- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
- Konu Sahibi timesinfinity
-
Şu sporları gördükçe nasıl seviniyorum bilemezsin.Artık alışıp onsuz yapamayacak hale gelecek ve çok güzel kilo vereceksin canım04/12/2019
SABAH:
-2 tane wasa
-2 dilim peynir
-6 zeytin
-2 biber
ARA:
-1 minik elma
-1 minik tuzlu kurabiye
ÖĞLE:
-Yarım kepçe domates çorbası
-Patates musakka
-2 kaşık pilav
-Kuru cacık
ARA:
-Yarım mandalina
-1 minik elma
-1 ceviz
-8 tane fındık
AKŞAM:
-Pırasa yemeği
-Pancar salatası
-1 kase yoğurt
ARA:
-1 avuç tuzsuz ay çekirdeği
40 dk eliptik bisiklet ile kardiyo
Teşekkür ederim canım :) Geçen yıl aldığım bi mont vardı.Onun içine girebilmek adına inat etmiş olabilirim.Sonrasında da salmam ve spora devam ederim hep inşallah.Şu sporları gördükçe nasıl seviniyorum bilemezsin.Artık alışıp onsuz yapamayacak hale gelecek ve çok güzel kilo vereceksin canım
Bence kalori olarak çok kötü değil ama dediğin gibi karbonhidrat kaçmış.Bugün sebze ve protein ağırlıklı beslenirsen dengelenir die düşünüorum.Bu arada oğlun nasıl oldu? İnşallah daha iyidir şimdi.04.12 menüm
Sabah sandviç ekmeğine kaşarlı tost
ara 3 ceviz 1 kk beyaz peynir
öğlen lavaşta tavuk dürüm
akşam 1 tabak kıymalı patates yemeği 1 kase makarna
dün karbonum fazla kaçtı bugün minimum tutmaya çalışacağım
Çok teşekkürler canım daha iyi şükür.Bence kalori olarak çok kötü değil ama dediğin gibi karbonhidrat kaçmış.Bugün sebze ve protein ağırlıklı beslenirsen dengelenir die düşünüorum.Bu arada oğlun nasıl oldu? İnşallah daha iyidir şimdi.
Öyle bir hedef kıyafet çok iyi oluyor gerçekten. Bende bi dolabı kurcalayayım bu akşam bakalım giymek isteyip sığamadığım ne bulacağımTeşekkür ederim canım :) Geçen yıl aldığım bi mont vardı.Onun içine girebilmek adına inat etmiş olabilirim.Sonrasında da salmam ve spora devam ederim hep inşallah.
çok güzel vermişsin canım.en istikrarlı sensin zaten aramızda.ben bir türlü dikiş tutturamıyorum.her pazartesi başlıyorum bugün de olduğu gibiSabah tartıldım ve 94ü gördüm tartıdaGeçen hafta 96 idim.
Günlüğümü açtığımdan beri 10 kilo gitmiş oldu böylece şükürİnşallah 90 altını da en kısa zamanda görürüm.Amacım yeni yıla dek 90ı görmek.Bu amacı da tam olarak şu an belirledim hahah.Yeni yıla 3 hafta var.3 haftada 4 kilo,bence olabilir..Olmazsa da canım sağolsun
Merhabalar,dünkü menüm
sabah tereyağda 1 yumurta ,5 zeytin,çeyrek ekmek
öğlen 2 kase tarhana çorbası
3 uzun galeta
ara 10 adet fındık
akşam yok maalesef midemden rahatsızlandım ağrı ve bulantı oldu birşey yiyemedim.Bugün de zoraki yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?