenir. Annem buraya gel, annem şunu yap kaç kere uyardık. Kızım küçükken bana "bu çocuk sana anne diyecek sana sarılacak" diye bana bağırmışlığı var eski konumda yazıyor. Kızım benimle şarkı söylesin aynısını kendiyle yaptırmaya çalışır, kızım bana resim yapsın hemen bana da yap kızımı zorluyor yapması için. Geçenlerde onlara gittik akşam kalkacağız eve geçeceğiz kızım biraz nazlandı gitmeyelim diye çocuğa sarılıp gitme tamam mı burada kal birlikte uyuruz diyor. Sinirlendim "Öyle şeyler söylemeağlamasını mı istiyorsun" dedim gülüyor. Kv den ayrılırken gitmeyeceğim diye ağlasın istiyor, bize geldiğinde de gidiyorum bak diye milyon kere söylüyor kızım gitme diye ağlasın diye.

Emir vermeyi pek sever ve çok çabuk yalan söyler. Her tatilin planını yapar kendince, yazın 1 hafta onlarla bir haftada eşim, ben, kızım tatil yapacakmışız. Kendi ailesini de doldurup hepsi üstüme geliyordu tatil konusunda kv birlikte tatil yapın diye artık bir gün patladım herkesin içinde. Dedim benim de bir ailem var senede sayılı görüyorum 1 hafta eşimle tatilimi yaparım geri kalan bütün hakkımı ailemle kullanırım yeter 2 gün görmeyince özledim demeyi biliyorsunuz kışın zaten görüyorum yeteri kadar dedim ama anladılar mı. HAYIR. 2 gün olsa bile birlikte tatil yapın demeyin tatile gitsek kızıma pilav, patates yemesin neden karbonhidratmış, dondurma yemesin zararlı, hasta olur, buradaki ayranı içmesin hangi marka, ay bu iyi yıkanmış mıdır, et sakın yedirme dışarıda bu çocuğun sırtı biraz nemlenmiş mi terli bence eli habire sırtındadır, zeytinyağlı yemekten çok yedirme benim bağırsakları çalıştırıyor onunkini de çalışır ( duyduğum en saçma şey bir keresinde bu yüzden kızıma istediği halde yemeği azıcık yedirmiş) Beni arar bir şey yapmam için emir verir şekilde konuşur eşimi ararım annen bunu istedi yapmak istemiyorum derim akşam eşim arar hemen kıvırır ben demedim öyle bir şey yaparsan iyi olur demek istemiştim gibi.

Bir de arayıp tabi kızım için Yemek yedi mi? Yemek yaptın dimi? Ne yemek yaptın? gibi sorular var artık onlara hayır yapmadım aç bıraktım, yemek yaptım işte bildiğin yemek diyorum. Artık nasıl tavır koyayım. Laf deseniz artık kendimi tutamadığım için sokuyorum yine anlamıyor. Eşime de 1-2 kere diyorum da her zamanda annen şöyle demek istemiyorum size içimi döktüm. Bu kadın nasıl yola gelir bilmiyorum:

Yola gelmez gibi Allah yardımcınız olsun.keşke bi meşguliyeti falan olsa dikiş nakış ahşap boyama tarzında

Oyy oyy geçmiş olsun. Rahatsız oluyorsanız çok gitmeyin, telefonları he he, hı hı evet bye deyip kapatın.

Çok fazla görüşüyorsun

Açma o telefonu

Ben Canım istemezse kendi anneme de açmam

Özledim göreyim deyince de bu Kv ye ben seni özlemedim de

Çocuğa onu yedir bunu yedirme vs deyince de soran oldu mu istediğini yiyebilir karışma de

Yani cici gelin olma hanımefendi çizginden çık

Herkes durması gereken yeri bilsin bilmiyorsa da öğretirsin

Eşine annen bana bunu dedi vs deme sen annesine cevabı ver o küsüp eşine şikayet etsin ya da cevabı eşin de varken ver

Yola gelmez.
Siz gayet güzel hakkindan geliyorsunuz,böyle devam edin.
Tatile de asla gitmeyin.
Geri adım atmazsaniz susar belki tatil konusunda. Kim ne derse desin boşverin.

Tatile gitmeyi düşünmüyorum çünkü biliyorum son yüz yüze görüşmemiz olur
İnsanı bunaltıyor laflarıyla, atıyorum çocuk dondurma istese yiyemez öyle söyleyeyim yedirsem bütün gece susmadan abartmıyorum saatlerce tüh vah neden yedi lafı dinlerim

Yola gelmez gibi Allah yardımcınız olsun.keşke bi meşguliyeti falan olsa dikiş nakış ahşap boyama tarzında

Canım çalışıyor zaten ama işi rahat yani dükkan bekliyor gibi düşün evde durunca canı sıkılmasın diye.

Ona ne ya.
Desenize annesi benim ben uygun görüyorum diye.

verdiginiz cevaplar gayet yernde, o anlamiyorsa siz dahada cok bildiginizi okuyun umursamayin bile gercekten sinir bozucu ama madem karsindaki anlamiyor sinirlenip kendinizi yipratirsiniz.

tatile giderkende anahtar filan vermeyin kimseye.

duzelecigini sanmiyormmm diger konularda haksiz buluyorm ama torunu sewer bak sen ise girince o bakmis bagzi babaanneler bakmaz. hele ilk torunsa yandin benm 3 tane var cocuk .hala ayni 10 tane cocugun olsun ayni muameleyi gorursun en iyisi hic takma kuzum insanin sinir sistemleri yioraniyor

Aslında çok sık görüşmüyoruz telefonda 2-3 günde bir arar böyle hesap sorarvari konuşur.
Ben hiç aramam bi olay olmadıkça.
Gündüzleri interneti bitmesin diye çok görüntülü arayamıyor haftada bir kere o zaman beni arıyor ama akşamları evdeyken canı istediği an arıyor eşim konuşuyor genelde ben başka şeylerle ilgileniyorum.

Kendi hayatımın Eğer çocuğumuz olsaydı versiyonu Tatil muhabbetiyle başladı bizimki de gitmedim burnumuzdan getirdi evliliği ,hayatımızı şimdi dilekçeyi bile elleriyle yazmış .Tatile gelmedi satırlarıyla nasıl içine dert olduysa .Yine sizin eşiniz kendince orta yolu bulmaya çalışan biri anladığım kadarıyla .Hiç bu konuları açmayın eşinize (ben yaptım siz yapmayın tatil zamanı kendi programınızı önceden yapın ve hep meşgul olun .Paylaştıkça fazlası isteniyor.Herşeyinizi bilmesinler son yaptığınız konuşmadaki gibi kısa net işim var ,programım var vs

Ona ne ya.
Desenize annesi benim ben uygun görüyorum diye.

Kaç kere dedim ama nato kafa nato mermer.
Sadece kızım konusunda değil bize de karışır şunu yemeyin aman şunu içmeyin aman şu mu kötü sakın sakın tatil burnumuzdan gelir. Neden yediniz, zararlı bunlar böyle gider

Gelmez
Zaten yeterince ipler gerilmiş yapabilceğin en net hareket görüşme günlerinizi azaltmak

Gelmez
Zaten yeterince ipler gerilmiş yapabilceğin en net hareket görüşme günlerinizi azaltmak

Görüşme günlerimizi olabildiğince azaltıyorum.
Ama işte kv iş yeri evimize yakın olunca arada geliyor arıyor ben geleceğim diyor müsait değilim diyorum az duracağım zaten sen işine bakarsın diyor yani gelme desem de anlamıyor.

Bu ne yaa, bu kadar çocuk aşkı varsa koruyucu aile falan olsun, bir yavruya faydası dokunur.

O çocuk benim, istediğim gibi büyüteceğim; ya kendin doğur ya da bir kimsesize yuvanı aç diyin.

eşin farkında sanırım herşeyin. böyle onunla laf dalaşına girip kendini yıpratacağına görüşme hiç, eşin istediği zaman görsün. bu kadar sorunluyken anlaşamazken çocuğa niye baktırdın belki de o yüzden karışma hakkı görüyo kendinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…