Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

Olur mu kocalar hep minnoş kötü olan kayinvelide kayinpeder, onlar olmasa çok mükemmel bir eş olacak halbuki kocası!
Çok haklısın ya. Bikaç yüzüne gülüp bikaç güzel gün yaşatıyor diye eşler dünyanın en mükemmel kocası oluyor. Tamam insan sevince gözü görmez bazı şeyleri ama bu kadar kör bakmamak lazım. (sadece konu sahibi için değil yazdıklarım)

Her tedavi ayni olacak degil ki. Bazi tedaviler ve bazi dozlarsan sonra hamile ve bebeklere yaklasmamak gerekiyor. Ayrica bebegin ve cocugun suan iyi olmasi 10 sene sonra bu durumdan etkilenmeyecekleri anlamina gelmez ki.
Soruna gelirsek evet adamin tedavisi hamile ve bebege yaklasmama gerektiriyorsa ve doktor yaklasma demisse adamin babasi eve gelmeyecek.
Ama tabi konuda ki baba tedaviyi alali 2 ay olmuş risk bitmis o ayri.

Doktor demişki kanser hastası olduğundan bir tedavi aldı odada yalnız durmalı çevredeki insanlara zarar verir heleki hamile ler de daha etkili ısın tedavisi ve atom tedavisi aldı
atom tedavisinde 15-20 gün yanlız kalması gerekiyor diye biliyorum .( yanlış hatırlamıyorsam ) eşinizle konuşun

Al birini vur ötekine kaynananın etmediği kalmamış kocasıda anasına laf ettirmemek için geline kıymış, erkeklerin çoğu böyle sanırım
Öyle ama kabullenmek lazım bence. Konu sahibi sanırım takıntılı ve duygularını uçlarda yaşayan biri.
Çocuğa takmış ama çocuk olunca düzelen eş nadirdir. Mükemmel olan evlilikler bile çatırdıyor okuyoruz burda.
Ben ailemi görmüyorum onlarda gelmesin demekte bencilce.

Ama tedaviden sonra iyiymiş tümör ler temizlenmiş

Biraz takmış olabilirim annesi herfırssatta geç kaldım bundan sonra zor diye yorumlar yapıyor

Bende evliliğimin ilk birkaç ayi kayınvalide baskısı yaşatılmaya çalışılmış bir gelinim :) eşim annesine müdahale etmemiş olsaydı şuan çoktan ayrılmıştık, direk eşimle ilgili bir mesele de sabır da gösteririm ama hayatlarımız, kayınvalide ve annesi için bizi yok sayan eş için heba edilecek kadar kıymetsiz değil bana göre. O yüzden eşte bitiyor herşey, bizzat yaşamış biri olarak eşler izin vermezse kayınvalideler evliliğe sorun oluşturamaz, bunu bilir bunu söylerim.

Biraz takmış olabilirim annesi herfırssatta geç kaldım bundan sonra zor diye yorumlar yapıyor
Bebek için mi? Yaşınız kaç?
E bebek olmaması sadece sizin sorununuz değil ki. Eşiniz de isteseydi 1 yıl boyunca sizi suçlayıp yalnız bırakmak yerine yanınızda olurdu.
Ayrıca şimdi de doktora bile gelmiyor sizinle.
Sizde oğlun istemiyor daha erkenmiş diyin kv nize.

Ben hasta olcam, oğlum bu dönem de yanımda olmayacak, yanına geleyim diyeceğim, gelinin tansiyonu filan fırlayacak....
Allah'ım sen koru....
Kayınvalidem bir süre rahatsızdı eşim üç hafta haftasonu orada kaldı. Atom aldı yanında eşim vardı. Her hastane isine eşim başka şehirlerde olmamıza rağmen gider. Biraz toparlaninca da kayınvalidem bana geldi. Bir süre bizim israrlarimizla da olsa yanımızda kaldı.
Bir adam kendisini doğuran, derdini tasasını en çok çeken annesini dusunmezse, karısını, evladını asla düşünmez...

Bende bunu söylemek istiyorum. Bende yaşadım. Eşim yanımda olup söz söyletmedi. Şuan eşimin ailesiyle çok şükür çok iyiz. Ama aynı şekilde kaynım ailesine söz söyletmediği için eltim bu konularda çok mutsuz.

Ben
Ben olayi hala cozmus degilim hamile sandım ama hamile değilmiş çok inceliyor hamile değilsen incelenmesine gerek yok bence

Merhaba,
Eski konulariniza soyle bir goz gezdirip geldim. Sizi anlamaya calisiyorum. Esinizin ailesi evliligin ilk yillarinda sizi bunaltmis belli. Ozellikle esinizin erkek kardesinin evinizde kalmasi vs. Yipratici. Esinizle guven problemleriniz olmus. Ozetle siz zaten tam bir esenlik halinde degilsiniz bu muessesede. Tahminimce bir bebek belki bir bebek huzur getirecek diye ona odaklanmissiniz.

Guzel anlarinizi kv kp zamaninda sabote etmis. Evet icinizin istememesi normal. Ben kizmiyorum size. Ancak hele ki olumcul bir hastalik varsa daha yuksek bir acidan bakin olaya. Kv kp degil de bir insan...Tum yasanmisliklardan arinarak yaklasin ve madem gelecekler insani olarak en iyi sekilde agirlayin. Allah rizasi icin yapin bunu. Bu da belki guzel gunlere kavusmak icin yolunuzdaki bir tastir. Yumusatin yureginizi.
Kendinizi boyle daha iyi hissedersiniz belki.

Ama olmuyor diyorsaniz bu sonucu biz yargilayamayiz. Cozumlenememis bir sonuc icin yapacak sey de belli.

Hamileleri etkiliyormus ilaclar ama siz hamile degilsiniz
Cok eglenceli uyeler var cidden
Kanser hastalarinin toplumdan soyutlanmasi gerekmiyor,vebali degiller.
Bende 1 saattir ona anlam vermeye çalışıyorum. Madem gebelik yok nie gebelere zararlı olmasina bu kadar darlandık

Doktor demişki kanser hastası olduğundan bir tedavi aldı odada yalnız durmalı çevredeki insanlara zarar verir heleki hamile ler de daha etkili ısın tedavisi ve atom tedavisi aldı
ezbere konuşmayın adamın sizlerden korunması gerek sizin adamdan değil ! o adam o ağır ilaçlar yüzünden bağışıklık sistemi ve değerleri düştüğü için çabuk enfeksiyon mikrop hastalık kapabiliyor siz değil. bilinçli olun biraz

Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus

Bu durum yükleme yapılan ilk 24 yada 48 saat için geçerli diye biliyorum. Pet, mr vb. çekim için radyasyonlu ilaç yüklemesi yapılmış olması lazım. Normal ilaçları için geçerli değil. Eğer çekimden geliyorsa ayrı bir oda da tutabilirsiniz. Gelmeyin denmez, günahtır.. Yoğurdu bol tüketin. Kanser hastası bir yakınımı bırakın yanından kaçmayı içime, bağrıma sokasım geliyordu. Demek ki kendi canın ciğerin olmayınca böyle oluyor. Tek uzak durma sebebim bağışıklığı düşük va hastalanmasın diyeydi. Ondan değil kendimden korkuyordum yani.
Hamile değilseniz konu başında ki açıklamanız ne alaka. Bebişiniz daha portakalda vitamin olarak bekliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…