Yine Yeni Yeniden ve SON

Çünkü bir daha o zararlı ,güzel, lezzetli yiyeceklerden yiyemeyecekmişiz gibi gelio.Hep o yüzden ne zaman sevdiğimiz bişi görsek son kez yiyormuşçasına saldırırarak yiyoruz.Halbuki fit ve sağlıklı insanlar da ara ara kaçamak yapıor.Biz de fit olduğumuzda gene ara ara kaçamak yapacağız.Her kaçamak yaptığımızda bu son düşüncesiyle saldırmamak gerek.Hayatın akışı içinde her şey normal.Sağlıklı beslenmek de arada canının istediğinden yemek de.Bakalım,zamanla oturtucaz inşallah bu psikolojiyi.

Inşallah canım inşallah. Ben sanki hiç öyle kalamsm gibi geliyor 2 yıl önce 68e inmiştim ya o kadar hafif o kadar rahat hissediyordum ki. Böyle rahatça yiyorsun, geziyorsun en önemlisi giyiyorsun. Rahat nefes alıyorsun. Biliyorum 68 çok aşağı bi kilo değil ama ben ilk kez gördüm neredeyse ergenlikten sonra. Inşallah yine içerim canım. Sen kaç kilo istiyorsun?

Ben 75 ya da 73 kilo gibi istiyorum.Boyum 1.73,ordan yola çıkarak bu kilo ideal cıkıodu boy kilo endeksine göre.Ama kendimi hiç o kiloda görmedim ben:) İlkokulun ilk 3 yılı hariç hep şişmandım maalesef.Gördüğüm minimum kilo da geçen yılki 89 :))))) Olur da istediğim kiloya düşersem yeni bi benle tanışacağım.İnan yüz hatlarım nasıl olur onu bile bilmiom:)

28/11/2019
SABAH:

-2-3 dilim fırında mücver
-2 dilim peynir
-1 haşlanmış yumurta
-6 zeytin
-2 biber
ARA:
-1 minik elma
ÖĞLE:
-1/2 kepçe mercimek çorbası
-Izgara balık
-Salata (z.yağlı)
-1 dilim ekmek
ARA:
-Yarım portakal
-10 fındık
ARA:
-1 dilim ananas
AKŞAM:
-1 kepçe tarhana çorbası
-Ispanak yemeği
-2-3 kaşık kısır
-Pancar salatası
-1 kase yoğurt

35 dk eliptik bisiklet ile kardiyo

Senin boyun uzunmuş valla 73 kilo ile fıstık gibi olursun benim boy 1.62 en fazla 68 gördüm. Düz kapaklarım varmış benim dedim, sonra kasıklarımdaki kemikleri ilk defa hissettim, ayy köprücük kemiklerimin olduğunu bile unutmuşum. Bunları yaşıyor insan. Dediğin gibi yeni bir ben

28 Kasım
Sabah :
2 tane az unlu krep
2-3 dilim kaşar
1 domates

Akşam:
1 kase yayla çorbası
3 dilim fırında pırasalı mücver
4 yemek kaşığı nohut

2 litre su. Üzerimde kırgınlık var spor yapamadım boğazım ağrıyor

Menünü çok beğendim canımm .Akşam nohutla hem protein hem karbondirat, mücverle de sebzeden alman gerekenleri almışsın.Sağlıklı güzel bi gün olmuş.
Geçmiş olsun,bol bol taze zencefilli limonlu çay iç.İlerlemeden kontrol altına alırsın inş.

Çok sağol canım inşallah yavaş yavaş öğreniyoruz işte neyi neyse yiyeceğimizi. Senin menüler de çok güzel hele spor

29/11/2019
SABAH:

-2 tane wasa
-2 dilim peynir
-1 haşlanmış yumurta
-6 zeytin
-1 biber
ARA:
-1 elma
ÖĞLE:
-Pirinçli pırasa yemeği
-2-3 kaşık makarna
-200 gr yoğurt
ARA:
-Yarım portakal
-3 ceviz
AKŞAM:
-Patatesli kereviz yemeği
-Salata (z.yağlı)
-2 kaşık kısır
-1 kase yoğurt
ARA:
-Ballı zencefilli çay yanında 1 avuç çiğ kabak çekirdeği

35 dk eliptik bisiklet ile kardiyo Böylece sporu üçlemiş oldum bu hafta.Yarın da yaparak 4 günle bu haftayı kapamak istiorum.Bakalım inşallah

30/11/2019
SABAH:

-Peynirli menemen
-2 dilim ekmek
ARA:
-1 cennet elması
ÖĞLE:
-Izgara köfte
-3 kaşık erişte
-Salata (z.yağlı)
AKŞAM:
-1 dilim su böreği
-Salata (z.yağlı)
ARA:
-
Kazandibi

Bugün spor yok maalesef.4leyemedim bu hafta ama 3 de fena sayılmaz deyip önümüzdeki maçlara bakıcaz :)

Tartıldım ve 96 kiloyum Açıkçası biraz moralim bozuldu. 2 hafta önce tartıldığımda 97 idim.Daha fazla kilo kaybı bekliodum.Son 10 gündür cok güz3l beslenip spor da yapıorum ama neden böyle oldu bilmiorum.Şapkamı önüme alıp düşüneceğim.Bu arada reglmin 3.günü. Umarım ödem falandır ve tartı haftaya mutlu eder beni.

01/12/2019
SABAH:

-Menemen
-2 ince dilim hellim peyniri
-1 dilim ekşi mayalı ekmek
-6 zeytin
-Roka,maydonoz
ARA:
-1 cennet hurması
ÖĞLE:
-Kelle paça çorbası
-3/4 tırnak pide
-Roka,domates
ARA:
-1/2 muz
-10 fındık
AKŞAM:
-
Mantar sote
-1 kaşık erişte
-Brokoli salatası (z.yağlı)
-1 kase yoğurt

Selam hanımlar kusuruma bakmayın nolur ihmal ettim burayı.Oğlum çok hasta perşembe akşamından beri düşmeyen bir ateşi var enfeksiyon var.antibiyotiklerle ancak bu sabah biraz kendine gelebildi.bişey yedirip içiremedim eridi yavrum 3 günde.
Bu arada bende test yaptım negatif çıktı bir nebze rahatladım.
Haftasonu annemler burdaydı haliyle yeme düzenim bozuldu bugun de çok dikkat edemedim ama yarın sapasağlam menülerimle dönüyorum aranıza inşallah

Hedef65 canım mesajım eksik oldu moralini bozma. Bir şekilde tekrar toparlarsın. Adet olmak için de ne bileyim sanki farklı kürler vardı ben kullanmadım ama nasıl olur ki denesen
Soğan kürü yapıcam inşallah canım daha önce yaptım ve çok iyi sonuç almıştım

Çok geçmiş olsun canım.Oğluşun hemencecik toparlar inşallahh
Kanaman hala gelmediyse bence bir kadın doğum uzmanına görün.Mevsimselse eğer bunu hoca söylesin.Adet kanaması ihmale gelmez.Geçmiş olsun

02/12/2019
SABAH:

-2 tane wasa
-2 dilim peynir
-1 haşlanmış yumurta
-8 zeytin
ARA:
-1 minik elma
ÖĞLE:
-1 kepçe şehriye çorbası
-Kuru fasulye yemeği
-3 kaşık pirinç pilavı
ARA:
-12 tane antep fıstığı
-1 çay bardağı boza
AKŞAM:
-1 kepçe mercimek çorbası
-Ispanak borani
-1 kase yoğurt
ARA:
-1 avuç çiğ kabak çekirdeği

40 dk eliptik bisiklet ile kardiyo

03/12/2019
SABAH:

-2 tane wasa
-2 dilim peynir
-1 haşlanmış yumurta
-8 zeytin
-Kahvaltılık acı sos
-2 biber
ARA:
-1 minik elma
ÖĞLE:
-Yarım kepçe ezogelin çorbası
-Kereviz yemeği
ARA:
-1 mandalina
-2 ceviz
AKŞAM:
-Çeyrek ekmeğe kokoreç
-Turşu
-Şalgam suyu
ARA:
-Ballı,tarçınlı,zencefilli çay

Günaydın
03.12.2019 menüm

Sabah sandviç ekmeğine kaşarlı tost

öğlen 2 yumurtalı ıspanak kavurması

ara 3 ceviz 1 kk beyaz peynir

akşam 2 kase mercimek çorbası 5 adet yaprak sarması

her iki menün de çok iyi canım,sporla güzel kilo vereceksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…