- 31 Ekim 2013
- 21.639
- 72.778
- 798
- 41
- Konu Sahibi TamBirAzize
-
söylemek zorudasınonu da düşündüm ama bu adam yakınlaşıo ya buna git gide , bu kez de demez mi senn için mi yakınlaşıo bana yani die ??? ondan korkuyorum...!!!!
Ya dur bir sakin ol.oncelikle burayi esinin gorme ihtimalini sifira indir.soylemene gerek kalmadan burdan ogrenmesin.iş değiştirme olasılığım yok ve maalesef bi nerdeyse 3-4 yıl da burda kalma ihtimalimiz var ... oooffff
+1TamBirAzize iyisimi al eşini karşına güzellikle anlat bu zamana kadar niye söylemedin derse önemsemediğim için söylemedim seninle yakınlık kurmaya başladığını görünce içim rahat etmedi keşke daha önce söyleseydim ama başkasından duyacağına benden duy istedim dersin
böyle bir gün ikigün trip atar
başkasından duysa mazallah konu başka yerlere gider
güzellikle anlatın
O zaman açık açık konuşun eşiniz açısından gerçekten kötü bir durum beklemeniz zararınıza olur ilerleyen zamanlarda duyarsa ciddi problemlere neden olabilir bu durum...Allah sizi bu sıkıntıdan kurtarsın tez zamanda insan bazen içinde kötü niyet olmadan da yanlış anlaşılabilir böyle bir duruma düşmeyin.iş değiştirme olasılığım yok ve maalesef bi nerdeyse 3-4 yıl da burda kalma ihtimalimiz var ... oooffff
Nasil anlattin ne aoyledin esine.allah ayirmasinKızlar cevaplarinizdan dolayi cok tesekkur ediyorum eşime söyledim az çok , iyi kötü ...biraz tavır yaptı tabi ama şimdilik iyiyiz şükür dua edin Rabbim bizi hiç ayurmasin hiç bir şekilde çünkü ben kocami (nekadar hak etmesemde ) çok seviyorum
valla çok zorlandım anlatırken , birde ben pek yalan söyleyemem ama söylemek zorunda kaldım artık maalesef Allah affetsinNasil anlattin ne aoyledin esine.allah ayirmasin
Canm kendine kizma oncelikle.sen esini aldatmadin.onunla cikarken esin yoktu.valla çok zorlandım anlatırken , birde ben pek yalan söyleyemem ama söylemek zorunda kaldım artık maalesef Allah affetsin(( , loş bir odadaydık oturuyorduk öle iyi ki öyleymiş zaten (ben ayarlamadım bir anda gelişiverdi olaylar Allah korudu gene diyebilirim ) yalan konuşurken yüzümün kızardığını görseydi muhtemelen anlardı herşeyi, bunları yazarken bile utanıyorum nefret ediyorum kendimden....o gün beni birilerinden kıskandı görüşmeni istemiorum dedi bende ,tamam ama bende senin x ile görüşmeni samimi olmanı istemiyorum dedim nedenini sordu tabi doğal olarak Allahım o an bana nasıl yardım etti o cümleler nasıl dökülüverdi bilmiyorum ama sadece eskiden bana karşı ilgisi olduğunu, aramızda bişey geçmediğini, önemsiz bişey olduğu için söylemediğimi ama artık git gide yakınlaşmalarından rahatsız olduğumu kötü bir görüntü oluştuğunu dile getirdim. O da biraz kızdı tavır yaptı alttan aldım ama geçti şşükür şimdilik, atlatmış gibiyim sanki ama karşılaştıklarında nolur bilmiyorum... imtihan bu ya bugün tam önümüzden geçti X de , eşim görmedi ama illa ki görcek kendime ççok kızıyorum yaa çok gece gece sana da herşeyi anlattım günlüğe döker gibi canım kusura bakma, iyi bir gecemiz ,gündüzümüz, gleceğimiz olsun ne diimm ....
bir zamanlar ilgisi vardı ha iyiydi bu :) amin canım benim tanımıyorum seni ama iyi geldin gece gece çok sağol ( yok görmüo sadece kulübe üye olduğumu bilio o kdar yatıyo zaten garibim Allah başımdan eksik etmesin onu hiçbir zaman )...iyi geceler tekrardan canımCanm kendine kizma oncelikle.sen esini aldatmadin.onunla cikarken esin yoktu.
Burada yazdiklarin pc veya telde kayitli kalmasin sifren vs.dikat et gormeain esin.
Bazn beyaz yalanlar hayat kurtarir bosver iyi yapmissin ustubkapali anlatmakla.ayricada yalan deil bir zamanlar ilgisi vardi:)
Kapat bu konun ustunu esinede kurcalama tekrar tekrar anlatma.sorarsada ya bekarken ilgiai vardibben yuzvermedim kapandi gitti abartma de.allah yuvani korusun.iui geceler mutluluklar
birde bana sor.. keşke bundan 3 yıl önceki hayatımı verseler.. yanından dahi geçersem assınlar beni ...kalbim sıkışıo onu gördükçe tansiyonum düşüo ayakta duramıorumNe şerefsiz bir adammış. Gel de gırtlağını sıkma bunun.
Ya canm ne kadar kndini yesin bitirdin.bitti gitti.sanki eainimi aldattin genclik hatasi de gec.birde bana sor.. keşke bundan 3 yıl önceki hayatımı verseler.. yanından dahi geçersem assınlar beni ...kalbim sıkışıo onu gördükçe tansiyonum düşüo ayakta duramıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?