- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Morbidangel78
Zaten önceki konunuzda eve ayakkabı ile girmeye karar vermissiniz şimdi kadının ayakkabı ile dolasmasini istememek ne alaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son soru beni benden aldı.ayakkabı nasıl bir ayakkabı,sürekli dışarıda giydiği mi?yoksa ev gezmelerine giderken giyilen ev ayakkabısı mı?
evleriniz yakın mı?yani aynı apartmanın için de karşı kapılar mı?yoksa,uzak yerden o ayakkabıyla mı geldi?
a ayakkabısını giymek istediğinde,siz, olmaz anne,sana terlik vereyim diye teklif etseydiniz.
krem çok mu pahalı birşey di ve kremin yarısı nasıl bitti,ayağı vıcık vıcık krem olmuştur,ayakkabıyı nasıl giydi?
ayakkabı nasıl bir ayakkabı,sürekli dışarıda giydiği mi?yoksa ev gezmelerine giderken giyilen ev ayakkabısı mı?
evleriniz yakın mı?yani aynı apartmanın için de karşı kapılar mı?yoksa,uzak yerden o ayakkabıyla mı geldi?
a ayakkabısını giymek istediğinde,siz, olmaz anne,sana terlik vereyim diye teklif etseydiniz.
krem çok mu pahalı birşey di ve kremin yarısı nasıl bitti,ayağı vıcık vıcık krem olmuştur,ayakkabıyı nasıl giydi?
ama öyle olmuyor mu?ben ellerime azıcık krem süreyim,vıcık vıcık,dakikalarca ellerimi bir yere süremiyorum.değil ki yarım kutu krem, o ayakları düşünemiyorum yağ içinde,bir de üstüne ayakkabı giymek,ne mümkün.Son soru beni benden aldı.
Ay isterse markası lancome olsun
Bu sıcakta vıcık vıcık. IYyyyyyyk
Kayinbabam felan disardan geldiğinde cikarmaz ayakkabılarını yatacakken çıkarır Kayinvalidemde öyle zaten genellikle baya bi topuklu ayakkabısı var onu giyer onlar genellikle eve ayakkabiyla girerler.
Selam kızlar dün kayınvalidem bize geldi öğlen oturmaya Kısaca geçiyim ya en iyisi ayağım kurudu kızım dedi bana kremin var mı diye bende var anne dedim getirdim kremin yarısını sürdü ses etmedim sonrada havasiz kalsinki daha iyi olur dedi bize geldiği ayakkabısını giydi ve koltukta oturmaya başladı ayakkabı sürekli halıya değiyordu.Sonra ben mutfağa geçtim çayları koymaya baktım yanıma Gelmiş kızım yardım ediyim diye Ayakkabısıylada halıya basarak gelmiş.Anne ayağında ayakkabı vardı neden bastın dedim birşey olmaz kızım arada böyle yapilmali cok titiz olmak iyi değil dedi.balkona gecerken tabi ayakkabılar ayağında salonda lambur lambur geldi gidene kadar ayakkabısını çıkarmadı Bende ses etmedim siz olsaydınız ne yapardınız İyi niyetim suistimal edildi bana göre sizce ?
Aynen sessiz kalmayın içinize atıp sinir stres olucağınıza uyarın ki o huzursuz olsun.. insanın huzura dinlenmeye en ihtiyacı olduğu dönem.. bi de kaprisle kıskançlıkla uğraşmayınBenim kv gibi dikkat etmez o da bişeye şimdi doğumda gelip kalırsa diye ona yapacaklarımı planlıyorum![]()