yine mi imtihan...???

Yani kimse eşinin eski sevgilisiyle
kanka olmak istemez diye
düşünüyorum.
Ki eşin bu konuda mağdur oluyor şuan bence.
Söyle dicem
bu kez eşinden niye daha önce söylemedin diye paparayı yiyeceksin.
Ye yanii, hoş görünmüyor çünkü şuan ki çizilen tablo.
çok haklısın yaa, zaten artık katlanamıyorum :kızgın:

Ben olsam kesinlikle iş değiştirirdim tabi imkanım varsa...Eşime söyleyipte onu huzursuz etmezdim samimiyet devam ederse uyarırdım anlatırdım bu problemi çünkü eşime kıyamazdım haberi olsa eminim ki samimi olmaz hiçbir şekilde. Bence kesinlikle müdahale etmelisiniz
iş değiştirme olasılığım yok ve maalesef bi nerdeyse 3-4 yıl da burda kalma ihtimalimiz var ... oooffff :kızgın::kızgın::kızgın:

Kendimi eşinin yerinde düşündüm bir an. Bildiğin iğrenç ötesi bir durum. Baştan neden söylemedin ki?
çekindim söyleyemedim keşke ahh keşke söyleyeydim ... o çocuğun böle davranacağını nerden bilebilirdim ki ...

Soğutmaya çalışarak bir yere varamazsın, erkeklerde bu ters tepiyor bilesin. Açık olmak da yarar var, evveliyatında bir süre bu kişi ile görüştüğünüzü ama birbiriniz uygun olmadığınızı gördüğünüzü ve bitirdiğinizi söyle. Önemsiz bir şeyi bu yüzden üzerinde durmadım ama şu an sana yakınlaşma çabalarına bir anlam veremedim ve bu durum hoşuma gitmiyor deyin.

Eski sevgilimi görsem görmezlikten gelirdim..
eğer beni rahatsiz etseydi eşime sölerdim... karşıma çikmasin!!!!
Benim eşim çok kıskanç Kadin erkek arkadaş olunmaz der.. gerçekten de doğru sölüyor. ama oluyolar işte samimi olmuyorum...
işyerinde erkek iş arkadaşlarimla muhabbet etmiyorum.. iş için bişey öğrenmek için sorabilirm cvbı bulabilirim.. eşim buna bişey demiyor. allem kellam muhabbeti olmaz.

ne bileyim keşke söyleseydim kafama tüküreyim ozamanlar bir merhabalaşmalrı vardı ona güvenmiş olmalıyım ...

üzülme canını sıkma dua et çok dua et içinin sıkıntısı geçer öyle Allahım yardımcın olur.. zamana bırak bakalım.. eşin sana güveniyorsa eğer öğrenirse ozaman Gerek duymadım benim için önemsiz biriydi falan dersin inşallah uzamaz konu:(

başına kötü şeyler gelecek bence.
eşini böyle aptal konumuna düşürmen ağır hata ben olsam boşanırdım senden.

üzülme canını sıkma dua et çok dua et içinin sıkıntısı geçer öyle Allahım yardımcın olur.. zamana bırak bakalım.. eşin sana güveniyorsa eğer öğrenirse ozaman Gerek duymadım benim için önemsiz biriydi falan dersin inşallah uzamaz konu:KK43:
yokk canım yaa bu vicdan azabıyla duramayacağım zaten büyük bi ihtimal söyleyeceğim ..

açık ve net söylemelisin ilerleyen zamanlarda konunda haklıyken neden söylemedin diye hata bulunmasın
zararın neresinden dönersen kardır
evet hata yaptım sana baştan söylemeyerek ve neden söylemediğini açıklayarak
alttan alarak konuşabilirsin. o an aşkın bulutların üstünde uçarken unutmuşum dersin

Eski sevgilimi görsem görmezlikten gelirdim..
eğer beni rahatsiz etseydi eşime sölerdim... karşıma çikmasin!!!!
Benim eşim çok kıskanç Kadin erkek arkadaş olunmaz der.. gerçekten de doğru sölüyor. ama oluyolar işte samimi olmuyorum...
işyerinde erkek iş arkadaşlarimla muhabbet etmiyorum.. iş için bişey öğrenmek için sorabilirm cvbı bulabilirim.. eşim buna bişey demiyor. allem kellam muhabbeti olmaz.
evet bende grmezlikten geliyorum ama o bana yaklaşamadığı için mi ona yakınlaşmya çlışıyor bilmiyorum ...ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.... hiç bilmiyorum...

aldığım en ağır eleştiriydi ama belki de haklısınızdır , Rabbim sizlerden korusun böle şeyleri...

eleştiri değil kendimi bi an eşinizin yerine koydum ve aptal gibi hissettim.
aynısını siz düşünün bi kızla samimi oluyosunuz sevmeye başlıyosunuz arkadaş olarak
ve bi anda öğreniyosunuz ki kız eşinizin eski sevgilisi hem de 7 ay sürmüş ve eşiniz bunu sizden saklamış.
böyle şeyler elbet ortaya çıkar bigün.eşiniz şu an sizin eski ilişkinizi bilen insanların gözünde ne konuma düşüyor bi düşünün.çok ağır bi durum bu.

O eski ex de tam bir şey..
Bile bile samimi olma, yakınlık kurma çabaları..
Amacı ne dedirtiyor ister istemez.
birde bana sor, içimden hem kendime hem ona saydırıyorum saydırıyorum saydırıyorm ama... nafile....

eleştiri değil kendimi bi an eşinizin yerine koydum ve aptal gibi hissettim.
aynısını siz düşünün bi kızla samimi oluyosunuz sevmeye başlıyosunuz arkadaş olarak
ve bi anda öğreniyosunuz ki kız eşinizin eski sevgilisi hem de 7 ay sürmüş ve eşiniz bunu sizden saklamış.
böyle şeyler elbet ortaya çıkar bigün.eşiniz şu an sizin eski ilişkinizi bilen insanların gözünde ne konuma düşüyor bi düşünün.çok ağır bi durum bu.
haklısınız, bunların hepsini bende düşünüyorum inanın; hata yaptığımı da kabul ediyorum ama ilk başta söyleyemeddiğim için iş buralara kadar geldi... daralıyorum git gide zaten ...

Soğutmaya çalışarak bir yere varamazsın, erkeklerde bu ters tepiyor bilesin. Açık olmak da yarar var, evveliyatında bir süre bu kişi ile görüştüğünüzü ama birbiriniz uygun olmadığınızı gördüğünüzü ve bitirdiğinizi söyle. Önemsiz bir şeyi bu yüzden üzerinde durmadım ama şu an sana yakınlaşma çabalarına bir anlam veremedim ve bu durum hoşuma gitmiyor deyin.
en mantıklısı böle sölemek galiba, teşekkür ederim canım

birde bana sor, içimden hem kendime hem ona saydırıyorum saydırıyorum saydırıyorm ama... nafile....

Yani 3 ünüz aynı şirkettesiniz
muhtemelen diğer çalışanlar eskiyle olan münasebetini
biliyorlar.
Şuan bu eskinin şerefsizliği apayrı bir mevzu ona
hiç girmicem
ama eşin bilmeden çok saçma sapan bir durum yaşıyor şuan.
Yani ben böyle birşey öğrendiğim an çok sert
tepki verebilirim,
Eşin açısından daha fazla uzatmadan olaya el atmalısın.
Artık kavga edeceksiniz orası kaçınılmaz.
Bir şekilde şu durumu düzelt.
Korkunun ecele faydası yok Azize :ruh:

merhaba sevgili arkadaşlarım... bir sıkıntım var ki nasıl anlatacağımı ne yapacağımı nasıl davranacağımı kimlere soracağımı bilemiyorum... yeni evliyim ( 7 ay kadar )... evlenmeden önce biriyle bir ilişkim oldu ve ben bunu eşimden saklamak zorunda kaldım çünkü aynı yerlerde çalışıyoruz ve sürekli birbirimizi görüyoruz (ben bundn çok rahatsız oluyorum !!!! ). Normalde eşimle bir merhaba merhabaları varmış ama biz evlendikten sonra bilmiyorum neden !!!! bi samimi olmaya çalışmalar bi yakınlaşmalar falan filan... deli oluyorum yaaa düşündükçe... niye böyle yapıyor , ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ??? halbuki ayrılık sebebimiz kendisinin farklı bi kızı bulup kusura bakmayın ama beni mal gibi ortada bırakmasıydı. Şimdi bu yakınlaşmalar filan niye anlayamıyorum ???? git gide samimi olmalarına dayanamıyorum artık ( ben çocukla hiç konuşmuyorum , yüzüne dahi bakmıyorum ) ... ne yapmalıyım ,nasıl davranmalıyım , eşime söylemeli miyim ??? lütfen bana yardım edin çok bunaldım artık ... cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Baştan saklamanız hataymış ama şuan hala saklıyor olmanız bence hoş değil. Çünkü eski sevgiliniz bana art niyetli gibi geldi. Sizden değilde başkasından öğrenmesi eşinizi daha kötü hissettirir.

ben çok korkardım sanırım yerinizde olsam adam patavatsız biriyse hele..
geç olmadan söyleyin isterseniz.

ya önemsiz saçma sapan bişeydi söyleme gereği duymamıştım ama bakıyorum bişeyler paylaşmaya başladınız bence gerek yok uzak dur falan deyin.
o eski sevgiliinizinde amacı ne acaba?
ayrıca eşiniz içinde üzüldüm :KK43:
bende üzülüyorum ve vicdan azabı yaşıyorum bu yüzden, patavatsız biri deil söylemez biliyorum ama ne yapmaya çalışıyor bunu anlamış deili.. söyleyeceğim yaa artık yapacak bişey yok ...

Yani 3 ünüz aynı şirkettesiniz
muhtemelen diğer çalışanlar eskiyle olan münasebetini
biliyorlar.
Şuan bu eskinin şerefsizliği apayrı bir mevzu ona
hiç girmicem
ama eşin bilmeden çok saçma sapan bir durum yaşıyor şuan.
Yani ben böyle birşey öğrendiğim an çok sert
tepki verebilirim,
Eşin açısından daha fazla uzatmadan olaya el atmalısın.
Artık kavga edeceksiniz orası kaçınılmaz.
Bir şekilde şu durumu düzelt.
Korkunun ecele faydası yok Azize :ruh:
aynen aynı yerdeyiz 3'ümüzde maalesef... bir kaç kişi de olsa biliyorlar evet.... yaa bir de hiç kimse o şahsiyetsiz de dahil sölemese içim elvermiyor bu duruma artık ki :sinirli:

evet bende grmezlikten geliyorum ama o bana yaklaşamadığı için mi ona yakınlaşmya çlışıyor bilmiyorum ...ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.... hiç bilmiyorum...
bence eşinize sölemelisin ki soğuk davransin adama karşı..
adam eşinize ne oldu ya kanka derse bilemiyorum.. adam seninle yaşadığı ilişkini eşinize anlatirsa çok kötü..
inanki ben böle şeylerden nefret ediyorum bunu baştan sölemeliydin..
off düşüncesi bile korkunçç..:KK17::KK17:

Back
X