- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karsilastirsin. Boyle bir zihniyetdeki merhametsiz birini allah bana gelin diye nasip etmesin. Evlerden irak.. anne babalarimiza da hayirli gelinler nasip etsin.Kp in hastalığı troid kanseri ve çok şükür ki hafif olduğu için atomla rt almış. Görümcemde atom aldı birkaç ay önce.1 hafta kadar hastanede kaldı sonrasında da 1 hafta kızından uzak durdu, tuvalet eşyalar ayrıldı, geçti gitti. Babam Rt aldı ve kendisinden hiç bir şekilde uzak durmadık çünkü radyasyon yaymıyorlar. Tedavinin üstünden 2 ay geçmiş ama hala yok bende olsam istemem, sağlıklı insanı bile etkiler diyenler mi istersin, hamile kalmanı etkiler diyenler mi istersin... neremle gülsem bilemedim. Yahu bilmiyorsunuz bari susun...konu sahibi ciddi anlamda hastasınız, en acilinden tedavi olun. Rehber öğretmen olduğunuzu duymam beni ayrıca şok etti. Merhamet sıfır, cehalet diz boyu. Çocuk falanda düşünmeyin lütfen zira bu kafayla onuda babasız büyümeye mahkum edeceksiniz. Eşinizin ve ailesinin Allah yardımcısı olsun...
Hayır kendi annem gelse öyle davranmam çünkü onların bana yaptıklarını yapmadılarOnu ayri bi odada agirlayin o zaman hayır kendi anneniz gelse ona da mi boyle davranicaksiniz ya
Atom tedavisi mi gördü kayınbaban o tedavi radyasyon yayıyor. On yaşından küçükler ve hamilelerden uzak duruluyor. Kaldı ki siz on yaşından küçük ve hamile değildiniz. Inanin böyle şeyler okuyunca kendime bir kez daha hayran kalıyorum ne iyi insanmışımKızlar lütfen yorum yapın çok bunaldım patlayacak gibiyim kaynanam aradı bize gelcekmiş kayınbabam da kanser hastası ağır ilaçlar kullanıyor hamilelikte felan ne kadar sakıncalı olduğunu doktor söylemiş yani bizde düşünüyoruz .sizce endişelenmekte haklı değilmiyim
Bosanin .Keşke gelmeseler hiç hiç bana uygun bir aile değil niye evlendim ben anlayamıyorum
Yani yazik be adam zaten kanser hastasi.. bunun icin KRIZE NE GEREK.. basligi okuyunca bende birsey oldu sandimİki günlüğüne gelecekler açıkcası zaten de gelmelerini istemiyorum ama bu durumda gelmeleri iyice sinirimi bozdu elim felan titriyor sizde mi böyle oluyorsunuz .önceden yaşadığımız tatsız durumlarda var onlar da etkiliyor
Enteresan olan üyeler değil tedaviyi alalı iki ay olmuş amcanın.Ne kadar enteresan uyeler var hakikatten. Kp aldigi tedaviyi alan bir tanidik vardi. Doktor 24 saat kimseyle gorusmemesini soylerdi. O garanti olsun diye 2 gun odasindan cikmazdi tuvalet disinda. Hal boyle iken bir baskasina yatili misafir gitmek terbiyesizlik bana sorarsaniz. Ozellikle gebelik dusune birine. Neticede konu sahibi korunmuyorsa gebeligin erken evresinde olabilir ve bu bebege ciddi zarar verebilir.
'Ben rehber öğretmenim' demeyecektiniz.Eşimi seviyorum onlar olmadığında çok iyi birde ben rehber öğretmenim ama kendi durumuma çözüm bulamıyorum konuşmayı bilmeyen anlamayan iletişim kuramayan biri değilim ama yapılanlara dayanamıyorum.cocuk olsa bence hersey çok daha güzel olur adile olduğunu farkeder eşim
Oha. Ilk mesaji okudum sadece orada Oyle bir sey yazmıyordu. 2 ay nedir. Adam iyilesmistir 2 aydaEnteresan olan üyeler değil tedaviyi alalı iki ay olmuş amcanın.
Ööff. Vallahi düsman basına.Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus
Eee o zaman ara söyle. Niye geliyorsunuz diye. Bir de millet anlamamış ama ben anladın seni güzelim. 10 gün sonra aa hamileymişim diyip kafayı yemek var. Ya da 1 ay sonra hamile kalıp acaba yumurtam etkilendi mi diye dertlenmek var. Neyse bakın bu kp gibi yüzlerce insan çocuk hamile vs umursamadan sokaklarda dolaşıp toplu taşıma kullanabiliyor. Ama size arayın kaynanayi gelmeyin diyin bence.Doktor odadan çıkmaması gerektiğini bütün eşyalarının ayrı olması gerektiğini belirtmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?