Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödemdir o ödem![]()
5.gün
Sabah: yumurtalı, peynirli omlet, biraz badem, yeşil çay
Öğle:mercimek çorbası, barbunya, yoğurt
Akşam:soğuk çorba,çiğköfte dürüm
2.5 lt su
Teşekkürler canım.Sen de kendini sıkma, arada olur böyle kaçamaklar:)ayy ne ödemsee yıllardır gitmiyor yapıştı mübarek
oo harika olmuş bugün tbrkler cnm afiyet olsun :)
ben yazmıyorum bugün çok saçma sapan oldu
geç kalktım geç kahvaltı ettim karataya uygun bi gün değildi bugün![]()
günaydın kuzumSlm kızlar yine sıkkın bir gün...
ay evet oluyor ara araTeşekkürler canım.Sen de kendini sıkma, arada olur böyle kaçamaklar:)
kaptın bu işi sen6.gün
Sabah:Karatay kahvaltı
Öğle:bir kase çorba
Ara:ekşi bir elmanın yarısı
Akşam:bir kase çorba, biraz dünden kalan çiğköfte, 7-8 tane badem
2.5-3 lt su
Kaptım vallaha, hocam kimkaptın bu işi sen![]()
oooovv süper kilo vermişsin canımBende karataya 22 kilo verdim 3 ay saldım 4 kilo aldımkendime ceza verdim 10 kilo vereceğim :) bugün başladım aslında ben Karatay ı çok seviyorum akşam yemekleri birazcık sorunlu
tebrik ederim iyi kilo vermişsiniz.tam olarak uyguladınız mı karatay diyetini ve kaç ayda verdiniz o kiloyuBende karataya 22 kilo verdim 3 ay saldım 4 kilo aldımkendime ceza verdim 10 kilo vereceğim :) bugün başladım aslında ben Karatay ı çok seviyorum akşam yemekleri birazcık sorunlu
Ama cezayı hakettim:)oooovv süper kilo vermişsin canım
4 kilodan bişey olmaz
ceza verme bence cezalar sıkar psikolojik olarak
daha da incelmem gerek yada güzel görünmem gerek diyerek başla :)
Evet tam uyguladım suya kadar sadece sürekli spor yapamadım 3 ayda verdim inanın birde Karatay da asıl kilo verdiren şey öğün aralarının açılmadan uzun olması öğün arası 6 saate çıkınca kendiliğinden gidiyor birde kesinlikle şeker nişasta un olmamalitebrik ederim iyi kilo vermişsiniz.tam olarak uyguladınız mı karatay diyetini ve kaç ayda verdiniz o kiloyu
bende yeni başladım sayılır öğün aralarına dikkat ediyorum ama özellikle sabah en fazla 5 saat dayanabiliyorum.birde şeker ve unu tam kesemesemde cok azalttım.peki günde kaç öğün yediniz.sabah erken kalktığım için ikiye düşüremiyorum benEvet tam uyguladım suya kadar sadece sürekli spor yapamadım 3 ayda verdim inanın birde Karatay da asıl kilo verdiren şey öğün aralarının açılmadan uzun olması öğün arası 6 saate çıkınca kendiliğinden gidiyor birde kesinlikle şeker nişasta un olmamali
Ama cezayı hakettim:)
günde 2 öğün yaptın sanırım?Evet tam uyguladım suya kadar sadece sürekli spor yapamadım 3 ayda verdim inanın birde Karatay da asıl kilo verdiren şey öğün aralarının açılmadan uzun olması öğün arası 6 saate çıkınca kendiliğinden gidiyor birde kesinlikle şeker nişasta un olmamali
bende yeni başladım sayılır öğün aralarına dikkat ediyorum ama özellikle sabah en fazla 5 saat dayanabiliyorum.birde şeker ve unu tam kesemesemde cok azalttım.peki günde kaç öğün yediniz.sabah erken kalktığım için ikiye düşüremiyorum ben
Bende 2 ye düşünmedim ama öğlen salata çorba yoğurt yada tavuk yoğurt salata gibi şeyler yiyorum 2 önüne düşündükten sonra bıraktım zatenbende yeni başladım sayılır öğün aralarına dikkat ediyorum ama özellikle sabah en fazla 5 saat dayanabiliyorum.birde şeker ve unu tam kesemesemde cok azalttım.peki günde kaç öğün yediniz.sabah erken kalktığım için ikiye düşüremiyorum ben