Herseyde yalan söylüyorlar seslerinizle duysam dayanamıyorumAnladım fakat bu yalnız kalma olayınin belli bir süresi olmuyor mu acaba? Kirmadan bir sorsanız. Belki yalnız kalması gereken süre bitmistir. Mesela atomla guatr tedavisinde 12 gün tek başina kalınmaliymış.
Eğer süresi geçmemişse tabi ki kendinizi hamile olmasanız da riske atmayın.
Evet aynen öyleÇünkü yüksek doz radyayon alıyorlar ve çevresinde ki insanlardan uzak durmaları gerekiyor aynı tuvaleti bile kullanamıyorlar
Yani size şöyle söyleyim kanser durumuna ilave.sürekli yalan söylüyorlar nefret ediyorum o yüzden yuzlerinigörmek bile kalbimi sıkıştırıyor her gördüğümde boşanmayı düşünüyorum dayanamıyorum .size çok mu iyi davranıyorlar
Eğer süresi geçmemişse tabi ki kendinizi hamile olmasanız da riske atmayın
Yani size şöyle söyleyim kanser durumuna ilave.sürekli yalan söylüyorlar nefret ediyorum o yüzden yuzlerinigörmek bile kalbimi sıkıştırıyor her gördüğümde boşanmayı düşünüyorum dayanamıyorum .size çok mu iyi davranıyorlar
Yalnız olması gerek süre geçmişse bir problem olmaz. Ama sağlık durumu gerçek srbep değil sizin icin. Yani üstteki mesaja bakınca sağlıktan ziyade gelmelerini istemiyorsunuz da vicdanınızı rahatlamak için bunu bahane ediyorsunuz gibi.O süre geçti evet
Gelmelerini de istemiyorum ayrıca bu kadar düşüncesizlik beni çıldırtıyorHastalık olmasa başka bir şeyi bahane edecektiniz. Şuna açık açık gelmelerini istemiyorum deyin, millet tartışıyor Burda boş yere...
Demek istediğimizde bu zaten ağır bir tablo olsa ortada zaten böyle bir seyahat yapamaz amca .Bakımını yaparken tabi ki mecbur bir ölçüde yanına yaklasirsin, evinde tuvalete, bulasiga dikkat edersin. Anne baba bakıma muhtacsa kimse kenara atmaz. Lakin burada bakıma muhtaclik bir durum yok.
Evet yüksek radyasyon herkesi etkilerŞu an hamile değilse bile etkilenir mi kişi?öğrenmek istiyorum sadece.
Hamile değilsen çocuk da yoksa çok usteleme, bi tomografi cektirsen 200 röntgen kadar radyasyon alıyorsunuz zaten. Ki adam hasta morale ihtiyacı var hastasın gelme derseniz ne kadar üzülür. Empati empati empati...Gelmelerini de istemiyorum ayrıca bu kadar düşüncesizlik beni çıldırtıyor
Kendi annen ve baban içinde böyle yapiyor musun size geldiklerinde ??Gelicez dediklerinden itibaren yerde miyim gökte miyim belli değil o kadar moralim bozuluyor ki tahammül edemiyorum daha bir ay olmadı biz gittik nefes alamıycak gibi hissediyorum kendimi .
Tecrit edilmiyorlar sadece cocuklara ve hamilelere yakin temasta bulunmuyorlar. Odasinin ayrilmasi yeterli. Zaten hassas olan kisilere konu sahibinin davrandigi gibi davranmak dogrudan omrunu kisaltiyorAtom alan hastalar zaten tecrit ediliyolar en az iki hafta kimseyle temas etmemeleri gerekiyor
ATOM denilen tedavi seklini bilmiyordum acıkcası, tşk ederim.Evet yüksek radyasyon herkesi etkiler
Hayır yapmıyorum çunkü onlar bana öyle davranmıyorlarKendi annen ve baban içinde böyle yapiyor musun size geldiklerinde ??
Ee esinizin ne suçu var anasi babasi oglunun evine 2 günlüğüne gelemeyecek mi ?Hayır yapmıyorum çunkü onlar bana öyle davranmıyorlar
Keşke gelmeseler hiç hiç bana uygun bir aile değil niye evlendim ben anlayamıyorumEe esinizin ne suçu var anasi babasi oglunun evine 2 günlüğüne gelemeyecek mi ?
Oh olsun da dediniz mi acaba hastalagi için merak ettim ciddenÇünkü biraz düşünmeleri lazım biz zaten geçen hafta gittik istemediğim halde çünkü sevmiyorum hatta nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?