- 16 Şubat 2013
- 726
- 934
- 103
- Konu Sahibi timesinfinity
-
Tamam canım önerini dikkate alacağım.Haftada bir eksi miktarını fazla görmek daha da motive edecektir.100 gram eksiye sevinmektense 1 kilo eksi görmek daha iyiSelam kızlar.Siz geldiğinizden beri size güzel yoldaş olamıyorum kusura bakmayın.Grip,adet kanaması ve beklenmedik misafirler derken listeme pek uyamadım.Bugünden itibaren uyacağıma ve düzenli yazacağıma söz versem?:) Günlüğüme ara ara sözler verip tutmadığım oldu ama o zaman siz yoktunuz,şimdi bi başka
Sabah tartıldım ve 98 kilo ile sizle beraber start veriyorum. ÖnümüZdeki pazar gene tartılacağım.
Hedef65ciğim haddim olmayarak tartılma olayını haftada 1e cekmeni tavsiye ederim sana da. İnsan vücudu her zaman düzenli çalışmayabilir. Anlık ödemi ,kabızlığı kilo algılayıp yüksek rakamlar moralini bozabilir.Duygu durumunun etkilenmemesi.adına bence haftada 1 tartılmak yeterli.Yine de sen bilirsin canım. Gazamız mübarek olaa:)
Sizin listeler güzel basladı ama hicbirimizde spor yok maalesef. Önümüzdeki.hafta en azından 3 gün spor yapabilirsek bal kaymak olacak,baska türlü.gitmio bu kilolar:/
İnşallah siz biran önce 8 lere bende 7 lere inerim.süreç içerisinde de 65 de buluşuruz inşallahSelam canımçok güzel kilolardan verdin, verdik :) devam edeceğimize inanıyorum. Ben de adet olduğumdan spor yapamadım 3 gün ama bugün yapacağım. Spor ile verilen kilo çok daha fazla görünüyor. Şurada 3 ay sonra 5-10-15 derken bir bakmışız hedefe yaklaşmışız hoş Hedef65 bizden daha az kiloda ama sen 98 ben de salı günü 96idim. İlk etapta 8li rakamlar sonrasında 7li rakamları hemencecik görelim inşallah timesinfinity
Canım aslında çalışmadığım için evde olunca 2 öğün ile acıkmıyorum. Yoksa zorlanırdım. Bu yıl evde olmam benim için zayıflama yönünden çok iyi olacak :)Çok iyi sergerdan.Bugün spor da var,maşallah :) 2 öğün olayını takdir ediyorum. Bazı doktorlar da bu şekilde tavsiye edior aslında ama ben yapamayanlardanım.Bakalım salı günü nasıl gelecek tartıda:)
Süpersin sergerdan ,tebriklerrrrr5-12 Kasım arası kilo bildirimi96'dan 94.1e çok şükür - 1.900 gitmiş kızlar. Sanırım ödem vardı ondan bir haftada böyle gitti. Bu arada timesinfinity spor da gelmiş diyetin yanına çok mutlu oldum ben de bu akşam yapacağım inşallah
Süper gitmiş bencede canım.Aynen devam5-12 Kasım arası kilo bildirimi96'dan 94.1e çok şükür - 1.900 gitmiş kızlar. Sanırım ödem vardı ondan bir haftada böyle gitti. Bu arada timesinfinity spor da gelmiş diyetin yanına çok mutlu oldum ben de bu akşam yapacağım inşallah
ödül için henüz çok erken.her 5 kiloda 1 öğün ödül verebiliriz kendimize.yada kaçamak olduysa dengelemeliyiz ertesi gün.bugün daha dikkatli beslenerek telafi edersin canım.Çok teşekkür ederim arkadaşlar hep birlikte bir an önce hedefe ulaşalım inşallah. Bugün ödül niyetine pirinç pilavı ve patates yedim. Ama çok rahatsız hissediyorum kendimi belki de bir daha yapmam bilemiyorum
12 Kasım
Sabah:
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim kepek ekmek
Öğlen :
Yarım elma
Akşam:
Tavuk şinitzel
Pirinç pilavı
Fırında patates
Ara:
Şekersiz kahve
3 litre su + 30 day shred programı level 1 yapıldı 30 dk sürüyor.
Kızlar haftalık ödül olmalı mı sizce sıkılmamak için yedim ama pişman hissediyorum.
menün çok güzel.uyduğun bir liste var mı yoksa evdeki duruma göre mi hareket ediyorsun ?12/11/2019
SABAH:
-Tam buğday ekmeğine kaşarlı tost
-4 zeytin
-1 haşlanmış yumurta
-Roka
ARA:
-1 küçük kırmızı elma
ÖĞLE:
-1 kepçe şehriyeli sebze çorbası
-Sebze graten
ARA:
-2 mandalina
-3 ceviz
AKŞAM:
-Kıymalı kara lahana sarması
-1 kase yoğurt
-Salata (havuç,turp)
ARA:
-1 avuç çiğ kabak çekirdeği
Spor yokÖğle arasında temposuz yarım saat yürüdüm ama sayılmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?