Konum uzun olabilir biraz. kısa özetle başlayayım kv kızım olana kadar çok iyi bir ilişkimiz var sanıyordum. Kendini modern, elit, çok anlayışlı(!) görür. Ne zaman kızım doğdu, aynı gün resmen içindeki canavarı çıkarttı. Son 3 senedir mesafeli bir ilişkimiz var. Gelelim son zamanlardaki beni zorlamalarına.
Ailem uzakta senede 3-4 kere anca görüyorum netten görüntülü konuşuyoruz genelde. Kv haftada en az 1 kere görüşüyoruz. Canı her istediğinde görüntülü arama yapıyor açıp konuşuyor kızımla. Ama hala beni arayıp "Çok özledim, görmek istiyorum, hafta sonu şunu yapalım, şuraya gelin görmek istiyorum." Görsün ne olur diyeceksiniz. Geçen sene ben part time çalışırken kv bakıyordu kızıma haftanın 5 günü yan yanaydı hala aynı lafları ediyordu yani isteğinin sonu yok. Bugün aradı kv aradı ben şunun yanına geldim "kızını da al gel hava çok güzel." dedi. "Ben de gelemem çok işim var bugün." dedim. İmalı şekilde "ne işin var?" dedi. Ben de " işim var diyorsam vardır." dedim ama yani sinir oldum. Çok meraklı mesela eşim kv etrafımızdayken eğilip bana bir şey söylesin, telefondan komik bir şey göstersin hemen ne dedi nolmuş bana da söyleyin. Hiç unutmuyorum biz yeni evlendiğimiz sıralar şehir dışına gitmiştik biz gittiğimiz gibi kv ile kp sizin evde temizlik yapacağız diyip hayır dememize rağmen evimize girmişler. Giyinme odasına girmeyin bari dememize rağmen o odaya girip stor perdemi kırmışlar. Tabi ki temizlik falan yapılmamıştı.
Çok kıskanç ve bencil. Kızıma habire annem diye seslenir. Annem buraya gel, annem şunu yap kaç kere uyardık. Kızım küçükken bana "bu çocuk sana anne diyecek sana sarılacak" diye bana bağırmışlığı var eski konumda yazıyor. Kızım benimle şarkı söylesin aynısını kendiyle yaptırmaya çalışır, kızım bana resim yapsın hemen bana da yap kızımı zorluyor yapması için. Geçenlerde onlara gittik akşam kalkacağız eve geçeceğiz kızım biraz nazlandı gitmeyelim diye çocuğa sarılıp gitme tamam mı burada kal birlikte uyuruz diyor. Sinirlendim "Öyle şeyler söylemeağlamasını mı istiyorsun" dedim gülüyor. Kv den ayrılırken gitmeyeceğim diye ağlasın istiyor, bize geldiğinde de gidiyorum bak diye milyon kere söylüyor kızım gitme diye ağlasın diye.
Emir vermeyi pek sever ve çok çabuk yalan söyler. Her tatilin planını yapar kendince, yazın 1 hafta onlarla bir haftada eşim, ben, kızım tatil yapacakmışız. Kendi ailesini de doldurup hepsi üstüme geliyordu tatil konusunda kv birlikte tatil yapın diye artık bir gün patladım herkesin içinde. Dedim benim de bir ailem var senede sayılı görüyorum 1 hafta eşimle tatilimi yaparım geri kalan bütün hakkımı ailemle kullanırım yeter 2 gün görmeyince özledim demeyi biliyorsunuz kışın zaten görüyorum yeteri kadar dedim ama anladılar mı. HAYIR. 2 gün olsa bile birlikte tatil yapın demeyin tatile gitsek kızıma pilav, patates yemesin neden karbonhidratmış, dondurma yemesin zararlı, hasta olur, buradaki ayranı içmesin hangi marka, ay bu iyi yıkanmış mıdır, et sakın yedirme dışarıda bu çocuğun sırtı biraz nemlenmiş mi terli bence eli habire sırtındadır, zeytinyağlı yemekten çok yedirme benim bağırsakları çalıştırıyor onunkini de çalışır ( duyduğum en saçma şey bir keresinde bu yüzden kızıma istediği halde yemeği azıcık yedirmiş) Beni arar bir şey yapmam için emir verir şekilde konuşur eşimi ararım annen bunu istedi yapmak istemiyorum derim akşam eşim arar hemen kıvırır ben demedim öyle bir şey yaparsan iyi olur demek istemiştim gibi.
Bir de arayıp tabi kızım için Yemek yedi mi? Yemek yaptın dimi? Ne yemek yaptın? gibi sorular var artık onlara hayır yapmadım aç bıraktım, yemek yaptım işte bildiğin yemek diyorum. Artık nasıl tavır koyayım. Laf deseniz artık kendimi tutamadığım için sokuyorum yine anlamıyor. Eşime de 1-2 kere diyorum da her zamanda annen şöyle demek istemiyorum size içimi döktüm. Bu kadın nasıl yola gelir bilmiyorum: