Yine Yeni Yeniden ve SON

Dün internetimde problem var giremedim hanımlar.
14 Kasım dünkü menüm
Sabah:
1 yumurta
1 domates, 1 salatalık
1 dilim peynir
1 kupa şekersiz kahve

Öğle:
1 muz, yarım avuç badem fındık

Akşam:
Moralim bozuktu hiçbir şey yemedim maalesef
3 litre su

Sen de yetersiz bi menü olduğunun farkındasın zaten canım. En azından moral bozukluguyla yemeğe saldırmamışsın.
İnşallah bugün daha iyisindir ve daha sağlıklı beslenmişsindir. Başaracağızzz

15/11/2019
SABAH:
-Tam buğday ekmeğine kaşarlı tost
-1/2 haşlanmış yumurta
-5 zeytin
ÖĞLE:
-Mantarlı et sote
-2-3 kaşık makarna
-Yoğurtlu mor lahana
ARA:
-1/2 dilim yaş pasta
AKŞAM:
-Pırasa yemeği
-1 tane kapya biber dolması
-1 kase yoğurt

40 dakika eliptik bisiklet ile kardiyo

Bugün arkadaşımın doğum günüydü ve iş ortamında ben yiyemicem moduna giremedim pastayı ki yemek de istedim zaten.Ama dengelemek adına bugün başka hiç ara öğün yapmadım Kalori olarak dengelediğimi düşünüyorum

Bugünkü sporla bu hafta için sporu 3lemiş olduğumdan ona da ayrı mutluyum Haftasonu pek spor yapabileceğimi sanmıorum çünkü.

Haklısın canım çok yetersiz oldu ama bugün iyiyim. Senin menün de çok güzel. Yarım pasta ara öğün yerine geçer. Çok hoş dengelemişsin. Spora devam etmen de çok güzel ben bugün de yapamadım hiç halim yok.

15 Kasım
Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost
1 kupa şekersiz kahve

Öğlen :
1 ayva, 1 avuç çerez

Akşam:
10 yemek kaşığı kurufasulye
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık

Ara:
4-5 tane kuru üzüm, 4-5 tane fındık

3 litre su

Bugünkü menün güzel olmuş canımSporu takma kafana ki bu hafta birkaç gün spor yapmıştın zaten. Her yeni gün yeni bi başlangıç. Haftasonun da üstesinden sağlıkla gelebiliriz inş

Günaydın mutlu haftasonları
Dünkü menüm

Sabah 1 dilim tahıllı ekmek, 1 kk beyaz peynir , 5 zeytin , 2 chery domates

ara yeşil çay 2 ceviz

öğlen 2 kase tarhana çorbası , 10 zeytin , 1 uzun kepekli galeta

ara sade türk kahvesi 2 ceviz

akşam 3 adet orta boy biber dolması 1 kase yoğurt

ara 1 avuç patlamış mısır

su 3 litre

ben moral bozukluğunda kendimi genelde yemeğe veririm.sen stresi iyi yönetmişsin canım.tebrikler ve gelsin eksiler

sporun ve menün gayet güzelken o pasta hiç göze çarpmıyor.süper gidiyorsun bence

çok daha iyi bir menü ile kapatmışsın gününü.haftasonuna çok dikkat etmeliyiz.benim pazar günlerim çok sabote oluyor.inşallah üstesinden gelebilirim

Menün güzel olmuş canım .Ama sen şöyle 1 tabak sebze yemeği yemedikçe rahat edemicem ben sanki
Akşam 3 biber dolması fazla mı olmuş dicektim önce ama öğle ekmek falan olmadığından dengelemişsin,iyi olmuş

16 Kasım
Sabah:
1 yumurta sucuklu
1 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmek
Salata
1 tatlı kaşığı tahin bal karışımı

Öğlen:
1 kivi, yarım muz, yarım avuç çerez

Akşam:
10 yemek kaşığı fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Salata

2.5 itre su, 30 day shred 1. level
bu arada kızlar tartılma işini salıdan pazara çekeceğim. Yarın sabah tartılıp bundan sonra öyle devam edeceğim. Iyi geceler

Önü Çok güzel bi menü olmuş canım,tebriklertek öğün yapıosun kahvaltı harici ama hem fasulye hem salata yiyerek hem protein ve sebze yemiş olmuşsun.İki grubu da tüketmen ve sporla da süper bi.gün olmuş

16/11/2019
SABAH:
-Yarım simit
-2-3 dilim peynir
-5 zeytin
-Biraz ayva reçeli (şekersiz)
ARA:
-1 cennet hurması
ÖĞLE:
-Ciğer kavurma
-3 kaşık bulgur pilavı
-Salata(z.yağlı)
AKŞAM:
-1 dilim su böreği
-Salata(z.yağlı)
ARA:
-Böğürtlenli ,bademli yoğurt

Spor yok.
Akşam su böreği pek olmadı biliyorum ama dışardaydım ve pek alternatifim yoktu.Bakalım artık,yarın sabah ben de tartılıcam,görücez akla karayı

Geçen pazar 98 iken bu sabah 96.9 gördüm tartıda.Daha iyi bekliyordum aslında ama buna şükür diyelim
Şu an dışarda serpme kahvaltı yaptığımı düşünürsek akşama yediklerimi yazmasam iyi olacak Yarın yeni listelerle görüşmek üzere

Sağol canım elimden geldiğince yapıyorum artık daha az acıkmaya başladım. Senin menün de çok güzel 1 dilim su böreğinden ne olacak canım telafi ederiz Bakalım tartılar ne diyecek

17 Kasım
Sabah:
1 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmek
Salata

Öğlen :
Avakadolu muzlu şekersiz süt bir bardak

Akşam:
2 küçük poğaça ev yapımı
4-5 adet çiğköfte
2 küçük parça fırında tavuk
3 tane mantar

2 litre su
Bugün tartım 91.4ü gösterdi kızlar bir an inanamadım indim tekrar tekrar tartıldım farklı sonuçlar çıktı ama son 3 kez tartıldım 91.4 sabit çıktı. Benim tartı bozulmadı ise durum bu böyle olması biraz tuhaf acaba ödem mi çoktu da gitti bilemedim. Sanırım sabahki tartı rehaveti ile poğaça felan götürdüm bu hafta spora daha da asılmayı düşünüyorum kızlar siz de ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…