Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

Herseyde yalan söylüyorlar seslerinizle duysam dayanamıyorum

Hastalık olmasa başka bir şeyi bahane edecektiniz. Şuna açık açık gelmelerini istemiyorum deyin, millet tartışıyor Burda boş yere...

Eğer süresi geçmemişse tabi ki kendinizi hamile olmasanız da riske atmayın
O süre geçti evet
Yalnız olması gerek süre geçmişse bir problem olmaz. Ama sağlık durumu gerçek srbep değil sizin icin. Yani üstteki mesaja bakınca sağlıktan ziyade gelmelerini istemiyorsunuz da vicdanınızı rahatlamak için bunu bahane ediyorsunuz gibi.

Bakımını yaparken tabi ki mecbur bir ölçüde yanına yaklasirsin, evinde tuvalete, bulasiga dikkat edersin. Anne baba bakıma muhtacsa kimse kenara atmaz. Lakin burada bakıma muhtaclik bir durum yok.
Demek istediğimizde bu zaten ağır bir tablo olsa ortada zaten böyle bir seyahat yapamaz amca .
Belli ki değişiklik olsun moral olsun diye istemişler.
Stres de kanseri tekrar nuksetmesinde etkili konu sahibi.
Lütfen adamı üzecek birşeyler yapmayın iki gun idare edin

Gelmelerini de istemiyorum ayrıca bu kadar düşüncesizlik beni çıldırtıyor
Hamile değilsen çocuk da yoksa çok usteleme, bi tomografi cektirsen 200 röntgen kadar radyasyon alıyorsunuz zaten. Ki adam hasta morale ihtiyacı var hastasın gelme derseniz ne kadar üzülür. Empati empati empati...

Yani beni sevmiyorlar annesinde türlü hakareti yapıyor bende istemiyorum biliyorlar ama yine de geliyorlar

Atom alan hastalar zaten tecrit ediliyolar en az iki hafta kimseyle temas etmemeleri gerekiyor
Tecrit edilmiyorlar sadece cocuklara ve hamilelere yakin temasta bulunmuyorlar. Odasinin ayrilmasi yeterli. Zaten hassas olan kisilere konu sahibinin davrandigi gibi davranmak dogrudan omrunu kisaltiyor

Çünkü biraz düşünmeleri lazım biz zaten geçen hafta gittik istemediğim halde çünkü sevmiyorum hatta nefret ediyorum

Kurşun kaplama odada kalmış sanırım kayınpederiniz.

Ne olursa olsun, tavrınız hiç hoş değil. Düşmanım böyle hastalıklarla mücadele ediyor olsa böyle davranmam, kaldı ki eşinizin babası.

Ben üzüldüm kv ve kp e ne olursa olsun, yanlarında olup destek olmalısınız ..

Bunların konuşulması utanç verici geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…