Yine Yeni Yeniden ve SON

20 Kasım
Sabah:
1 yumurta sucuklu
Domates söğüş
3 zeytin
Yarım kırmızı biber kızartması

Akşam
2 dilim kek
Şekersiz çay
2.5 litre su

Bugün geç kalktım o yüzden az bi menü oldu kızlar. Şimdi acıktım ama yemeden yatacağım.

Kalori olarak çok değil ama pek de sağlıklı bi gün olmamış canım.Ama eminim bugün çok daha güzel olacak!! Başarıcazzz :)

20/11/2019
SABAH:

-2 tane wasa
-2 dilim peynir
ARA:
-1 elma
ÖĞLE:
-Tavuk sote
-Brokoli salatası
-4 tane incecik yaprak sarması
ARA:
-Yarım mandalina
-Yarım elma
-2 ceviz
AKŞAM:
-Patatesli kereviz yemeği
-Salata(z.yağlı)
-1 kase yoğurt
ARA:
-1 tane cennet elması

Spor yok.

Bu sire icinde ne kadar kilo verdoniz bu topigi actiginozdan beri ?
104 kilo başlamıştım, en son tartıldığımda 97 idim.Çok düzenli yapamadım ama durum böyle.
Hedef65 ve sergerdan yeni başladı sayılır ama onlar da çok güzel kilo verdi.Biri 2,5 kilo diğeri ise 5 kilo kadar maşallah :)

Canım harika dolu dolu bir gün olmuş senin için. Bu aralarında çok isteksizim ondan bocalama oldu fakat tekrar motivasyonuma dönmeye çalışacağım. Başaracağız

Canım harika dolu dolu bir gün olmuş senin için. Bu aralarında çok isteksizim ondan bocalama oldu fakat tekrar motivasyonuma dönmeye çalışacağım. Başaracağız
Teşekkürler canım,kendimi topladım sayılır.Bi de spora başlarsam süper olacak.
Verdiğin kiloyu düşün canım.89'a ne kaldı şurda.Başarıcaz tabii ki Allahın izniyle.Tam gaz devam

Cok guzel birazdaha hafif beslenin bence belki bir kilo vermissiniz artik eskisi kadar hizli veremiyceksiniz spora baslayin imkaniniz yoksa evde belli hareketler yapin ve mutlaka 2 lt su icin spor zayiflamadan cok sizi ince gosterecektir bu zayiflamaktan cok motive edecektir size benimde sorunlu bolgem basenlerim 70 kiloyumyum 2 ogun seklinde besleniyorum mutlaka 2 ltnsu iciyorum ve belli hareketler yapmaya calisiyorum

Teşekkürler :) Beslenme olarak kendimi çok kasmıyorum,daha ziyade sağlıklı beslenmeye çalışıyorum çünkü.Ama spor konusunda çok haklısınız.Sporsuz gitmio maalesef.Eliptik bisikletim var ve onun sayesinde baya kilo verdim.Bacaklar kollar falan oldukca ince,benim de sıkıntı basende :) Basenden de ziyade kalça çevremde simitlerim var.Kilo verdikçe azalacağını umut ediorum artık.Biraz daha kilo verirsem o zamanki motivasyonla mat üzerinde belli aerobik hareketlere de başlamayı düşünüorum ama şu an ona motivasyonum yok.Bisikleti düzene oturtsam kafi şimdilik

Aynen cok yuklenmemeo gerekiyor sana bir kür yazayim bu ise yariyor 1 haftada farkedersin gece yatmadan yarim saat once (mide rahatsizligin yoksa) 1-2 kasik yogurda yarim limon 1 ck pul biber 1 ck nane 1 ck kekik karistir coda lezzetli oluyor bunu ye 1 hafta uykudaykrn vucut yag yakiyor bununla 1 haftanin sonunda ara veriyorsun dilersen tekrar baslayabilirsin
Kenarda kalsin belki birgun isine yarar

Merhabalar,bende 50 kilo veriş sürecimde benzer bir kür uygulamıştım.
1 kase yoğurda 1 çay k toz zencefil 1 çay k. toz zerdeçal 1 çay k tarçın ve bazen öğütülmüş üzüm çekirdeği katıp yatmadan 1 saat evvel yeyip bol su içiyordum. gerçekten baya faydasını görmüştüm.

Metabolizmayi calistiriyo uyurken tum organlar dinlenirken vucut faaliyette kaliyo

21/11/2019
SABAH:

-2 tane wasa
-2 dilim peynir
-1 tane salatalık
-1 biber
ARA:
-1 elma
ÖĞLE:
-Karnabahar yemeği
-1/2 dilim fırın makarna
-Salata (z.yağlı)
ARA:
-1 mandalina
-10 fındık
ARA:
-1 cennet elması
AKŞAM:
-2 kepçe tarhana çorbası
-Pazı yemeği (çok az bulgur var içinde)
-1 kase yoğurt
ARA:
-Çay yanında minicik bir kurabiye

Bugün öğleden sonra 2 ara öğün yaptım çünkü iş dönüşü çok acıkmıştım.Direkt spor yapamazdım.
40 dakika da eliptik bisiklet ile kardiyo yaptım

Günaydın hayırlı cumalar

Dünkü menüm
sabah 1 dilim tahıllı ekmek 1 kk beyaz peynir işe gelince yarım kase domates çorbası

öğlen 5 adet kuru köfte 1 kase yoğurt

akşam 1 tabak iç fasulye yemeği , 1 kase pirinç pilavı ( basmati pirinç ile)

ara 1 avuç içi fıstık fındık karışımı

sporla taçlanmış güzel bir menü olmuş canım. keyifler yerinde

Hayırlı cumalar canım.Güzel bi menü olmuş,aynen devam

Akşam yemeğimde bol kış salatası da yemiştim yazmayı unutmuşum

Dünkü menüm arkadaşlar
Sabah:
2 dilim tam buğday ekmeğinden tost
3 zeytin
Şekersiz kahve

Öğlen :
1 kase şehriye çorbası
2 biber dolması
1 kase yoğurt

Akşam:
Yarım elma, yarım armut, yarım greyfurt
1 avuç fındık badem

2.5 litre su

Kolay gelsin inşallah istediğin ideal kilona ulaşırsın detoxs yaparak ilk.once otellerden kurtulmayı dene istersen ben ilk öyle başladım daha sonra yavaş yavaş menülerimi olusturdum gayet olumlu sonuç aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…