- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
işte bu yüzden umrunda olmamışsın onların. dişini göstermemişsin. her şeye eyvallah demişsin. şimdi baban da onları haklı çıkaracak şekilde davayı çekmeni sağlamış.. üzgünüm ama gerçekler..oruma gidiyor be. Dayak yedim küfür yedim aşağılandım. Doğum yaptım baba evindeydim. Benimle kavga ettiler. Hamileyken açlıktan ağladım ben be. Vicdansızlar. Şimdi öbür gelinlerini el üstünde tutuyorlar. Ulan ben 17 yaşında evlenip her dediğinizi köle gibi yaptım be. Hiç kimse sormadı beni bugüne kadar eşimle görümcem hiç beni başka şehire götürüp gezmedik. Yemin ederim ki bir gün olsun hiç
Bir şeye itiraz etmedim ne dedilerse tamam dedim kabul ettim. Bir gün sesimi çıkarıp itiraz edecek olursam kavga çıkarırlardı. Eşimde fotoğraf çekip profil resmi yapmış. Oturup ağladım böyle. demekki ben hakkermemişim bugüne kadar dedim. Anlatacak çok şey varda anlatacak gücüm yok
Okuz olunce ortaklik bozulurmus. Bir soz daha vardir gider eteri gelir beteri diye. Ins o aldiklari yeni gelin burunlarindan getirir onlarin.Kızlar lütfen bana bir şeyler söyleyin. Bir aydan fazladır baba evindeyim babam zorla bana boşanma davasını geri çektirdikaynımın düğünü vardı gitmedm kaynanamlar kaynım eşim bir sürü video atmıştı sosyal hesaplarına göbek atıp eğleniyorlardı. Uğruna kayınpederim kaynım ve kayınvalidemle kavga ettiğim eltim( o gün evlenen) bir kere bile bana bir mesaj atmadı aramadı. Konu bile açmıştım burda eltimin derdi bemimde derdim. Keşke düğünümde olsaydın bile demedi. Bugün eşim eltim bide görümcem başka bir şehire gezmelere gitmişler. Kayananam fotoğraflarını atmış hepsi yine fotoğraf eklemiş oraya buraya. Onları öyle görünce çok zoruma gidiyor be. Dayak yedim küfür yedim aşağılandım. Doğum yaptım baba evindeydim. Benimle kavga ettiler. Hamileyken açlıktan ağladım ben be. Vicdansızlar. Şimdi öbür gelinlerini el üstünde tutuyorlar. Ulan ben 17 yaşında evlenip her dediğinizi köle gibi yaptım be. Hiç kimse sormadı beni bugüne kadar eşimle görümcem hiç beni başka şehire götürüp gezmedik. Yemin ederim ki bir gün olsun hiç
Bir şeye itiraz etmedim ne dedilerse tamam dedim kabul ettim. Bir gün sesimi çıkarıp itiraz edecek olursam kavga çıkarırlardı. Eşimde fotoğraf çekip profil resmi yapmış. Oturup ağladım böyle. demekki ben hakkermemişim bugüne kadar dedim. Anlatacak çok şey varda anlatacak gücüm yok
Bende üzgünüm. Allah babamında belasını versin zaten o mehvetti hayatımı. Önce o eşime diyordu telefon şifreni verme. O eşimi bu duruma getirdi. Şimdide zorla davayı geri çektirdi bana. Ben bir gün mutlu olacakmıyım acaba;(işte bu yüzden umrunda olmamışsın onların. dişini göstermemişsin. her şeye eyvallah demişsin. şimdi baban da onları haklı çıkaracak şekilde davayı çekmeni sağlamış.. üzgünüm ama gerçekler..
Aileden de kocadan da hayır yok görünüyor. O halde tek başına durman gerek ama buna hazır mısın o önemli işteBende üzgünüm. Allah babamında belasını versin zaten o mehvetti hayatımı. Önce o eşime diyordu telefon şifreni verme. O eşimi bu duruma getirdi. Şimdide zorla davayı geri çektirdi bana. Ben bir gün mutlu olacakmıyım acaba;(
Sürdüremedim işte babam bütün aileyi üstüme yolladı davayı geri çekmem için bütün halalarım eve geldi amcalarım geldi. Defalarca eşyalarımı topladım çıkmama izin vermediler.Baban karşısında dik dur pes etme ve o davayı sürdür. En azından evladın için...
İyi değilim. Niye beni bir gün sevmediler. Niye eşim beni bir gin bile sevmedi niyeKardeş, dayak yemişsin ama takıldığın şey gezmeleri.
Sen iyi misin?
Yahu şiddet gösteren bir adamın sevme organı olduğuna inanman, bana psikolojik desteğe ihtiyacın olduğunu düşündürdü.İyi değilim. Niye beni bir gün sevmediler. Niye eşim beni bir gin bile sevmedi niye
Insanin öz babası bile böyle yaparsa elin adamı neler yapmaz insana Allah yardımcın olsunİyi değilim. Niye beni bir gün sevmediler. Niye eşim beni bir gin bile sevmedi niye
Sürdüremedim işte babam bütün aileyi üstüme yolladı davayı geri çekmem için bütün halalarım eve geldi amcalarım geldi. Defalarca eşyalarımı topladım çıkmama izin vermediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?