Yine Yeni Yeniden ve SON

Tebrikler sergerdan :)) süpersinn !!! Tartıı tabi ki bozuk değil,sen süpersin hehe. Canım zaten 2 öğün yapıosun ve bu hafta baya spor da yaptın,kilo vermen çok normal.Maşallah :) Sadece sana hedef65'e yazdığımın tersini yazıcam.Akşam yemeklerinde tek öğün yaptığından hem protein hem sebze tüketmeye calıs.Dengeye dikkat et ki kas erimesi olmasın.Senin için protein de önemli.

Günaydınlar mutlu haftalar
Hafta sonum vasat geçti maalesef. Yeni taşındım ev görmeye gelen bir dünya misafirim ve cumartesi akşamdan yatılı kalan misafirlerim oldu.Çok yoruldum çok koşturdum ve öğünlerime dikkat edemedim.korkudan da tartılamadım.tartı günüm çarşamba ve bu iki gün deli gibi asılıp kilo almışsam dengelemeye çalışacağım.

hafta sonları şöyle bir menü çıkarsam daha ne isterim

bazen ortama göre yemek durumunda kalıyoruz.bu hafta daha güzel menüler verelim hep birlikte

çok iyi eksi gelmiş menülerinin karşılığını almışsın bence

Çok teşkkür ederim kızlar timesinfinity önerilerini dikkate alacağım. Daha önce 6 ay protein diyeti yaptığım için onlarla aram pek iyi değil yumurta bile zor yiyorum ama daha çok dikkat edeceğim bu arada senin eksi görmen de çok güzeldi hedefe adım adım inşallah hedef65 canım kolay gelsin misafirdi oydu buydu insan dikkat edemiyor haklısın ama bu hafta telafi ederiz.
Kızlar biliyor musunuz ben ilk defa şu diyet işinden keyif aldım kendimi hiç kısıtlanmış gibi hissetmiyorum. Önceden onu yemeyeyim bunu yemeyeyim derken hep eksik hissederdim kendimi. Ama şu anda böyle her şeyden az yiyerek verdiğim kilolar daha kalıcı olacak gibime geliyor. Sizce de öyle değil mi

Kesinlikle öyle canım kısıtladıkça insan daha çok saldırıyor.şahsen ben öyleydim.

Katılıyorum kızlar Çok kısıtlayıcı olunca insan bi süre sonra tamamen ipleri koparıo.Ben sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye ve yediklerimden keyif almaya çalışıyorum. Sadece bu ara annemin ameliyat olması söz konusu.Umarım bunu bahane edip yoldan çıkmam

Kızlar bugün sebepsiz yere hiç keyfim yoktu. Çok saçma biliyorum ama duygusal bi açlık vardı sanki. Kpssye de hazırlanıyorum ders bile çalışmak gelmedi içimden.  motivasyonum baya yüksekti ama yine düştüm. Yediklerimi yazmak bile istemiyorum ama neden böyle oldu anlamıyorum
Sabah
2-3 tane poğaça yedim sadece
Öğlen
4-5 tane çiğköfte, salata, ayran
Akşam
Cips yedim hem az da değil baya baya yedim
Biraz kuruyemiş yedim
Puding yedim

Yani kızlar yedim de yedim kendime de kızıyorum. Nasıl toparlıcam bi akıl verin ve neden böyle oldu kızlar sizce

Ben de çok yedim ve yazmamayı tercih ederim:) Tamamen duygusal oldugunu düşünüyorum canım.Kpssye ben de hazırlanmıştım ve zor bi süreç. İnsan ister istemez kasılıo.Ara ara yemek olarak kaçamak yaptığımız gibi duygusal olarak da böyle bi şeye ihtiyacımız var.Haftada 1 gün kendini ödüllendir,sinemaya falan git kafan dağılsın.Motivasyonun düşmesi de normal.Şimdi diyeti bozunca başarısızlık hissi gelio insana.Diyeti de sınavı da başaramayacakmışsın gibi.Halbuki ikisi tamamen farklı şeyler. Biri elma biri armut.Dünü artkk asla düşünme.Neden deme Dengelicem die bugün aç da kalma.Bugün hiçbişi olmamış gibi normal yemeğini ye.Çok da güzel kilo verdin zaten.Her şey yolunda

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Tamamen bilinç altınla alakalı durumlar canım.olumsuz düşündükçe çıkmaza sürüklenirsin.dün dünde kaldı bugün yeni bir gün ve başlangıçlar hiç bitmemeli.sınav hazırlığı stresi kolay değil.az yemişsin ama sağlıklı şeyler değil.1 öğün bile kaçırsak diğer öğünü kurtarmaya çabalamalıyız.ama bizlerde şöyle bir durum var sabah nasıl başlarsa gün de öyle devam ediyor.kahvaltıdan itibaren bozmuşsak tüm gün dengesiz gidiyor.telafi edeceğine inanıyorum.eksi görmenin rehavetine kapılma lütfen.

Dünkü menüm
Sabah 2 dilim tam tahıl ekmek 2 dilim salam 1 dilim kaşar

ara 1 ceviz sade nescafe

öğlen 1 kase tarhana çorbası
2 dilim palamut tavada

ara 2 ceviz

akşam 1 kase şehriye çorbası 1 dilim ekmek

kaçamak : 3 adet rulokat

Ay kızlar harikasınız çok teşekkür ederim güzel mesajlarınız için. Inanıyorum bir anlık bir şeydi ve telafi edeceğim beraber güzel kilolar vereceğiz. Kpss işi gerçekten yorucu inşallah ikisini de halledebilirim. timesinfinity geçmiş olsun bu arada. Hedef65 doğru diyorsun kaçırınca aslında devam etmemek lazım. Bugün hiçbir şey olmamış gibi devam diyete sağolun arkadaşlığınız için

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Birkaç gündür stres olduğumdan salmış durumdayım. Bugün gene doktordaydık ama şükür ameliyat gözükmüyor.Ruh halim düzeldiğine göre diyetime geri dönebilirim:)
Pazar günü tartılmayacağım.Bi sonraki pazarı beklicem.Yarın öğle arasında ve belki çıkışta da kuzenlerimle buluşmamız olası.Listeme birebir uyamam belki ama elimden geleni yapacağım

19 Kasım
Sabah:
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
1 salatalık

Öğlen:
1 kase şehriye çorbası
2 dilim fırında karnabahar
Yarım avuç çerez

Akşam:
6-7 yemek kaşığı kısır
1 bardak ayran
Turp

2.5 litre su. Bugün 3 öğün yaptım acıkmaya başladım kızlar. Spor yapmayı da hiç canım istemiyor en azından diyeti sağlam devam edeyim diyorum elbet tekrar başlayacağım spora

Güzel bi liste olmuş canım,tebrikler :) Spor için hiç canını sıkma.2 gün öncesine kadar yapıodun zaten.Her gün yapmak zorunda değilsin.Haftada 3 gün yapsan yeter bence.Sonra zamanla arttırırsın canın isterse

Selam hanımlar
Geçen çarşamba 82,500 ile başladığım yoluma 80,800 ile devam ediyorum.ödemim gitti ve bundan sonrası çok önemli

Dünkü menümü yazayım

Sabah 1 dlim tahıllı ekmek 1 dilim salam 1 dilim kaşar 3 zeytin

öğlen 1 tabak 2 yumurtalı ıspanak

akşam 1 lavaş ile galeta unu ile kızarmış tavuk göğüs eti içine söğüş

Sağol canım inşallah en azından 3 gün yapmaya çalışayım. Onun da faydası olur hiç yapmamaktan iyidir :)

Tebriklerrrrr canım :) Ödem ya da değil güzel bi başlangıç olmuş.Devamını bekliyoruz.Maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…