Yine kendimi buraya atmak zorunda kaldım kimsem yok.

Güzelim diğer konularında defalarca dayak yediğini küfür yediğini yazmışsın hem de kızının yanında. Senin eşin adam olsaydı koca olsaydı baba olsaydı ya da insan olsaydı emin ol bunu yapmazdı. Kayınvaliden kızına "anne pis" demeyi öğretmiş. Şimdi sen ne bu kocadan ne bu aileden ne eltinden ne de dıdısının dıdısından hatta kendi babandan bile medet bekleme. Babana çok kızdım davayı geri çekerkenki düşüncesi neydi? Seni o eve geri yollamak mı istiyo sülalen? Diret ama gitme, değer ve saygı görmediğin yerde ne işin olur? Sen de sevilmeyi hakeden bir kadınsın. Ahlanıp vahlanmak yerine artık dik bir duruşun olsun ailene de taviz verme.

Baban neden çektirdi davayı. Mazereti ne merak ettim. Kızım az dayak yedi biraz daha yesin diye mi !! Çekme davanı bu kadar nispet yapıyor sen şimdi gidersen eskisinden beter olur herşey.

Canim insanlar iylikten guzelliktwn anlamaz herseye tamam dersen degerin oluyor disini gostermek lazim herkes ister iyi olalim ama yok anacim anlamazlar

Ben de seni merak ediyordum ne yaptın diye. Elimizden birşey gelmiyor ki.. Gidersen herşey daha da kötü olur. Merhameti olmayan herşeyi yapar. Keşke dinlemeseydin onları. Tüm gücünü topla. Allah yardımcın olsun.

İyi değilim. Niye beni bir gün sevmediler. Niye eşim beni bir gin bile sevmedi niye
Kurban olsunlar sana. Midesi pismiş ondan sevmemiş seni demek. Git hayatını kur. Kendi düzenini kur. Sen hele bi doğrul Allah yardım eder. Oturduğumuz yerde hiçbir şey önümüze gelmez. Ah be güzelim kızın için yap ya.

Dünyada ne kadar acımasız insan varsa gelir mazlumun sırtına biner .. Sabret .. Her işte vardır bir hayır .. İyi yönlerine bak hayatının .. Belli ki boşanamıyorsun da .. Çocuğunu düşün. Onunla ilgilen ve sende hayatını yaşa

İyi değilim. Niye beni bir gün sevmediler. Niye eşim beni bir gin bile sevmedi niye
Eşin seni sevmemiş olabilir
Sen kendini sev herseyden evvel
Senden bir tane daha yok bu dğnyada değil mi
Davani sürdür ve boşan
Gerekirse işe gir çalıs ailenden destek alma
Adam sana şiddet uygulamıs
Bu adamdab artık hayır gelmez ki
Dünyanın öbür ucuna gitse umrum deil demen gerekirken sen beni neden sevmedi diyorsun

Ben de boşandım ama hiç bu tarz düşüncelerim olmadı
Deli gbi severken ayrılmak zorunda oldugum için ayrıldım
Ama şimdi baskasi ile evliyim ve cok mutluyum

Hayıflanmayın
Çözüm arayın

Mazlumun ahı indirir şahı
Herşeyin bir zamanı vardır...
Üzülmeyin Allah büyüktür ve size yapılan bu haksızlığı asla onlara bırakmaz
Evvela resimlerine falan bakmayın çıkartın listenizden nerde ne halt ediyorlarsa zerre ilgilenmeyin
Babanız davayı çektirdiğine göre sizi tekrar eşinize mi yollayacak?
Keşke davayı geri almasaydınız
Gerekirse sığınma evine gidin ama o adamın yanına gitmeyin
Ve lütfen neden beni sevmediler gibi düşüncelere kapılmayın
Bu tarz düşünceler size zarar verir
Güçlü olun dik durun
Annesiniz evladınız var
Umursamayın onları
Yalnız Allah'a sığının
İnşallah o size yardım edecek göreceksiniz
Sabredin
Güzel günleriniz yakın inşallah

Öncelikle yaşadıklarına üzüldüm...anlatımına göre burada suçlu maalesef babanı görüyorum..karşı tarafa bu fırsatı hareketleriyle bu yüzü o verdi ve şunu unutma eğer büyüğün Baban arkanda durmuyorsa, karşı taraf sana istediği gibi davranır maalesef. Allah yardımcın olsun cnm hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah

Sizin hiçbir suçunuz yok. Bütün suç o baba dediğiniz insanda. 17 yaşından itibaren hayatınızı karartmış. Umarım dik duracak gücü kendinizde bulabilir, bir çıkış yolu bulup o aileden kurtulursunuz, kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz. Bu gece sizin için dua edeceğim.

Deveye diken insana .... gerek demişler. Her dediklerini yapınca nasıl başınıza çıkmışlar. Yeni gelin ağızlarına s...tır o yüzden değerlidir.
Ben buna pek inanamıyorum. Kişilikle alakalı bence.
Halamın 2 gelini var. Altlı üstlü otururlar ilk gelini ile. Küçük geliniyle aynı evdeler.
İlk gelini bu dediğiniz "insanı s..." cinsten. Ve halamın zerre umrunda değil hiçbir kıymeti, haysiyeti yok ilk gelininin. Karışmaz, evine girmez kendi haline bıraktı.
Küçük gelini efendi, saygılı, uyumlu, yerini saygısını bilir. Çok severim. Halamda çok sever ana-kız gibiler.

Kıyamam sana üzülme boşver desemde üzülmeye devam edeceksiniz büyük bir ihtimal.. fani dünyada insanlar hiç ölmeyecek gibi planlar yapıp başkalarının hayatları üzerinden oyunlar oynayabiliyorlar .. ama unuttukları birşey var ki planların en büyüğünü en adaletlisini yapan yalnızca Allah c.c.. sabret seninde bu çektiklerinin bir mükafatı olacaktır elbet.

Eltinle kendini niye kıyaslıyorsun kız okulunu bitirmiş, yaşını almış evlenmiş, belliki kendini de savunabiliyor.

17-18 yasinda evlenip onlara kölelik yaparsan, arkanda aile gibi aile olmazsa böyle olur. Bunları sonuna kadar haketmişsin demiyorum, universite mezunu olan, iyi kariyeri olan dayak yemiyor degil ama bu tarz şeylerde az buçuk etkiliyor. Herseyin cözümü cevsp vermemek, susmak değil. Geri dönersen daha kötülerini yaşarsın.

Hiç mi kalbiniz Yok merak ediyorum, kölelik yaparsan nedemek?yaşından da anlaşılacağı üzere yapmış bir cahillik evlenmiş. Arkasında sağlam bir ailesinde Yok belli ki yani hayata zaten 1-0 mahlüp başlamış arkadaş.. aklı başında olgun biri olarak bukadar üstüne gitmenizin mantığı nedir?üstelik hamileyken bile aç kaldığını yazmış.. şahsen benim yüreğim titredi.. hissetmek için inanılmaz özelliklere sahip olmak gerekmiyor.. lütfen yorum yaparken birazdaha insan olmaya özen gösterin.. şefkatten hiç bahsetmiyorum bile..

Sende yorum yapmadan once okuduğunu anladığından emin ol.

Farkındaysan yanlışlığı düzelttim, saygılar

Ulan ben 17 yaşında evlenip her dediğinizi köle gibi yaptım be
Konu sahibi böyle dedigi icin, kölelik yaparsan dedim. Bence bi daha duzeltin. Saldircam diye neyin ne oldugunu ne okuyorsunuz, ne anliyorsunuz. Yorumumda konu sahibine hakaret veya kötü bir kelime gecmiyor. Varsa bir sıkıntı kibleyin uzaklastirma alirim zaten. Uzatmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…