Yine kayınvalide

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynı benim kayınvalidem. Anlatmak için çaba harcama çünkü ne dersen de anlamayacaktır. Ben artık ayda 1-2 kez görüyorum genelde aramadığım için o da beni aramıyor torunun arıyor, arada annen beni hiç aramıyor diye laf gönderiyor ama tınlıyor muyum? Hayırrrr.

Geçen sene part time çalışıyordum yarım gün.
Bugün kahvaltıya gittiği beni de çağırdığı tanıdığının iş yerinde part time başlayıp bu sene artık full time çalışacaktım.
Çocuğum da bu sene okula verince gerek kalmayacaktı bakıcıya.
Tabi beni geçen sene oyaladılar seneye full time geleceksin şimdi işi öğren diye part time çağırıyoruz diye.
Aldığım para giderimden daha azdı, aman dedim 1 sene katlan işi öğren sabret dedim.
Yaz geldi tatile ayrıldı herkes ama dönüşümle ilgili konuşulmadı , kv yeni yerler öneriyor bana ben diyorum ben zaten orada çalışmıyor muyum evirip çeviriyor lafı öğrendim ki yerime biri alınmış zaten. Ve kimse yüzüme söylemedi seneye çalışmayalım birlikte diye.
Bir de kv utanmadan buraya kahvaltıya gel dedi beni istemeyen bi yere gitmem ben yüzsüzlük olur resmen dedim
.

Eşinin tavrı ne kv ilişkiniz konusunda?Annesine tepkileri nasıl?Senin tepkilerin de daha sert ve net olsun.O tatile gitme.Her yıl onlarla gidersin emin ol.Bi defa elini verdin mi kolunu kapar kv kısmı.Yuz verme.Az görüş.Ne o mıç mıç goruntulu aramalar gidip gelmeler.Herkes sınırını haddini bilmeli.Ben alt üst oturmama rağmen sizden daha mesafeliyim.Istemediginiz şeylerde net kestirip atın.Samimi davranmayın.

Ben okurken sıkıldım
Allah yardımcın olsun

Bu nasıl kayınvalide
Mesafeni köy arama görüşme...

Her aradiginda neden telefonu aciyosunuz?
Acmayin hadi actiniz diyelim evde yokum diyin

Goruntulu arama kisminida tapmayin efendim zararli diyin ananesi goremiyo bu hakkimizi ona kullaniyoruz diyin

Tatile asla birlikte gitmeyin sahsen ben cocugum olsada gitmem olmasada

Cocugu al gel nedemek poset mi bu?

Laf soyluyosunuz ama onun bildigi gibi oluyosa hata sizde

Hele anne kismina hepten cidden gecirir insan bidaha anne dedirtmeye calisirsan bizi unut deyin sert cikin

bence yeterince aciklama yapmissiniz,
bundan sonra yapmayin,
konussun dursun, cevap vermeyin eger ki size emir verir sekildeyse.
anlamiyor ayagina yatin kisaca.
bi sorunu da varsa esinizle cozsun.

ornegin tatil meselesi, olay baska akrabalarla konusmaya kadar ilerlemis,
niye kendinizi o kadar aciklama ihtiyaci hissediyorsunuz ki?
o akrabalar sizinle tatil planlarini konusuyorlar mi sanki?
siz kendi tatil planinizi yapin, kayinvalide de ayrica plan yaparsa yapsin, sonucta siz ona uymak durumunda degilsiniz, benim farkli planim var deyin yeterli.

Çocuğa ANNEM diyen babannelerden nefret ediyorum sıkıntıyı siz çekiyorsunuz kendisi annem diyor çocuğunuza, ay aynı bnm kaynana !!!

Pes yemin ederim. Yahu çocuğa annem dese ne? En iyisi susayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…