- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
- Konu Sahibi timesinfinity
-
Hoşgeldin caniko.hedef65 de gelirse inşallah sayfayı gene bi düzene oturturuz.Bu ara yalnız hissettim biraz kendimi :)Selamlar arkadaşlar. Evimizde internet problemi vardı giremedim. Öncesinde de tatile gidince kaçamaklar oldu. Fakat hiçbir şeye saldırmadım bu da güzel bir şey benim için. Aşırı bel ağrılarım oldu 1 haftadır egzersiz yapamadım. Yarın sabah tartılıp devam ediyorum inşallah. Eksileriniz için tebrikler inşallah benim de şimdiki hedefim en azından ocak 15 e kadar 5 kilo verip artık 8li rakamlarda olmakve kızlar eşim artık bebek istiyor yani ben de yaşımız 26 düzenimiz oturdu sayılır. Ama bu kilo ile hamilelik geçirmek istemiyorum bi an önce gitmeli bu kilolar
teşekkürler canım daha iyiyim.başladık artık bırakmadan yola devamGeçmiş olsun canım.Mideni rahatlatacak şeyler yemeye bak.Yoğurt,süt,muhallebi vs gibi.
Hoşgeldin canım,madem yeni bir yola çıkmak istiyorsun daha da sıkı sarılmalısın diyetine ve sporuna.Selamlar arkadaşlar. Evimizde internet problemi vardı giremedim. Öncesinde de tatile gidince kaçamaklar oldu. Fakat hiçbir şeye saldırmadım bu da güzel bir şey benim için. Aşırı bel ağrılarım oldu 1 haftadır egzersiz yapamadım. Yarın sabah tartılıp devam ediyorum inşallah. Eksileriniz için tebrikler inşallah benim de şimdiki hedefim en azından ocak 15 e kadar 5 kilo verip artık 8li rakamlarda olmakve kızlar eşim artık bebek istiyor yani ben de yaşımız 26 düzenimiz oturdu sayılır. Ama bu kilo ile hamilelik geçirmek istemiyorum bi an önce gitmeli bu kilolar
Bence kalori olarak iki günün de güzel geçmiş canım.Sadece protein açısından biraz zayıf buldum.onu da yarın telafi edebilirsin.Tam gaz devam14 Aralık
Sabah: 2 kaşık menemen
2 ince krep
2 dilim peynir
Şekersiz çay
Öğlen:
1 bardak şekersiz avakadolu süt
Akşam:
1 kase bulgur pilavı
5 kaşık patlıcan salatası
Ara:
1 avuç çerez
1 avuç çekirdek
2 litre su
Harika menüler değil biliyorum kızlar ama halsiz hissediyorum kendimi. Çok kopmafan devam etmeye çalışıyorum yine de
Boy ve kilomuz ayni ben 102 kilo.. bende kilo vermeliyim varmı bi liste ? Başaracağız inanmamız hırslı olmamız lağzımMerhaba arkadaşlar
Çocukluğumdan beri hep kiloluyum maalesef.Hatta uzun zamandır da morbid obezdim :)
2 yıl önce sağlıklı beslenmeye başlamıştım ve 135 kilodan 89 kiloya kadar düştüm.Yalnız annemin ciddi bi rahatsızlık geçirmesiyle, o moral bozukluğuyla beraber kendimi yemeye verdim gene.Son birkaç aydır kilo aldım ve bu sabah itibariyle 103,9 kiloyu görmüş bulunmaktayım
Yeniden başlıyorum.Bu sefer son olmasını umuyorum.
İlk hedefim yeniden 89'u görmek.O zamanların kıymetini bilemediğim için çok üzgünüm şu an ama olanla ölene çare yok demişler.
Olur da ilk hedefime ulaşırsam nihai hedefim de tartıda 75'i görmek.En son çocukken o kilodaydım sanırım :)
Bakalım..
1.73 boy ve 103,9 kilo ile start veriyorum.Gazam mübarek ola :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?