- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Konu bu değil eşimle mesajlaşması banada ulaşabilirdiKadın size yardım etmek istemiş, sabun önermiş siz de sinirlenip engellediniz mi? Ok.
Kötü bir şey hissetmediğiniz bir kadın var mı?Yani ben o kadında kötü birşey hissettim
Ne fark eder? Size sabun önerirken eşinizle flört mü etmiş?Konu bu değil eşimle mesajlaşması banada ulaşabilirdi
Kocasına herkes aşık ama lütfen. Sonra gelir ancak bana beddua eder :)Kötü bir şey hissetmediğiniz bir kadın var mı?
VarKötü bir şey hissetmediğiniz bir kadın var mı?
Evet işte fevri savrandımBu kadar rahatsızsanız düzgün bi şekilde eşinize söyleseydiniz, bana biraz fevri geldiniz. Ne kadardır evlisiniz?
Kafın o amaçta olabilirNe fark eder? Size sabun önerirken eşinizle flört mü etmiş?
Hayır aldatılmadımYanlış biliyorsam düzeltin ama siz sanırım daha önce aldatılmıştınız. Bu paranoyalar ondan galiba.
Evet içime sinmedi hiçSizi tanımıyorum, konularınızı bilmiyorum yada hatırlamıyorum. Yani tarafsızım.
Engellediğiniz için evet haksızsınız biraz, hoş değil. Eş kişisiyle yüzyüze konuşun kadının içinize sinmediğini anlatın. Bence hak verir eşiniz düzelmesini istiyorsa herşeyin. Evet engellemem hataydı ama bi anlık sinirle yaptım deyin. Büyütülecek bi olay değil.
Ama içinize sinmediyse bi nedeni vardır bence. İ
Siz eşinize güvenmiyorsunuz bana kalırsa.Var
Evet işte fevri savrandım
Kafın o amaçta olabilir
Hayır aldatılmadım
Evet içime sinmedi hiç
HaksızsınMrb herkese
Konu açmaya ne zamandır çekiniyordum
Çünkü suçlu olsamda olmasam da burdaki çoğu insanda bana karşı bir önyargı oluştu buna eminim..
Herneyse yine bazı arkadaşlar senden bıktık, yine mi , vs diye yorum yapacaklar birşey demiyorum haklılar kendilerine göre
Ama ben buraya üye isem haklı da olsam haksızda olsam konu açmak istiyorum
Yine taşlanıcam ama anlatıcam
Uzun bi aradan sonra eşimle aramız düzeldi yani geçirdiğimiz onca kötü günü telafi etmek için çabaladı bende zaten dünden razıydım demek ki barışmaya, neyse işte aramız iyiydi baya dediğim gibi çabaladı epeyce
Bu sabah yine olanlar oldu..
Benim üniversiteden hocamın bir akrabası kadın var, bu kadın benim eşimin yanına gidip bir kaç kere yardım istemişti işle ilgili ( ben ve eşim aynı fakültede çalışıyoruz, bu kadın da bizimle aynı ünide ama farklı bir fakültede çalışıyor.)
Böyle böyle bir kaç kez devam etti hatta bende gittim eşimin yanına bi kaç kez o kadın geldiğinde.. ama rahatsız oldum kendisinden işle ilgili geliyo güya ama sürekli sohbet etmeye çalışıyo vs.
Ben bi rahatsızlık geçirdim ellerimde bi sorun oldu. Bu kadın da duymuş rahatsızlığımı ve eşime mesaj atmış whatsaptan, işte bi sabun önermiş ben alıyım demiş, eşimde tamam ilgimize tşk ederim filan demiş.. 1-2hafta önce
Ben bu mesajlaşmayı bu sabah gördüm ve o sinirle eşimin telefonundan kızı engelledim, eşim dışarı çıktı, bi kaç saat geçti mesaj attım dedim ki o kızla mesajlaşmanı gördüm çok rahatsız oldum engeli kaldır ama bi daha mesaj istemiyorum dedim
Oda neden bu kadar abarttın sohbet mi etmişim sanki dedi
Tartıştık ve canım çok sıkkın
Uzun zamandır böyle bi tartışmamız olmamıştı yani onun yanında görsem bu mesajı ve ona hesap sorsam eminim alttan alırdı ama ondan habersiz engellediğim için suçlu oldum sanki kadın çok önemli bi şahsiyet
Bu yüzden çok canım sıkkın
Sadece karşısındakine fırsat verdiğini düşünüyorumSiz eşinize güvenmiyorsunuz bana kalırsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?