Yine Yeni Yeniden ve SON

Merhabalar,serüvenine ben de katılabilir miyim ?
Bende doğum sonrası 120 kiloya kadar çıkmış ve 50 kilo vererek 70 kg ya inmeyi başarmıştım.Bende birtakım sağlık sorunları ve sıkılıp boşvermişlik nedeniyle 82,500 kiloya çıktım tekrar.
Bugün itibariyle start verdim ve güzel bir başlangıç yaptım.
Günlük başlığında da dediğin gibi yine yeniden başlıyorum ve bu kez son olsun istiyorum.
Hedefim 65,inşallah bu yolda birlikte güzel kilolar veririz.
Hergün menü yazarız mümkün olduğunca yürür hareketli davranırız bol su içeriz, daha önce başardık yine başarabiliriz

Merhaba Öncelikle kolaylıklar dilerim. Baştan sona okudum. O kadar samimi bir günlük olmuş ki yazmadan geçemedim. Hem tam da şu an aynı kiloya inmişiz sanırım. Bundan iki yıl önce 93 kilo ile diyet yapmıştım ama dukan diyetine. Hızlı verdirmesi beni cezbettirmişti ki aslında çok yanlış yapmışım. 6 ayda 21 kilo verdim. Sonrasında yemek düzenim normalde dönmesi, evlilik vesaire derken şimdi 96 kilo ile salı günü tekrar diyete başladım. Tesadüf senin sayfanı da görünce yazmak istedim. Kilo verme sürecinde destek çok önemli. Kabul buyurursan sana katılmak isterim. Diyet + spor günlük olarak yazıp motive olabiliriz.

Hoşgeldin,bir daha bu yolları aynı hevesle birlikte yürüyeceğiz

Merhaba arkadaşlar ,hoş geldiniz :)
Biliyosunuz ki burda diyet grupları vs de bulunmakta.Ben yeterince başkaları ile ilgilenemezsem diye bireysel bi sayfa açmayı düşünmüştüm.Amma velakin görüyorum ki benzer yollardan geçmişiz.Büyük kilolardan düşüşler ve geri alışlar vs vs. Siteye çok girememekle birlikte sizin de yazdıklarınızı girdiğim sürece yorumlayacağıma güvenebilirsiniz.Umarım her ikiniz de en kısa zamanda istediğiniz kiloya düşersiniz.Yolumuz açık ola :)

07/11/2019
SABAH:

-2 tane wasa
-2 dilim peynir
-1 haşlanmış yumurta
ARA:
-Yarım elma
-Yarım mandalin
ÖĞLE:
-Patates musakka
-Mevsim salata
ARA:
-1 armut
-3 ceviz
AKŞAM:
-Pırasa yemeği
-1 kase yoğurt
-1 dilim ekmek
ARA:
-1 çay bardağı boza

Spor yok.Gripten yeni yeni kurtulduğumdan kendimi çok zorlamayacağım.İyi hissedince yelkenler fora :)

Tekrar merhaba,bende çok sık giremeyebilirim çalışıyorum çünkü ama menü yazacağım bir yer ve sorumluluğum olursa daha iyi kilo veriyorum.Maksat motive olabilmek birlikte

Dünkü menüm,

Sabah : 1 dilim ekmek ,2 dilim salam,2 kk beyaz peynir, 3 zeytin

Öğlen : 5 adet kuru köfte , 1 kase yoğurt

Ara : sade türk kahvesi

Akşam : 1 küçük tabak zeytinyağlı barbunya , 2 küçük biber dolması

Ara : 1 trabzon hurması

su : 2,5 lt

Teşekkür ederim. Evet diyet grupları var fakat siz çok samimi geldiğiniz için yazmak istedim. Inşallah beraber bu yolda zafere kavuşuruz :)

7 Kasım
Sabah: 1 yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
1 dilim kepek ekmek

Ara: 1 mandalina

Akşam: 1 kase mercimek çorbası
8 adet zeytinyağlı sarma
Yoğurtlu yağsız kabak

Ara: Yarım muz, yarım greyfurt, yarım armut

Evde olduğumdan acıkmıyorum öğle yemeği yemiyorum. Akşam yemeğini de sa 4 gibi yiyorum. 3 lite su + spor yapamadım adet olduğum için.

Hedef65 bu arada diyetde kaçıncı günün ve ne zaman tartılıyorsun? Sanırım timesinfinity başlayalı 1 ay olmuş. Ben 5 kasımda başladım daha tartılmadım

Ben pazar sabahları aç karnına tartılıyorum.Bu hafta biraz sapıttığımdan bu pazar tartılır mıyım bilmiyorum ama normal rutinim öyle :) Tabii siz farklı bir gün olsun isterseniz uyar bana.Bana sadece mantıken cumartesi ya da pazar tartılmak daha uygun oluyo.Çünkü haftaiçi spor yapmaya calısıyorum,haftasonu da ödülünü görelim istiyorum :)

Aslında çok haklısın pazar günü tartılmak pazartesi için çok güzel motive olur. Ama bu hafta ben salı başladığım için tam 1 haftada ne kadar verdim merak ediyorum seni :) istersen bir hafta sonra tartılma işini pazara alalım ve hepimiz gidişatımızı kolaylıkla görelim

8 Kasım
Sabah:
1 dilim kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 kupa şekersiz kahve

Ara: 1 mandalina 1 havuç

Akşam :
1 kase mercimek çorbası
3-4 kaşık patlıcan salatası
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı

2.5 litre su, ağrım olduğundan bugün de spor yok

Hedef65 bu arada diyetde kaçıncı günün ve ne zaman tartılıyorsun? Sanırım timesinfinity başlayalı 1 ay olmuş. Ben 5 kasımda başladım daha tartılmadım
Canım bende 2 gün oldu başlayalı.Doğru değil biliyorum ama ben hergün tartılanlardanım.Perşembe günü 82,500 ile başlamıştım bu sabah 81,400.İlk etapta ödem gitmiştir bundan sonrası ve haftasonu iradesi önemli.
Bu akşam kuzenimin oğlunun doğum günü var.Gün içinde dikkatli olmaya çalışacağım akşam da bir ince dilim pasta ile kapatırım diye düşünüyorum.

Dünkü menüm

Sabah 1 muz 5 ceviz

Öğlen Tavada kendi yağı ile 1 adet tavuk sarma 1 kase yoğurt

Akşam istavrit tava salata ekmeksiz üstüne 1 parça helva

su 3 litre

9 Kasım
Sabah:
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
4 zeytin
Domates, salatalık
1 tatlı kaşığı bal tahin

Öğle :
1 muz

Akşam:
Fırın tavuk göğüs
4-5 dilim patates
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Yarım bardak şalgam

3 litre su bugün de spor yok

2 günde çok iyi bir kilo gitmiş canım :) tabi ödemdir. Aslında ben de dayanamıyordum ama strese giriyorum o yüzden haftada tartılacağım

Selam kızlar.Siz geldiğinizden beri size güzel yoldaş olamıyorum kusura bakmayın.Grip,adet kanaması ve beklenmedik misafirler derken listeme pek uyamadım.Bugünden itibaren uyacağıma ve düzenli yazacağıma söz versem?:) Günlüğüme ara ara sözler verip tutmadığım oldu ama o zaman siz yoktunuz,şimdi bi başka
Sabah tartıldım ve 98 kilo ile sizle beraber start veriyorum. ÖnümüZdeki pazar gene tartılacağım.
Hedef65ciğim haddim olmayarak tartılma olayını haftada 1e cekmeni tavsiye ederim sana da. İnsan vücudu her zaman düzenli çalışmayabilir. Anlık ödemi ,kabızlığı kilo algılayıp yüksek rakamlar moralini bozabilir.Duygu durumunun etkilenmemesi.adına bence haftada 1 tartılmak yeterli.Yine de sen bilirsin canım. Gazamız mübarek olaa:)
Sizin listeler güzel basladı ama hicbirimizde spor yok maalesef. Önümüzdeki.hafta en azından 3 gün spor yapabilirsek bal kaymak olacak,baska türlü.gitmio bu kilolar:/

Selam canım çok güzel kilolardan verdin, verdik :) devam edeceğimize inanıyorum. Ben de adet olduğumdan spor yapamadım 3 gün ama bugün yapacağım. Spor ile verilen kilo çok daha fazla görünüyor. Şurada 3 ay sonra 5-10-15 derken bir bakmışız hedefe yaklaşmışız hoş Hedef65 bizden daha az kiloda ama sen 98 ben de salı günü 96idim. İlk etapta 8li rakamlar sonrasında 7li rakamları hemencecik görelim inşallah timesinfinity

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…