- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
- Konu Sahibi timesinfinity
-
Tabi bu kadar akıl verip siz geldiğinizden beri kilo alan tek kişi olmam da trajikomik
hafta sonları şöyle bir menü çıkarsam daha ne isterim16 Kasım
Sabah:
1 yumurta sucuklu
1 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmek
Salata
1 tatlı kaşığı tahin bal karışımı
Öğlen:
1 kivi, yarım muz, yarım avuç çerez
Akşam:
10 yemek kaşığı fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
2.5 itre su, 30 day shred 1. level
bu arada kızlar tartılma işini salıdan pazara çekeceğim. Yarın sabah tartılıp bundan sonra öyle devam edeceğim. Iyi geceler
bazen ortama göre yemek durumunda kalıyoruz.bu hafta daha güzel menüler verelim hep birlikte16/11/2019
SABAH:
-Yarım simit
-2-3 dilim peynir
-5 zeytin
-Biraz ayva reçeli (şekersiz)
ARA:
-1 cennet hurması
ÖĞLE:
-Ciğer kavurma
-3 kaşık bulgur pilavı
-Salata(z.yağlı)
AKŞAM:
-1 dilim su böreği
-Salata(z.yağlı)
ARA:
-Böğürtlenli ,bademli yoğurt
Spor yok.
Akşam su böreği pek olmadı biliyorum ama dışardaydım ve pek alternatifim yoktu.Bakalım artık,yarın sabah ben de tartılıcam,görücez akla karayı
çok iyi eksi gelmiş menülerinin karşılığını almışsın bence17 Kasım
Sabah:
1 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmek
Salata
Öğlen :
Avakadolu muzlu şekersiz süt bir bardak
Akşam:
2 küçük poğaça ev yapımı
4-5 adet çiğköfte
2 küçük parça fırında tavuk
3 tane mantar
2 litre su
Bugün tartım 91.4ü gösterdi kızlar bir an inanamadım indim tekrar tekrar tartıldım farklı sonuçlar çıktı ama son 3 kez tartıldım 91.4 sabit çıktı. Benim tartı bozulmadı ise durum buböyle olması biraz tuhaf acaba ödem mi çoktu da gitti bilemedim. Sanırım sabahki tartı rehaveti ile poğaça felan götürdüm bu hafta spora daha da asılmayı düşünüyorum kızlar siz de ne var ne yok
Kesinlikle öyle canım kısıtladıkça insan daha çok saldırıyor.şahsen ben öyleydim.Çok teşkkür ederim kızlartimesinfinity önerilerini dikkate alacağım. Daha önce 6 ay protein diyeti yaptığım için onlarla aram pek iyi değil yumurta bile zor yiyorum ama daha çok dikkat edeceğim bu arada senin eksi görmen de çok güzeldi hedefe adım adım inşallah hedef65 canım kolay gelsin misafirdi oydu buydu insan dikkat edemiyor haklısın ama bu hafta telafi ederiz.
Kızlar biliyor musunuz ben ilk defa şu diyet işinden keyif aldım kendimi hiç kısıtlanmış gibi hissetmiyorum. Önceden onu yemeyeyim bunu yemeyeyim derken hep eksik hissederdim kendimi. Ama şu anda böyle her şeyden az yiyerek verdiğim kilolar daha kalıcı olacak gibime geliyor. Sizce de öyle değil mi
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinKatılıyorum kızlarÇok kısıtlayıcı olunca insan bi süre sonra tamamen ipleri koparıo.Ben sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye ve yediklerimden keyif almaya çalışıyorum. Sadece bu ara annemin ameliyat olması söz konusu.Umarım bunu bahane edip yoldan çıkmam
Tamamen bilinç altınla alakalı durumlar canım.olumsuz düşündükçe çıkmaza sürüklenirsin.dün dünde kaldı bugün yeni bir gün ve başlangıçlar hiç bitmemeli.sınav hazırlığı stresi kolay değil.az yemişsin ama sağlıklı şeyler değil.1 öğün bile kaçırsak diğer öğünü kurtarmaya çabalamalıyız.ama bizlerde şöyle bir durum var sabah nasıl başlarsa gün de öyle devam ediyor.kahvaltıdan itibaren bozmuşsak tüm gün dengesiz gidiyor.telafi edeceğine inanıyorum.eksi görmenin rehavetine kapılma lütfen.Kızlar bugün sebepsiz yere hiç keyfim yoktu. Çok saçma biliyorum ama duygusal bi açlık vardı sanki. Kpssye de hazırlanıyorum ders bile çalışmak gelmedi içimden. motivasyonum baya yüksekti ama yine düştüm. Yediklerimi yazmak bile istemiyorum ama neden böyle oldu anlamıyorum
Sabah
2-3 tane poğaça yedim sadece
Öğlen
4-5 tane çiğköfte, salata, ayran
Akşam
Cips yedim hem az da değil baya baya yedim
Biraz kuruyemiş yedim
Puding yedim
Yani kızlar yedim de yedim kendime de kızıyorum. Nasıl toparlıcam bi akıl verin ve neden böyle oldu kızlar sizce
Güzel bi liste olmuş canım,tebrikler :) Spor için hiç canını sıkma.2 gün öncesine kadar yapıodun zaten.Her gün yapmak zorunda değilsin.Haftada 3 gün yapsan yeter bence.Sonra zamanla arttırırsın canın isterse19 Kasım
Sabah:
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
1 salatalık
Öğlen:
1 kase şehriye çorbası
2 dilim fırında karnabahar
Yarım avuç çerez
Akşam:
6-7 yemek kaşığı kısır
1 bardak ayran
Turp
2.5 litre su. Bugün 3 öğün yaptım acıkmaya başladım kızlar. Spor yapmayı da hiç canım istemiyoren azından diyeti sağlam devam edeyim diyorum elbet tekrar başlayacağım spora
Güzel bi liste olmuş canım,tebrikler :) Spor için hiç canını sıkma.2 gün öncesine kadar yapıodun zaten.Her gün yapmak zorunda değilsin.Haftada 3 gün yapsan yeter bence.Sonra zamanla arttırırsın canın isterse
Tebriklerrrrr canım :) Ödem ya da değil güzel bi başlangıç olmuş.Devamını bekliyoruz.Maşallah :)Selam hanımlar
Geçen çarşamba 82,500 ile başladığım yoluma 80,800 ile devam ediyorum.ödemim gitti ve bundan sonrası çok önemli
Dünkü menümü yazayım
Sabah 1 dlim tahıllı ekmek 1 dilim salam 1 dilim kaşar 3 zeytin
öğlen 1 tabak 2 yumurtalı ıspanak
akşam 1 lavaş ile galeta unu ile kızarmış tavuk göğüs eti içine söğüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?