Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karsilastirsin. Boyle bir zihniyetdeki merhametsiz birini allah bana gelin diye nasip etmesin. Evlerden irak.. anne babalarimiza da hayirli gelinler nasip etsin.

Atom tedavisi mi gördü kayınbaban o tedavi radyasyon yayıyor. On yaşından küçükler ve hamilelerden uzak duruluyor. Kaldı ki siz on yaşından küçük ve hamile değildiniz. Inanin böyle şeyler okuyunca kendime bir kez daha hayran kalıyorum ne iyi insanmışım

Yani yazik be adam zaten kanser hastasi.. bunun icin KRIZE NE GEREK.. basligi okuyunca bende birsey oldu sandim

Onların gelmesini istemiyorsun hastalığı da bahane ediyorsun. Yazını okuduğumda hamilesin sandım. E o da yok. İki gün için mi tansiyonun yükseldi.

Ya senin baban kanser olsaydı. Ne diyecektin acaba. Merhametin yok. Yazık.

Ne kadar enteresan uyeler var hakikatten. Kp aldigi tedaviyi alan bir tanidik vardi. Doktor 24 saat kimseyle gorusmemesini soylerdi. O garanti olsun diye 2 gun odasindan cikmazdi tuvalet disinda. Hal boyle iken bir baskasina yatili misafir gitmek terbiyesizlik bana sorarsaniz. Ozellikle gebelik dusune birine. Neticede konu sahibi korunmuyorsa gebeligin erken evresinde olabilir ve bu bebege ciddi zarar verebilir.

Aşırı bencillik yapıyorsunuz. Sizin kendi babanız olsa ne yapardınız? Sen hastasın gelme olmayan bebeğim için endişeleniyorum tassssniyonum yükseliyor gidiniz lütfen bu evden mi diyecektiniz?

Enteresan olan üyeler değil tedaviyi alalı iki ay olmuş amcanın.

İbretliksiniz konu sahibi. Eden bulur temalı Kanal 7 filmlerinden fırlamış kadar kötüsünüz.

'Ben rehber öğretmenim' demeyecektiniz.
Sorunlu evliliğin çocukla düzeleceğini düşünen bir PDR.
Neresinden tutsam bu işin bilemedim.
Aktif görev yapmadığınızı umuyorum.
'Kendisi himmete muhtaç bir dede,
kaldı ki gayrıya himmet ede'

Doktor odadan çıkmaması gerektiğini bütün eşyalarının ayrı olması gerektiğini belirtmiş
Eee o zaman ara söyle. Niye geliyorsunuz diye. Bir de millet anlamamış ama ben anladın seni güzelim. 10 gün sonra aa hamileymişim diyip kafayı yemek var. Ya da 1 ay sonra hamile kalıp acaba yumurtam etkilendi mi diye dertlenmek var. Neyse bakın bu kp gibi yüzlerce insan çocuk hamile vs umursamadan sokaklarda dolaşıp toplu taşıma kullanabiliyor. Ama size arayın kaynanayi gelmeyin diyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…