Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

abartmasak mı? bdv ye gelenlerin %90 kv kp görümce sorunları var bende dahil ama yaşadığım onca şeye rağmen Allah korusun kp kanser olsa ben değil 2 gün aylarca bakabilirim. sizin ailenizden birisi olsa yine sinir krizi geçirir miydiniz? ne kadar çirkin bir davranış. siz de anne-baba olmaya çalışıyorsunuz ilerde böyle bir durum olduğunda kızınız-gelininiz sinir krizi geçirse nasıl hissedersiniz hemde kanser gibi büyük bir hastalıkta? umarım gelmekten vazgeçerler, yazık insanlara o kadar şeyle uğraşırken bir de sizin suratınızı çekmesinler

Adam tedaviyi alalı 2 ay olmuş okudum şimdi. O zaman neyi dert ediyorsunuz anlamadım .

Benim çok sevdiğim kuzenim kanser oldu. Kızıda 6 aylık hamileydi. Işın tedavisi ve bir ton ilaç kullanıyordu. Kızı hergün babasının yanındaydı. Doğum yaptı nur topu gibi bi oğlu oldu. Ne kendi ne de çocuğunda bişey yoktu. Bu konunun sahibi hamile kalmayı düşünüyor diye eşi babasını eve almasın mı. Mantığa gel.

Ne kadar büyütmüşsünüz konuyu ya olmayan bebeğin derdine mi düştünüz, adam zaten hasta eşiniz eminim bu durum için üzgündür,biraz klişe olacak ama kendi bababnız bu durumda olsa acaba evime gelmesin diyebilirmiydiniz bu kadar tansiyonunuz çıkacak kadar sinirlenirmiydiniz, yazık gerçekten ne ara bu kadar kaybettik vicdan denen duyguyu biraz vicdan, biraz merhamet. biraz empati lütfen insanlar zor bir dönemden geçiyor zaten belliki 2 gün kafa dağıtmak istediler ölmezsiniz merak etmeyin

Doktorun bu yönde bir uyarısı varsa evet almayacak. Esas sizi mantığa davet ediyorum.

Güzelim eski konularını okudum.Evliligin ile ilgili bence önemli sorunların var. Esin oyun gruplarından çıkmıyor ,özel mesajlasmalari oluyor..... adam vajinismusu tek başına sana yendirmis...ailesinin yanında sana hakaret ediyor...sen tüm bunları içten içe onun ailesine bagliyorsun ama onlar da esin yüzünden sana bu şekilde davrandılar. Mizac olarak takintilara egilimlisin ...çocuğun olmasını da takıntı yaptığını düşünüyorum. Resmen "çocuğum olursa evlendigime değecek" şeklinde cümlelerin var. Bence bir otur düşün ..mutsuz ogrencilerini düşün ...bir gün evladın mutlaka olur ama bu eşle olması gerekli mi ? bence bunu düşün

Doktor demişki kanser hastası olduğundan bir tedavi aldı odada yalnız durmalı çevredeki insanlara zarar verir heleki hamile ler de daha etkili ısın tedavisi ve atom tedavisi aldı
Evet gelmemeli sakıncalı
Siz ailenize falan gidin olmazsa

Korunmayı bırakmış ,çocuk için "ugrasiyor" .Kayinpederi 2 ay önce almış ilacı....yine de olumsuz etki edeceğini dusunuyor

Abovvvv
Şu hayatta bi kendimi şöyle sevemedim yahu
Ne kıymetliymiş canı.
Kendi anne babası da kanser olsa tedavi alsa tecrit edecek demek ki

Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın... Yok evlenmeden beni istemediler yok beni sevmediler cart curt... sevdirin kardeşim iyi insan olun sevsinler... ( Çok beter kayinvalideler ve çok beter gelinler var onlar istisna) Adam hasta iki günlüğüne oğluna gelecek gelin hasta oluyor "ilaç aldı taa iki ay önce ... Ben bebek istiyorum, zararlı olabilir gelmesinler". Evlat olsanız sevilmezsiniz... Ki insAllah herkes yaşattığı evlatlığı evladından bulsun iyisiyle kotusuyle...

Eski konularınızı okudum. Çocuğunuzun olması evet çok güzel bi duygu.
Ama siz kendinize ve doğmamış bebeğinize bu kadar az mı değer veriyorsunuz?
Bebeğiniz olunca evliliğiniz ve eşiniz değişmeyecek bunu bi anlayın.
Kv ve kp le olan bütün sorunlarınızın asıl kaynağı da eşiniz.
Siz ailenize uzaksınız diye eşinizin de ailesiyle uzak olmasını istemeniz haksızlık.
Kendi ayakları üzerinde durabilen bi kadın kendine bu kötülüğü neden yapar hiç anlamıyorum. Evliliğinizin başından beri sorun yaşıyorsunuz çünkü eşiniz sizi yok saymış.
Ayrıca 2 gün de idare edebilirsiniz sanırım bu kadar sinir krizi geçirecek durum yok bence.

Ama gercekten kotusun.

Kanser hastası sizin anne babanız olabilirdi.ya da sizin kendinizin de başına gelmeyeceği ne malum.hasta adam ne olur ne olmaz gelsin oğlu ile zaman gecirsin ben de üstüme düşeni yapayım diyeceginize yaptığınız şeye bakın.iki gün tahammül edilemiyor.ne yaşamış olursanız olun insanlar bunu hak etmiyor.tedavi alanlar için bir gün ya da en fazla bir ay olsun yanına yaklaşırken dikkat edilmeli.doktor bu adam ölene kadar karantinaya alın dememis

Gelicez dediklerinden itibaren yerde miyim gökte miyim belli değil o kadar moralim bozuluyor ki tahammül edemiyorum daha bir ay olmadı biz gittik nefes alamıycak gibi hissediyorum kendimi .
adam kanser ve siz hiç üzülmüyor musunuz?
gelecekler diye eliniz ayağınız titriyor öyle mi
daha hamilelik şüpheniz bile yokken
çok rahatsızsanız girmeyiverin odasına ya da annenize gidin
ama unutmayın bunu eşiniz hiç unutmaz

Tamam da asıl çektiren eşi.
Size taş atan olsa taşa mı kızarsınız yoksa taşı atana mı?
Olur mu kocalar hep minnoş kötü olan kayinvelide kayinpeder, onlar olmasa çok mükemmel bir eş olacak halbuki kocası!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…