Yine Yeni Yeniden ve SON

10 Kasım
Sabah:
Sebzeli omlet bir yumurtadan
Salatalık
1 dilim peynir
4 zeytin
Şekersiz çay
1 tatlı kaşığı tahin bal karışımı

Öğle :
Avakadolu şekersiz süt bir bardak

Akşam :
Fırında karnıbahar
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Yarım bardak şalgam

Ara:
Yarım elma, 1 kivi

2.5 litre su, 25 dk yürüyüş, mekik- squat 50 tane

Çok iyi sergerdan.Bugün spor da var,maşallah :) 2 öğün olayını takdir ediyorum. Bazı doktorlar da bu şekilde tavsiye edior aslında ama ben yapamayanlardanım.Bakalım salı günü nasıl gelecek tartıda:)

Son düzenleme:
10/11/2019
SABAH:
-Tavada sucuk
-Hellim peyniri
-Yarım simit
-Yeşillik
ARA:
-1 cennet elması
ÖĞLE:
-Izgara sardalya
-1 deniz mahsullü börek
-Salata
ARA:
-1 muz
-1 avuç antep fıstığı
AKŞAM:
-Mantar sote
-1 kase yoğurt
-2 tane lahana sarması
ARA:
-1 çay bardağı boza

Pazar rehaveti ile biraz relax bi.menü oldu ama çok pişman değilim.Benim amacım sadece kilo vermek değil düzgün bi yeme sistemi de oturtmak çünkü.Spor yok maalesef ama yarından itibaren en azından 3 gün spor yapmak istiyorum bu hafta. Yarın ola hayrola,güzel bi hafta ola inşallah:)

Selam arkadaşlar,mutlu haftalar,2 güncük yaptığım diyeti cumartesi ve pazar günü bozarak göstermiş olduğum iradesizlik sonucunda,vermiş olduğum 1 kiloyu tekrar aldım maalesef
Bugün yine yeniden bir başlangıç yaptım ve daha sıkı tutacağım inşallah.
Her sabah çocuğu okula bırakırken 20 dk ve akşam iş çıkışı eve de yürüyerek gidiyorum 25 dk toplamda 45 dakika yürüyüşüm var ama bunu gün rutininede yaptığım için spor olmuyor.
eskiden evde leslie 3 mil yapıyordum o düzene geçmem lazım

Tamam canım önerini dikkate alacağım.Haftada bir eksi miktarını fazla görmek daha da motive edecektir.100 gram eksiye sevinmektense 1 kilo eksi görmek daha iyi

İnşallah siz biran önce 8 lere bende 7 lere inerim.süreç içerisinde de 65 de buluşuruz inşallah

Ben de bugün tekrardan başladım hedef65ciğim.Bugünü milad sayalım:) Günlük yürüyüşler metabolizmayı hızlandırıo ama tempolu olup nabzı yükseltmediği sürece kalori yakımı pek olmuyor maalesef.Benim de evde eliptik bisiklet var eski bi tane.Üşenmezsem ona başlayım diorum,baya fark edio çünkü.Sporsuz pek olmuo maalesef.

Canım aslında çalışmadığım için evde olunca 2 öğün ile acıkmıyorum. Yoksa zorlanırdım. Bu yıl evde olmam benim için zayıflama yönünden çok iyi olacak :)

11 Kasım
Sabah :
Sucuklu yumurta 1 yumurtadan
1 dilim peynir
5 zeytin
Yoğurtlu havuç

Öğlen :
Türk kahvesi şekersiz

Akşam :
1 kase domates çorbası
Fırında karnıbahar
Salata

3 litre su spor yok. Bakalım tartım kaçı gösterecek sizde durumlar nasıl canlar

11/11/2019
SABAH:

-Tam buğday ekmeğine kaşarlı tost
-4 zeytin
-1 haşlanmış yumurta
ARA:
-1 küçük kırmızı elma
ÖĞLE:
-Mercimek yemeği
-30 gr ekmek
-Kuru cacık
ARA:
-2 mandalina
-10 fındık
AKŞAM:
-Taze fasulye yemeği
-1 patates (fırında)
-1 kase yoğurt
ARA:
-Kabak tatlısı (şekersiz,1 kaşık tahin ve tarçın var)

35 dk eliptik bisiklet ile kardiyo

5-12 Kasım arası kilo bildirimi 96'dan 94.1e çok şükür - 1.900 gitmiş kızlar. Sanırım ödem vardı ondan bir haftada böyle gitti. Bu arada timesinfinity spor da gelmiş diyetin yanına çok mutlu oldum ben de bu akşam yapacağım inşallah

Süpersin sergerdan ,tebriklerrrrr 80li rakamlara kaldı 4 kilo :) Hadi bakalım,tam gaz devam

Süper gitmiş bencede canım.Aynen devam

Çok teşekkür ederim arkadaşlar hep birlikte bir an önce hedefe ulaşalım inşallah. Bugün ödül niyetine pirinç pilavı ve patates yedim. Ama çok rahatsız hissediyorum kendimi belki de bir daha yapmam bilemiyorum

12 Kasım
Sabah:
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim kepek ekmek

Öğlen :
Yarım elma

Akşam:
Tavuk şinitzel
Pirinç pilavı
Fırında patates

Ara:
Şekersiz kahve

3 litre su + 30 day shred programı level 1 yapıldı 30 dk sürüyor.
Kızlar haftalık ödül olmalı mı sizce sıkılmamak için yedim ama pişman hissediyorum.

Ödül mecburu değil ama bence haftada 1 ya da 10 günde 1 öğün kaçamak yapılabilir eğer can çeken bişey varsa.Bu durumda vücut şaşırdıgından ertesi gün daha hızlı calısıo vs vs ama ben daha cok nefsi köreltmek icin mantıklı buluyorum. Benim kilo vermek icin yolum uzun ve kendimi bunaltmak istemiorum açıkçası.
Eskiden gittiğim diyetisyen ise bu cheat meal olayına karşıydı. Kaçamak yaptıkça sağlıklı yeme düzeni oturtamaZsın diodu.Ama ben en sağlıklı beslenenlerim bile ara ara kendini ödüllendirdiğini düşünüorum.Önemli olan öbür öğün hiç bozmamışçasına devam edebilmek bence.Bu karar biraz da bireysel açıkçası.
Bence pilavdan ziyade şinitsel kızarmış oldugundan sıkıntılı olabilir yediğinde. Ama canın cektiyse ve keyif aldıysan düşünme artık.Yarın bişi olmamışçasına devam

Ödül mecburu değil ama bence haftada 1 ya da 10 günde 1 öğün kaçamak yapılabilir eğer can çeken bişey varsa.Bu durumda vücut şaşırdıgından ertesi gün daha hızlı calısıo vs vs ama ben daha cok nefsi köreltmek icin mantıklı buluyorum. Benim kilo vermek icin yolum uzun ve kendimi bunaltmak istemiorum açıkçası.
Eskiden gittiğim diyetisyen ise bu cheat meal olayına karşıydı. Kaçamak yaptıkça sağlıklı yeme düzeni oturtamaZsın diodu.Ama ben en sağlıklı beslenenlerim bile ara ara kendini ödüllendirdiğini düşünüorum.Önemli olan öbür öğün hiç bozmamışçasına devam edebilmek bence.Bu karar biraz da bireysel açıkçası.
Bence pilavdan ziyade şinitsel kızarmış oldugundan sıkıntılı olabilir yediğinde. Ama canın cektiyse ve keyif aldıysan düşünme artık.Yarın bişi olmamışçasına devam

12/11/2019
SABAH:

-Tam buğday ekmeğine kaşarlı tost
-4 zeytin
-1 haşlanmış yumurta
-Roka
ARA:
-1 küçük kırmızı elma
ÖĞLE:
-1 kepçe şehriyeli sebze çorbası
-Sebze graten
ARA:
-2 mandalina
-3 ceviz
AKŞAM:
-Kıymalı kara lahana sarması
-1 kase yoğurt
-Salata (havuç,turp)
ARA:
-1 avuç çiğ kabak çekirdeği

Spor yok Öğle arasında temposuz yarım saat yürüdüm ama sayılmaz sanırım

Günaydınlar
dünkü menümü yazayım bugün de çok motive uyandım.

Sabah 1 dilim ekmek çok az tel peynir 1 dilim salam 5 zeytin

öğlen 1 tabak sebzeli bulgur pilavı yoğurt

akşam 1 kase mercimek çorbası 3 kaşık kavurma

ödül için henüz çok erken.her 5 kiloda 1 öğün ödül verebiliriz kendimize.yada kaçamak olduysa dengelemeliyiz ertesi gün.bugün daha dikkatli beslenerek telafi edersin canım.
pirinç pilavının porsiyonu ne kadardı yada kaç kaşık?
patates karbonhidrat şinitzel de kızartma ise onların kalorisi etkilemiştir ama sporla dengelemişsin bence bi kaybın olmamış

menün çok güzel.uyduğun bir liste var mı yoksa evdeki duruma göre mi hareket ediyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…