- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
- Konu Sahibi timesinfinity
-
Evet cnm biraz karbonhidrat kaçmış ama bunun sen de farkındasın. Bugün her ne yiyosan yanına kocaman bi salata yap,ödem atsın.Bol Bol da su.Umarım bugün hepimiz icin daha güzel gecer.Dğrusu akşam dışarı çıkacağımdan akşamımdan ümitsizim ama en azından diğer öğünler dikkat etmeye calıscam kendi adıma22 Kasım
Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeğinden tost
1 salatalık
3 zeytin
Öğlen:
2 tane biber dolması
2 kase cacık
Akşam:
Ev yapımı 3 dilim ince pizza
Şekersiz çay
2.5 litre su. Bence bugün karbonhidrat çok oldu
Yarın tartı günü ama bu hafta başında 2 gün hiç dikkat etmemiştim o yüzden belki de veremedim öyle hissediyorum. Bugün daha hafif bekleniyorum canım inşallah güzelce atlatırız bu haftasonunu daEvet cnm biraz karbonhidrat kaçmış ama bunun sen de farkındasın. Bugün her ne yiyosan yanına kocaman bi salata yap,ödem atsın.Bol Bol da su.Umarım bugün hepimiz icin daha güzel gecer.Dğrusu akşam dışarı çıkacağımdan akşamımdan ümitsizim ama en azından diğer öğünler dikkat etmeye calıscam kendi adıma
Olsun canım haftaya eminim çok iyi bir eksi gelecek. Ben 2 gün bozdum ama yine de tartılmayı düşünüyorum bakalımBen bu pazar tartılmayacağım.Güzel haberleri haftaya alırım kendimden inşallah :)
Canım bir tek börek ve cheesecake sıkıntılı görünüyor. Ama börek de yenmez mi ben de çok severimUtanmadan yediklerimi yazmaya geldim:)
23/11/2019
SABAH:
-Sucuklu kaşarlı tost (tam buğday ekmeğine)
-8 zeytin
-2 biber
ARA:
-1 dilim ananas
ÖĞLE:
-3 kalem pirzola
-4 kaşık fırında karışık kızartma (patlıcan,kabak ve cok az patates)
-Salata (z.yağlı)
ARA:
-1 ayva
-12 antep fıstığı
AKŞAM:
-1 porsiyon sarıyer böreği
ARA :
-1 dilim cheesecake
Canım çok teşekkür ederim. Bu yıl evdeyim içim biraz buruk. 2 yıldır ücretlide daha iyi hissediyordum. Inşallah kpss sürecim iyi geçer de atanırsak daha keyifli olur. Çok teşekkür ederim ne kadar düşüncelisinSergerdan öğretmenler günün kutlu olsun canımÖğretmenlerimiz iyi ki varlarr,keyifli bi gün olsun senin için.❣
İnşallah canım bu yıl senin için çok güzel geçer,atanır ve keyifle mesleğini yerine getirirsin.Canım çok teşekkür ederim. Bu yıl evdeyim içim biraz buruk. 2 yıldır ücretlide daha iyi hissediyordum. Inşallah kpss sürecim iyi geçer de atanırsak daha keyifli olur. Çok teşekkür ederim ne kadar düşüncelisin
Canım ben de kaçırdım ama toplarız inşallahSelam hanımlar,maalesef şifremi hatırlayamadığımdan dolayı evde telefondan girip haftasonu menülerimi yazamadım.
İş yeri bilgisayarımdan otomatik giriş yapıyorum o yüzden hafta başına kaldı menü yazmak
23.11. cumartesi menüm
sabah 1 dilim tahıllı ekmek 1 dilim kaşar 5 zeytin
öğlen 1 kase kelle paça çorbası
yarım porsiyon arnavut ciğeri
2 dilim kepekli ekmek
akşam 1 tabak taze fasulye
1 tabak kıymalı makarna
1 bardak ayran
24.11. pazar menüm
sabah 3 kaşık lor peyniri, domates, salatalık, 2-3 dal patates kızartması, çeyrek ekmek
öğlen 3 adet tuzlu kurabiye 1 salkım üzüm
akşam 1 adet pastırmalı kaşarlı gözleme , portakal suyu
pazar günü karbonhidratı kaçırdım yine
Çok güzel bi menü olmuş canım,spor da var daha ne olsun25 Kasım
Sabah:
1 yumurta sucuklu biberli
1 dilim peynir
3 zeytin
1.5 dilim tb ekmek
Şekersiz çay
Bir çay kaşığı fındık ezmesi
Öğlen :
Yarım ayva, yarım avuç çerez ve filtre kahve
Akşam :
10 yemek kaşığı kabak yemeği
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
Ara:
1 bardak süt
3 litre su. 15 dk basen egzersizleri, 50 köprü hareketi. Spordan soğumuştum şimdi en azından hafif egzersizlerle başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?