- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
İki günlüğüne gelecekler açıkcası zaten de gelmelerini istemiyorum ama bu durumda gelmeleri iyice sinirimi bozdu elim felan titriyor sizde mi böyle oluyorsunuz .önceden yaşadığımız tatsız durumlarda var onlar da etkiliyor
Adam tedaviyi alalı 2 ay olmuş okudum şimdi. O zaman neyi dert ediyorsunuz anlamadım .Eee o zaman ara söyle. Niye geliyorsunuz diye. Bir de millet anlamamış ama ben anladın seni güzelim. 10 gün sonra aa hamileymişim diyip kafayı yemek var. Ya da 1 ay sonra hamile kalıp acaba yumurtam etkilendi mi diye dertlenmek var. Neyse bakın bu kp gibi yüzlerce insan çocuk hamile vs umursamadan sokaklarda dolaşıp toplu taşıma kullanabiliyor. Ama size arayın kaynanayi gelmeyin diyin bence.
Benim çok sevdiğim kuzenim kanser oldu. Kızıda 6 aylık hamileydi. Işın tedavisi ve bir ton ilaç kullanıyordu. Kızı hergün babasının yanındaydı. Doğum yaptı nur topu gibi bi oğlu oldu. Ne kendi ne de çocuğunda bişey yoktu. Bu konunun sahibi hamile kalmayı düşünüyor diye eşi babasını eve almasın mı. Mantığa gel.Ne kadar enteresan uyeler var hakikatten. Kp aldigi tedaviyi alan bir tanidik vardi. Doktor 24 saat kimseyle gorusmemesini soylerdi. O garanti olsun diye 2 gun odasindan cikmazdi tuvalet disinda. Hal boyle iken bir baskasina yatili misafir gitmek terbiyesizlik bana sorarsaniz. Ozellikle gebelik dusune birine. Neticede konu sahibi korunmuyorsa gebeligin erken evresinde olabilir ve bu bebege ciddi zarar verebilir.
Ne kadar büyütmüşsünüz konuyu ya olmayan bebeğin derdine mi düştünüz, adam zaten hasta eşiniz eminim bu durum için üzgündür,biraz klişe olacak ama kendi bababnız bu durumda olsa acaba evime gelmesin diyebilirmiydiniz bu kadar tansiyonunuz çıkacak kadar sinirlenirmiydiniz, yazık gerçekten ne ara bu kadar kaybettik vicdan denen duyguyu biraz vicdan, biraz merhamet. biraz empati lütfen insanlar zor bir dönemden geçiyor zaten belliki 2 gün kafa dağıtmak istediler ölmezsiniz merak etmeyinKızlar lütfen yorum yapın çok bunaldım patlayacak gibiyim kaynanam aradı bize gelcekmiş kayınbabam da kanser hastası ağır ilaçlar kullanıyor hamilelikte felan ne kadar sakıncalı olduğunu doktor söylemiş yani bizde düşünüyoruz .sizce endişelenmekte haklı değilmiyim
Doktorun bu yönde bir uyarısı varsa evet almayacak. Esas sizi mantığa davet ediyorum.Benim çok sevdiğim kuzenim kanser oldu. Kızıda 6 aylık hamileydi. Işın tedavisi ve bir ton ilaç kullanıyordu. Kızı hergün babasının yanındaydı. Doğum yaptı nur topu gibi bi oğlu oldu. Ne kendi ne de çocuğunda bişey yoktu. Bu konunun sahibi hamile kalmayı düşünüyor diye eşi babasını eve almasın mı. Mantığa gel.
Evet gelmemeli sakıncalıDoktor demişki kanser hastası olduğundan bir tedavi aldı odada yalnız durmalı çevredeki insanlara zarar verir heleki hamile ler de daha etkili ısın tedavisi ve atom tedavisi aldı
Evet gelmemeli sakıncalı
Siz ailenize falan gidin olmazsa
Korunmayı bırakmış ,çocuk için "ugrasiyor" .Kayinpederi 2 ay önce almış ilacı....yine de olumsuz etki edeceğini dusunuyorE sen hamile değilmişsin ki
Korunmayı bırakmış ,çocuk için "ugrasiyor" .Kayinpederi 2 ay önce almış ilacı....yine de olumsuz etki edeceğini dusunuyor
Ama gercekten kotusun.Annesi beni istemiyor her fırsatta kavga etmemiz için elinden geleni yapıyor kavga ettiğimizde zaten baştan belliydi karına söyle düzelsin diyor eşim annesinin gazına geliyor benimle tartışıyor .bende istemiyorum bu anormal mi gerçekten . Siz kaynananıza sizi hep ezmeye çalışsa ben iyiyim gelin kötü durumuna getirse aynı mı olur yorumunuz
Çok çektirmişler geline ama...eden buluyor geline muhtaç oldular malesef.İbretliksiniz konu sahibi. Eden bulur temalı Kanal 7 filmlerinden fırlamış kadar kötüsünüz.
Tamam da asıl çektiren eşi.Çok çektirmişler geline ama...eden buluyor geline muhtaç oldular malesef.
adam kanser ve siz hiç üzülmüyor musunuz?Gelicez dediklerinden itibaren yerde miyim gökte miyim belli değil o kadar moralim bozuluyor ki tahammül edemiyorum daha bir ay olmadı biz gittik nefes alamıycak gibi hissediyorum kendimi .
Olur mu kocalar hep minnoş kötü olan kayinvelide kayinpeder, onlar olmasa çok mükemmel bir eş olacak halbuki kocası!Tamam da asıl çektiren eşi.
Size taş atan olsa taşa mı kızarsınız yoksa taşı atana mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?