Atom mu alıyor kp tam biliyomusunuzDeğilim ama doktor tamamen ayrı odada kalmasını bürün kullandığı eşyaların ayrı olmasını söylemiş.yoksa zararlı olacağını belirtmiş
Tabiki her zaman tek taraflı suç olmadığına inanırım .Ben ona uymasam yapar yapar sisardi yada eşim o dengeyi daha kolay kurardi ama bende tavırla da olsa tepki verdim .Bu seferi ee ama o da bunu yaptı oluyordu eşimde öyle kalıyordu :) ilk kez ben sustum cevap vermedim eşim kendisi gördüğü için tepkisini koydu ve eşyalarımızı toplayıp çekip gittik bir süre annesiyle de konysmadi kardeşleriyle hala gorysmuyor ve bu konuda tek bir kelimem yok .Ve en son kendi aileme gittiğim için oraya da gittim özür dilediler diye şükür herşey normal geçti hatta dedim ki keşke hep böyle olsaydı ama demekki birseylerin yasanmasi gerekti :)işte bu duruma tek kayınvalide yüzünden gelmiyoruz.
eş denge kuramıyor, biz fevri davranıyoruz, ama her şey olup bittikten sonra hepsi unutuluyor, tek suçlu kayınvalide oluyor :)
yahu senin koynundaki adam arkanda durmamış, sen kendine hakim olamamışsın demezler mi?
evlenecek insanın olgunluğu önemli.
evet büyükler büyüklük yapmalı ama yapmadıklarında pamuk ipliğine bağlı olacaksa evlilik, doğru bir karar olmuyor.
sizin durumunuzda açık açık çocuğunuz olduktan sonra bile devam eden bir kin var.
konu sahibine iyi davranıyorlar ama ikiyüzlülermiş diye dertli.
her şey degisiyor. onlar da değişir.
hastalık değiştirir, torun değiştirir, eşinizin size verdiği kıymet değiştirir.
çok keskln olmamak lazım.
Bu şartlarda gayet öngörülü ve haklılarmış istememekte:)Eni sevmediklerini açıkça söylediler evlenmeden istemediklerini de.o zamanlar aklıma geliyor bunların hepsi birleşiyor
Atom mu alıyor kp tam biliyomusunuz
Onu görmemiştim 2 ay gectiyse hala sorun varmidir ki ? Açıkçası ben kp tarafından bakıyorum enfeksiyin vs kapma durumu olursakayınpeder isterse nükleer santralde çalışsın, 2 ay geçmiş üstünden.
hatta iyileşmiş bile, öyle yazdı konu sahibi.
o derece ağır tedavi alan o yaşta insan yolculuk yapamaz kitabi bölük börçük geldik buralara, siz de haklısınız.
Darkmore yorumlara bakarken ilk senin yorumunu gördüm diye seni alıntıladım yanlış anlama. Sanırım bazı tedavilerde kanser hastası insanı doğurganlığı olan kişilerle aynı odaya dahi sokmuyorlar aşırı radyasyondan dolayı çünkü bir arkadaşımın annesi tedavi görüyordu ve onunla aynı evde kalmasına izin vermemişti doktoru
Hamileleri etkiliyormus ilaclar ama siz hamile degilsiniz
Cok eglenceli uyeler var cidden
Kanser hastalarinin toplumdan soyutlanmasi gerekmiyor,vebali degiller.
O süre geçti evet
kayınpeder isterse nükleer santralde çalışsın, 2 ay geçmiş üstünden.
hatta iyileşmiş bile, öyle yazdı konu sahibi.
o derece ağır tedavi alan o yaşta insan yolculuk yapamaz kitabi bölük börçük geldik buralara, siz de haklısınız.
Insanliginiz midemi bulandirdi. Kanser hastasi bir adam 2 gunlugune evinize gelicek, ortada olmayan hamilelik icin dertleniyorsunuz.. acaba kendi babaniz veya anneniz kanser olsa evime gelme, biz3 hastalık bulastirma dermisin? Bu gelinlerin,kocalarinin ailesini bir mikrop gibi gormesinden nefret ediyorum. Umarim rahatsiz oldugunuz bu durum sizin basiniza gelmez. Gelirse kocanizdan hemen bosanin,adama hastalik bulasmasin!!İki günlüğüne gelecekler açıkcası zaten de gelmelerini istemiyorum ama bu durumda gelmeleri iyice sinirimi bozdu elim felan titriyor sizde mi böyle oluyorsunuz .önceden yaşadığımız tatsız durumlarda var onlar da etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?