- 16 Şubat 2013
- 726
- 934
- 103
- Konu Sahibi timesinfinity
-
Cevabın için teşekkür ederim canım. Haklısın yolu uzun olanlar için canının istediğinden az yeyip sonrasında aynı motivasyonla devam etmek önemli olan. Bugün kaldığım yerden devam ediyorum. Kızartılmış ürün yediğimden olsa gerek sabah +500 gördüm. Olsun gider bir kaç güne şunun şurasında 89a ne kaldı değil mi amaÖdül mecburu değil ama bence haftada 1 ya da 10 günde 1 öğün kaçamak yapılabilir eğer can çeken bişey varsa.Bu durumda vücut şaşırdıgından ertesi gün daha hızlı calısıo vs vs ama ben daha cok nefsi köreltmek icin mantıklı buluyorum. Benim kilo vermek icin yolum uzun ve kendimi bunaltmak istemiorum açıkçası.
Eskiden gittiğim diyetisyen ise bu cheat meal olayına karşıydı. Kaçamak yaptıkça sağlıklı yeme düzeni oturtamaZsın diodu.Ama ben en sağlıklı beslenenlerim bile ara ara kendini ödüllendirdiğini düşünüorum.Önemli olan öbür öğün hiç bozmamışçasına devam edebilmek bence.Bu karar biraz da bireysel açıkçası.
Bence pilavdan ziyade şinitsel kızarmış oldugundan sıkıntılı olabilir yediğinde. Ama canın cektiyse ve keyif aldıysan düşünme artık.Yarın bişi olmamışçasına devam
Sağol canım aslında ben de kendimi kötü hissettim çünkü daha önce hiç böyle ödül yapmamıştım 21 kilo verirken meyve dahi yemedin hoş iyi de olmadı böyle beslendikten sonra geri aldım ama. En azından şu ödül işini 2-3 haftaya ya da ayda bire çekeyim. Sen de durumlar nasılödül için henüz çok erken.her 5 kiloda 1 öğün ödül verebiliriz kendimize.yada kaçamak olduysa dengelemeliyiz ertesi gün.bugün daha dikkatli beslenerek telafi edersin canım.
pirinç pilavının porsiyonu ne kadardı yada kaç kaşık?
patates karbonhidrat şinitzel de kızartma ise onların kalorisi etkilemiştir ama sporla dengelemişsin bence bi kaybın olmamış
Selam canım.Ben önceden 135 kilodan 90'a diyetisyen yardımıyla inmiştim.Listeyi ezberledim artık ve onu uygulamaya calısıyorum.İşte öğlen yemekhanede çıkan yemeğe göre akşam yemeklerimi ayarlıyorum.Öğle sebze çıkarsa akşam protein ağırlıklı,öğlen et çıkarsa akşam ise sebze yapıorum vs.menün çok güzel.uyduğun bir liste var mı yoksa evdeki duruma göre mi hareket ediyorsun ?
bende durumlar gayet iyi canım.bu sabah daha bi motive uyandım. aldığım fazlalığı da vermişim sabah tartıldım son kez ve haftaya çarşambaya kadar tartılmayacağım sözSağol canım aslında ben de kendimi kötü hissettim çünkü daha önce hiç böyle ödül yapmamıştım 21 kilo verirken meyve dahi yemedin hoş iyi de olmadı böyle beslendikten sonra geri aldım ama. En azından şu ödül işini 2-3 haftaya ya da ayda bire çekeyim. Sen de durumlar nasıl
Harika bir liste canım hem profesyonel hem göz ve karın doyurucu bir liste.ben de yazdırıp elimin altında bulundurayımEki Görüntüle 2553966
Selam canım.Ben önceden 135 kilodan 90'a diyetisyen yardımıyla inmiştim.Listeyi ezberledim artık ve onu uygulamaya calısıyorum.İşte öğlen yemekhanede çıkan yemeğe göre akşam yemeklerimi ayarlıyorum.Öğle sebze çıkarsa akşam protein ağırlıklı,öğlen et çıkarsa akşam ise sebze yapıorum vs.
Uzun zamandır listeye bakmıorum ama sen sorunca arayıp buldum.Eke koyuyorum.
(Şu an listeye birebir uymuyorum ama beslenmemin temelinde bu var)
Sağolasın canım senin nasıl gidiyor?Güzel bi gün olmuş,spor da var maşallah daha nolsun:) Dünden bişi kalmamıştır artık,hiç onu düşünme.Tbrkler

Sağolasın canım senin nasıl gidiyor?inşallah hepimiz en kısa sürede ulaşırız hedeflere
Aslında poğaçalardan başka hiçbir sıkıntı yok onlar da birer tane akşam spor yaptın mı hiçbir şey kalmaz eminimBenim eh işte canım.Dün öğle hastaneye gitmem gerekti.Yemekhaneye çıkamadığımdan karbonhidratla geçiştirdimBahaneyle listemi de yazam bari.
13/11/2019
SABAH:
-Soğuk sandviç
-1 haşlanmış yumurta
ARA:
-1 küçük kırmızı elma
ÖĞLE:
-6 minik dereotlu,peynirli poğaça
-Ayran
AKŞAM:
-1 kepçe brokoli çorbası
-Kıymalı kara lahana sarması
-1 kase yoğurt
ARA:
-1 çay bardağı boza
Spor yok maalesef .Bugün hevesli uyandım ama..,İnşallah bugün ve yarın spor yaparak sporu 3'e tamamlayacağım.
aslında poğaçalar çok minikti.Büyük poğaça olarak 1 ya da 2 poğaçaya denk gelir,o yüzden kalori olarak çok sıkıntı olmaz ama karbonhidrat olarak fazla.Olsun artık,inşallah bugün dengelicem.Teşekkürler desteğin içinAslında poğaçalardan başka hiçbir sıkıntı yok onlar da birer tane akşam spor yaptın mı hiçbir şey kalmaz eminim
hem sporla hem menünle telafi etmişsin canım13 Kasım
Sabah:
2 dilim kepek ekmek ile yağsız domatesli kaşarlı tost
1 kupa şekersiz kahve
Öğle :
Yarım elma
Yarım avuç çerez
Akşam:
1 kase domates çorbası
1 dilim kepek ekmek
4-5 kaşık yağsız Yoğurtlu közde patlıcan
Çok az ton balığı
Ara:
1 su bardağı avakadolu şekersiz süt
3 litre su + 30 day shred 1.level
Umarım dünü telafi etmişimdir kızlar
karbonlar olsa da menü geneli iyi gitmiş.nasıl olsa bozdum deyip yememiş dengelemişsin bence canımBenim eh işte canım.Dün öğle hastaneye gitmem gerekti.Yemekhaneye çıkamadığımdan karbonhidratla geçiştirdimBahaneyle listemi de yazam bari.
13/11/2019
SABAH:
-Soğuk sandviç
-1 haşlanmış yumurta
ARA:
-1 küçük kırmızı elma
ÖĞLE:
-6 minik dereotlu,peynirli poğaça
-Ayran
AKŞAM:
-1 kepçe brokoli çorbası
-Kıymalı kara lahana sarması
-1 kase yoğurt
ARA:
-1 çay bardağı boza
Spor yok maalesef .Bugün hevesli uyandım ama..,İnşallah bugün ve yarın spor yaparak sporu 3'e tamamlayacağım.
Çok teşekkürlerkarbonlar olsa da menü geneli iyi gitmiş.nasıl olsa bozdum deyip yememiş dengelemişsin bence canım
Ne demek karışmam sorun olursa,olur mu hiç canım öyle şey menülerimize yorum yapacağız ki hatalarımızı görelim.önerini dikkate alacağım.Bende bir ara protein diyeti yaptım gerçekten çok iyi kilo verdiriyor ona kapıldım sanırım.Daha dikkatli olurum sağolhedef65 menün güzel ama bir şey dikkatimi çekti.Hem dün hem de bugün öğle ve akşam yemeklerin protein ağırlıklı olmuş.Bence dengelemek adına 1-2 gün sebze ağırlıklı beslenmelisin.
Protein zayıflatıor ama fazlası da zarar diye biliyorum ben kalp damar sağlığı açısından.Karışmam sorun olursa kusura bakma dikkatimi çektiğinden yazmak istedim.Sevgiler:)
Sağ ol cnm nezaketin için :) Fazlası karaciğer ve böbrekleri yoruyor ve damarlarda sıkıntı yaratabiliyor,o yüzden yazmak istedim.Kilo verelim ama sağlıklı sağlıklı verelim inşallahhh :)Ne demek karışmam sorun olursa,olur mu hiç canım öyle şey menülerimize yorum yapacağız ki hatalarımızı görelim.önerini dikkate alacağım.Bende bir ara protein diyeti yaptım gerçekten çok iyi kilo verdiriyor ona kapıldım sanırım.Daha dikkatli olurum sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?