• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kayınvalide :/

Zaten önceki konunuzda eve ayakkabı ile girmeye karar vermissiniz şimdi kadının ayakkabı ile dolasmasini istememek ne alaka

Ayrıca ev istenildiği kadar temizlensin sokağın tüm pisligini kirini mikrobunu virüsünü eve getirmek neden? Ay evde ayakkabı ile dolasmasini fikri bile:kusmuk:.hele ki o evde bebek varsa :skandal::sinirli::sinirli:

Ayy krem surulmus ayakla ayakkabi giymek kabus. Barim corap giyseymis.

Kasti bir davranismis gibi gelmedi bana. Tabiki sen daha iyi taniyorsun daha iyi ayirt edebilirsin bunu.

Yapacak birsey yok maalesef.

ayakkabı nasıl bir ayakkabı,sürekli dışarıda giydiği mi?yoksa ev gezmelerine giderken giyilen ev ayakkabısı mı?

evleriniz yakın mı?yani aynı apartmanın için de karşı kapılar mı?yoksa,uzak yerden o ayakkabıyla mı geldi?

a ayakkabısını giymek istediğinde,siz, olmaz anne,sana terlik vereyim diye teklif etseydiniz.

krem çok mu pahalı birşey di ve kremin yarısı nasıl bitti,ayağı vıcık vıcık krem olmuştur,ayakkabıyı nasıl giydi?
Son soru beni benden aldı.
Ay isterse markası lancome olsun
Bu sıcakta vıcık vıcık. IYyyyyyyk

ayakkabı nasıl bir ayakkabı,sürekli dışarıda giydiği mi?yoksa ev gezmelerine giderken giyilen ev ayakkabısı mı?

evleriniz yakın mı?yani aynı apartmanın için de karşı kapılar mı?yoksa,uzak yerden o ayakkabıyla mı geldi?

a ayakkabısını giymek istediğinde,siz, olmaz anne,sana terlik vereyim diye teklif etseydiniz.

krem çok mu pahalı birşey di ve kremin yarısı nasıl bitti,ayağı vıcık vıcık krem olmuştur,ayakkabıyı nasıl giydi?

Dedektif gibisiniz ;)

Son soru beni benden aldı.
Ay isterse markası lancome olsun
Bu sıcakta vıcık vıcık. IYyyyyyyk
ama öyle olmuyor mu?ben ellerime azıcık krem süreyim,vıcık vıcık,dakikalarca ellerimi bir yere süremiyorum.değil ki yarım kutu krem, o ayakları düşünemiyorum yağ içinde,bir de üstüne ayakkabı giymek,ne mümkün.

Aradığımız jet sosyeteyi bulduk. Türk dizilerinde filmlerde yıllardır gördüğümüz ayakkabıyla evde gezen aile kadınlar kulübünden gelin almış koşun kızlar :skandal:

Evde ayakkabıyla gezen insanlar koltukta sadece oturuyorlar mı? Ne biliyim ben kıçımın üstüne oturamam illa yayılacam uzanacam e ayakkabıyla nasıl uzanıyorlar? Bi de o ayak sürekli ayakkabıda kokuşur beee leş gibi olur, şipidik şipidik çıplak ayak gezmek gibisi var mı?

Kizardim tabiki bu evde cocuk var cikarirmisin diye sert bi dille soylerdim.
Tamam saygi maygi diyoruzda evdeki halilara basmaktan neymis :KK57:

Sende ona gidince aynisini yap ozaman :D arada lazim cok titiz olmamak lazim de :ukala:

Sen o nu diyemem, bunu yapamam demeye devam ettigin surece senin kv yakinda eve çamurlu botlarla girer:KK53:
Yikamaciyla sozlesme yapin bari uyguna yikasin:KK45:

Kayinbabam felan disardan geldiğinde cikarmaz ayakkabılarını yatacakken çıkarır Kayinvalidemde öyle zaten genellikle baya bi topuklu ayakkabısı var onu giyer onlar genellikle eve ayakkabiyla girerler.

E onlar ayakkabıyla geziyor diye benim evimde de mi gezecekler??? Orası onların evi, burası benim evim. Ne münasebet! Cehalet falan değil, mahsus yapmış. Bundan sonra uyarın, evde ayakkabıyla gezmiyoruz biz, çıkarın ayakkabınızı deyin. Bu ne ya, nolacak şimdi o halılar? Gelsin yıkasın madem, üstünde gezmeyi biliyor ayakkabıyla hanım :sopa:

ınsanlar sokaga tukuruyor
hayvanlar cıs kaka yapıyor
toz pıslık tuvalete gırdıklerı ayakkabılarla sokaklarda gezılıyor
sonra o ayakkabıyla evde gezıyor
ıgrenc ya

Bence onemsiz birsey. Sizin seven bi kayinvalideniz var mutlu olun :) hemde yardimsever;)
Selam kızlar dün kayınvalidem bize geldi öğlen oturmaya Kısaca geçiyim ya en iyisi ayağım kurudu kızım dedi bana kremin var mı diye bende var anne dedim getirdim kremin yarısını sürdü ses etmedim sonrada havasiz kalsinki daha iyi olur dedi bize geldiği ayakkabısını giydi ve koltukta oturmaya başladı ayakkabı sürekli halıya değiyordu.Sonra ben mutfağa geçtim çayları koymaya baktım yanıma Gelmiş kızım yardım ediyim diye Ayakkabısıylada halıya basarak gelmiş.Anne ayağında ayakkabı vardı neden bastın dedim birşey olmaz kızım arada böyle yapilmali cok titiz olmak iyi değil dedi.balkona gecerken tabi ayakkabılar ayağında salonda lambur lambur geldi gidene kadar ayakkabısını çıkarmadı Bende ses etmedim siz olsaydınız ne yapardınız İyi niyetim suistimal edildi bana göre sizce ?

Benim kv gibi dikkat etmez o da bişeye şimdi doğumda gelip kalırsa diye ona yapacaklarımı planlıyorum :KK70:
Aynen sessiz kalmayın içinize atıp sinir stres olucağınıza uyarın ki o huzursuz olsun.. insanın huzura dinlenmeye en ihtiyacı olduğu dönem.. bi de kaprisle kıskançlıkla uğraşmayın

Ayy k bakmayın ama bana çok tuhaf geldi. Halı bu ya dışarı ayakkabısıyla basılırmı .çok titizlik apayrı bişey çok titz olmayım die namaz kılınan oturulan halıya ayakkabıylamı basalm yani.yerinde olsam uyarırdım kırmadan.anne lütfen çıkart bu yaptığın bni rahtsız etti gibi mesela

Yüzüne karşı herşeyi açık açık söylerdim kendi evınde yapılsa ne yapardı siz tanıyosunuz o şekide tepki verırdım viledayı alıp sılıyomuş gıbı yapıp bi şekilde soylenerek ona sildirirdim

Back
X