Yine kendimi buraya atmak zorunda kaldım kimsem yok.

Pardonda yazımın neresinde saldırı var? Hadi o cahil yazdı, senin üstüne basa basa söylemeye ne hakkın var? Yoruma başlama tarzınız bile hiç hoş değil eltinle kendini niye kıyaslıyorsun? O okumuş yaşını başını alıp evlenmiş derken bile yorum sahibini okumadığı için aşağılıyorsun.. senin kıyaslamaya hakkın yok diyorsun resmen.. bu beni rahatsız etti hepsi bu. Kimbilir konu sahibini nasıl üzdünüz?Biraz empati kurarak yorum yaparsanız iyi olur diye düşünüyorum..

Bu günler geçecek sende buna inanirsan daha hizli gececek, babanin evinden uzaklas sosyal hizmetlere git, aileninin haberi olmadan soruştur, komsulardan agzi sıkı olanlardan, yasli insanlar var bakima muhtac evlerinde yatili kalabilecegin hem sana buyukluk ederler hem sen onlara yardimci olursun. Kesinlikle sosyal medya hesaplarını bi süreliğine kapat bi defter edin yaz herseyi yaz mutluyum yaz en sevdigim renk mavidir yaz gökyüzünü seviyorum yaz hep güzel seyleri yaz sonra yapilacaklar listesi hazirla derin nefesler al ve yasadigin tecrubeleri merdiven yap ustlerine basa basa cik bunu yap, bu hayatta insanin basina gelenleri elinin tersiyle itmesini bilecek

Dinime küfreden müslüman olsa demişler ee sende konu sahibine cahil demişsin

Geçmişe mazi derler kardeşim, evlendin kıymetin bilinmedi geçti gitti,artık önüne bakmalısın.Kızına nasıl daha yararlı olabilirsin onu düşün, babandan fayda olmadığı ortada.Bu yaşına kadar onun sözü geçmiş ama artık ipleri eline alma zamanı

Ruh ve sağliğin için öncelikle davani sürdür .Kimsenin aramasini sizlanmasinida dinleme .
Bebeğin için diren nafakani al sağlam güclü bi kadin olarak mis kokulu bebişine saril.
Hayat devam ediyor ya öyle ya böyle haketmeyenler uğruna kendini feda etme .
Babana gelince de çok fazla müdahil maşaallah yararina olacağina zararina ama vel hasil.
Biraz toparlanmaya bak koca da eltide kv de kp de daha saymicam ban yemem an meselesi.

Babadan çok şey bekleme bir baba daha 17 yaşındaki yavrusunu evlilik keşmekeşine atıyorsa ondan baba olmaz
Biraz canını acıtabilir ama eşin ve ailesinden beklentin olmasın sana şiddet uygulayan canını acıtan seni bebeğinle yanlız bırakan senin üzüntünün takmayan birinden kocada ve babada olmaz
Gelelim bebeğine senin ondan bir beklentin olamaz daha çok küçük ama onun senden beklediği çok şey var onun için ayakta kalmalı onu korumalı sahip çıkmalasın yapmazsan sana sahip çıkmayan babandan kocaman farkın kalmaz ve yarın senin yaşadıklarını oda yaşaya bilir onlar sana sahip çıkmadılar ihtiyacın olduğunda ama sen bebeğine sahip çık onu koru

Size şiddet uygulayan sizi ezdiren birisi zaten sevmiyordur.
O yeni gelin canlarına okusunda anlasınlar...
Çalışıyor musunuz? Geliriniz vs var mı?
Babanızın eline bakmadan boşanma davasını tekrar açın, çalışın...
Kadın sığınma evini deneseniz? Darp raporu vs varsa?

17 yasinda evlenip, aile buyuklerinin seni gezdirmelerini beklersen ve hicbir ozgurlugun olmadan evliligini sirf "esinin ailesine hizmet etmek" icin kurduysan basina bunlarin gelmesi normal. Asil anormal olan, babanin davayi geri cekmesi. Ah su mahalle baskisi.... Umarim bir gun kadinlarimiz kendi ayaklari ustunde durduktan sonra evlenebilir. Yoksa diger turlusu onlardan surekli medet ummaya giriyor.. Bu da karsi tarafta bir ozguven patlamasina sebep oluyor. Ne olur biraz egitim.... Ne olur...

cahilin tanımı Türk dil kurumunda;deneyimsiz,toy genç anlamına gelir.! Ona buna saracağınıza oturun biraz kitap açın, öğrenin bilgi edinin.!

17 yasinda evlendiğin içindir arkadasim. O yasta gelin gidersen gittiğin yerde ezilirsin, gikini cikaramazsin, istedikleri herşeyi yaparsin, yapmazsan da yaptirirlar. Hic babani falan dinleme ac davani bari hayatinin bundan sonrasini kurtar. Tüm bunlardan sonra Dönersen daha da berbat bir hayatin olacak.

Tdk "kirli" kelimesine de aybaşı durumunda bulunan kadın diyo efendim.Ben dilciyim kelimelerin farklı dillerde farklı anlamlarını ve ARGO anlamlarını biliyorum.Siz konuya odaklanın,insanlara bulaşmak yerine konu sahibe yardımcı olmaya çalışın,daha yerinde olur.(Ayrıca kitap okuyup okumamam hakkında yorum yapmak senin istikakın değil bilesin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…