Yine sizde teselli bulmaya geldim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Bayram öncesi işten cıkarılmıstım. Sonra biryer buldum 3 haftadır calısıyorum buraya istemeyerek gelmiştim aslında. Zaten olmaz buradan elime para geçsin 2 ay deneme süresi bu süreçte belki severim diye girdim. İstememe sebebim patron kadın asırı despot duruyordu ki öyle birisi gercekten ama işini yaptıktan sonra zararı geleceğini sanmıyorum . Ortam olarak eski yerden cok cektim dışlandım sevilmiyordum ortam bana uygun değildi. Simdiki yerde insanlar daha olgun daha iyiler . Sadece şunu farkettim ben çekimser biri olmuşum ailemin durumu Vs beni cok etkilemiş hem bir utangaçlık geri cekilme insanların huyuna gidip kabul görme psikolojsine girmişim özgüvenim düşmüş meğer.. alışmaya calısıyorum ortama iş bulmuşken sartlari da ortalama iken simdilik iyi görüyorum mesailer hariç.
Bu arada duygusal anlamda cok yalnız hissediyorum kardesim ile anlaşamıyoruz gecen kavga ettik kendi haline bıraktım ilk defa kendimi cektim bukez baktım o da kötü olmuş durduk yere ağlıyordu dayanamadım barıştık destek verdim. Bir tane yakın arkadasım var sevgilisi var son 1 haf ta dır onun adına seviniyorum sevmek sevilmek güzel ama istemsizce benim neden olmuyor diye üzülmekten kendimi alamıyorum . Artık sevgilisi oldugu için biliyorum ki gezmelerimiz azalacak. Kıskançlık yapmak istemiyorum elimde değil kendime acıyorum . Kime dokunsam elimde kalıyor resmen olmuyor bir türlü kalbimi carptıran birini bulamadım bulamıyorum . Happn uygulaması indirdim birkaç kişiyle tanıştım buluştum ama olmadı. Gecen biriyle buluştum mesela o da laylaylom biri cıktı benim oturaklı ciddi ilişki aradığımı anlamış olmalı ki iki gün gündür devamlı yazarken bugün hiç yazmadı bile. Yaşım 26. Evet cok büyük bir yaş değil biliyorum illaki biri cıkar zamanı vardır diyeceksiniz. Ama bende artık mutlu olmak istiyorum zaten ne cevre ne arkadasım kaldı. . Tek de bir yere kadar. Spor yapıyorum iyi geliyor suan işe yeni girdim onun stresi var. İngilizce kursuna başlıcam inş işimde sorun cikmazsa. Lakin ben mi cok inceliyorum bilemiyorum kimseye ısınamıyorum herşeyini inceliyorum içime sinmeyince olmuyor zorlama ile denedim daha önce bunu da biliyorum .
Ne bileyim aranızda var mı böyle olup biranda hayatının askını bulan belki umut olur bana ya da ne bileyim birden ask olmaz mı kaptırmadan kendimi birileriyle görüşmeyi nasıl başarırım tavsiyesi olan.. Suan evde oturmus zaten regl im ağlayasım var. En yakın arkadaşım ve kardesim ise sevgilileri ile bulusmus mutlular.

En beklenmedik zamanda çıkıverir karşına, her düşüşün bir çıkışı vardir

Çevre edinsen kendine farklı ortamlar hobiler bulsan ..
Farklı insanlarla da tanışırsın..

İnsanın mutlu olmak için başka insanlara ihtiyacı yoktur ki. Mesela ben bir arkadaşım var öğretmen 34 yaşında bekar bir kız. Tek başına o kadar mutlu ki onu gördükçe hayattan zevk alıyorum mesela alıyor eline kitap açıyor bir fon müziği elinde kahve ondan mutlusu yok. Bence insan ne kadar istersen kadar yalnız ve kadar kalabalıktır.

Bazen insanlar yalniz olsa daha mutlu oluyor. Illa asik olmak zorundap degil ki herkes. Teyzem hic evlenmedi ve inanilmaz mutlu. Dunyayi geziyor.

Bazen de dibe vurmadan en zirveye cikamazsin. Senin de mutlu olacagin zaman gelecek yasin daha genc :)

Şartları buna müsaittir. Şöyle birşey var benim ailem oldum olası sıkıntılı ev ortamım kötü 2 odalı bir evdeyiz fazlasına babamın gücü yok birasından ikisinden sorumsuzlugundan. Ben kendi tırnaklarımla bugünlere tasıdım kendimi. Öğrenciyken calistim harçlık yaptım birikimi var az da olsa kenarda. Ama işte insan yoruluyor tüm bunlar beni asabi yaptı iletişim sorunları yasadım içime kapandım bazen suan arkadasım yok bir tane var ona da bel bağlayamam. Farklı ortamlara girerek belki birseyler olabilir arkadas Vs ama inanın insanlar artık.bitbirinden korkuyor ve sonradan arkadas edinilse saglıklı olur.mu bilmiyorum. Cocukluktan tanıdığım biriyle bile bazen anlasamıyoruz. Ailem hep ayak bağı oluyor bana özgür olsam eminim cok dahaa başarılı bir kız olurdum. Hep korkuyla büyüttü babam esip gürledi hala öyle. Bu yüzden hayatımı birini bulup onla devam ettirmem lazım tek başıma eve cıkmadı olasılığım %1 cünkü. Ama cıkmayınca da cıkmıyor işte . Gecen sene biri oldu anlasamadım tutku yoktu ask yoktu. Teyzem de ne aşkı onu beklersen ooo filan diyor sırf evlenmek için biriyle olamam içimin kıpır kıpır olması lazım. Her insanın bir bahtı var sanıyorum ...
Çevre edinsen kendine farklı ortamlar hobiler bulsan ..
Farklı insanlarla da tanışırsın..

Bazen insanlar yalniz olsa daha mutlu oluyor. Illa asik olmak zorundap degil ki herkes. Teyzem hic evlenmedi ve inanilmaz mutlu. Dunyayi geziyor.

Bazen de dibe vurmadan en zirveye cikamazsin. Senin de mutlu olacagin zaman gelecek yasin daha genc :)

aile ortamında sıkıntı oldukça insan bir başkasın da mutluluk arıyor. tam anlamıyla ailenizden alsaydınız sevgi ihtiyacını şuan böyle düşünmezdiniz. özellikle kız çocukları babadan sevgi görmeli bence. önce kendi mahremi kendi ailesi ile doymalı sevgiye ki başkasına kendi evine ve çocuğuna sevgi verebilmeli.

Ee sonuc ? Bunu bende biliyorum burdakiler de biliyor lakin bu benim yazdıklarıma karsılık sadece üzecek bir yorum. Babama söylenmeli

Ee sonuc ? Bunu bende biliyorum burdakiler de biliyor lakin bu benim yazdıklarıma karsılık sadece üzecek bir yorum. Babama söylenmeli
kırmak için yazmadım kusura bakmayın. inşallah herşey gönlünüzce olur ne diyeyim. biraz sıkıntı çekmeden kimse ferahlığa ulaşamıyor sadece sabır etmeli biraz.

Sorununuzu teshis etmissiniz tebrik ediyorum özgüven probleminiz var ve su an sağlıklı bi ilişki kurabilir misiniz?

Aşk damdan düşer gibi gelir hiç hesapta yokken.

Planlarinizi uygulayin ve ozguveninizi tekrar kazanin. Özgüven olduktan sonra gerisi olur.

Yasiniz tam zamanlari :) Gönlünüzce yasarsiniz beklediginizden de güzel mutluluklari inşallah da kafaniza çok takmayin.

Benim bi amcam da kizlarina epey düşkundur bu mottoyla herkese " benden sevgiyi bulsunlar " der de oğlu da var. Her gönülu kazananlara ne mutlu.

En kötü zamanımda hayatımın aşkıyla tanıştım, allaha şükürler olsun 3 senedir birlikteyiz. En ummadığın en kötü hissettiğin zamanda öyle birni çıkarırki allah karşına şaşar kalırsın. Ben hep dua ettim allah karşıma hep dualarımdaki gibi bir adamı çıkardı. Zaman ver sadece olacak diye zorlama.

Nasıl anlamadım? Ne yapacaksan hemen yap derken önüme gelen ilk adama yapısayım mı mesela anlamadım valla
Hayır canım benim. Mesela kurs diyorsun hemen yap. Ailem sorunlu diyorsun onları bir kenara bırak. Bir an önce kendini mutlu et. Kendini mutlu edemezsen kimseyi mutlu edemezsin. Tamam

26 yasindasin
Kasmak icin cok erken
Hayati akisina birak be guzelim
Ne bu dusunce tasa bu yasta
Calis gez toz dusunme bu kadar

Diyorum ya ailede mutlu olmayınca ve hep maddi manevi sorun olunca gez toz kolay olmuyor birde fazla düşünceliyim mesela.ilk defa 3 günlük bir tatile gidicem arkadasım la sehirdısına ama içimde eburukluk oluştu annem gezemiyor göremiyor yazık kadına diye hiç gün yüzü görmedi diye umursamaz olup kendimi mutlu etmeye bakamıyorum galiba

Diğer işten kurtulduğunuza sevindim,bulunmak zorunda olduğun yerde dışlanmak çok kötü olsa gerek...
O tür uygulamalarda erkekler genelde takılayım modunda oluyor ciddi bir şeyler bulmayı ummayın derim. Böyle şeyler biraz kısmet,aynı yaştayız önümüzde uzun yollar var zaten ömrümüzün sonuna kadar aynı adamla kalacağız acele etmeyin :))
Kursa gidip sosyalleşmeniz daha iyi bence.

Aynen biriyle buluştum ve yazmadı bugün adaya gitmek istiyordu benimle şaka gibi sırf laylaykom takılmam ben diyip kendimi anlattığım için.
En yakın bir tane arkadaşm var o da sevgili edinünce daha kötü olmaya başladım cünkü daha önce oldugunda hep onla görüşüyordu cok yalnız hissetmiştim bu kaygı olustu sanırım ama kimseye bağımlı olamayız bunun da farkındayım .. Herkes eğlenip gezip tozuyor bu yasta böyle olmak acınası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…