Yine sizde teselli bulmaya geldim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Annenize resimleri gösterin bi gün bizde gideriz kız kıza deyin.

Annenize de yardımcı olursunuz once kendinizi kurtarin bu girdaptan bu annenize ihanet değil.

Evladi mutluysa anne iki katı mutludur.

Hiç yasamadan insanlari taniyamazsiniz da zamana uyun.

Şöyle mesela bir kahveye 15 tl verebilirim dışarda ama suan o bile canımı acıtıyor annem orda 3-5 kurus hesabı yapıyor diye cok mu melankolik düşünüyorum

Ya kusura bakma ben de kısa süre önce isten çıkardığım için acisi hala içimde o yüzden senin neden çıkarıldığını merak ettim ?Aşk konusuna gelince ben eşini 6 yıldır tanıyordum .Eski iş yerinden arkadaşımdı ve 6 yıl boyunca facebook da sadexe ekli olarak kaldı Birkaç kere şansını denedi istemedim .Ama son denemesinde görüşmek istedim ne çıkar ki dedim .Ve gerçekten bazı seyler alın yazısı ve kısmet gördüğüm an kalbim titredi .Benim yalnız olduğum dönemlerde sevgilisi olan O dönem kankam alan arkadaşım duyduğuma gore hala bekar .O yüzden o işler hicmi hiccccccccc belli olmaz kuzum

Acınası bir durum yok siz öyle hissediyorsunuz. Yalnız da mutlu olabilir bazı aktiviteler yapabilirsiniz kurs fikri,yine söylüyorum yerinde bir karar. Arkadaşınız sevgilisi ile sizin aranızda denge kuruyorsa zaten hiç arkadaş olmamışsınız.

Kuracak mı göreceğim acıkcası .. Suan için belli değil bakalım..

Şöyle mesela bir kahveye 15 tl verebilirim dışarda ama suan o bile canımı acıtıyor annem orda 3-5 kurus hesabı yapıyor diye cok mu melankolik düşünüyorum

Annenizle buyudunuz ve anneniz gibisiniz bu çok doğal sadece vicdan azabi cekmeyin.

Her aile evladi kendisinden daha iyi mutlu yasasin ister.

Ninem 85 yaşında Onlar' in zamaninda sartlar baskaydi annem 60' larda O' nun zamani başka ve benim zamanim baska ve sartlar hep daha iyiye gidiyor şükür.

Annenize ileride imkaniniz varken yardim etmezseniz kalpsiz olursunuz şu an yasamaniz gereken akranlarinizin yaptığı bazı şeyleri yaparak kalpsiz olmazsiniz.

Insallah annenizle gönlünüzce yasarsiniz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…