Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

Tabiki her zaman tek taraflı suç olmadığına inanırım .Ben ona uymasam yapar yapar sisardi yada eşim o dengeyi daha kolay kurardi ama bende tavırla da olsa tepki verdim .Bu seferi ee ama o da bunu yaptı oluyordu eşimde öyle kalıyordu :) ilk kez ben sustum cevap vermedim eşim kendisi gördüğü için tepkisini koydu ve eşyalarımızı toplayıp çekip gittik bir süre annesiyle de konysmadi kardeşleriyle hala gorysmuyor ve bu konuda tek bir kelimem yok .Ve en son kendi aileme gittiğim için oraya da gittim özür dilediler diye şükür herşey normal geçti hatta dedim ki keşke hep böyle olsaydı ama demekki birseylerin yasanmasi gerekti :)
Bu arada bizim olayda gerçekten kv de daha büyük suç vardı .Bunu oğlum varken dediklerine anladım eşim diyoki bu kız sana ne yaptı da ksbullenenedin eee açık o ,ağzı laf yaoiyo seni parmaginda oynatiyo :)) bu arada iki görümcem de askılı vs giyer yani bı açık ben değilim ama bahane olacak ya ...,geçen gittiğimde ana kız bana gayet dekolte bj tişört almışlar hediye diyoki " sen darlaniyosun böyle seviyorsun ondan aldım yakisiyo zaten sana çok kapalı şey iyi olmaz ;D

H hayat2828 açık açık konussaniz deseniz ki ,yani böyle böyle bir durum varmış enfeksiyon filan kaparsa ,biraz yan etkisi geçince buyrun gelin .O zamana kadar evinde dinlensin diye çok mu yanlış anlarlar ? Yani hamilelik vs karistirmadan

Atom mu alıyor kp tam biliyomusunuz

kayınpeder isterse nükleer santralde çalışsın, 2 ay geçmiş üstünden.
hatta iyileşmiş bile, öyle yazdı konu sahibi.
o derece ağır tedavi alan o yaşta insan yolculuk yapamaz ki tabi bölük börçük geldik buralara, siz de haklısınız.

Onu görmemiştim 2 ay gectiyse hala sorun varmidir ki ? Açıkçası ben kp tarafından bakıyorum enfeksiyin vs kapma durumu olursa

Hamileleri etkiliyormus ilaclar ama siz hamile degilsiniz
Cok eglenceli uyeler var cidden
Kanser hastalarinin toplumdan soyutlanmasi gerekmiyor,vebali degiller.
Darkmore yorumlara bakarken ilk senin yorumunu gördüm diye seni alıntıladım yanlış anlama. Sanırım bazı tedavilerde kanser hastası insanı doğurganlığı olan kişilerle aynı odaya dahi sokmuyorlar aşırı radyasyondan dolayı çünkü bir arkadaşımın annesi tedavi görüyordu ve onunla aynı evde kalmasına izin vermemişti doktoru

Acaba 15-20 yıl sonra aynı durumda olsanız ve gelinin damadın seni istemese???ki bu dünyada herkes yaşattığını yaşıyor bizzat şahidim.
Neyse konuya geleyim bazı pet çekimlerinde 4saat hamile ve çocuklardan uzak durun diyorlar sadece 4 saat.radyoterapinin hastadan başka hiç kimseye zararı yok yanı merak etme olan o adama oluyor!
Sadece bir tedavide (ismini hatırlayamıyorum) 1 hafta hastayı ayrı tutuyorlar herkesten oda zaten hastane ortamında oluyor.
Kanser bulaşıcı değildir,evet o hastalar daha ayrı tutulur çoğu zaman ama sağlıklı insanlardan korumak için yapılır bu,kimi griptir bulaştırır kimi çok bilir moral bozar kimi tedavi etmeye çalışır...
Dışlanacak biri varsa oda sizin gibiler.Allah korusun ama adamın sizden enfeksiyon kapma ihtimali yüksek görünüyor!

Çok üzüldüm kayınbabanız ve eşinizin ailesi adına..gelecekte kanser olmayacagımızın garantisi yok...Lütfen insanlara merhamet edin,kanser hastalarına moral verin,Rabbim kayınbabanıza acil şifalar versin inşallah...Biz insanlara da akıl fikir versin,kalbimize sevgi versin

O süre geçti evet

Madem yalnız kalması gereken süre geçmiş, niye insanları salak yerine koyuyorsunuz burada? Hem de hamile olmadığınız hâlde hamileliği bahane ederek yapıyorsunuz bunu.
"Sevmiyorum, istemiyorum" deseydiniz açıkça.
Kimse tedavi sürecini sorgulamaz da hep beraber kayınvalideye saydırırsınız diye düşündünüz galiba.

Bir gün bu tarz konulardan powerpoint sunumu hazırlayıp kayınvalideme izletmek istersem bu konuyu sunumun en başına ekleyeceğim. Sonra kalkıp oğullarını tebrik ederler artık.

Atom alindigi zaman evde sadece ilgilenevek kisi olur adami gezdiriyorlar buyik cesaret tuvalete girmemeye calis .ayrica hamile olmak gerekmez normal her insan icin gecerli

Onu ayri bi odada agirlayin o zaman hayır kendi anneniz gelse ona da mi boyle davranicaksiniz ya

Konu sahibini duyan da adam çıplak elle atomu parçaladı zanneder.
Daha sonra "hastalığı hafifti, iyileşmiş" gibi bir şey söylemiş. Ne dediği belli değil

Insanliginiz midemi bulandirdi. Kanser hastasi bir adam 2 gunlugune evinize gelicek, ortada olmayan hamilelik icin dertleniyorsunuz.. acaba kendi babaniz veya anneniz kanser olsa evime gelme, biz3 hastalık bulastirma dermisin? Bu gelinlerin,kocalarinin ailesini bir mikrop gibi gormesinden nefret ediyorum. Umarim rahatsiz oldugunuz bu durum sizin basiniza gelmez. Gelirse kocanizdan hemen bosanin,adama hastalik bulasmasin!!

Kp in hastalığı troid kanseri ve çok şükür ki hafif olduğu için atomla rt almış. Görümcemde atom aldı birkaç ay önce.1 hafta kadar hastanede kaldı sonrasında da 1 hafta kızından uzak durdu, tuvalet eşyalar ayrıldı, geçti gitti. Babam Rt aldı ve kendisinden hiç bir şekilde uzak durmadık çünkü radyasyon yaymıyorlar. Tedavinin üstünden 2 ay geçmiş ama hala yok bende olsam istemem, sağlıklı insanı bile etkiler diyenler mi istersin, hamile kalmanı etkiler diyenler mi istersin... neremle gülsem bilemedim. Yahu bilmiyorsunuz bari susun...konu sahibi ciddi anlamda hastasınız, en acilinden tedavi olun. Rehber öğretmen olduğunuzu duymam beni ayrıca şok etti. Merhamet sıfır, cehalet diz boyu. Çocuk falanda düşünmeyin lütfen zira bu kafayla onuda babasız büyümeye mahkum edeceksiniz. Eşinizin ve ailesinin Allah yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…